IMMA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.696.320

Publication

04/01/2012
ÿþ" ~~ --_~-~ _

Mx' Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voor- JIJJ 1lJI JIJ 11111 IlJ lJI 11111 JI llJ

behouden *izooa~ia*

aan het

Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE.Afdelin Brugge? 2 p DEC.C 2011

GriffleP [tï iiTiSr,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0442.696.320

Benaming

(voluit) : IMMA - IN VEREFFENING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Elisabethlaan 67 app. 31, 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 19 december 2011.

1° Beslissing tot goedkeuring van het verslag van de vereffenaar, mevr. Elianna Beck, en tot algehele kwijting zonder uitzondering noch voorbehoud aan de vereffenaar, voor haar bestuur als vereffenaar van de vennootschap.

2° Sluiting van de vereffening en vaststelling dat NV Imma definitief heeft opgehouden te bestaan.

3° De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste zeven jaar bij mevr. Elianna Beck, Elisabethlaan 67 App. 31, 8300 Knokke-Heist.

Voor ontledend uittreksel,

Elianna Beck

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/08/2011
ÿþZetel : 8300 Knokke-Heist, Elisabethlaan 67 app. 31

Onderwerp akte : ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Wim Verstraeten te Vrasene, gemeente Beveren, op twaalf april tweeduizend en elf, geregistreerd vijf bladen, geen verzendingen te Beveren, Registratie, de dertiende april tweeduizend en elf, boek 450, blad 5, vak 3,; ontvangen: vijfentwintig euro, voor de ontvanger (get) Guido Vercruyssen, fiscaal deskundige; dat de volgende. beslissingen werden genomen:

I. EERSTE BESLISSING  VERSLAGGEVING"

a) Goedkeuring van het verslag van de raad van bestuur op 12 april 2011, houdende voorstel tot ontbinding; van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dit verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is: vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

b) Goedkeuring van het verslag opgemaakt op 12 april 2011 door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke, vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young &, Partners", bedrijfsrevisorenkantoor met vestiging te 9100 Sint-Niklaas, Bellestraat 30, met mandaatdrager,: Mevrouw Marleen Haste, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"10. CONCLUSIES

In het kader van de procedure van het voorstel tot de voorgenomen ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de raad van bestuur van de NV Imma, een tussentijdse boekhoudkundige staat! van activa en passiva op 31 januari 2011 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 6.010,77 en een negatief boekhoudkundig; eigen vermogen van ¬ (168,49) en een aangepast negatief boekhoudkundig eigen vermogen van ¬ (168,49) P.M.

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde opdracht is na te gaan of de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva de aandeelhouders een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het netto- vermogen en dit in het perspectief van de realisatie.

Op basis van de verificatiewerkzaamheden, die ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, heeft ondergetekende de saldi opgenomen in de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten op 31 januari 2011 gecontroleerd. Voor wat de, volledigheid van de betreffende tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten op 31 januari 2011 betreft, maakt ondergetekende voorbehoud met betrekking tot een mogelijke herziening inzake vennootschapsbelasting voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

Behoudens het hiervoor weergegeven voorbehoud kan door ondergetekende gesteld worden dat de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten op 31 januari 2011, de toestand van de. vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Het huidig verificatieverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de NV Imma en het huidig verificatieverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Het huidige verificatieverslag werd opgesteld te Sint-Niklaas, op 12 april 2011 door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  burgerlijke vennootschap met handelsvorm  Ernst & Young & Partners, bedrijfsrevisorenkantoor, met mandaatdrager, Marleen Hoste, Bedrijfsrevisor".

Il. TWEEDE BESLISSING - ONTBINDING

De vennootschap werd ontbonden en in vereffening gesteld vanaf 12 april 2011.

III. DERDE BESLISSING  KENNISNAME ONTSLAG BESTUURDERS

Op de 4aatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111.1111,j!!1,p1 111

Ondernemingsnr : 0442.696.320 Benaming

(voluit) :

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:

2 9 JULI 2011

De griffier,

Griffie

IMMA

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Kennisname van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat die hiernavolgende

bestuurders van rechtswege ontslagnemend zijn:

Mevrouw Elianna Beck en Mevrouw Daniëlla Renaer.

IV. VIERDE BESLISSING  BENOEMING VEREFFENAAR - BEZOLDIGING

Benoeming van één vereffenaar.

Werd benoemd als vereffenaar, Mevrouw Elianna Beck, wonende te 8300 Knokke-Heist, Elisabetlaan 67 bus 31.

De vergadering heeft beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris heeft erop gewezen dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering heeft alle machten verleend aan de hiervoor benoemde vereffenaar, Mevrouw Elianna Beck, hier aanwezig, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de Rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

V. VIJFDE BESLISSING  MACHTEN VAN DE VEREFFENAAR

De machten van de vereffenaar werden vastgesteld als volgt:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

VI. ZESDE BESLISSING - STATUTENWIJZIGINGEN

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap heeft de vergadering beslist de statuten als volgt aan te

passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich

bevindt en de hiervoren vermelde statutenwijziging.

De vergadering heeft beslist de statuten als volgt te wijzigen:

- Vervanging van "ARTIKEL 1.  NAAM." door de volgende tekst:

"ARTIKEL 1.  NAAM. De vennootschap is een burgerlijke vennootschap in de vorm van een naamloze

vennootschap en is in vereffening, haar benaming luidt "IMMA, in vereffening"."

- Vervanging van "ARTIKEL 4.  DUUR." door de volgende tekst:

"ARTIKEL 4.  DUUR. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur, met ingang van 3 december

1990. Met ingang van heden 12 april 2011 bestaat de vennootschap enkel nog voor haar vereffening."

- Vervanging van "ARTIKEL 7.  RAAD VAN BESTUUR." door de volgende tekst:

"ARTIKEL 7.  RAAD VAN BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar."

- Vervanging van "Artikel 8.  BEVOEGDHEID." door de volgende tekst:

"Artikel 8.  BEVOEGDHEID. De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186

en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder

dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle

zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder

betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere

belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Externe vertegenwoordigingsmacht: Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar."

VII. ZEVENDE BESLISSING  VOLMACHT COORDINATIE

Er werd opdracht gegeven aan de notaris tot uitwerking van de nieuwe gecoordineerde tekst van de statuten

van de vennootschap. Hij moet deze nadien neerleggen ter griffie van de rechtbank van koophandel.

VIII. ACHTSTE BESLISSING  VOLMACHT FORMALITEITEN

Volmacht werd gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young & Partners', voornoemd, kantoorhoudende te 9100 Sint-Niklaas, Bellestraat 30, vertegenwoordigd door de Heer Chris Lyssens, evenals aan diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Voor" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd: Notaris Wien Verstraeten

- afschrift van de akte Burg. Venn. o.v.v. BVBA

- uittreksel Kerkstraat 78

- coördinatie der statuten 9120 Vrasene (Beveren)

- eenzijdig verzoekschrift RPR 471.567.577

Tel. 03 750 97 50 - Fax 03 755 15 53

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.04.2011, NGL 27.06.2011 11213-0083-009
20/12/2010 : DET000162
27/10/2010 : DET000162
17/09/2009 : DET000162
08/09/2008 : DET000162
03/01/2008 : DET000162
07/09/2006 : DET000162
10/10/2005 : DET000162
15/10/2004 : DET000162
08/09/2001 : DET000162
01/01/1993 : DET162

Coordonnées
IMMA

Adresse
ELIZABETHLAAN 67, BUS 31 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande