IL SOGNO

Société en commandite simple


Dénomination : IL SOGNO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 844.088.654

Publication

12/02/2013
ÿþ Mord Word 11.1

[f let 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouc

aan h

Belgis Staatsti

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brume)

vt3:

3 0 JAN. 203

Affee-

IIIVIIIIIIIIIIIIII II i

*13026131'

I

iii

Ondernemingsnr : 0844 088 654

Benaming

(voluit) : IL SOGNO

(verkort) :

Rechtsvorm : GCV

Zetel : Van Eycklaan 2 - 8420 De Haan

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN DD 28/01/2013 VAN GCV IL SOGNO HEEFT VOLGENDE BESLISSING GENOMEN:

1. Dhr, Ivan Ghevaert dient zijn ontslag als zaakvoerder in per 28/01/2013, dewelke wordt aanvaard met } eenparigheid van stemmen en wordt volledig kwijting verleent.

2. De algemene vergadering beslist de heer Franky Vandenheede en mevrouw Elizabeth Ghevaert te benoemen als zaakvoerders vanaf 2810112013.

Franky Vandenheede

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/04/2012
ÿþMod2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

II

Voor,

behouder aan het Beigisth

Staatsblac

" iaossaia*

I ~1

aL:.~.1\~Ltil..~rV aa, vl\Irr~C de~

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaling Brugme) op:

2.1 tIhtiel 201 mop,

Griffie

StïátslilïcT - 64/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Bijtáguff üij hëf B"ggísch

Ondernemingsnr : 0844 088 654

Benaming

(voluit) : II sogno

Rechtsvorm ; Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Van Eycklaan 2 - 8420 De Haan

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen

DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN DD 7 MAART 2012 VAN GOV IL SOGNO HEEFT VOLGENDE BESLISSINGEN GENOMEN:

1.Dhr, Philip Depecker dient zijn ontslag als zaakvoerder in per 7 maart 2012, dewelke wordt aanvaard me eenparigheid van stemmen wordt volledig kwijting verleend.

2.Dhr. Ivan Ghevaert te benoemen als niet statutaire zaakvoerder en zijn mandaat gaat in per 7 maart 2012

Philip Depecker Zaakvoerder

-^ i uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

" Naam en handtekening.

23/03/2012
ÿþ Mod 29

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111.1H11111111j1,1111!111111

""^r\11TEU

5 -03 3CH S

ter GRIFFit dei

R BELGE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL F" BRUGGE (Afdaling Brugge,

2012 op: 0 I eV

AATSBLA r- Ne(erre

Griffie

Ondemerningsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel

Onderwerp akte

Os .4 088....654

Il sogno

Gewone Commanditaire Vennootschap Van Eycklaan 2 8420 De Haan

Oprichting vennootschap

Tijlagenli liet Belgisch Staatsblad - 23/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bij onderhandse akte verleden op 28 februari tweeduizend en twaalf, werd een gewone commanditaire vennootschap opgericht,

Tussen ondergetekenden

1.De heer Philip Depecker

Plantanenlaan West 1

8420 De Haan

NN, 65.04.22-237.11

2.De heer Franky Vandenheede

Grotestraat 791L

8421 Vlissegem

NN. 70.07.23-173.74

3.Mevrouw EIizabeth Ghevaert

Grotestraat 79/L

8421 Vlissegem

NN. 8I.03.31-218.89

Artikel I Naam

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming "II sogno".

Artikel 2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8420 De Haan, Van Eycklaan 2. De zetel mag niet overgebracht worden naar een andere plaats zonder de toestemming van alle vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor gezamenlijke rekening met derden, alle verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op alle activiteiten, zowel in aanneming als onderaanneming, in verband met een horeca-uitbating, in de ruimste zin, zoals de inrichting, de uitbating, de leiding en het bestuur van restaurants en niet verplaatsbare inrichtingen en gelegenheden waar zowel alcoholische als niet alcoholische dranken, snacks en maaltijden te koop of voor verbruik ter plaatse worden aangeboden.

Het doel breidt zich ook uit tot alle hierop aansluitende of aanverwante producten, activiteiten, diensten en handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel ïn verband staan, alles in de ruimste zin van het woord, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derden aangegaan.

De vennootschap kan ook optreden als bestuurder of als vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle commerciale, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met het doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend weze, en voor zover dit in verband staat met het doel, onder andere alle roerende en onroerende goederen, materialen en installaties verkopen of overdragen, kopen, in huur nemen, verhuren, bouwen,

leasen en ruilen, oprichten en doen oprichten; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen en afstaan; alle plaatsingen verrichten in roerende waarden, belangen nemen, bij middel van associatie, Inbreng, onderschrijving, fusie, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, die eenzelfde doel, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke

verwezenlijking, uitbreiding en/of vergemakkelijking van haar doel.

De vennootschap kan de uitbating van een of meerdere vestigingen of de vertegenwoordiging van een of meerdere producten/merken/diensten in franchising of in gelijk welke andere vorm uitbesteden aan derden, alles op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend en dient verstaan te worden in de meest uitgebreide zin.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten, waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Artikel 4 Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Iedere vennoot zal een einde mogen stellen aan de vennootschap mits hij zes maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekende brief verwittigt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5 Kapitaal  Aandelen

De comparanten richten een gewone commanditaire vennootschap op met een kapitaal van 20.000,00 euro, te vertegenwoordigen door honderd aandelen (100) zonder aanduiding van nominale waarde, door volstorting in speciën voor een bedrag van 20.000,00 euro. Als vergoeding voor hun inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend:

-aan mevrouw Elizabeth Ghevaert: vijftig aandelen

-aan de heer Franky Vandenheede: vijftig aandelen

Artikel 6 Gecommanditeerde en stille vennoten

De heer Philip Depecker is gecommanditeerde vennoot en aldus hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De heer Franky Vandenheede en Elizabeth Ghevaert zijn stille vennoot. De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van zijn inbreng, op voorwaarde dat hij geen enkele daad van bestuur verricht, zelfs niet krachtens volmacht. De stille vennoot mag zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zal het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 7 Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder. Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als niet statutaire zaakvoerder, de heer Philip Depecker. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen,

Artikel 8 Overdracht van aandelen

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de le-wenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden van zijn aandeel in de vennootschap over te nemen te-'gen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de vennoot zijn woonplaats heeft.

Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kun nen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

Wanneer geen der vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de meerderheid van twee derden van de andere vennoten.

De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de pleegvormen voorzien bij artikel 1690 van he Burger lijk Wetboek.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 9 Overlijden

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfge-namen, indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht een vergoeding in geld op te eisen, die overeenstemt met de waarde van het aandeel van de overledene, dewelke zal bepaald worden op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de balans opgemaakt op datum van het laatste afgesloten boekjaar.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke ïn-'ventaris laten opmaken,

noch de normale gang van zaken van de vennootschap belem-meren.

Artikel 10 Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar,

Het eerste boekjaar gaat in vanaf heden en zal afgesloten worden op 31 december 2013

Ieder jaar op 31 december zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt.

Artikel 11 Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de af schrijvíngen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene ver-gadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen even-eens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12 Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mo-gen overtreffen.

Artikel 13 Jaarvergadering- Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur ten maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de venno-ten bijeenroepen.

Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen vbbr de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

Vooc behouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Philip Depecker. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 14 Ontbinding  Vereffening

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN VOLMACHT

1.Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2013, De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014. De vennootschap verbindt er zich toe om alle handelingen gesteld door de handelszaak vanaf heden over te nemen overeenkomstig artikel 60 Venu. W. Deze handelingen worden geacht te zijn verricht in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting.

2.Met eenparigheid van stemmen wordt volmacht gegeven aan Boekhoudkantoor An Brysse en Partners BVBA vertegenwoordigd door An Brysse, Pater Vandetnoerelaan 5, 8420 De Haan, om in naam van de vennootschap alle stukken te tekenen strekkende tot de inschrijvingen in het handelsregister, aanvraag ondernemingsnummer via kruispuntbanlc, tot aanvraag van het BTW nummer en het vestigingsattest bij de Kamer voor Ambachten en Neringen en tot het invullen van alle aangiften en formaliteiten terzake en tot het voeren van alle besprekingen en briefwisselingen dienaangaande.

3.De komparanten verklaren bij toepassing van artikel dertien bis vennootschappenwet dat de gewone commanditaire vennootschap Il sogno alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert heden.

Verleden te De Haan, 28 februari 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IL SOGNO

Adresse
VAN EYCKLAAN 2 8420 DE HAAN

Code postal : 8420
Localité : DE HAAN
Commune : DE HAAN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande