IMDELINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMDELINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.857.491

Publication

12/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

10-03-2015

Griffie

*15304340*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0600857491

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Imdeline

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Proft te Deinze op 09 maart 2015 dat:

1. Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam  Imdeline , met maatschappelijke zetel te 8550 Zwevegem, Kouterstraat 70 waarvan het geheel geplaatste kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt en verdeeld is in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, door mevrouw AMPE Eline, geboren te Deinze op 23 september 1981, (rijksregisternummer 81.09.23-136.65), wonende de 9870 Zulte, Kasteelstraat 63.

2. De voornoemde oprichter heeft ingeschreven als volgt:

Mevrouw Ampe Eline, comparant voornoemd onder 1, voor ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18 600,00), volstort ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12 400,00) en waarvoor haar honderdzesentachtig (186) aandelen worden toegekend.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE19 7512 0744 1412 bij de bank Axa Bank Europe, geopend ten name van de besloten ven¬noot-schap met beperkte aan¬sprake¬lijkheid  Imdeline in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van depone-ring, afgegeven door voornoemde instelling op 6 maart 2015 dat aan ondergetekende notaris is overhan¬digd.

3. De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening en als makelaar als voor rekening van derden of in deelnemingen met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

1) Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het uitoefenen van de functie van bestuurder en vereffenaar in dergelijke vennootschappen.

2) Het uitoefenen van opdrachten en functies; het verwerven, beheren en in waarde stellen van brevetten, octrooien en licenties en andere intellectuele rechten.

3) Het deelnemen in de leiding of de leiding nemen in andere vennootschappen of ondernemingen en in het algemeen bijstand verlenen in het management van om het even welke ondernemingen en/of vennootschappen.

4)Een studie- organisatie - en raadgevend bureau te zijn inzake roerende en onroerende, industriële, financiële, burgerlijke, handels-, fiscale en sociale aangelegenheden en verrichtingen, zoals onder meer:

a) Het opstellen van businessplannen, budgetten en jaarverslagen.

b) Het formuleren van adviezen van financiële, commerciële, administratieve, bestuursmatige en technische aard, het opstarten van projecten, uitvoeren en begeleiden van deze projecten.

c) Het ontwikkelen, uitvoeren, begeleiden en promoten van studies, marketing, onderzoek, audits, producten, diensten en dergelijke meer.

d) Het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en organiseren

Onderwerp akte :

Kouterstraat(Z) 70 8550 Zwevegem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

ervan, aan en voor bedrijven, eenmanszaken en verenigingen zonder winstoogmerk.

e) Het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van bedrijven van nut kan zijn.

f) De begeleiding van kleine en middelgrote ondernemingen op financieel en juridisch vlak.

g) Het uitoefenen van tijdelijk management.

h) Het opmaken van studies in verband met participaties in en overnamen van vennootschappen.

i) Het opzoeken van "partners" en het bemiddelen inzake de aankoop en verkoop van ondernemingen en vennootschappen in binnen- en buitenland, dit alles voor rekening van derden-opdrachtgevers.

j) Het oprichten van vennootschappen naar Belgisch en buitenlands recht, het bemiddelen bij fusies en participaties, het uitvoeren van audit- en expertiseopdrachten en waardebepalingen van ondernemingen, het uitwerken van ondernemingsplannen en strategieën.

k) Het uitwerken van herstructurerings-, reorganisatie-, en kapitalisatieplannen voor ondernemingen.

l) Het opvolgen van vennootschappen voor rekening van investeerders.

m) Het uitoefenen van de beheerscontrole, het opzoeken van vestigingsplaatsen, het opstellen van financieringsdossiers, het opzoeken van investeringsprojecten, dit alles voor rekening van ondernemingen en vennootschappen in binnen- en buitenland.

n) Het opzoeken, selecteren, rekruteren van personeel voor ondernemingen.

o) Het lanceren van nieuwe product- en ontwikkelingsprojecten.

p) Het uitvoeren van marketing-enquêtes, promotionele en verkoopacties, alsmede het creëren, lanceren, begeleiden van nieuwe markten voor ondernemingen, dit alles in de ruimste zin en niet limitatief.

5) De deelneming, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, de uitbreiding, de omvorming, de fusie, de opslorping en de controle van ondernemingen van gelijk welke aard en het verlenen aan ondernemingen waarin de vennootschap belang stelt, van alle hulp, onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen.

6) De pandstelling ten voordele van derden, het zich borg stellen voor de goede afloop van verbintenissen, aangegaan door derde personen die het genot zouden hebben van onroerende goederen van de vennootschap; het verlenen van zowel persoonlijke als zakelijke, roerende en onroerende waarborgen ten voordele van derden.

7) Het analyseren en rapporteren van commerciële en technische activiteiten, het organiseren van alle soorten evenementen.

8) Het aankopen, het verkopen, het bemiddelen, het valoriseren, het verkavelen, het doen bouwen, het doen verbouwen, het ordenen, het huren en verhuren, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten, het promoten en het makelen van onroerende goederen, het geven van advies terzake alsmede alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest ruime zin met inbegrip van onroerende leasing en dit zowel in het binnenland als in het buitenland.

9) Het uitvoeren van alle verrichtingen als bouwpromotor en onder meer het zelf oprichten of laten oprichten en/of verbouwen van gebouwen, dit alles voor eigen rekening of voor rekening van derden.

10) Het uitvoeren en/of coördineren van algemene ondernemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de inrichting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen of herstellen van alle hoegenaamde onroerende goederen, parken en beplantingen, de studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, dit omvat ook aankoop, verkoop, verhuring en in het algemeen de handel van alle producten en materialen van welke aard ook op tegenspraak of niet.

Het overgaan tot industriële, onroerende, boekhoudkundige, fiscale of andere schattingen, het uitvoeren van alle regelingen van schade inzake brand, diefstal, verlies van winsten, schade door oorlogsfeiten of andere, zowel voor haar rekening als voor rekening van derden. Ze verwezenlijken of ze uitvoeren onder welke vorm ook, handelen als technisch raadgever of raad geven inzake onroerende goederen. Het overgaan tot de coördinatie van alle onderaannemingen, het aannemen en uitvoeren van alle metsel- en betonwerken, dakwerken, terrassen en patio s, timmerwerken, het leveren, fabriceren en plaatsen van hout en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, het uitvoeren van alle dakbedekkingswerken zowel met asfalt als met metalen en met niet-metalen materialen, van vochtwerings- en beschermingswerken, zinkwerken, vloer- en faiencewerken, plafonnerings- en cementeringswerken, beglazingswerken, sanitaire installaties en onderhoudswerken, warmte installaties, koude installaties, installaties voor afstandsverwarming en speciale installaties en onderhoudswerken voor het ontwikkelen, regenereren, recupereren van warmte en/of koude en/of elektriciteit, domotica.

11) Het uitvoeren van gevelreinigingswerken, leveren en/of plaatsen van rolluiken en zonneweringen, restauratiewerken van monumenten, geklasseerde en niet-geklasseerde gebouwen, alle werken van muur- en wandbekleding, vloerbedekkingen, parketwerken, alle elektriciteitswerken, zowel huishoudelijk als binnenshuis, als nijverheidsinstallaties, alle binnenhuisinrichtings- en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

versieringswerken.

12) Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken, recreatieterreinen, zoals siertuinen, minigolf, tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en diens meer. Het overgaan tot het transporteren van alle vaste, vloeibare en gasvormige stoffen en producten, levensmiddelen, vlees, vis, fruit en andere landbouwproducten, bloemen, planten, brandstoffen, bouw- en installatiematerialen.

13) Het graven en/of nivelleren van gronden, terreinen, bouwplaatsen en waterlopen, het draineren of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden.

14) Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen, tanks, afrasteringen en sporthallen, het ontwerpen en uitvoeren van alle smeed- en siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recreatieterreinen.

Dit alles voor alle inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële als residentiële, sport- en amusementsinrichtingen, als hospitalen en ziekenhuizen, zowel privé als in de publieke sector: Het uitvoeren in alle beroepssectoren, gespecialiseerd of niet, de verkoop, de verhuring en het ontlenen of alle werken in het kader der diensten die betrekking hebben op de techniek, het beheer, het onderhoud.

Te promoten door investering, financiering of lening, alle installaties van materiaal en alle grondstoffen, producten, systemen, ideeën of brevetten die betrekking hebben op de techniekers, nodig voor hun werking en hun uitbating.

Te waarborgen het materiaal, de grondstoffen en de gebuikte producten evenals de installaties die worden uitgebaat, beheerd of onderhouden, het ontwerpen en maken van standen voor beurzen in binnen- en buitenland.

15) Het uitvoeren van afbraak- en slopingswerken van gebouwen en kunstwerken.

16) Het uitvoeren van grond- en graafwerken, het herstellen en onderhouden van wegen, rioleringswerken, draineringswerken, het onderhouden van sloten en grachten.

17) Het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk, de productie en de montage van metalen constructies.

18) Het uitvoeren van goederenvervoer voor rekening van derden, al dan niet met gebruikmaking van de openbare weg, goederenbehandeling.

19) Het uitoefenen van het beroep van begrafenisondernemer en onder meer:

a) het opbaren en verzorgen van de lijktooien en/of het uitvoeren van bewaringszorgen voor de overledenen.

b) Het leveren van doodskisten en het kisten van stoffelijke overschotten.

c) Het volbrengen van alle nodige formaliteiten, zoals de aangiftes van het overlijden en het aanvragen bij de bevoegde administratieve diensten van de verschillende reglementaire verloven voor de begrafenissen, de crematies en het lijkenvoervoer.

d) Het zorgen voor de goede uitvoering van het lijkenvervoer zowel in België als in het buitenland.

e) Het uitvoeren, verzorgen en organiseren van begrafenisplechtigheden tot op de begraaf- of crematieplaatsen volgens de plaatselijke, godsdienstige en filosofische gebruiken en met eerbiediging van de wil van de families.

20) Het uitvoeren van alle commerciële bemiddeling en dienstverlening zowel in aankoop als import en export.

21) Het drijven van handel in alle soorten artikelen gaande van meubelen (keuken-, tuin-, slaap-, bureel- en andere meer), technische materialen (hard- en software, computers, machines, geluidsinstallaties, gereedschappen, sanitair, en andere meer), bruingoed (televisietoestellen, radio s, stereo-installaties, enzovoort), levensmiddelen (alle soorten voeding, van vloeibare tot vaste voeding), tot de aankoop en verkoop van rijwieltuigen en dit gaande van fietsen, bromfietsen tot auto s en ander rollend materieel. Deze lijst is niet limitatief en betreft de soorten artikelen, met inbegrip van het importeren en exporteren ervan, het optreden als agent zowel voor binnen- als buitenland. Het product levensmiddelen wordt bedoeld in al zijn facetten, zowel als grondstof als afgewerkte producten.

22) Het verhandelen van alle roerende beleggingsobjecten.

23) Het bemiddelen inzake leningen, financieringen, hypotheken en kredietverleningen; met uitzondering van die handelingen voorbehouden aan instellingen erkend door de Bankcommissie.

24) Het optreden als agent voor verzekeringen.

25) Het optreden als bureau voor beleggingsadvies en vermogensbeheer en het verstrekken van raad en bijstand in juridische, commerciële, financiële, administratieve en bedrijfseconomische aangelegenheden. Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle commerciële, industriële, financiële handelingen en verrichtingen, zo roerende als onroerende, die in verband kunnen gebracht worden met wat hierboven niet limitatief werd opgesomd, dit alles zowel in het groot als in het klein, te voltrekken, die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele, vergemakkelijken.

26) De uitgeverij en verkoop van boeken, schoolboeken, brochures, kranten, tijdschriften en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

magazines, belettering van wagens, alsook reclame en publiciteit in de ruime zin van het woord. Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen, voor zover er voldaan wordt aan al de nodige wettelijke en reglementaire vereisten. In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ongeschikt maken. Het doel van de vennootschap kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, zoals voorzien bij artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium, zoals onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen; onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; het nemen van participaties in derde ondernemingen.

Het geheel van dit maatschappelijk doel dient begrepen te worden in de meest ruime zin van het woord.

Tevens mag de vennootschap om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

In het algemeen zal de vennootschap alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, deelneming nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, een gelijkwaardig of samenhangend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

4. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoer¬ders, al dan niet vennoot. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwe¬zenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzonde¬ring van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de be¬stuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

Indien er meer dan één zaakvoerder werd benoemd in de vennootschap, kunnen de zaakvoerders afzonderlijk bestuursdaden stellen tot een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd EURO (¬ 12.500,00). Bestuursdaden voor een bedrag van meer dan twaalfduizend vijfhonderd EURO (¬ 12.500,00) dienen steeds door mevrouw Ampe Eline te worden goedgekeurd.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rech¬te.

Indien er meer dan één zaakvoerder werd benoemd in de vennootschap, kunnen de zaakvoerders afzonderlijk bestuursdaden stellen tot een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd EURO (¬ 12.500,00). Bestuursdaden voor een bedrag van meer dan twaalfduizend vijfhonderd EURO (¬ 12.500,00) dienen steeds door mevrouw Ampe Eline te worden goedgekeurd.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, tenzij algemene vol¬macht verleend door de alge¬mene vergadering met een meerderheid van drie/vierden van de stemmen. De gevolmachtigden verbinden de vennoot¬schap binnen de perken van de hun verleende volmacht onver¬minderd de ver¬antwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdre¬ven vol¬machten.

5. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarverga¬dering ge¬noemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op de eerste donderdag van de maand november om 10.00 uur.

6. Elk aandeel geeft recht op één stem.

7. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni.

8. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennoot¬schap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die op voorstel van de zaakvoerder(s) de bestemming ervan bepaalt. Ingeval tot vorming van een reserve wordt beslist,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

moet dit besluit goedgekeurd worden met eenparigheid van stemmen.

H. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 32. - Ontbinding - Vereffening - Verdeling

Bij ontbinding met vereffening van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzonder machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volstort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen. De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit.

Tijdelijke bepalingen

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de griffie van

de bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op 30 juni 2016.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de eerste donderdag van de maand november in het

jaar 2016 om 10.00 uur.

3. Benoeming van de eerste zaakvoerders

Wordt als niet-statutaire, onbezoldigde zaakvoerder aangesteld:

- Mevrouw Ampe Eline, voormeld, aanvaardend;

4. Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap sedert 1 maart 2015 aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

5.a. De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde vennootschap aan als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen aan de bvba Ferroconsult bvba, vertegenwoordigd door de heer Feys Fernand, met zetel te 9800 Deinze, Kastanjelaan 4B,

5.b. De verschijnster en de aldus benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde vennootschap aan als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om de boekhouding te voeren, het opstellen van de balans, BTW-aangiften te doen en de belastingsaangifte op te stellen alsook de controles bij de openbare diensten te voeren, zoals bij de BTW, de belastingsdiensten en andere openbare diensten en besluiten te mogen treffen en eveneens de bezwaarschriften op te lossen, aan Camfisc bvba, vertegenwoordigd door de heer Campe Wim, Grote Steenweg, 9870 Olsene.

Notaris Peter De Proft te Deinze.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Coordonnées
IMDELINE

Adresse
KOUTERSTRAAT 70 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande