IGNACE VANHESTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IGNACE VANHESTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.981.469

Publication

25/04/2014
ÿþmod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr ; 0885.981.469

t1111381111

V beh

aa

Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) IGNACE VANHESTE

(verkort)

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHElD

Zetel: HERTSTRAAT 15

8400 OOSTENDE

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA  STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe te Oostende op 1 april 2014, geregistreerd op het eerste registratiekantoor te Oostende op 4 april 2014, 4 bladen, geen verzendingen, boek 773 blad 21 vak 13, ontvangen vijftig euro, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IGNACE VANHESTE", met zetel te 8400 Oostende, Hertstraat 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister nummer (BE) 0885.981.469, B.T. W.-plichti g:

1) a) het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 14 maart 2014, over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging, overeenkomstig artikel 313 §1 van het Wetboek van vennootschappen en het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 21 februari 2014, opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN, kantoor houdende te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat12, vertegenwoordigd door de Heer Piet DUJARDIN, bedrijfsrevisor, bevattende een beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, overeenkomstig artikel 313 §1 van het Wetboek van vennootschappen, naar aanleiding van de hieronder beschreven inbreng in natura en de daarmee gepaard gaande kapitaalverhoging, besproken heeft. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 21 februari 2014, opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEDRIJFSREVISOREN-KANTOOR DUJARDIN, kantoor houdende te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat12, vertegenwoordigd door de Heer Piet DUJARDIN, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging door inbreng in natura van diverse vorderingen in lopende rekening bij de BVBA IGNACE VANHESTE kan ik besluiten dat:

L de kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de ,normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura. De zaakvoerder van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

sa,: Naam en handtekening

mod 11.1

2. de beschrijving van de inbreng voldoet aa' n de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedriffseconomisch verantwoord zijn onder voorbehoud van navolgende:

De vennootschap bevindt zich in de toestand omschreven in de artikelen 332 en 333 van het wetboek van vennootschappen. Blijkens artikel 333 kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. De voorgenomen kapitaalverhoging dient dan ook als een herstructureringsmaatregel beschouwd te worden. Ingevolge de geplande kapitaalverhoging zal voormelde toestand verholpen zijn. De continuïteit van de onderneming is afhankelijk van de verdere kredietverstrekking door de aandeelhouders en de rendabilisering van haar actief

Rekening houdende met het negatieve eigen vermogen is de inning van de vordering in hoofde van de schuldeiser, met name de voormelde inbrenger, onzeker zodat vanuit het standpunt van de schuldeiser de reële waarde van de vordering lager is dan de nominale waarde. Vanuit het standpunt van de vennootschap-schuldenaar, daarentegen, betekent de voorgenomen kapitaalverhoging een even grote schuldvermindering zodat voor haar de : reële waarde van de schuld gelijk is aan haar nominale waarde.

Aangezien de kapitaalverhoging in casu een verschuiving betreft van vreemd vermogen naar eigen vermogen binnen dezelfde onderneming en de continuïteit van de onderneming op korte termijn niet in gevaar is, achten wij het redelijk dat de nominale waarde als inbrengwaarde wordt weerhouden voor zover de aandeelhouders bereid zijn om verder krediet te verstrekken aan de vennootschap en deze laatste er in slaagt om haar actief , op korte termijn te rendabiliseren.

Ik dien verder een principieel voorbehoud te formuleren nopens eventuele kosten van bodemsanering naar aanleiding van bodemvervuiling op het aanwezig perceel grond opgenomen onder het materieel vast actief van de BVBA IGNACE VANHESTE aangezien mij hieromtrent te weinig informatie beschikbaar is.

4. De waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met de fractiewaarde en het aantal van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De inbrengwaarde is slechts gerechtvaardigd voor zover de vorderingen op datum van de akte niet zijn gedaald beneden de inbrengwaarde, zijnde in globo 470.208,00 EUR;

5, de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 2.528 aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 186,00 EUR per aandeel (zijnde een totaal bedrag van 470.208,00 EUR), welke aandelen zullen worden toegekend aan de Comm. VA WEST.MINSTER (1.264 aandelen) en aan de Comm. VA 1SIGI (1.264 aandelen).

6. Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens eventuele financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles.

wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 21 februari 2014

BVBA Bedrijerevisorenkantoor Dujardin

Vertegenwoordigd (ex ultimo) door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

b) besloten heeft het kapitaal te verhogen ten bedrage van

vierhonderdzeventigduizend tweehonderdenacht euro (E 470.208,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00) op vierhonderdachtentachtigduizend

achthonderdenacht euro 488.808,00), door het creëren en uitgeven van tweeduizend

vijfhonderdachtentwintig (2.528) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweeduizend zeshonderdachtentwintigste (1/2.628) van het kapitaal vertegenwoordigen, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de

.reeds bestaande aandelen._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

I Voor-behoutlen

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Deze tweeduizend vijiiionderdachtentwintig (2.528) nieuw gecreëerde aan- delen-1 zullen delen in het resultaat pro rata temporis vanaf de ondersclnijving.

Deze tweeduizend vijfhonderdachtentwintig (2.528) nieuw gecreëerde aandelen zijn volledig te volstorten door inbreng in natura ten belope van vierhonderdzeventigduizend tweehonderdenacht euro (E 470.208,00).

c) De commanditaire vennootschap op aandelen "I.S.I.G.I.", met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Hertstraat 15, ondernemingsnununer 453.050.673, rechtsgeldig, krachtens artikel 18 van haar statuten, vertegenwoordigd door haar enige zaakvoerder, de Heer VANHESTE Ignace, heeft verklaard een gedeelte van haar schuldvordering jegens de vennootschap "IGNACE VANHESTE" voornoemd, ten belope van tweehonderdvijfendertigduizend honderdenvier euro (e 235.104,00) in te brengen, nadat zij heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

- De commanditaire vennootschap op aandelen "WESTMINSTER", met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Hertstraat 15, ondernemingsnummer 0405.306.778, rechtsgeldig, krachtens artikel 18 van haar statuten, vertegenwoordigd door haar enige zaakvoerder, de Heer VANHESTE Ignace, heeft verklaard een gedeelte van haar schuldvordering jegens de vennootschap "IGNACE VANHESTE" voornoemd, ten belope van tweehonderdvijfendertigduizend honderdenvier euro (£ 235.104,00) in te brengen, nadat zij heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de , vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Als vergoeding voor de hierboven beschreven en de respectievelijk door de , vennootschappen "I.S.I.G.I." en "WESTMINSTER" gedane inbrengen, werden hen elk duizend tweehonderdvierenzestig (1.264) volledig volgestorte aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IGNACE VANHESTE", met een fractiewaarde van elk één/tweeduizend zeshonderdachtentwintigste (1/2.628) van het kapitaal, toegekend, waarvoor zij kwijting hebben verleend.

d) vastgesteld heeft dat, na de verwezenlijking van de inbrengen door de vennootschappen "I.S.I.G.I." en "WESTMINSTER" beiden voornoemd, het kapitaal van de vennootschap is gebracht op vierhonderdachtentachtigduizend achthonderdenacht euro 488.808,00), vertegenwoordigd door tweeduizend zeshonderdachtentwintig (2.628) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/tweeduizend zeshonderdachtentwintigste (1/2.628) van het kapitaal vertegenwoordigen.

2) beslist heeft de statuten van de vennootschap aan te passen aan het genomen besluit en bijgevolg artikel 5 te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 5 Kapitaal.

Het kapitaal is vastgesteld op vierhonderdachtentachtigduizend achthonderdenacht. euro (e 488.808,00), vertegenwoordigd door tweeduizend zeshonderdachtentwintig (2,628) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/tweeduizend zeshonderdachtentwintigste (1/2.628) van het kapitaal vertegenwoordigen."

3) alle bevoegdheden verleend heeft aan de zaakvoerder met het oog op de uitvoering van de genomen beslissingen en volmacht heeft verleend aan de Heer AMPE Alexander, accountant, kantoorhoudende te 8200 Brugge, Torhoutsesteenweg 437, om in naam van de vennootschap, de nodige stukken te ondertekenen in verband met de wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen via een ondernemingsloket naar keuze.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Op de laatste blz. van Lt_ILK_L3 vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

g Vagi-behouden aar het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe

Gelijktijdig neergelegd: 1) expeditie van het proces-verbaal dd. 1 april 2014; 2) verslag van het bestuursorgaan inzake de inbreng in natura; 3) verslag van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura; 4) gecoördineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Noce

behouctep aah het Belgisch Staatsblad

10/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 06.01.2014 14002-0450-011
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 29.12.2014, NGL 13.01.2015 15011-0567-010
23/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 17.01.2013 13010-0474-010
09/07/2012
ÿþr

Mod 2,S

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc - - IIII

behc " LZZZ0251"

aar

Belç

Staat







rveaergetega ter griffie van ele rechtbank van koophandel Brugge -- afdeling te Oostende

op UNI 2012

Griffie Ge vr,frrp'

Ondernemingsnr : 0885.981.469

Benaming

(voluit) : IGNACE VANHESTE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Kroonlaan 1 bus 0301

Onderwerp akte : uittreksel notulen van de zaakvoerder - zetelverplaatsing

Er blijkt uit notulen van de zaakvoerder dat de zetel van de vennootschap overgebracht wordt van 8400

Oostende, Kroonlaan 1 bus 0301, naar 8400 Oostende, Hertstraat 15 en dit vanaf 1 juli 2012.

Voor ontledend uittreksel

Ignace Vanheste

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanighe:d van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 22.12.2011, NGL 22.12.2011 11650-0251-010
19/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 27.12.2010, NGL 14.01.2011 11009-0364-010
09/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 28.12.2009, NGL 29.01.2010 10029-0333-008
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 29.12.2008, NGL 11.02.2009 09040-0262-010

Coordonnées
IGNACE VANHESTE

Adresse
HERTSTRAAT 15 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande