IEPERBAND

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IEPERBAND
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 423.452.114

Publication

23/05/2014
ÿþV beh

aa

Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

MM Waal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111[111.1)),11111111111111

: Ondememingsnr : 0423.452.114

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Oostkaai 22, 8900 leper

(volledig adres)

Onderwerp akte: NEERLEGGING VOORSTEL TOT INBRENG VAN BEDRIJFSTAK

Neerlegging van het voorstel van inbreng van bedrijfstak van lEPERBAND NV in BERGOBELT NV, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8900 leper, Oostkaai 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister te leper onder ondernemingsnummer BTW BE 0524.960.634, overeenkomstig artikel 760 van het Wetboek van vennootschappen.

(Tegelijk hierbij neergelegd voorstel tot inbreng van bedrijstak)

Paul Vanderhauwaert

Bijzondere gevolmachtigde

CO

IEPERBAND

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

24/04/2014 : IE028896
24/06/2014
ÿþ modwortitil

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 1 itINI 2014

011 I*111,111,P 11111

OndemeMingsnr : 0423A52.114

Benaming

(volu(t) IEPERBAND

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Oostkaai 22, 8900 leper

(volledig adres)

Onderwerp akte: Herbenoeming commissaris - herbenoeming bestuurders - herbenoeming gedelegeerd bestuurder - aanstelling voorzitter raad van bestuur

aanstelling bijzondere gevolmachtigde

(Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van 9 juli 2013 )

De vergadering besluit Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV ovv. CVBA, met maatschappelijke zetel te 1831 Crusse], De Kleetlaan 2, en kantoor houdende te 9000 Gent, Moutstraat 54, vertegenwoordigd door de heer Marnix Van Dooren te benoemen ais commissaris met ingang vanaf heden.

Het controlemandaat zal zich uitstrekken over het boekjaar welke een aanvang genomen heeft op 1 januari 2013 en eindigend per 31 december 2013, alsmede over de boekjaren eindigend per 31 december 2014 en per

31 december 2015. Het mandaat eindigt op de jaarlijkse algemene vergadering te houden in 2016.

(Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 16 april 2014)

Voor zover nodig beslist de Raad van Bestuur de huidige volmacht tot het dagelijks bestuur die verleend' werd aan de heer Paul Vanderhauwaert en de heer Franz Deleu gezamenlijk, vanaf heden in te trekken.

De Raad van Bestuur beslist vervolgens een nieuwe volmacht te verlenen voor daden van dagelijks bestuur aan:

" de heer Paul Vanderhauwaert, wonende te 8790 Waregem, Felix De Ruyckstraat 5.

Hij zal in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van het dagelijks bestuur, beperkt tot een bedrag van 50.000,00 EUR per verrichting, waarbij deelverrichtingen worden samengeteld.

Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit onder meer: het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen, aile verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, de vennootschap vertegenwoordigen voor aile verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, beperkt tot een bedrag van 50.000,00 EUR per verrichting, waarbij deelverrichtingen worden samengeteld.

Hij oefent deze opdracht uit als managing director, en dit voor een onbepaalde duurtijd.

De heer Paul Vanderhauwaert verklaart dit mandaat inzake het dagelijks bestuur te aanvaardem Hij verklaart geen weet te hebben van enig feit dat de uitoefening van dit mandaat zou kunnen verhinderen.

De Raad van Bestuur bekrachtigt alle handelingen die de heer Paul Vanderhauwaert in het kader van het dagelijks bestuur heeft gesteld sinds 1 april 2014.

De raad van bestuur beslist de heer Thomas Kolb, wonende te Eidrendorffstrasse 13, 73037 Gbppingen, Duitsland, te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, en dit voor de duur van zijn.

mandaat als bestuurder van de Vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De heer Thomas Kolb verklaart hierbij zijn herbenoeming als gedelegeerd bestuurder te aanvaarden. Hij verklaart geen weet te hebben van enig feit dat de uitoefening van dit mandaat zou kunnen verhinderen.

De raad van bestuur beslist de heer Franz Paule, wonende te Franklinstrasse 3, 73033 Göppingen, Duitsland, te herbenoemen als voorzitter van de raad van bestuur, en dit voor de duur van zijn mandaat als bestuurder van de vennootschap.

'De neer Franz Paule, hier aanwezig, aanvaardt deze herbenoeming en verklaart geen weet te hebben van , enig feit dat de uitoefening van dit mandaat verhindert.

De Raad van Bestuur besluit een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Paul Vanderhauwaert, om in naam en voor rekening van de bestuurders het publicatieformulier I waarin een uittreksel uit deze notulen wordt opgenomen met betrekking tot de punten 6, 7 en 8, en het publicatieformulier Il inzake de benoeming van de gevolmachtigde tot het dagelijks bestuur, te ondertekenen als bijzondere gevolmachtigde en vervolgens de neerlegging ter griffie te doen.

(Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van 29 april 2014)

De aandeelhouders beslissen, met unanimiteit van stemmen, de heer Franz Paule, wonende te Franklinstrasse 3, 73033 Göppingen, Duitsland en de heer Thomas Kolb, wonende te Kleistrasse 56, 73037 Göppingen, Duitsland, te herbenoemen als bestuurders van de vennootschap voor een termijn van zes jaren, eindigend na de algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2020.

De heer Franz Paule en de heer Thomas Kolbe, hier aanwezig, aanvaarden hun herbenoeming en verklaren geen weet te hebben van enig feit die de uitoefening van hun mandaat verhindert.

De aandeelhouders beslissen, met unanimiteit van stemmen, de heer Franz Paule, wonende te Franklinstrasse 3, 73033 Göppingen, Duitsland en de heer Thomas Kolb, wonende te Eidrenclorffstrasse 13, 73037 Göppingen, Duitsland, te herbenoemen ais bestuurder van de vennootschap voor een termijn van zes ' jaren, eindigend na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2020.

Zij oefenen hun mandaat onbezoldigd uit, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders.

De heer Franz Paule en de heer Thomas Kolbe, hier aanwezig, aanvaarden hun herbenoeming en verklaren geen weet te hebben van enig feit dat de uitoefening van hun mandaat verhindert.

De vergadering besluit een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Paul Vanderhauwaert, om in naam en voor rekening van de bestuurders, het publicatieformulier waarin (1) een uittreksel uit deze notulen wordt opgenomen met betrekking tot dit agendapunt, alsook (2) een uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders d.d. 9 juli 2013 inzake de herbenoeming van de commissaris, te ondertekenen als bijzondere gevolmachtigde en vervolgens de neerlegging ter griffie te doen.

Paul Vanderhauwaert

Bijzondere gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Re C te.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

blhotiden`

aan het

Belgisch

Staatsblad

22/07/2014
ÿþ Moti Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de ^akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

1

Ondernemingsnr : 0423.452.114

Benaming

(voluit) : IEPERBAND

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8900 IEPER, Oostkaai 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor de ondergetekende Notaris Michaël MERTENS te leper op 30 juni 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IEPERBAND" gehouden ter studie van ondergetekende Notaris, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT KENNISNAME VAN HET VOORSTEL TOT INBRENG VAN EEN BEDRIJFSTAK

De vergadering neemt kennis en bespreekt het voorstel tot inbreng van een bedrijfstak, door inbreng door de naamloze vennootschap "IEPERBAND" van de afdeling "Bergobelt" zoals het door het bestuursorgaan van ieder bij de inbreng betrokken vennootschappen werd opgesteld op 7 mei 2014.

Dit voorstel werd door de inbrengende vennootschap "IEPERBAND" en de inbrenggenietende vennootschap "BERGOBELT', met zetel te 8900 leper, Oostkaai 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister te leper onder het ondernemingsnummer BTW BE 0524.960.634, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te leper op 14 mei 2014 en bevat de punten vermeld in artikel 760 van het Wetboek van vennootschappen.

Deze neerleggingen werden bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 23 mei 2014 voor de inbrengende vennootschap onder het nummer 2014-05-23 / 0105776 en voor de inbrenggenietende vennootschap onder het nummer 2014-05-2310105775,

De vergadering verklaart ontslag te geven van de integrale lezing van voormeld voorstel.

TWEEDE BESLUIT  INBRENG BEDRIJFSTAK

a.GoedKeuring van de inbreng van de bedrijfstak "Bergobelt" zonder ontbinding of vereffening.

De vergadering besluit, onder de opschortende voorwaarden hierna bepaald, het voorstel tot inbreng van de bedrijfstak "Bergobelt" in de inbrenggenietende vennootschap "BERGOBELT" goed te keuren. De vergadering besluit tot goedkeuring van de beslissing van de raad van bestuur van 7 mei 2014 tot inbreng van voormelde bedrijfstak, in uitvoering en bij toepassing van de artikelen 679, 680 en 760 en volgende van het Wetboek van vennootschappen en conform de modaliteiten en voorwaarden uiteengezet in het desbetreffende voorstel door inbreng door de naamloze vennootschap "IEPERBAND" van alle activa- en passivabestanddelen verbonden aan haar bedrijfstak 'Bergobelt" in de naamloze vennootschap "BERGOBELT'.

Door deze verrichting gaan alle activa en passiva van de overgedragen bedrijfstak, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de inbrenggenietende vennootschap, namelijk op de naamloze vennootschap "BERGOBELT", zonder ontbinding of vereffening van de inbrengende vennootschap, de naamloze vennootschap "IEPERBAND", mits toekenning aan de inbrengende vennootschap "IEPERBAND" van aandelen van de inbrenggenietende vennootschap "BERGOBELT".

b.Opschortende voorwaarden.

De vergadering stelt vast dat dit besluit genomen wordt onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van de inbreng van de bedrijfstak "Bergobelt" door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap "BERGOBELT' en onder de opschortende voorwaarde van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging in de inbrenggenietende vennootschap "BERGOBELT", ingevolge de inbreng van voomoemde bedrijfstak bij de inbrenggenietende vennootschap en het toekennen van vijfenveertigduizend vijfhonderdzevenenveertig (45.547) nieuwe aandelen op naam van de inbrenggenietende vennootschap "BERGOBELT' aan de inbrengende vennootschap "IEPERBAND".

c.Boektioudkundige verwerking.

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2014 met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen van de overgedragen bedrijfstak worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de inbrenggenietende vennootschap.

08 JOLI 2014

ti

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

d.Toekenning van nieuwe aandelen van de inbrenggenietende vennootschap, de naamloze vennootschap "BERGOBELT" - ruilverhouding  deelname in het resultaat  wijze van uitreiking.

1.Toekenning aan de inbrengende vennootschap deelname in het resultaat

Tengevolge van de inbreng in natura van de voormelde bedrijfstak "Bergobelt" in de inbrenggenietende vennootschap "BERGOBELT" zullen vijfenveertigduizend vijthonderdzevenenveertig (45.547) volledig volgestorte kapitaalaandelen van de inbrenggenietende vennootschap "BERGOBELT' worden uitgegeven en toegekend aan de inbrengende vennootschap "IEPERBAND".

Deze vijfenveertigduizend vijfhonderdzevenenveertig (45.547) nieuwe aandelen van de naamloze vennootschap "BERGOBELT" hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van de inbrenggenietende vennootschap "BERGOBELT' en zullen deelnemen in het resultaat vanaf 1 januari 2014.

2.Wijze van uitreiking

Onmiddellijk na het verlijden van de akten inzake de inbreng van bedrijfstak zullen de gevolmachtigden van de inbrenggenietende vennootschap, de naamloze vennootschap "BERGOBELT", de inschrijving in het aandelenregister doen van de bijkomende aandelen die aan de inbrengende vennootschap, de naamloze vennootschap "IEPERBAND" worden toegekend in ruil voor de overgedragen bedrijfstak. Deze inschrijving wordt ondertekend door de gevolmachtigde van de inbrengende vennootschap, de naamloze vennootschap "IEPERBAND".

e.Vaststelling van de eigendomsovergang van de over te dragen vermogensbestanddelen, verbonden aan de ingebrachte bedrijfstak "Bergobelt" van de inbrengende vennootschap, op de inbrenggenietende vennootschap en dit onder opschortende voorwaarde van de verwezenlijking van de inbreng.

De voorzitter van de algemene vergadering verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van de vermogensbestanddelen verbonden aan de overgedragen bedrijfstak van de inbrengende vennootschap op de inbrenggenietende vennootschap vast te stellen en dit onder opschortende voorwaarde van de verwezenlijking van de inbreng en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het over te dragen vermogen, en de wijze waarop het overgaat.

1. Algemene omschrijving van de over te dragen vermogensbestanddelen.

De over te dragen activa- en passivabestanddelen zijn verbonden aan de bedrijfstak "Bergobelt".

De aan de naamloze vennootschap "BERGOBELT" over te dragen vermogensbestanddelen, verbonden aan de over te dragen bedrijfstak van de inbrengende vennootschap "IEPERBAND", zoals blijkt uit de jaarrekening per 31 december 2013, omvat bij wijze van samenvattende beschrijving de volgende activa en passivabestanddelen, die als volgt opgenomen zijn in de boeken van de inbrengende vennootschap:

31 December 2013 ln te brengen bestanddelen

VASTE ACTIVA

Il. IMMATERIELE VASTE ACTIVA

III. MATERIELE VASTE ACTIVA

IV. FINANCIELE VASTE ACTIVA

VLOTTENDE ACTIVA

VI. VOORRADEN EN BESTELLINGEN IN UITVOERING

VIi. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR

IX. LIQUIDE MIDDELEN

X. OVERLOPENDE REKENINGEN TOTAAL DER ACTIVA

PASSIVA

EIGEN VERMOGEN 0,00

I. KAPITAAL

IV. RESERVES

Overgedragen verlies

Vil. VOORZIENINGEN EN UITGESTELDE BELASTINGEN 0,00

SCHULDEN 27.000,00

VIII. SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR 0,00

IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR 27.000,00

A. Schulden > een jaar die binnen het jaar vervallen

B. Financiële Schulden

C. Handelsschulden

E. Schulden m.b.t. belastingen, bezoldigingen en sociale lasten 27.000,00

X. OVERLOPENDE REKENINGEN

TOTAAL DER PASSIVA 27.000,00

Aldus wordt in totaal drie miljoen zevenhonderd eenennegentigduizend zeshonderdvierenzeventig euro en zesenveertig cent (¬ 3.791.674,46) netto-actief van de bedrijfstak "Bergobelt" van de inbrengende vennootschap overgedragen naar de inbrenggenietende vennootschap "BERGOBELT".

Voor de verdere beschrijving van de bestanddelen van de bedrijfstak "Bergobelt" wordt er verwezen naar het voornoemde inbrengvoorstel.

-3.430.230,46

-1.964.803,33

-1.465.427,13

-388.444,00

-388.444,00

-3.818.674,46

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze inbreng wordt verwezenlijkt met toepassing van artikel 46 §1, eerste lid, 2° van het wetboek van de

" inkomstenbelastingen 1992,

De inbreng geschiedt tevens onder toepassing van artikel 117, § 2 en 120, alinea 3 van het Wetboek der Registratie-, Hypotheek- en Griffierechten, artikel 11 en 18, paragraaf 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

2. Algemene voorwaarden van de overgang bij vervulling van de opschortende voorwaarde.

Voornoemde bedrijfstak wordt overgedragen naar de inbrenggenietende vennootschap, de naamloze vennootschap "BERGOBELT', volgens de hierna vermelde voorwaarden en de voorwaarden zoals vermeld in het voornoemde gezamenlijke inbrengvoorstel:

1Noormelde inbreng gebeurt op basis van de jaarrekening per 31 december 2013. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2014 met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, zullen boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de inbrenggenietende vennootschap waarin de betrokken activa- en passivabestanddelen worden ingebracht.

De overgang van de overgedragen bedrijfstak op de inbrenggenietende vennootschap omvat naast voormelde activa- en passivabestanddelen tevens, enkel voor zover deze betrekking hebben op de ingebrachte bedrijfstak, de activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan de onderneming en verbonden met de overgedragen bedrijfstak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang, enkel voor zover deze betrekking hebben op de ingebrachte bedrijfstak, alle lopende overeenkomsten die de inbrengende vennootschap heeft aangegaan verbonden met de overgedragen bedrijfstak.

2/Alle verbintenissen verbonden aan de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders gaan onverkort over op de inbrenggenietende naamloze vennootschap "BERGOBELT", met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijke voorgeschreven openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken, uitgezonderd de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de voorwaarden bepaald bij de bijzondere wetten welke de overdracht van intellectuele en industriële eigendom beheersen.

3/De inbrenggenietende vennootschap heeft de volle eigendom van de ingebrachte activa- en passivabestanddelen vanaf het inbrengbesluit. Zij wordt geacht het genot ervan te hebben vanaf 1 januari 2014 en draagt vanaf zelfde datum alle belastingen en taksen die betrekking hebben op de ingebrachte goederen.

4/De inbrenggenietende vennootschap ontvangt uit het archief van de inbrengende vennootschap de originele documenten en bescheiden die verband houden met de bij haar ingebrachte bedrijfstak.

In de mate dat deze documenten en bescheiden niet splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de inbrengende vennootschap waar ze ter inzage gehouden worden van de inbrenggenietende vennootschap en haar orgaan van bestuur en controle. Deze laatsten kunnen er op verzoek door het bestuur van de bewaarnemende vennootschap, echtverklaarde afschriften van bekomen.

5/Alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva die later zouden worden ontdekt betreffende een ingebrachte bedrijfstak worden geacht toe te behoren aan de inbrenggeniettende vennootschap waarin de ingebrachte bedrijfstak werd ingebracht.

6/Alle lopende geschillen met betrekking tot een ingebrachte bedrijfstak zullen indien nodig verder gezet worden door de inbrengende vennootschap, maar voor rekening van de inbrenggenietende vennootschap van de desbetreffende bedrijfstak, die alle lasten of baten zal dragen,

7/De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de inbrengende vennootschap opgenomen verbintenissen binnen het kader van de ingebrachte bedrijfstak blijven onverkort behouden,

8/Overeenkomstig artikel 767 van het Wetboek van vennootschappen blijft de inbrengende vennootschap hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden die op heden zeker en opeisbaar zijn en die worden overgedragen aan de inbrenggenietende vennootschap. Deze aansprakelijkheid geldt ook voor de schulden waarvoor in rechte of via arbitrage een bezwaar werd ingesteld tegen de inbrengende vennootschap vóór de algemene vergadering die zich over de inbreng moet uitspreken. De aansprakelijkheid is beperkt tot het netto-actief dat de Inbrengende vennootschap behoudt buiten het ingebrachte vermogen.

DERDE BESLUIT  AANPASSING VAN ARTIKEL 2 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit om artikel 2 van de statuten betreffende de zetel aan te passen overeenkomstig de huidige straatnaam zoals vermeld in het vijfde besluit hierna.

VIERDE BESLUIT AANPASSING VAN ARTIKEL 30 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit om na de tweede zin van artikel 30 van de statuten de tekst toe te voegen zoals vermeld in het vijfde besluit hierna.

VIJFDE BESLUIT AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLUITEN

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten, beslist de vergadering om:

-de eerste zin van artikel 2 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8900 leper, Oostkaai 22."

-na de tweede zin van artikel 30 van de statuten volgende tekst toe te voegen

"Onder de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen, kan de ontbinding van de

vennootschap en de sluiting van de vereffening gebeuren in één akte. Alsdan dienen geen vereffenaar(s)

aangesteld te worden."

ZESDE BESLUIT  COÖRDINATIE - VOLMACHT

I. De vergadering geeft hierbij volmacht aan de instrumenterende Notaris om:

Voorbehouden aan het Belgisch Staats blad

-onder de opschortende voorwaarde van het verwezenlijken van de inbreng, de formaliteiten van de' openbaarmaking van de inbreng met betrekking tot de inbrengende vennootschap te verrichten;

-de gecodrdineerde statuten op te stellen en neer te leggen.

De vergadering machtigt de raad van bestuur, onder opschortende voorwaarde van het verwezenlijken van de inbreng, om de genomen beslissingen uit te voeren.

II. De vergadering besluit de hierna genoemde persoon aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de heer Paul Vanderhauwaert, wonende te 8790 Waregem, Felix De Ruyckstraat 5.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd de expeditie van de akte statutenwijziging + gecoördineerde tekst van de

statuten

Notaris Michaël MERTENS



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2014 : IE028896
02/10/2012 : IE028896
16/06/2011 : IE028896
07/12/2010 : IE028896
31/08/2010 : IE028896
29/09/2009 : IE028896
16/07/2009 : IE028896
30/04/2009 : IE028896
26/03/2009 : IE028896
07/07/2008 : IE028896
07/07/2008 : IE028896
07/07/2008 : IE028896
25/06/2007 : IE028896
13/01/2006 : IE028896
29/12/2005 : IE028896
23/11/2005 : IE028896
10/11/2005 : IE028896
31/05/2005 : IE028896
11/02/2005 : IE028896
23/06/2004 : IE028896
21/05/2004 : IE028896
06/10/2003 : IE028896
26/06/2003 : IE028896
13/06/2002 : IE028896
15/02/2002 : IE028896
04/12/1996 : IE28896
29/10/1996 : IE28896
29/10/1996 : IE28896
04/11/1994 : IE28896
04/11/1994 : IE28896
04/11/1994 : IE28896
26/01/2016 : IE028896
17/05/1989 : IE28896
17/05/1989 : IE28896
02/09/2016 : IE028896
14/10/2016 : IE028896

Coordonnées
IEPERBAND

Adresse
OOSTKAAI 22 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande