IMMO BRITO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO BRITO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.386.977

Publication

01/10/2014
ÿþmcepulli

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111Wp

INEF-iGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

1 0 SEP 2014

Gent Ara-"Gerifilnieg Bruoge

De griffier--

0898.386.977

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: Benangng(vole:

Rechlsvorm

Zetel:

(volledig adres)

,Onderwerp(en)akte: Kapitaalverhoging Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris François Blontrock, notaris met standplaats te Brugge op 11 september 2014, neergelegd ter 'registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Immo Brito, met zetel te Brugge, beslist heeft:

1) het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) te verhogen met honderd vijfenzeventigduizend zeshonderd euro (175.600,00 EUR) om het kapitaal te brengen op honderd vierennegentigduizend tweehonderd euro (194.200,00 EUR) door inbreng in geld, volgestort, met uitgifte van duizend zevenhonderd zesenvijftig (1.756) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale :waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als :de oude aandelen. De nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de fractiewaarde van de oude aandelen. De totale uitgiftepremie bedraagt 'tweehonderd vierenzeventigduizend vierhonderd euro (274.400,00 EUR). De nieuwe aandelen zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar :pro rata temporis.

:Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen werd het gestort gedeelte :Iran de kapitaalverhoging gedeponeerd bij storting of overschrijving op een bijzondere rekening met nummer BE50 7460 0280 0318 bij KBC Bank, Brugge Zilverpand ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Immo Brito, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling op 3 september 2014 en aan de minuuthoudende notaris werd overhandigd om door hem te warden bewaard.

De algemene vergadering beslist ten gevolge van de voormelde kapitaalverhoging artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de 'vennootschap bedraagt honderd vierennegentigduizend tweehonderd euro (194.200,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door duizend negenhonderd tweeënveertig (1.942) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk een fractiewaarde van één/ duizend negenhonderd tweeënveertigste (1/1.942ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

2) Het verschil tussen de waarde van het ingebrachte geld, hetzij vierhonderd vijftigduizend euro (450.000,00 EUR) en het bedrag van de kapitaalverhoging, hetzij honderd vijfenzeventigduizend zeshonderd euro ,(175.600,00 EUR), verschil dat aldus tweehonderd vierenzeventigduizend Vierhonderd euro (274.400,00 EUR) bedraàgt, te boeken op de rekening 111.tgiftepremie,

:3)

het kapitaal te verhogen ten bedrage van tweehonderd

vierenzeventigduizend vierhonderd euro (274.400,00 EUR), volgestort, om het te verhogen van honderd vierennegentigduizend tweehonderd euro

Immo Brito

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Freren Fonteinstraat 3

8000 Bruaae

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

(194.200,00 EUR) tot vierhonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (468.600,00 EUR) door incorporatie van de rekening uitgiftepremie ten bedrage van tweehonderd vierenzeventigduizend vierhonderd euro (274.400,00 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen, maar met verhoging van de fractiewaarde van elk aandeel.

De algemene vergadering beslist ten gevolge van de voormelde kapitaalverhoging artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (468.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door duizend negenhonderd tweeënveertig (1.942) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk een fractiewaarde van één/ duizend negenhonderd tweeënveertigste (1/1.942ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen-,"

4) dat kan worden vastgesteld dat voormelde kapitaalverhogingen ten bedrage van honderdvijfenzeventigduizend zeshonderd euro (175.600,00 EUR) en tweehonderd vierenzeventigduizend vierhonderd euro (274.400,00 EUR) werden doorgevoerd en dat het kapitaal aldus werd vastgesteld op vierhonderdachtenzestigduizend zeshonderd euro (468,600,00 EUR) vertegenwoordigd door duizend negenhonderd tweeënveertig (1.942) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Bijgevolg stelt de vergadering vast dat de wijziging van artikel 5 van de statuten definitief geworden is.

5) Volgende statutenwijzigingen nog door te voeren:

5.1) Het woord 'eerste" in artikel 3 te schrappen.

52) Een derde tot en met een zesde lid toe te voegen aan artikel 19 waarvan de tekst letterlijk luidt als volgt:

"De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering medegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de eventuele commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen..

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en de eventuele commissarissen, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Is er slechts één vennoot, die tevens zaakvoerder is, dan dienen de formaliteiten voor de bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, behoudens wanneer er een externe zaakvoerder is benoemd."

5.3) De laatste paragraaf van artikel 27 te vervangen door volgende paragrafen:

"De vereffenaars worden door de algemene vergadering benoemd.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel worden voorgelegd."

5.4) Volgende artikelen aan de statuten toe te voegen en dienovereenkomstig de statuten te hernummeren:

'Artikel 25. - Vraagrecht

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van 'de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden. De eventuele commissarissen geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap, haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Deze vragen kunnen hetzij schriftelijk, hetzij mondeling tijdens de vergadering worden gesteld, één en ander conform het Wetboek van Vennootschappen. De vennootschap moet de sariftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag voor de algemene vergaderipg ontvangen.

Artikel 26. - Stemmen langs elektronische weg vóór de algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Iedere vennoot heeft de mogelijkheid langs elektronische weg op afstand te stemmen vóór de algemene vergadering. Deze stemming dient te gebeuren bij

middel van een formulier dat door het bestuursorgaan ter beschikking van

de vennoten wordt gesteld en dat minstens de volgende vermeldingen bevat: de naam van de vennoot en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel, het

aantal stemmen dat de vennoot tijdens de algemene vergadering wenst uit te

brengen, de agenda van de vergadering, de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen

en de handtekening van de vennoot, in voorkomend geval, met een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, §4 van de Wet van negen juli tweeduizend en elf of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen ve56r de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door het bestuursorgaan.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in vorige leden te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen.

Artikel 27.- Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk elle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissaris, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van elle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben verkregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen. Artikel 28. - Elektronische algemene vergadering

In de gevallen waarin de oproeping dit uitdrukkelijk bepaalt, hebben de vennoten het recht om op afstand deel te nemen aan een algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel.

Dit elektronisch communicatiemiddel moet de vennoten in staat stellen om rechtstreeks gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarvoor de vergadering zich dient uit te spreken, alsook om deel te nemen aan de beraadslagingen en om zijn vraagrecht uit te oefenen.

Indien het recht wordt verleend om op afstand aan een algemene vergadering deel te nemen, bepaalt hetzij de oproeping, hetzij een door de vennoot raadpleegbaar document waarnaar de oproeping verwijst tevens op welke wijze(n) de vennootschap de hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, zal controleren en waarborgen, alsook op welke wijze (n) zij zal vaststellen dat een vennoot die aan de algemene vergadering deelneemt als aanwezig zal worden beschouwd. Teneinde de veiligheid van het elektronisch communicatiemiddel te waarborgen, kan de oproeping of het document waarnaar de oproeping verwijst tevens bijkomende voorwaarden stellen."

Voor beredeneerd uittreksel

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van de algemene vergadering;

- gecoördineerde statuten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 30.08.2013 13502-0241-011
28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 27.08.2012 12446-0577-011
23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 19.08.2011 11409-0593-011
22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 19.08.2016 16437-0303-011

Coordonnées
IMMO BRITO

Adresse
FREREN FONTEINSTRAAT 3 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande