IMMO LON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO LON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.639.940

Publication

11/12/2013 : KO106754
08/11/2013 : KO106754
12/12/2012 : KO106754
27/01/2015
ÿþ M4d 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0427.639.940

Benaming

(voluit) : IMMO LON

Rechtsvorm : NV

Zetel : Brugsesteenweg 64 8531 Hutste

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en gedelegeerd-bestuurder

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 20/11/2014 werd er met éénparigheid van stemmen beslist

om de volgende personen te herbenoemen tot bestuurders van de NV Immo Lon:

-de heer Loncke José, wonende te 8531 Hulste, Brugsesteenweg 43

-mevrouw Janart Mieke, wonende te 8531 Hulste, Brugsesteenweg 43

-de heer Corteel Daniel, wonende te 8670 Koksijde, Spelleptekkeweg 12

En dit voor een periode van zes jaar.

Tevens wordt bekendgemaakt dat de heer Loncke José door de Raad van Bestuur herbenoemd werd als gedelegeerd-bestuurder.

Voor waar en echt verklaard,

De zaakvoerder

Loncke José

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONJTEL

B

19 -0

ELGiSCI-15

!- 2015

R BEL_

TAATS3! AL

' NEERGELEGD

2 7 Na 2014

Rechtbankvan KORTRIJK

i tAlg BL

C~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

10/02/2015
ÿþ Luik_Bi ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0427.639.940

Benaming :

(voluit): Immo Lan

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Brugsesteenweg 64 - 8531 Hulste (Harelbeke)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET

BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  VASTSTELLING VAN DE STATUTEN  ONTSLAG EN BENOEMINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 22 december 2014, ter registratie aangeboden, houdende buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMMO LON", waarvan de zetel gevestigd is te 8531 Harelbeke (Huis te), Brugsesteenweg 64, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0427.639.940, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

De vergadering neemt vooreerst kennis van het verslag van de raad van bestuur

met uiteenzetting van de omstandige verantwoording van de voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, evenals van het verslag van de bedrijfsrevisor aangewezen door het bestuursorgaan, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Duj ardin", vertegenwoordigd door de besloten vennootschap meet beperkte aansprakelijkheid "Piet Dujardin", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Piet Dujardin, in datum van 17 december 2014, omtrent de staat van activa en passiva afgesloten op 30 september 2014 zoals gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 17 december 2014, luidt letterlijk als volgt:

"8. BESLUIT

Onze werkzaamheden zijn er " enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 30 september 2014 die de Raad van Bestuur van de NV IMMO LON heeft opgesteld met een balanstotaal van 81.052,51 EUR en een netto-actief van 38.245,13 EUR heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgevonden.

Ik dien weliswaar een principieel voorbehoud te formuleren nopens de eventuele kosten naar aanleiding van het doorvoeren van een bodemsanering ten gevolge van een mogelijke bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie

i II

i



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

0 2 -02- 2015 ELGISCH STAATSB

MON 'TEL R BELGE

NEERGELEGD

4 3 1 0E1:. 2014

Reciitbanl~ i* Y Q~TREJK EL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

beschikbaar is.

Het netto  actief van de NV .IMMO LON ad 38.245,13 EUR is groter dan het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat 30.986,69 EUR bedraagt. Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ten belope van 30.986,69 EUR is voldoende als minimumkapitaal voor een BVBA, vastgesteld overeenkomstig artikel 214 van het Wetboek van vennootschappen op 18.550,00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 en 777 van het Wetboek van vennootschappen, in het kader van omzetting van de NV IMMO LON naar een BVBA en het mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wevelgem,17 december 2014

(handtekening)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap uit te drukken in euro, zodat het maatschappelijk kapitaal vastgesteld is op dertig duizend negen honderd zes en tachtig euro negen en zestig eurocent (¬ 30.986,69).

- De vergadering bevestigt de omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam per 19 december 2011 ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering op datum van 19 december 2011.

- Met het oog op de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid besluit de vergadering tot ontslag als bestuurder van:

- De Heer José Loncke, wonende te 8531 Harelbeke (Hutste), Brugsesteenweg

43;

- Mevrouw Mieke Janart, wonende te 8531 Harelbeke (Hutste), Brugsesteenweg

-- De Heer Daniel Corteel, wonende te 8670 Koksijde, Spelleplekkewég 12.

Het ontslag van de Heer José Loncke, voornoemd, als bestuurder impliceert

tevens zijn ontslag als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

De vergadering besluit gemeenrechtelijke kwijting te verlenen aan de ontslagnemende bestuurders op basis van de tussentijdse staat per 30 september 2014 en besluit tevens dat de goedkeuring van de jaarrekening over het lopend boekjaar ook zal gelden als kwijting voor het bestuur van de bestuurders voor de periode gaande van 01 januari 2014 tot op de dag van hun ontslag.

De vergadering besluit de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 775 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat enige wijziging wordt gebracht aan het doel, de duur en de naam van de vennootschap, het aantal en de personaliteit van de vennoten, het geplaatst kapitaal en de reserves, noch aan de activa en passiva, met uitzondering van hetgeen in onderhavige akte is vermeld.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal het ondernemingsnummer 0427.639.940 behouden waaronder de naamloze vennootschap is ingeschreven, evenals om het even welke machtigingen en erkenningen welke de naamloze vennootschap haar door eender welke instantie werden verleend.

43;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding van de naamloze vennootschap verder zetten.

De omzetting zal geschieden op basis van het actief en het passief van de naamloze vennootschap afgesloten per 30 september 2014.

Alle verrichtingen die sedert deze datum door de naamloze vennootschap werden verricht, worden verondersteld verricht te zijn voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen en balansen.

De vergadering besluit vervolgens de statuten aan te passen aan voorgaande besluiten en aldus de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast te stellen als volgt, na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd:

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming "IMMO LON".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8531 Harelbeke (Holste), Brugsesteenweg 64.

DOEL

De vennootschap heeft als doel het patrimonium gevormd door inbrengsten en grotendeels bestaande uit onroerende goederen te behouden, te beheren, en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden mogen overgaan tot het uitbaten en onderhouden van landbouwgronden, bossen en fokkerijen voor haar rekening of van derden.

Zij zal alle nodige of nuttige onroerende of roerende verrichtingen mogen stellen voor de verwezenlijking van haar doel.

DUUR

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dertig duizend negen honderd zes en tachtig euro negen en zestig eurocent (¬ 30.986,69).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend twee honderd vijftig (1.250) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

vast te stellen.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door één zaakvoerder, alleen optredend.

CONTROLE

Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden warden op de laatste maandag van de maand juni in de Gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

BOEKJAAR.

Het boekjaar vangt aan op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende drie voorwaarden:

1. Er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. Alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3. Alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe accountant overeenkomstig artikel 181, § 1, derde lid Wetboek van Vennootschappen, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

consignatie in zijn conclusies.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten

zelf.

De vergadering besluit de Heer JANART Jan, Nestor Kristien, geboren te Kortrijk, op 24 mei 1960, wonende te 8500 Kortrijk, Walle 258, te benoemen als gewone zaakvoerder, met machten zoals omschreven in de statuten.

Zijn mandaat is van onbepaalde duur en is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van twaalf duizend vier honderd zes en dertig euro negen en zestig eurocent (¬ 12.436,69) om het maatschappelijk kapitaal terug te brengen van dertig duizend negen honderd zes en tachtig euro negen en zestig eurocent (¬ 30.986,69) op achttien duizend vijf honderd vijftig euro (¬ 18.550,00).

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalvermindering, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk

vermogen. "

Deze kapitaalvermindering geschiedt door afhouding op het werkelijk gestort kapitaal en door terugbetaling in speciën aan de beide vennoten.

- De vergadering besluit artikel 5 van de statuten te vervangen. De vergadering besluit formeel dat de wijziging van artikel 5 van de statuten onderworpen is aan de opschortende voorwaarde van de effectieve verwezenlijking van de kapitaalvermindering door naleving van de termijnen en bepalingen voorgeschreven door artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen.

- De vergadering besluit aan de zaakvoerder de bevoegdheid te geven, voor de uitvoering van de genomen besluiten, en meer in het bijzonder tot aanpassing van artikel 5 der statuten in overeenstemming met de gedane kapitaalvermindering, om over te gaan tot coördinatie der statuten en neerlegging van de gecoördineerde statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

- De vergadering en de nieuw benoemde zaakvoerder geven bij deze volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Hinnekens", met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Aalbeeksesteenweg 76, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer BE 0820.473.213, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het Rechtspersonenregister, KBO en/of Ondernemingsloket en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Geassocieerd Notaris Jean-Charles DE WITTE,

Tegelijk met deze neergelegd:

- Afschrift akte;

- Gecoördineerde statuten;

i

"

, 4 1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste hlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

- Bijzonder verslag van de raad van bestuur;

- Verslag van de bedrijfsrevisor.

i

06/07/2011 : KO106754
07/09/2010 : KO106754
04/11/2009 : KO106754
05/01/2009 : KO106754
31/12/2008 : KO106754
30/07/2007 : KO106754
14/07/2006 : KO106754
12/07/2005 : KO106754
05/11/2004 : KO106754
17/07/2003 : KO106754
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 31.08.2015 15568-0135-009
24/07/2001 : KO106754
21/07/2000 : KO106754
29/07/1999 : KO106754
15/12/1993 : KO106754
31/07/1992 : KO106754
08/12/1989 : KO106754
05/02/1987 : KO106754

Coordonnées
IMMO LON

Adresse
BRUGSESTEENWEG 64 8531 HULSTE

Code postal : 8531
Localité : Hulste
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande