IMMO ASFALT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO ASFALT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.726.291

Publication

20/11/2013
ÿþmod 11.1

Ondememingsnr: SIM - 7..?b Benaming {voluit) : immo Asfalt

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dokter Verhaeghestraat 96

8400 Oostende

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Arnold Vermeersch te Oudenburg op vijf november tweeduizend dertien,

blijkt:

I. UITTREKSEL STATUTEN :

1. Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd door

a) Mevrouw PONSEELE Macida Maria Cecilia, huisvrouw, geboren te Roeselare op dertien november negentienhonderd negenendertig (RR 39.11.13-226.86), weduwe van d heer VERHELST Alberic Maurice Leopold, wonende te Oostende, Hendrik Serruyslaan 78/0011.

a) Mevrouw VANMIDDELEM Katharina Marie Jeanne Robertine, zaakvoerder, geboren te Oostende op achtentwintig juli negentienhonderd tweeënvijftig (RR 52.07.28-318.80), weduwe van De heer VERHELST Daniël Pieter, wonende te Oudenburg, Abdijlaan 12.

2. Naam : immo Asfalt".

3. Zetel : 8400 Oostende, Dokter Verhaeghestraat 96.

4, Doel

De vennootschap heeft tot doel:

IVOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het, aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen,; prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het: maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen. die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde' roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3, Het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

4. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

1LB1JZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

111111111111 fl111111111111111111111111111111111111

*1317398A'

r

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N~ r~vreCSnd,~ 9if#'efe2

rechtbank vri 4 w d:1A

NOV. 201 riffie

Brugge -

r3

il

>'

schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken' en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

5. Duur : voor onbepaalde tijd.

6. Kapitaal, : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERDDERTIGDU1ZEND EURO (¬ 130.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door DU1ZENDDRIEHONDERD (1.300) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/duizend driehonderdste (114.3005fs) van het kapitaal vertegenwoordigen, waarvan zevenhonderdtachtig (780) aandelen Categorie A, genummerd 1 tot 780 en vijfhonderdtwintig (520) aandelen Categorie B, genummerd 781 tot 1.300.

Elke overdracht van de aandelen van een bepaalde Categorie aan een vennoot van de andere Categorie zal van rechtswege de omzetting veroorzaken van de overgedragen aandelen in aandelen van de Categorie waartoe de ovememer behoort. Bij elke andere overdracht of bij overgang veranderen de aandelen niet van Categorie.

Behoudens andersluidende bepalingen in de statuten hebben alle aandelen dezelfde rechten. Waar de statuten bepaalde rechten verlenen aan een bepaalde Categorie, wordt, indien er geen overeenstemming kan bereikt worden tussen de vennoten van de betreffende Categorie, het desbetreffende recht uitgeoefend overeenkomstig de instructies van de vennoten met het meeste aantal aandelen binnen dle bepaalde Categorie.

7. Inbrenq : Het maatschappelijk kapitaal werd geplaatst door inbreng in geld door :

- Mevrouw Magda Ponseele voor achtenzeventigduizend euro (¬ 78.000,00) of (780) aandelen Categorie A,

genummerd 1 tot 780.

- Mevrouw Katharina Van Middelem voor tweeënvijftigduizend euro (¬ 52.000,00), of vijfhonderdtwintig (520)

aandelen Categorie B, genummerd 781 tot 1.300.

Samen honderddertigduizend euro (¬ 130.000,00) of duizend driehonderd aandelen.

Alle aandelen zijn volledig volgestort, hetzij voor honderddertigduizend euro (¬ 130.000,00).

Welk bedrag overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen vóôr de oprichting van de vennootschap

door storting gedeponeerd werd op een geblokkeerde rekening op naam van de vennootschap in oprichting,

geopend bij de KBC bank onder nummer BE70 7310 3508 9925.

Het kapitaal werd aldus volledig onderschreven.

8. Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door minimum twee zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, één zaakvoerder op voordracht van iedere Categorie van vennoten. Er dienen steeds evenveel zaakvoerders benoemd te worden op voordracht van Categorie A van vennoten als op voordracht door , Categorie B van vennoten,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd In een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De voorzitter van het bestuursorgaan wordt verkozen onder de zaakvoerders voorgedragen door de vennoten van Categorie A.

Interne bestuursbevoegdheid

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

---Indien-er-drie-of-meer-zaakvoerders zijn, beslissen-zij} met gewone-meerderheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

/oor.

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Behalve in geval van overmacht te motiveren in de notulen van de bijeenkomst, kan het college alleen geldig beraadslagen wanneer ten minste één zaakvoerder benoemd op voordracht van de Categorie A vennoten en één zaakvoerder op voordracht van de Categorie B vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Indien echter bij de eerste bijeenkomst het bestuursorgaan niet het vereiste aantal bereikt, zal het opnieuw kunnen worden samengeroepen met dezelfde dagorde; bij deze vergadering zal het geldig kunnen beraadslagen, welk ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders moge zijn,

De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen, behoudens eventuele bijzondere meerderheden vereist door onderhavige statuten.

ln geval van patstelling, heeft de voorzitter, verkozen uit de zaakvoerders op voordracht van de Categorie A vennoten, de doorslaggevende stem. Onthoudingen, blanco en nietige stemmen worden niet meegerekend voor de berekening van de vereiste meerderheid.

Iedere zaakvoerder kan schriftelijk of per fax volmacht verlenen aan een andere zaakvoerder om hem op de vergadering van het college van zaakvoerders te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. 1)e volmachtgever wordt in dat geval geacht aanwezig te zijn. Geen enkele zaakvoerder kan evenwel meer dan één medezaakvoerder vertegenwoordigen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De beraadslagingen en stemmen van het bestuursorgaan worden vastgesteld door notulen, ondertekend door de meerderheid van de op de bijeenkomst aanwezige zaakvoerders.

De afschriften en uittreksels van deze notulen worden ondertekend door de voorzitter of door twee zaakvoerders,

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Eén zaakvoerder op voordracht van de Categorie A vennoten en één zaakvoerder op voordracht van de Categorie B vennoten, vertegenwoordigen gezamenlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zef de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

9. Winstverdeling : Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

10. Boekiaar : van één januari tot éénendertig december.

11. Algemene vergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand juni om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering,

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Il. OVERGANGSBEPALINGEN.

Eerste boekjaar

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 66 van het Wetboek van vennootschappen.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

Datum eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op achttien juni tweeduizend vijftien.

Overname verbintenissen

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf een juli tweeduizend dertien.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de ' bevoegde _rechtbank, . De. _verbintenissen _ intussen aangegaan .dienen, overeenkomstig.. het _Wetboek van.:

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11oor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

v1

mod 11.1

/oor» behouden aan het Belgisch Staatsblad

vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Benoeming van de niet-statutaire zaakvoerder(s)

Onmiddellijk hebben de oprichters met éénparigheid van stemmen beslist te benoemen tot eerste, niet statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1° Op voordracht van Categorie A: Mevrouw Magda Ponseele, voornoemd, die aanvaardt.

2° Op voordracht van Categorie B: Mevrouw Katharina Vanmiddelem, voornoemd.

Die verklaren te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een maatregel die zich hiertegen verzet,

Commissaris

De comparanten-oprichters verklaren, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Volmacht

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het reclitspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale-en diverse administraties, aan Bvba Cnockaert & Salens, te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Notaris A. Vermeersch

Tegelijk hiermee neergelegd expeditie van de oprichtingsakte;

cheque : 63 4754

rekeningnummer : 384-0221825-70

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 14.07.2015 15323-0502-018
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 13.07.2016 16316-0304-017

Coordonnées
IMMO ASFALT

Adresse
DOKTER VERHAEGHESTRAAT 96 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande