IKIZLER

Société en commandite simple


Dénomination : IKIZLER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 563.986.110

Publication

23/10/2014
ÿþRechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Doorniksestraat 54, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

OPRICHTING Comm. V

Gewone Commanditaire Vennootschap

OPRICHTING - STATUTEN

Op heden 01 september 2014, wordt

tussen

1.De heer Emuriai Dabir, geboren te Keiserslautern op 15 oktober 1992 en wonende te Rue Emile Wauters

82, 1020 Brussel;

2.De heer Emurlai Alus, geboren te Keiserslautem op 15 oktober 1992 en wonende te St. Denijsstraat 85,

8500 Kortrijk,

eén gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de naam

"IKIZLER".

Artikel 1 - Rechtsvorm en naam

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de bena-ming 1KIZLER".

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500  Kortrijk, Doornikse-straat 54.

De zetel mag niet zonder de toestemming van alle vennoten overgebracht worden naar een andere plaats.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België zowel als in het buitenland, uitslui-tend in eigen naam en voor eigen rekening:

1.Het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: -het uitbaten van een café, snackbar, barbecue-bar, restaurant en/of een meeneemsnackbar voor het vervaardigen van pita's, frieten, pizza's, hamburgers, croques en alle andere soortgelijke en/of aanverwante producten, allen met hun beleg, even als verkoop van dranken, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

-de organisatie van (feest)maaltijden, recepties en buffetten, alle hande-lingen welke betrekking hebben op de uitoefening van het beroep van traiteur in de ruimste zin,

2. De bereiding, productie en uitbating en de handel in de ruimste zin (inclu-sief de ambulante handel op publieke markten) van alle mogelijke koude en warme gerechten en dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, tralteurproducten, roomijs en consumptie-ijs en aanverwante producten.

3. Elke activiteit die betrekking heeft op import en export van handelsgoe-deren. De vennootschap mag aile handelingen stellen die rechtstreeks of on-rechtstreeks bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ModWord 11.1

1,..)] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111IttiiI1J171M 1111111

MONITEUR BELGL

16 -10- 2014

B ELGISCH S AA 1S3L

NEERGELEGD

-9 SEP, 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, adeORTRIJK

Oridemenningsnr : 0563,Se Mi

Benaming

(voluit) : 1KIZLER

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4 Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor een onbepaalde duur,

ledere vennoot zal een einde mogen stellen aan de vennootschap mits hij zes maanden vooraf, zijn

medevennoten per aangetekende brief verwittigd.

Artikel 5 Kapitaal en aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 100 euro, vertegenwoordigd door 20 aandelen. Het kapitaal wordt

ingebracht als volgt:

-door de heer Emurlai Dabir 50 euro

-door de heer Emurlai Alus 50 euro

Ais vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten vol-gende aandelen toegekend:

-aan de heer Emurlai Dabir 50 aandelen

-aan de heer Emurlai Nus 50 aandelen

Artikel 6 Beherende en stille vennoten

De heer Emurlai Dabir en de heer Emurlai Alus zijn hoofdelijk aansprakelijk en worden beiden beherend

vennoot genoemd.

Artikel 7 Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) zaakvoerder(s). Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennoot-schap en als niet-statutaire zaakvoerders de heer Emurlai Dabir en de heer Emurlai Alus.

Hun mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de ven-nootschap duurt. De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te veitegen-woordigen.

De zaakvoerders zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijver-heidsonderneming van dezelfde of van een andere aárd, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten.

Artikel 8 Overdracht van aandelen

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden van zijn aandeel in de vennoot-schap over te nemen tegen een prils te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aan-gewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arron-dissement waar de vennoot zijn woonplaats heeft. Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

Wanneer geen der vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaardt wordt door de meerderheid van twee derden van de andere vennoten. De ovememer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de pleegvormen voorzien bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel 9 Overlijden

Met overlijden van de stille vennoot geeft daarentegen geen aanleiding tot ont-binding van de vennootschap. Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden stille vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord be-tuigen.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht hun deel op te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt in de laatste balans.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennoot-schap belemmeren.

Artikel 10 Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. leder jaar op 3.1 december zal

een inventaris, een balans en een winst- en ver-liesrekening worden opgemaakt.

Artikel 11  Jaarvergadering Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zef gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur ten

maatschappelijke zetel.

4,2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij alle medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen véér de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de oudste der beherende venno-ten. De vergaderingen zullen gehouden worden ten maatschappelijke zetel. Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber door middel van een schriftelijke volmacht.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

Artikel 12 Resultaatbestemming

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene kosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algeme-ne vergadering. De besluiten

worden genomen bij gewone meerderheid van aanwezige stemmen, waarbij elk aandeel recht heeft op één

stem.

Artikel 13 Ontbinding  vereffening

ln geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meer-derheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldigingen, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijd-stip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die de Vennootschappenwet aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten vol-gens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar gaat in op datum 1 september 2014 en zal eindigen op 31 december 2015 en de eerste

jaarvergadering zal gehouden worden in mei 2016.

Volmacht

Bijzondere volmacht is verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

'VHP Office', met zetel te 8500 Kortrijk, Edgar Tinellaan 65 (RPR Kortrijk 0474.679.891), alsmede aan al haar zaakvoerders, aangestelden en werkne-mers, met macht elk afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstel-ling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het af-sluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van de akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodza-kelijk zijn, bij aile private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van On-dernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fis-cale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennoot-schap alle documenten te ondertekenen.

Opgemaakt in drievoud te Kortrijk op 01/09/2014 en na voorlezing door de heer Dabir Emurlai, door de partijen ondertekend.

De heer Emurlai Dabir De Heer Emurlai Nus

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/06/2015
ÿþd! Mod Wart! 11.1

i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Uh11 H il 1I 1 1 U 1H i II

*15076827" BE







NEERGELEG

13. 05. 2015

RECHTBANK p~~I.

HANDE

AGNITEUR B ELGE



2 2 -05- 2015

GISCH STb ATSBLA

Ondernemingsnr : 0563.986.110

Benaming

(voluit) : IKIZLER

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Doorniksestraat 54, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overdracht aandelen, benoeming beherend vennoot

Bij bijzondere algemene vergadering van 06/05/2015 werd beslist tot ontslag van beherend vennoot Dabir Emurlai, en benoeming van Kader Demirova als zaakvoerder, en dit vanaf heden,

Er is tevens volgende overdracht van de aandelen:

- 50 aandelen van Dabir Emurlai worden overgedragen, 25 aandelen aan Alus Emurlai en 25 aandelen aan Kader Demirova,

Na bovenvermelde overdracht heeft de bijzondere algemene vergadering vastgesteld dat de huidige aandeelhouders zijn:

- Alus Emurlai: 75 aandelen

Kader Demirova: 25 aandelen

Zaakvoerder

Alus Emurlai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/11/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
23/06/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
IKIZLER

Adresse
DOORNIKSESTRAAT 54 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande