IMMO INKA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO INKA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 463.514.104

Publication

29/04/2014 : KO143930
26/06/2014
ÿþ-4

Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR IJELGE

19 -00- 2014

BELGISCrd STA 1T::,^Lcr

NEERGELEGD

2 8 MEI 2U14

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

Ondernemingsnr : 0463.514.104

Benaming

(voluit) : IMMO INKA

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Smallestraat 17, 8870 Izegem/Kachtem

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging - aanneming volledig nieuwe statuten

Uit het proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "IMMO INKA", met maatschappelijke zetel te 8870 Izegem/Kachtem, Smallestraat 17, opgemaakt door Meester Axelle THIERY, geassocieerd notaris, zaakvoerder in de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een BVBA "THIERY Joseph en Axelle, geassocieerde notarissen", met zetel te 8800 Roeselare (Rumbeke), Rumbeeksesteenweg 352, 0837.832.946 RPR Kortrijk, op 23 mei 2014, ter registratie neergelegd, blijkt dat onder meer volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen werden:

al Kennisname van het verslag van de bijzondere algemene vergadering de dato 12 mei 2014 die beslist heeft om een tussentijds dividend uit te keren gevormd door belaste reserves voor een brutobedrag van EEN MILJOEN EURO (E 1.000.000,00)

bl Kennisname en goedkeuring van het verslag van de raad van bestuur van 19 mei 2014 in verband met de voorgenomen kapitaalverhoging.

cl Kennisname en goedkeuring van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een codperatieve vennnootschap met beperkte aansprakelijkheid "VALADER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "VCR Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39 A, vertegenwoordigd door de heer Yves Christiaens, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 A bus 42, de dato 16 mei 2014 met betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging.

d/ Vaststelling van de kapitaalverhoging onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen met een bedrag van NEGENHONDERDDUIZEND EURO (¬ 900.000,00), door inbreng in natura, namelijk door de inbreng van een zeker, vaststaand en opeisbaar vorderingsrecht, zijnde negentig procent (90 %) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die de aandeelhouders hebben lastens de vennootschap, en welke beschreven staat in het hiervoor genoemd verslag van de bedrijfsrevisor, en dit door aile aandeelhouders in verhouding tot het gedeelte kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, mits een stijging van de fractiewaarde van de huidige aandelen; om het kapitaal te brengen van TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO VEERTIG CENT (¬ 62.000,40) op NEGENHONDERD TWEEËNZESTIG DUIZEND EURO VEERTIG CENT (¬ 962.000,40).

e/ Aanpassing van de statuten aan voormelde beslissingen en aan het wetboek van vennootschappen door aanneming van volledig nieuwe statuten waarvan het uittreksel luidt als volgt:

TITEL I - AARD-NAAM-ZETEL-DOEL-DUUR

Artikel 1: AARD-NAAM

De vennootschap is een naamloze vennootschap.

Zij draagt de naam: "IMMO INKA".

Artikel 2: ZETEL

De zetel is gevestigd te 8870 Izegem/Kachtem, Smallestraat 17.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandse taalgebied of het tweetalig

gebied Brussel-Hoofdstad, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur. Elke verplaatsing van de

maatschappelijke zetel zal in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend gemaakt worden.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur kan de vennootschap overgaan tot het oprichten, in

België en in het buitenland, van bijhuizen, administratieve zetels, filialen, exploitatiezetels, kantoren en

agentschappen.

Artikel 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Alle verrichtingen en diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

1.DQ_aan kon ia.vnckoep,verhuur ierbeschikkingstelling_enj iling_van_alle.rn eren de_activa;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.Het beleggen, beheren en uitbaten van alle roerende waarden en bezittingen; het financieren van investeringen, voor eigen rekening of voor rekening van derden;

3.het onderzoeken, adviseren en besturen van ondernemingen en vennootschappen onder gelijk welke vorm, inbegrepen het aanvaarden en uitoefenen van mandaten;

4.het in de ruimste zin van het woord verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie en algemeen bestuur, en dit zowel voor nieuw op te richten als voor bestaande ondernemingen.

In dat kader mag de vennootschap onder meer leningen verstrekken aan ondernemingen, zich borg stellen en haar goederen hypothekeren of verpanden tot zekerheid van verbintenissen van ondernemingen uit leningen en kredietopeningen.

5.Het oprichten, aankopen, verkopen, ruiling en vervreemden van handels- en/of industriële vennootschappen of bestanddelen ervan.

6.De handel en het beheer, onder gelijk welke vorm, van onroerende goederen; alle werken van onderhoud, verbetering en ontwikkeling hiervan.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het best schikt.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband hebben met het maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle roerende en onroerende goederen verkopen, kopen, in huur nemen, verhuren en ruilen, alle plaatsingen verrichten in roerende waarden; belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op elke andere manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Artikel 4: DUUR

De duur van de vennootschap is onbepaald.

TITEL Il - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL-AANDELEN

Artikel 5: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op NEGENHONDERD TWEEËNZESTIG DUIZEND EURO VEERTIG CENT (¬ 962.000,40) en wordt vertegenwoordigd door veertienduizend driehonderd negentien (14.319) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6: VERHOGING VAN HET KAPITAAL

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering, volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten, in voorkomend geval met toepassing van de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

In geval van kapitaalverhoging waarbij in geld wordt ingeschreven zal deze dienen te gebeuren met in acht name van wat bepaald wordt in het Wetboek van Vennootschappen in verband met het voorkeurrecht van de aandeelhouders bij inschrijving in geld.

Artikel 7: AFLOSSING VAN KAPITAAL

De algemene vergadering kan bij gewone meerderheid besluiten tot aflossing van het geplaatste kapitaal, met het gedeelte van de voor uitkering vatbare winst.

De aandeelhouders wier aandelen zijn afgelost, behouden hun rechten in de vennootschap en verkrijgen bewijzen van deelgerechtigdheid.

Artikel 8: OPVRAGING VAN FONDSEN

De raad van bestuur beslist soeverein over de stortin-Igen die moeten gedaan worden op de aandelen die niet volgestort werden bij hun inschrijving.

Deze stortingen moeten gedaan worden op de tijdstippen en op de wijze die door de raad van bestuur worden bepaald.

Iedere storting wordt aangerekend op het geheel der maatschappelijke aandelen, waarvan de aandeelhouder eigenaar is.

De aandeelhouder die, na een voorafgaandelijke aanmaning van een maand, betekend bij aangetekend schrijven, in vertraging is met het voldoen aan elke opvraging van fondsen op de maatschappelijke aandelen, moet aan de vennootschap de intresten vergoeden, berekend tegen de wettelijke intrest in voege op het ogenblik van de opeisbaarheid, te rekenen vanaf de dag der eisbaarheid van de storting.

De raad van bestuur kan bovendien, na een tweede aanmaning die zonder resultaat is gebleven gedurende een maand, de aandeelhouder vervallen verklaren, en zijn aandelen op de beurs doen verkopen, door het ambt van een wisselagent, onverminderd het recht van hem het nog verschuldigde overschot te eisen, evenals alle gebeurlijke schadeloosstellingen, indien daartoe aanleiding bestaat, en onverminderd de, zelfs gelijktijdige, uitoefening van alle andere rechtsmiddelen,

De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de vereiste stortingen niet werden uitgevoerd, blijft geschorst zolang deze stortingen, regelmatig opgevraagd en eisbaar, niet geschied zijn.

Artikel 9: AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen op naam; elke aandeelhouder kan er inzage van nemen.

De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elke overdracht van aandelen op naam zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Artikel 10: ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap. De vennootschap erkent slechts een enkele eigenaar per aandeel voor de uitoefening jegens haar van de rechten eraan verbonden.

Ingeval een aandeel onverdeeld toebehoort aan meerdere personen of nog, indien het in pand werd gegeven, worden de rechten van de aandeelhouder geschorst tot dat de belanghebbenden het eens zijn' geworden over de aanduiding ten overstaan van de vennootschap van een titularis of van een enkele vertegenwoordiger;

De rechten verbonden aan aandelen die met vruchtgebruik zijn bezwaard, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens verzet van de naakte eigenaar, in welk geval zij geschorst zijn tot na akkoord van de belanghebbende of rechterlijke uitspraak.

TITEL III - BESTUUR -CONTROLE

Artikel 11; RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur, die behoudens andersluidende wetsbepaling, bestaat uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, welke benoemd en ontslagen worden door de algemene vergadering die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt; zij zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de bestuurders mag, behoudens herkiezing, de termijn van zes jaar niet overschrijden. Het neemt een einde onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar waarin het vervalt.

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur. Zij worden in hun hoedanigheid van bestuurders, vertegenwoordigd op de vergadering van de raad, door hun vaste vertegenwoordiger.

Artikel 12: VACATURE

Wanneer een mandaat van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders samen het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

Artikel 13: VOORZITTERSCHAP

De raad van bestuur verkiest onder zijn leden een voorzitter en kan onder hen ook een of meerdere ondervoorzitters verkiezen. Bij afwezigheid van de voorzitter, wordt de raad van bestuur voorgezeten door een ondervoorzitter, en bij afwezigheid van de voorzitter, en van de ondervoorzitter, wordt de raad van bestuur voorgezeten door de oudste in leeftijd der aanwezige bestuurders, tenzij de voorzitter zelf zijn plaatsvervanger aangeduid heeft.

Artikel 14: VERGADERINGEN

De raad van bestuur vergadert in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de bijeenroeping, telkens de belangen van de vennootschap dit vereisen, na oproeping door de voorzitter of door twee bestuurders.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en beslissingen nemen indien de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Ieder bestuurder kan, zelfs met gewone brief, telegrafisch, telex, telefax of een ander procédé, een andere bestuurder machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele mandataris mag meer dan één bestuurder vertegenwoordigen.

Indien nochtans de raad op een zitting niet voldoende in getal is, mag hij, tijdens een tweede vergadering, gehouden ten laatste vijftien dagen na de eerste, beraadslagen over de onderwerpen die voorkwamen op de agenda van de vorige vergadering, welke ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden zij.

De beslissingen worden bij meerderheid van stemmen genomen. Bij staking van stemmen kan het besluit niet worden genomen.

Behoudens dringende gevallen in het proces-verbaal te verrechtvaardigen, zullen de oproepingen minstens acht dagen voor de vergadering, bij gewone brief worden verstuurd.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verplichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de tegenstrijdigheid van belangen na te volgen.

Artikel 15: NOTULEN

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in een bijzondere register; de notulen worden ondertekend door de meerder-'heid van de bestuurders die deelnamen aan de beraadslaging. Bij weigering te ondertekenen wordt hiervan melding gemaakt in het proces-verbaal van de vergadering.

De kopijen en uittreksels van de notulen, in gelijk welke omstandigheden af te leveren, worden gelijkvormig verklaard en ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

Artikel 16: BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De raad van bestuur kan een directiecomite oprichten al dan niet in zijn midden gekozen, en waarvan hij de bevoegdheden en machten bepaalt.

Het dagelijks bestuur van de vennootschap kan door de raad van bestuur worden toevertrouwd aan een of meer gedelegeerde bestuurders, handelend gezamenlijk of afzonderlijk volgens beslissing ter zake te nemen door de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan bovendien machten voor bepaalde doeleinden verlenen aan om het even welke personen, in of buiten zijn midden gekozen, al dan niet aandeelhouders. Dit alles onverminderd zijn recht deze bevoegdheden zelf uit te oefenen.

Artikel 17: GEDELEGEERDE BESTUURDERS

Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht toegekend aan bestuurders voor daden van dagelijks bestuur zijn de gedelegeerde bestuurders, ieder afzonderlijk handelend, bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens aile derden en ook in rechte, zowel als eiser en als verweerder.

Artikel 18: ONDERTEKENING VAN AKTEN

Alle akten die de vennootschap verbinden, andere dan deze welke betrekking hebben op het dagelijks bestuur, moeten behoudens uitdrukkelijke delegatie, ondertekend worden door twee bestuurders of door een gedelegeerde bestuurder.

Deze zullen ten opzichte van derden geen bewijs moeten leveren van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur.

Artikel 19: CONTROLE

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van Vennootschappen en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan een of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden van het instituut der Bedrijfsrevisoren.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt een bezoldiging vast die de naleving van de controlenormen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren waarborgt.

Op straf van schadevergoeding kunnen de commissarissen tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

De vennootschap is niet verplicht een of meer commissarissen te benoemen indien zij kan genieten van de uitzonderingsbepalingen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

TITEL IV - ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 20; BEVOEGDHEDEN

De algemene vergadering van aandeelhouders heeft de bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen, in zoverre deze bevoegdheid haar werd toegekend door de wet.

Artikel 21: VERTEGENWOORDIGING

De aandeelhouders mogen zich op de algemene vergadering enkel laten vertegenwoordigen door een andere aandeelhouder die zelf stemgerechtigd is.

Nochtans mogen de minderjarigen, de ontzette personen en andere onbekwamen en de rechtspersonen vertegenwoordigd worden door hun organen en wettelijke vertegenwoordigers.

De Raad van Bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen en mag eisen dat deze drie werkdagen voor de algemene vergadering worden neergelegd op de door hem aangeduide plaats.

In ieder geval moet de vertegenwoordigingsopdracht schriftelijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor de afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Artikel 22: BIJEENROEPINGEN

De raad van bestuur evenals de commissaris of commissarissen kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Ze moeten die bijeenroepen, wanneer aandeelhouders die een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Artikel 23: GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar, de vijftiende van de maand maart om vijftien uur, heeft de gewone jaarlijkse algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, plaats in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Artikel 24: OPROEPING

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen wordt vijftien dagen voor de vergadering een brief gezonden die de agenda vermeldt, van de vervulling van deze formaliteit behoeft evenwel geen bewijs te worden overgelegd.

De houders van aandelen, van obligaties of van warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de bestuurders en de eventuele

commissarissen die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degene, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering,

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 25: AANTAL STEMMEN

Ieder maatschappelijk aandeel geeft recht op een stem, onder voorbehoud van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 26: BUREAU

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij afwezigheid door een ondervoorzitter of, bij zijn afwezigheid, door de oudste tegenwoordige of aanvaardende bestuurder, ten ware de voorzitter zelf een bestuurder aangesteld heeft om hem te vervangen.

Zijn alle bestuurders afwezig of blijven zij in gebreke, dan wordt de vergadering gehouden onder het voorzitterschap van de belangrijkste aanwezige en aanvaardende aandeelhouder of, zo er meerdere zijn met dezelfde belangen die aanvaarden, door de oudste onder hen.

De voorzitter van de vergadering duidt de secretaris aan.

Deze mag verkozen worden buiten de leden van de vergadering, maar in dit geval is hij niet stemgerechtigd. De vergadering kiest twee stemopnemers onder haar leden.

Het bureau beslist, bij meerderheid van stemmen over alle vragen betreffende het recht de vergadering bij te wonen of er aan deel te nemen en over alle vragen betreffende de wijze van beraadslaging en van stemming, bij gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter hierover beslissend.

Artikel 27: AGENDA

De algemene vergadering kan alleen beraadslagen over de onderwerpen op de agenda vermeld, tenzij alle aandeelhouders op de vergadering aanwezig zijn en ermede instemmen over andere punten te beraadslagen. Geen enkel door de aandeelhouders voorgesteld onderwerp mag op de agenda geplaatst worden indien het niet door aandeelhouders die een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, ondertekend werd, indien het niet aan de raad van bestuur werd medegedeeld om in de bijeenroeping ingelast te worden tenminste een maand voor de vergadering en indien de certificaten van aandelen niet terzelfdertijd werden neergelegd; deze neerlegging zal tot na de vergadering gehandhaafd worden en geschieden op de plaats door de raad van bestuur aangeduid.

Artikel 28: BESLUITEN

Behoudens de gevallen voorzien bij de wet; beraadslaagt de vergadering geldig welke ook het aantal vertegenwoordigde aandelen zij en worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen wordt het voorstel op staande voet aan een tweede stemming onderworpen. Geeft de tweede stemronde geen meerderheid, dan is het voorstel verworpen.

De aandeelhouders kunnen hun stem schriftelijk uitbrengen.

Opdat met de schriftelijke uitgebrachte stem rekening kan gehouden worden moet de aandeelhouder op de oproepingsbrief (of een door de Raad van Bestuur opgestelde stembrief) eigenhandig de geschreven vermelding aanbrengen naast elk agendapunt dat ter stemming zal worden voorgelegd of naast de naam van de persoon of personen die kandidaat zijn voor een bepaalde benoeming: VOOR, TEGEN, ONTHOUDING, en dit document moet door hem gedateerd en ondertekend overgemaakt worden aan de vennootschap, uiterlijk twee dagen voor de dag waarop de algemene vergadering gehouden wordt.

De benoemingen van bestuurders en commissarissen en de besluiten over alle welkdanige onderwerpen geschieden bij geheime stemming indien ten minste de helft van de leden der vergadering het vraagt.

Indien, in geval van benoeming, geen enkele kandidaat de meerderheid behaalt, wordt er overgegaan tot een herkiezing tussen de twee kandidaten die de meeste stemmen hebben verkregen.

In geval van gelijkheid van stemmen bij de herkiezing, wordt de oudste kandidaat verkozen,

Artikel 29: VERDAGING

, Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Met betrekking tot de bespreking en de stemming omtrent de jaarrekening heeft de raad van bestuur het

,,, recht, tijdens de zitting, de vergadering drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de

andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De volgende vergadering heeft het recht om de jaarrekening definitief vast te stellen.

Artikel 30: NOTULEN

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de

aandeelhouders die zulks vragen.

De afschriften of uittreksels over te leggen in rechte of elders, worden ondertekend door de voorzitter van de

raad van bestuur of door twee bestuurders.

TITEL V - JAARREKENING-RESERVES-DIVIDENDEN

Artikel 31: BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één oktober en eindigt op dertig september van het

daaropvolgende jaar.

Artikel 32; STEMMING OVER DE JAARREKENING

De jaarlijkse algemene vergadering beslist over de goedkeuring van de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening, beslist de algemene vergadering, bij afzonderlijke stemming over de

aan de bestuurders en commissarissen te verlenen kwijting.

Artikel 33: WINSTVERDELING

Het batig saldo dat de balans aanwijst, na aftrek van aile tasten, algemene kosten, afschrijvingen, alle

fiscale en andere provisies, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst, wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze

voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer de wettelijke reserve een/tiende bereikt van het

maatschappelijk kapitaal.

De vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur over de aanwending van het saldo.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de plaats waarop de dividenden zullen uitbetaald worden.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om op het resultaat van het boekjaar een

interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 34; VEREFFENING

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de

vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie

zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de

bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter

bevestiging worden voorgelegd.

Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot

de terugbetaling van het uitgedrukte kapitaal aan de maat-schappelijke aandelen. Indien de aandelen niet alle in

dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan,

rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de maatschappelijke aandelen

herstel-alen, hetzij door aanvullende fondsen, invorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate

werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een

hoger bedrag werden volgestort.

Het beschikbaar saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld,

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 Wetboek van

Vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten

met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf.

TITEL VI - ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 35: KEUZE VAN DE WOONPLAATS

Voor alles wat de uitvoering van deze statuten betreft, moet elke niet in België gedomicilieerde bestuurder of

commissaris, woonplaats in België kiezen, gebeurt zulks niet, dan wordt hij geacht zijn woonplaats in de zetel

van de vennootschap te hebben gekozen, waar alle kennisgevingen, betekeningen en aangetekende brieven

betreffende de zaken van de vennootschap hen geldig kunnen worden gedaan en geadresseerd.

Artikel 36: WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De aandeelhouders wensen zich volledig te schikken naar het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg

zullen de bepalingen van dit wetboek waarvan niet wettelijk door deze akte zou afgeweken zijn, geacht worden

er te zijn ingeschreven en de clausules die in strijd zouden zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek

worden geacht niet te zijn geschreven, zonder dat er een geval van nietigheid van deze akte zou kunnen uit

voortvloeien en zonder dat ingeval van wetswijziging een statutenwijziging zou noodzakelijk zijn.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Melle Thiery

Hierbij neergelegd:

-expeditie proces-verbaal dd. 23.05.2014.

-coördinatie dd. 23.05.2014.

-verslag van de raad van bestuur dd, 19.05.2014.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

verslag van de bedrijfsrevisor dd. 16.05.2014

Op de laatste blz. van Luik $ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ï,+

25/04/2013 : KO143930
18/04/2012 : KO143930
05/05/2011 : KO143930
01/10/2010 : KO143930
06/04/2010 : KO143930
05/08/2009 : KO143930
06/04/2009 : KO143930
22/04/2008 : KO143930
22/05/2007 : KO143930
21/03/2006 : KO143930
04/04/2005 : KO143930
27/05/2004 : KO143930
01/04/2004 : KO143930
03/04/2003 : KO143930
14/05/2002 : KO143930
29/03/2002 : KO143930
12/08/2000 : KO143930
17/06/1998 : KO143930
17/05/2016 : KO143930

Coordonnées
IMMO INKA

Adresse
SMALLESTRAAT 17 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande