IMMO M & F DESCHEEMAEKER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO M & F DESCHEEMAEKER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.576.750

Publication

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 19.07.2013 13332-0405-012
16/12/2011
ÿþmod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:

p o DEC.10111

Griffie

De wener,

ll11uiW~~~iu~1n~1u~u

*11189028

Onderrse7vaórogsnr

V, beh. aai Bel Staa

Benaming : 011îlùrno k F DIESC f C MA(EKER

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lieven Bauwensstraat 11

8200 Brugge

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op twee december tweeduizend en elf, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vóór registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de naam "Immo M&F DESCHEEMAEKER", waarvan de zetel gevestigd is te 8100 Brugge, Lieven Bauwensstraat 11, met een kapitaal van een miljoen tweehonderd vijfenvijftigduizend euro (E 1.255.000,00), verdeeld in duizend tweehonderd vijfenvijftig euro (¬ 1.255,00) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

INBRENG IN NATURA

Verslagen

1. Ingevolge toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & Co, bedrijfsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Burg. BVBA J. Degryse, bedrijfsrevisor, met vaste vertegenwoordiger de heer J. Degryse, kantoorhoudende te Aalst, Gentse Steenweg 55, aangesteld door de oprichter, een verslag opgesteld.

Dit verslag besluit in volgende bewoordingen :

"6. CONCLUSIES

Ondergetekende, de Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & Co, bedrijfsrevisorenkantoor, Gentse Steenweg 55 te 9300 Aalst, vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse  Bedrijfsrevisor, met als vaste vertegenwoordiger J. Degryse, werd aangesteld door de oprichters van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid om overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te maken naar aanleiding van de inbreng in natura van het onroerend goed, van dhr Frank Descheemaeker, gelegen te 8200 te Sint-Andries, Lieven Bauwensstraat 11.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn we van oordeel dat :

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat de Raad van Bestuur van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.255 aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Immo M&F Descheemaeker zonder vermelding van nominale waarde, zijnde een deel van het maatschappelijk kapitaal, vertegenwoordigend ¬ 1.255.000, 00 en als volgt toegekend:

De heer Frank Descheemaeker 1.255 aandelen

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

Op 25 november 2011

(getekend)

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co, bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse, bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Jan Degryse."

Op de laatste blz. van Luik Fl vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

'~ Voor--"' 'trehoudtri aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

2. Overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen heeft de oprichter op 2 december 2011, een bijzonder verslag opgemaakt, waarin hij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal overeenkomstig de bepalingen van artikel 75 van het Wetboek van vennootschappen worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge.

BESCHRIJVING VAN DE INBRENG

De heer Frank Descheemaeker, wonende te 8380 Brugge (Dudzele), Ronselarestraat 105, heeft verklaard het hierna beschreven onroerend goed in de huidige vennootschap in te brengen :

Stad Brugge (deelgemeente Sint-Andries)

Een industrieel gebouw, op en met grond, gelegen te 8200 Brugge (Sint-Andries), Lieven Bauwensstraat 11, kadastrale beschrijving:

volgens recente kadastrale opzoekingen en de eigendomstitel van de eigenaar(s) is voormeld onroerend goed gekend op het kadaster als een werkplaats, gelegen in Brugge dertigste afdeling / Sint-Andries vierde afdeling, Sectie B, nummer 592/B, voor een oppervlakte van zesduizend honderd tweehonderd twintig (6.120 m2) vierkante meter (kadastraal inkomen = ¬ 8.825,00)

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen tweehonderd vijfenvijftigduizend euro (1.255.000.-EUR). Het is verdeeld in 1.255 gelijke aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 1 tot en met 1.255. Elk aandeel vertegenwoordigt aldus een gelijk deel van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Doel

De vennootschap heeft ondermeer tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

De samenstelling en het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering of onroerende leasing van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het verhuren, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen.

Het stellen van alle handelingen met betrekking tot de aan- en verkoop, de huur en verhuur, het bouwen, het verkavelen, het beheren, het ruilen, de promotie en de verbouwing, het toekennen van rechten op onroerende goederen en gebouwen, het in opstal en erfpacht geven of nemen van onroerende goederen, evenals het in vruchtgebruik of concessie geven of nemen van onroerende goederen. Dit alles zonder als aannemer van werken in onroerende staat op te treden.

Het optreden als vastgoedmakelaar, de exploitatie van een immobiliënkantoor en woningbureau met inbegrip van tussenkomsten bij overeenkomsten van leningen, financiering, verzekeringsbemiddelingen van alle risico's en alle administratie en beheerszaken dienaangaande.

De exploitatie van een bouwonderneming; het oprichten van gebouwen, zowel woningen, kantoren, als nijverheid  en handelsgebouwen, hetzij als bouwheer voor eigen rekening, hetzij als bouwpromotor met het oog op de verkoop, hetzij door coördinatie in de bouw in samenwerking met onderaannemers.

Alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Het coördineren en begeleiden van bouwwerken, projectmanagement in de meest ruime zin (planning, financieel, veiligheid, kwaliteit, ontwerp, onderhoud, bouw, ...).

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande en/of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen, het coordineren, het ontwikkelen van en het investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng of investering; het verstrekken van risicodragend kapitaal aan (niet) verbonden ondernemingen door het nemen van participaties of het financieren ervan onder gelijk welke vorm.

De vennootschap kan geldleningen toekennen aan elke natuurlijke of rechtspersoon met wie de vennootschap op welke wijze dan ook een band heeft.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het verstrekken van adviezen en opleiding met betrekking tot projectmanagement, veiligheids-, milieu- en kwaliteitssystemen.

Het verstrekken van managementadviezen en uitoefenen van consultancy-activiteiten in de meest ruime zin van het woord. Het verlenen van adviezen en financiële, technische, commerciële of administratieve aard. Het uitvoeren van administratieve werkzaamheden in de ruime zin van het woord.

Het uitvoeren van zoekopdrachten en marktonderzoeken.

Het uitoefenen van mandaten van bestuurder/zaakvoerder/vereffenaar in andere ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor

ehoud~n

aan het Belgisch Staatsblad

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke producten, kortom tussenpersoon in handel.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschappen mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, het verhuren en het oprichten van roerende en onroerende goederen), met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder(s) in geld of in natura.

De vennootschap is gemachtigd tot alle industriële, financiële en handelsverrichtingen, roerende of onroerende operaties die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met haar doel en zal onder andere mogen deelnemen, op om het even welke manier, aan alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, met een analoog of samenhangend doel of die van aard zijn de ontwikkeling van de ondernemingen te begunstigen.

De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

De vennootschap mag zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland. Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte en eindigt op 31 december 2012. Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten - ook jaarvergadering genoemd - gaat ieder jaar door op de derde maandag van de maand mei, om 15 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, zelfde plaats en uur.

Bijzondere algemene vergaderingen (zonder dat de statuten gewijzigd worden) en buitengewone algemene vergaderingen (waarbij de statuten wel gewijzigd worden) kunnen ten alle tijde worden bijeengeroepen overeenkomstig de wet.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangeduid in de oproeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Bijeenroepingen

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, houder van certificaten op naam, obligatiehouder, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien" dagen vôôr de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld in artikel 271 van het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Behalve in de gevallen door de wet voorzien worden de besluiten genomen met gewone meerderheid van stemmen welke ook het aantal vertegenwoordigde aandelen weze op de vergadering.

Indien bij benoemingen geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid van de stemmen behaalt, zal een herstemming plaats hebben tussen de twee kandidaten die het grootste aantal stemmen hebben behaald. Indien de stemmen staken bij herkiezing is de oudste kandidaat verkozen.

De aanwezigheidslijst waarop de naam van de vennoten en het aantal van hun aandelen voorkomen, wordt door ieder van hen of hun rechthebbenden ondertekend vóór zij de zitting binnenkomen.

Elke eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering door een volmachtdrager laten vertegenwoordigen. Nochtans mogen de minderjarigen, de onbekwamen, de burgerlijke vennootschappen en de handelsvennootschappen respectievelijk vertegenwoordigd worden door hun wettelijke vertegenwoordigers of conventionele lasthebbers.

De zaakvoerders mogen het model van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door haar aangeduide plaats worden neergelegd, vijf volle dagen vóór de algemene vergadering.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en de blote eigenaars, de schuldeisers en pandgevers dienen zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten, zowel per brief of per telefax. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Is er slechts één vennoot, dan oefent hij alle machten van de algemene vergadering uit, zonder deze te kunnen delegeren.

Over personen wordt geheim en schriftelijk gestemd. Over zaken wordt mondeling gestemd, tenzij het bureau of de vergadering beslist een geheime stemming daarover te houden.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

" ~ Voor* béhoudtn aan het Belgisch Staatsblad

Bij inpandgeving van aandelen wordt het stemrecht uitgeoefend door de eigenaar-pandgever.

De verslagen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die zulks vragen.

De afschriften voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders.

Verloop van de vergadering

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag, of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Zijn er drie zaakvoerders of meer, dan vormen zij een college van zaakvoerders. Zij stellen aan het hoofd daarvan een voorzitter aan en handelen verder zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders of het college van zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap te handelen en om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die met het doel van de vennootschap overeenkomen.

Alle handelingen die niet uitdrukkelijk door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering vallen onder hun bevoegdheid.

De zaakvoerders mogen het dagelijks bestuur aan één of meer personen, vennoten of niet, overdragen mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

Bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht. Tegenstriidigheid van belangen

Het lid van het college van zaakvoerders dat bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen besluit, rechtstreeks of zijdelings een persoonlijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is gehouden het Wetboek van vennootschappen na te leven. (thans art. 259 e.v. W.Venn.)

Statutaire benoeming.

De heer Frank Descheemaeker, voornoemd, is statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap. De statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij eenparigheid van stemmen, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden voor ernstige redenen bij besluit van de algemene vergadering, beslissend inzake statutenwijziging. Winstverdeling

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle algemene onkosten, de lasten van de vennootschap en de afschrijvingen, vormt de netto-winst van de vennootschap

Van deze winst zal jaarlijks minstens vijf ten honderd worden afgetrokken voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds; deze voorafneming is niet meer verplicht zodra dit fonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bedraagt. (art. 319 W.Venn)

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo van de winst. Bij staking van stemmen wordt de helft van de winst uitgekeerd en de wederhelft in de vennootschap gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van vennootschappen. (art. 320 W.Venn.)

Ontbinding.

Na de ontbinding, uitgesproken door de algemene vergadering overeenkomstig de regelen inzake statutenwijzigingen, blijft de vennootschap voortbestaan voor haar vereffening. De vereffening gebeurt door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en vergoedingen vastlegt.

De vereffenaar treedt pas in functie na bevestiging of homologatie van zijn aanstelling door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Vereffening.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten worden verdeeld in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit, mits dat alle aandelen dezelfde rechten moeten hebben.

Is dit laatste niet het geval, dan wordt het evenwicht hersteld door de vereffenaars, hetzij door opvraging van bijstortingen op de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Volmacht werd verleend aan Ernst & Young, 8200 Brugge (Sint-Andries), Gistelse Steenweg 300, om in zijn naam alle nodige formaliteiten te vervullen voor het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap in het rechtspersonenregister en latere eventuele wijzigingen en doorhalingen;

evenals voor het bekomen van een B.T.W.-nummer en andere licenties en vergunningen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 2.1

daartoe alle stukken en akten te tekenen, woonplaats te kiezen, indeplaats te stellen en al te doen wat nodig of nuttig is voor het bekomen van het hierboven gemeld doel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

" afschrift oprichtingsakte

" verslag van de bedrijfsrevisor dd. 25 november 2011

" verslag van de oprichter dd. 02 december 2011

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Dirk Rendrickx, Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) o bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 11.07.2016 16313-0378-012

Coordonnées
IMMO M & F DESCHEEMAEKER

Adresse
LIEVEN BAUWENSSTRAAT 11 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande