IDESTATE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IDESTATE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 557.951.225

Publication

06/08/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

04-08-2014

Griffie

*14307005*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0557951225

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

IDESTATE

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-

Amandsberg, ondergetekend op 16 juli 2014, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat :

I. Mevrouw DE WULF, Ingrid Leopoldine, geboren te Deinze op zeven maart negentienhonderd éénenzestig, echtgescheiden, wonende te Harelbeke, Gravin Adelahof 4 bus 101, met Rijksregister nummer: 61.03.07-478.32, onder haar een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht.

II. De vennootschap als naam heeft : IDESTATE.

III. De zetel is gevestigd te 8530 Harelbeke, met als eerste adres Gravin Adelahof 4 bus 101. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder.

IV. De vennootschap heeft in België en in het buitenland tot doel:

- de vennootschap zal de vermogens van roerende en onroerende goederen mogen beheren, aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren en verkavelen. Alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen. Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, burgerlijke, handels, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het bereiken van het maatschappelijk doel;

- aanneming van algemene bouwwerken en oprichten van gebouwen en woningen voor alle gebruik en in de ruimste zin;

- het aannemen en uitvoeren van alle soorten bouw, verbouwing- en veranderingswerken;

- onderneming voor industriebouw, bouwwerken, dakwerken, gevelwerken, en alle werkzaamheden in verband met het optrekken en oprichten van gebouwen, inbegrepen pleister- en voegwerken, dakbedekkingswerkzaamheden, stukadoorswerken, metsel- en bezettingswerken, betegelingswerken, betonwerken, bevloeringswerken, schilder en behangwerken, loodgieterij en schrijnwerkerij, alsmede alle werkzaamheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken of op de coördinatie van deze voltooiingwerken in de mate dat zij door onderaannemers uitgevoerd worden;

- het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen;

- het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, verkoop, verhuur, verdeling en verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen; - de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen;

- het verhuren van al dan niet ingerichte kantoorruimtes en/of magazijnen in of buiten het

Onderwerp akte :

Gravin Adelahof 4 Bus 101 8530 Harelbeke

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

bedrijvencentrum al of niet gekoppeld aan het secretariaat. Dit alles in de meest uitgebreide zin. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen die een zelfde gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zou zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Alle handelingen en activiteiten die voorafgaandelijk een goedkeuring of vergunning van de FSMA of andere overheidsinstantie vereisen, zijn uitdrukkelijk uitgesloten.

De vennootschap kan deelnemen in, of zich op een andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag tevens een functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen en dit zowel in België als in het buitenland.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal en bezit vertegenwoordigen.

VI. De honderd (100) aandelen en het kapitaal worden onderschreven voor afbetaling in speciën door de Mevrouw Ingrid DE WULF, hetzij voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) of het kapitaal van de vennootschap.

Alle aandelen, door de oprichter onderschreven, worden door haar gedeeltelijk in geld volstort tot beloop van twee/derden (2/3en), zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) beschikt.

Alle aandelen worden aldus, volstort ten belope van twee/derden (2/3en), aan de oprichter toegekend.

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de

buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd voor een beperkte of onbeperkte duur door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, en die de duurtijd van hun opdracht bepaalt.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders heeft beslist.

Wordt aangeduid als zaakvoerder, voor de duur van de Vennootschap : Mevrouw Ingrid DE WULF, die deze opdracht heeft aanvaard.

De machten van de statutaire zaakvoerder zullen slechts geheel of gedeeltelijk kunnen herroepen worden wegens ernstige redenen.

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Ingeval een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen. Hetzelfde geldt ingeval de vennootschap wordt benoemd als bestuurder of zaakvoerder bij een rechtspersoon.

Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt zijn betreffende de zaakvoering volgende bepalingen van toepassing.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

IX. Ieder boekjaar begint op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op zestien juli tweeduizend veertien en zal eindigen op dertig juni tweeduizend vijftien.

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de eerste vrijdag van de maand december om achttien uur van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend vijftien.

XI. Aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap FISCOVAN, met zetel te Oudenaarde, Aalststraat 2, ondernemingsnummer 0449.881.446 RPR Oudenaarde, wordt volmacht gegeven om namens de nieuw opgerichte vennootschap over te gaan tot en in te staan voor het inschrijven van de vennootschap in het rechtspersonenregister en het aanvragen van het B.T.W.-nummer bij de B.T.W.-Administratie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/02/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITE f o -j ELGfSCH

JR BELGE `

NEERGELEGD

2- 2015 2 2 JAN. 2015

Rechtbank van KOûi.'riANDEL

STAATSBLAD GeeiriTT. KORTRIJK



Ondernemingsnr : 0557.951.225

Benaming (voluit) : IDESTATE

(verkort) : &

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gravin Adelahof 4 bus 101

8530 Harelbeke

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Tekst : Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE,: geassocieerd Notaris te Gent-Sint-Amandsberg, ondergetekend op zes januari tweeduizend vijftien, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat op zelfde datum een buitengewone algemene.) vergadering werd gehouden van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met;; Beperkte Aansprakelijkheid IDESTATE, met zetel te 8530 Harelbeke, Gravin Adelahof 4 bus 101, ondernemingsnummer 0557.951.225 RPR Gent afdeling Kortrijk, opgericht bij akte;; verleden voor ondergetekende werkende Notaris Luc DEHAENE, op zestien juli tweeduizend:; veertien, waarvan de statuten bekendgemaakt werden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zes augustus daarna, onder nummer 14307005, sedertdien ongewijzigd,;1 waarop met éénparig goedvinden volgende beslissingen werden genomen:

1. De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van één miljoen driehonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ i: 1.375.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op één miljoen driehonderd drieënnegentigduizend zeshonderd euro (¬ 1.393.600,00), zonder;: uitgifte van nieuwe aandelen.

Deze kapitaalsverhoging komt tot stand door inbreng in. speciën ten belope van één miljoen driehonderd vijfenzeventigduizend euro {¬ i 1.375.000,00),

De algemene vergadering erkent dat het bedrag van één miljoen driehonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 1.375.000,00), zijnde het bedrag van de = kapitaalsverhoging werd gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de. vennootschap IDESTATE bij de naamloze vennootschap BNP PARIBAS FORTIS met nummers BE33 0017 4541 2946.

Het bewijs van deponering, dat Ons hierbij werd overhandigd, werd door de naamloze vennootschap BNP PARIBAS FORTIS afgeleverd op? twee januari tweeduizend vijftien.

2. De algemene vergadering beslist om de statuten aan te. passen aan de beslissingen genomen bij de behandeling van de voorgaande punten van;` de agenda.

Artikel 5 van de statuten wordt geschrapt en vervangen

volgt :

ARTIKEL 5 - KAPITAAL.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap! bedraagt ÉÉN MILJOEN DRIEHONDERD DRIEËNNEGENTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO {¬ ;. 1.393.600,00). Het is verdeeld in honderd {100) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdste (1 / 100stej deel van het kapitaal en bezit vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mad 11 1

fs `

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

(getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-

Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd É

1) afschrift proces-verbaal dd. 6 januari 2015

2) de gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

* ' Vole-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 10.12.2015 15686-0137-010

Coordonnées
IDESTATE

Adresse
GRAVIN ADELAHOF 4, BUS 101 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande