IMMO AMEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO AMEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.198.072

Publication

13/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 10.09.2013 13578-0042-011
21/09/2011
ÿþ MM 2.1

Ll~º%i1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

In

' MONITE ii'? BELGE 'TrpN

DIRE

r9-

2011

-TAATSBLAr t_iuFt

II ligiffl

NE-.E.RGELE:GD

?5. C2, 2511

LC IlTLF~i. , Itr7;.4)I IANDEL

_ratifeglui_<

IIIuhI milliui ei n iii o

Ondernemingsnr: 839 .49ó 09

Benaming

(voluit) : IMMO AMEL

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID .Zetel : 8560 WEVELGEM (GULLEGEM), KONINGIN FABIOLASTRAAT 222 Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte oprichting verleden op 24 augustus 2011 voor ondergetekende Notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem thans Wevelgem, neergelegd ter registratie, dat :

De heer NEYRINCK, Karl Michel Norbert, geboren te Kortrijk op vijfentwintig januari, en mevrouw; DELPORTE, Griet Thérèse Jeanne, geboren te Menen op twintig oktober negentienhonderd zeventig, wonende' te 8560 Wevelgem (Gullegem), Koningin Fabiolastraat 222

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "IMMO AMEL"

1.Kapitaal - inschrijving - oprichtingskosten

Het kapitaal bedraagt TWEEHONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 250.000,00) vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizendste van het kapitaal;

vertegenwoordigen. "

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De duizend (1.000) aandelen werden: als volgt onderschreven:

a)De heer NEYRINCK Karl voornoemd, titularis van vijfhonderd (500) aandelen, volstort ten belope van; honderd vijfentwintigduizend euro (125.000,00 ¬ ).

b)Mevrouw DELPORTE Griet, voornoemd, titularis van vijfhonderd (500) aandelen, volstort ten belope van: honderd vijfentwintigduizend euro (125.000,00 ¬ ).

Totaal : duizend (1.000) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWEEHONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ , 250.000,00).

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de BNP PARIBAS Fortis Bank.

Het bedrag van de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de: vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen bij benadering tweeduizend' vijfhonderd euro (¬ 2.500,00).

2.Rechtsvorm - Maatschappelijke zetel

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij: draagt de benaming «IMMO AMEL». De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8560 Gullegem, Koningin Fabiolastraat 222. Deze mag " worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving. De vennootschap mag, bij beslissing van de raad; van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het° buitenland oprichten.

3. Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen. met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persololn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

 het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

4.De algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand mei te achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vôàr de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

5. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur die door het wordt vastgesteld.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd: de heer NEYRINCK, Karl Michel Norbert, geboren te Kortrijk op vijfentwintig januari negentienhonderd zeventig, wonende te 8560 Wevelgem (Gullegem), Koningin Fabiolastraat 222.

Ingeval de Heer Karl Neyrinck overlijdt of in de kennelijke onmogelijkheid is om zijn functie waar te nemen, wordt hij van rechtswege en automatisch opgevolgd door zijn echtgenote Mevrouw DELPORTE, Griet Thérèse Jeanne, geboren te Menen op twintig oktober negentienhonderd zeventig, wonende te 8560 Wevelgem (Gullegem), Koningin Fabiolastraat 222, die nu reeds voor alsdan aanvaard heeft.

6.Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

7. Boekjaar

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

L

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

8. Winstverdeling.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één

tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

9.Overgangsbepalingen

9.1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend twaalf.

9.2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien, overeenkomstig de statuten.

9.3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de

tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat

de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter :

griffie van de Rechtbank van koophandel zat gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in .

oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal

maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ;

ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetbcek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door

de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Voor eensluidend ontledend uittreksel; (get.) Luc de Mûelenaere, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie akte oprichting d.d. 24 augustus 2011

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.05.2015, NGL 28.09.2015 15614-0279-010

Coordonnées
IMMO AMEL

Adresse
KONINGIN FABIOLASTRAAT 222 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande