IMANTIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMANTIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.707.163

Publication

21/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

19-05-2015

Griffie

*15308402*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0630707163

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

IMANTIC

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 13 mei 2015 :

1) Dat een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht. De maatschappelijke benaming luidt : Imantic.

2) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8530 Ha-relbeke, Gentsesteenweg 190.

3) De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

4) Oprichters : 1. De heer VANHOENACKER Charles Henri, geboren te Kortrijk op tweeëntwintig mei negentienhonderd zevenenveertig, wonende te 8530 Harelbeke, Gentsesteenweg 190, intekenend op twintig (20) aandelen voor een bedrag van tweeduizend euro (¬ 2 000), volledig volstort tot beloop van tweeduizend euro (¬ 2 000); 2. De heer VANHOENACKER Henri André, geboren te Gent op zeven november negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Prekelindenlaan 140, intekenend op honderdtachtig (180) aandelen voor een bedrag van achttienduizend euro (¬ 18 000), volledig volstort tot beloop van achttienduizend euro (¬ 18 000).

5) Kapitaal : twintigduizend euro (¬ 20 000), volledig volstort in speciën ten belope van twintigduizend euro (¬ 20 000).

6) ...

7) Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het zelfde jaar.

8) Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuiver resultaat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de jaarvergadering.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvragingen van stortingen.

9) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, die vennoten dienen te zijn.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Met betrekking tot enerzijds alle verrichtingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van honderdduizend euro (100 000 EUR) overschrijdt en anderzijds de verkoop van onroerende goederen en de vestiging van zakelijke rechten op onroerende goederen van de vennootschap, is evenwel de gezamenlijke handtekening van alle zaakvoerders vereist. Deze

Onderwerp akte :

Gentsesteenweg(Har) 190 8530 Harelbeke

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Worden thans als statutaire zaakvoerders aangesteld :

- de heer VANHOENACKER Charles, voornoemd, en hier aanwezig die verklaart zijn mandaat te aanvaarden,

- de heer VANHOENACKER Henri André, voornoemd, en hier aanwezig die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

De duurtijd van het ambt van zaakvoerder is onbeperkt en zijn afzetting mag slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen.

10) commissarissen

11) De vennootschap heeft tot doel:

- haar patrimonium, dat grotendeels bestaat uit onroerende goederen en dat gevormd is door inbrengen, door aankopen of op eender welke wijze werd verworven, te bewaren, te beheren in de ruimste zin van het woord en het oordeelkundig uit te breiden ook door het verwerven van rechten op onroerende goederen welke hoegenaamd ook. De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden wanneer deze bouwrijp geworden zijn of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

- restauratie atelier;

- aan- en verkoop, restauratie van voertuigen en oldti-mers, dit alles in de meest ruime zin van het woord;

- aan- en verkoop en restauratie van antiek;

- onderhoud tuinen en onderhoud groenzones rond gebouwen, onroerend goed.

De vennootschap mag hiertoe alle handelsverrichtingen, ambachtelijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen, of de afzet van haar producten te vergemakkelijken, en voor zover de wet dit niet verbiedt.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, door alle middelen en op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt achten, en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving.

12) Jaarvergadering : Ieder jaar, de eerste zaterdag van de maand mei om elf uur, zal een jaarvergadering gehouden worden. Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die aandeelhouder moet zijn. De vertegenwoordigingsopdracht moet in ieder geval schriftelijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Het is de aandeelhouders niet toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen, behoudens hetgeen hierna vermeld staat.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris die aan de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Overgangsbepalingen.

1. Het eerste boekjaar begint op heden en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend zestien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in mei tweeduizend zeventien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de akte dd. 13 mei 2015.

Coordonnées
IMANTIC

Adresse
GENTSESTEENWEG 190 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande