IMMO D.D.

NV


Dénomination : IMMO D.D.
Forme juridique : NV
N° entreprise : 447.695.382

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.08.2014, NGL 19.08.2014 14441-0035-010
16/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.08.2013, NGL 09.08.2013 13416-0314-010
19/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

Laid( B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iiwiii~~wiAwi~iwiMfli~~u

" zaiass~a*

NEERGELEGD ter GRIFFIE del

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE 0(7 NOV. 2012$)GfittleeeT

Ondememingsnr : 0447.69 5.382

Benaming

(voluit) : IMMO D.D.

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8020 Oostkamp, Sparrendreef 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een akte verleden voor meester Benedikt DEBERDT, notaris te Tielt; op 23 oktober 2012, waarop de volgende vermelding werd aangebracht, Geboekt te Tielt, Registratiekantoor, zeven bladen, geen verwijzingen, op 24 oktober 2012, Register 5, boek 437, blad 37, vak 1, ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR) (getekend), de EA Inspecteur ai, Isabel LAMBERT, Inspecteur.

blijkt dat:1s bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap «IMMO D.D.» [opgericht krachtens akte verleden voor notaris Christine BAUWENS, alsdan te Tielt op vierentwintig juni negentienhonderd tweeënnegentig, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van elfjuli daarna, onder nummer 920711-358]

die navolgende beslissingen heeft genomen:

1. De vergadering bevestigt de verplaatsing van de zetel van 8750 Wingene, Oude Bruggestraat 80 naar 8020 Oostkamp, Sparrendreef 2, zoals bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig november tweeduizend en vier, nummer 04160299

2. De vergadering besluit de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid te wijzigen in die zin dat de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd wordt door:

-indien er slechts één gedelegeerd bestuurder werd benoemd, door de gedelegeerd bestuurder, alleen; optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging uitgaande van de raad van bestuur moet leveren;

-indien er meerdere gedelegeerde bestuurders werden benoemd, door alle gedelegeerde bestuurders, gezamenlijk optredend, die ten opzicht van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging uitgaande van de raad van bestuur moeten leveren.

3. De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen, waarvan het uittreksel luidt ais volgt:

* De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en, draagt de naam "IMMO D.D'.

* De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 Oostkamp, Sparrendreef 2.

* De vennootschap heeft tot doel:

- de aan- en verkoop, de huur en verhuur, het beheer en de administratie van alle onroerende goederen;

- de aan- en verkoop, de huur en verhuur, het beheer en de administratie voor eigen rekening, van alle

roerende goede-'ren;

- het bestuur en de administratie van vennootschappen;

en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig, of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. Zij kan ook de funkties van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen bestuurders en aandeelhouders.

* De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

* Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdnegenenzestigduizend achthonderd en zeven euro zes cent (t169.807,06) en is verdeeld in zeshonderd vijfentachtig aandelen (685) aandelen, zonder aanduiding van

nominale waarde, die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen. "

* De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders.

. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering door een gewone meerderheid van stemmen.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon engftWeZe0_mord ._te_heew:r er_ 12P1 .mt_Sle .Q__411191.ae_.a.S gih-44àrs._ ireiN otea__zRal4 fileer ,. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervuilen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

* De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

* De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden:

- indien er slechts één gedelegeerd bestuurder werd benoemd, door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging uitgaande van de raad van bestuur moet leveren;

- indien er meerdere gedelegeerde bestuurders werden benoemd, door alle gedelegeerde bestuurders, gezamenlijk optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging uitgaande van de raad van bestuur moeten leveren,

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelden), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoorde-'iijkheiid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

* De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de derde woensdag van de maand juni om achttien uur, indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

* Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf voile werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

* Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde die echter zelf aandeelhouder moet zijn. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen wordt het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt. Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

* Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Het bureau verifieert deze aanwezigheidslijst, maar de algemene vergadering besluit over de geldigheid van haar samenstelling.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

* Het boekjaar begint ieder jaar op één januari en wordt op éénendertig december van het jaar afgesloten

* Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle algemene kosten, de maatschappelijke verplichtingen en de nodige afschrijvingen, vormt de nettowinst der vennootschap.

Van deze winst zal jaarlijks vijf ten honderd afgetrokken worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze afneming is niet meer verplicht zodra dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De jaarvergadering zal vrij beslissen over de aanwending van het saldo, met inachtneming van het wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdi-'vidend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maand v66r de beslissing. Deze

staat wordt nagezien door de commissaris zoër.één benoemd werd die een veriiicatiever'siag opgemaakt dat aan zijn jaarverslag wordt gehecht.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

" Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

* Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de v 2reiféning door de in functie zijnde bestuurders, tenzij -de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaar(s) zallzullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de" bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

.De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder ai de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die In mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de.aarrdelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

" benoeming bestuurders

De vergadering besluit vervolgens,-voor een periode Ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de

jaarvergadering van 2018:

-de heer Frans DE MAREZ en mevrouwen Griet DE MAREZ en Katrijn DE MAREZ, allen voornoemd, te

(her)benoemen tot bestuurder van de vennootschap met ingang van heden.

-De aldus benoemde bestuurders verklaren, in hun hoedanigheid van Raad van Bestuur, als enige

gedelegeerde bestuurder aan te stellen, de heer Frans DE MAREZ, voornoemd.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

werd gelijktijdig neergelegd; een uitgifte van de akte, c oK rdinatie van de statuten,

NOTARIS BENEDIKT DEBERDTTE TIELT

er, " Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij.van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/10/2011 : BG076307
11/06/2010 : BG076307
23/06/2009 : BG076307
14/07/2008 : BG076307
02/10/2007 : BG076307
26/07/2006 : BG076307
20/09/2005 : BG076307
23/11/2004 : BG076307
08/11/2004 : BG076307
07/10/2003 : BG076307
23/09/2003 : BG076307
11/10/2000 : BG076307
22/02/2000 : BG076307
22/02/2000 : BG076307
22/02/2000 : BG076307
22/02/2000 : BG076307
22/02/2000 : BG076307
22/02/2000 : BG076307
11/07/1992 : BG76307

Coordonnées
IMMO D.D.

Adresse
SPARRENDREEF 2 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande