IMMO OOGUST

BV CVBA


Dénomination : IMMO OOGUST
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 629.856.137

Publication

19/05/2015
ÿþr

mod 11.1

I tt t : ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELr.Gu

11191Well

v~~ula~N STAATSBLAD

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

[UTEUR BELGE

I -05-

Griffie Rechtbank Koophandel 0 4 MEI 2015

Gent kedfiling Brugge

De griffter

2015

Ondememingsnr : 5 G 137

0 ~ ~ 9 ~

Benaming (voluit) : IMMO OOGUST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgelrijke Vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vijversdreef 34

8310 Brugge

c; Onderwerp akte :Oprichting Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Adrienne Spaepen te Mechelen op 23 april 2015 dat : 1° De heer HUYGENS Marc Maria Auguste Victor, geboren te Leuven op 5 juli 1960; (rijksregister nummer 60.07.05-563.14), echtgenoot van mevrouw RYON Evelyne Marie; Madeleine Joseph, samenwonende te 8310 Brugge, Vijversdreef 34.

2° Mevrouw COOLS Geertrui Simone Julie, geboren te Exeter (Verenigd Koninkrijk) op 26 oktober 1979 (rijksregister nummer 79.10.26-346.21), echtgenote van de heer; VANSTEENKISTE Thomas Bert Pol, samenwonende te 8800 Roeselare, Koningsstraat, 62. 3° Mevrouw VAN LOEY Stien, ongehuwd, geboren te Sint Nildaas op 28 september 1984, (rijksregister nummer 84.09.28-240.68) wonende te 9051 Gent, Kerkdreef 10.

Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "IMMO OOGUST"

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Vijversdreef 34, 8310 Brugge.

Hij kan worden verplaatst bij beslissing van de raad van bestuur.

Bij beslissing van de raad van bestuur mag de vennootschap bedrijfszetels vestigen op andere

plaatsen in België en in het buitenland.

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening

en in eigen naam:

 het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

 het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of off_ ... _ _ achten, _ _industriële,_ _ _ commerciele,___ financiële, _ _ _ landbouw- __ _ af

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a y

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

Kapitaal

Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt.

Het aanvangskapitaal bedraagt 300.000,00 EUR.

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan 300.000,00 EUR.

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste

gedeelte van het kapitaal overtreft.

De aandelen

Het maatschappelijke kapitaal is verdeeld in aandelen op naam onderverdeeld in aandelen

zonder nominale waarde. Elk aandeel is voorzien van een volgnummer.

Elk aandeel moet minstens voor één vierde worden volgestort.

Algemene vergadering

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de derde donderdag van maart om 20,00 uur om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit maximaal acht leden, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering,

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

c

mod 11.1

rekening zou vervullen.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het

mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste

en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Binnen acht dagen na hun benoeming moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven

uittreksel van hun benoemingsakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Bevoegdheden

De raad van bestuur bezit buiten de bevoegdheden hem toegekend uit hoofde van de titels II en IIl, de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

De raad van bestuur mag aan lasthebbers van zijn keuze, binnen de perken van zijn bevoegdheid, bijzondere volmachten verlenen.

Vertegenwoordiging -van de vennootschap

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig

vertegenwoordigd door twee bestuurders.

Boekjaar

Het boekjaar stemt overeen met het kalenderjaar. Het boekjaar begint op één januari en eindigt

op eenendertig december van elk jaar.

Winstverdeling

Op de nettowinst van de vennootschap wordt enerzijds vijf percent afgenomen voor de vorming

van de wettelijke reserve en dit tot deze gelijk is aan één tiende van het geplaatste kapitaal.

De vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo.

De vennoten delen in de winst in verhouding tot het door hen ingebrachte kapitaal.

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door het bestuursorgaan

vastgesteld.

Na de goedkeuring van de balans spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit

over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de

vennoot (vennoten) belast met de controle.

Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bijl Bélgisel Staátililiil -1g S/26f5 - Annexes du Moniteur belge

1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Y " i

w aM.

" "

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

BENOEMING VAN BESTUURDERS.

Overeenkomstig de wet werden tot eerste bestuurders benoemd:

Marc HUYGENS;

Geertrui COOLS;

Stien VAN LOEY; allen voornoemd

Het mandaat van bestuurder zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering en is van onbepaalde duur.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van neerlegging van het vennootschapdossier

op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Brugge en zal worden

afgesloten op 31 december 2016.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

Volmachten

BVBA Fiscaal Bureau Dirk Valcke te 8200 Brugge, Koningin Astridlaan 128 of zijn aangestelden, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om aile verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

(werden gelijktijdig neergelegd: uitgifte van de akte)

Dit uittreksel werd neergelegd vddr registratie, met als enige doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van Koophandel.

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2016, GGK 16.03.2017, NGL 02.08.2017 17405-0502-013

Coordonnées
IMMO OOGUST

Adresse
VIJVERSDREEF 34 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande