IMMO RYS

Société en commandite simple


Dénomination : IMMO RYS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 506.751.952

Publication

22/12/2014
ÿþMod Word 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NE ERG ELLG T.3 TE 4--- (.7/RU .~tr~

Rechtbank van Kor;)."`= 3r4:1 ,& r ,til

1 1 DEC. 2014

Griffie

Afdeling VEURNE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Immo Rys

(verkort) :

Q Ç Q6 9s2

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Nieuwpoortsteenweg 149, 8670 Koksijde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Heden, 9 oktober 2014,

Zijn

A - De partijen.

1.-De heer Carl Rys

geboren op 22 april 1966

wonende te Nieuwpoortsteenweg 149, 8670 Oostduinkerke-Koksijde

erkend vastgoedmakelaar met BIV nummer: 501746

voor onbepaalde tijd hoofdelijk aansprakelijk vennoot, beherend vennoot genoemd

2.Mevrouw Gwendolina Rys

geboren op 17 augustus 1964

wonende te Rue d'Arion 23, 6700 Sesselich

stille vennoot

overeengekomen

een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap onder de naam "Immo Rys", voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "gewone commanditaire vennootschap" of de afkorting "Comm.V", met zetel te Nieuwpoortsteenweg 149, 8670 Oostdu inkerke-Koksi jde.

De eigen middelen van de vennootschap bedragen duizend (1.000,00) euro.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur die heden ingaat,

B - Eigen middelen.

De partijen verklaren en erkennen dat een vermogen van 1,000,00 euro is ingebracht en volstort. De" volstorting gebeurde door middel van inbreng van een som geld van 1.000,00 euro in speciën, die ter' beschikking van de vennootschap zijn.

Dit kapitaal wordt vertegenwoordigd door 100 deelbewijzen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

C  Inbreng.

De inbreng in geld, voor een bedrag van 990,00 euro wordt gedaan door

-De heer Cari Rys, partij sub. 1, voor een bedrag van negenhonderdnegentig (990,00) euro, waarvan hij een

participatie in het vermogen ontvangt in verhouding tot zijn inbreng, hetzij

99/100 van het vermogen van de vennootschap of anders gezegd 99 deelbewijzen.

-Mevrouw Gwendolina Rys, partij sub. 2, voor een bedrag van tien (10,00) euro, waarvoor zij een participatie in het vermogen ontvangt In verhouding tot haar inbreng, hetzij 1/100 van het vermogen van de vennootschap of anders gezegd 1 deelbewijs.

STATUTEN

De partijen verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt

AFDELING I : NAAM  DUUR -- ZETEL  DOEL.

Artikel 1 : Naam

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap onder de naam "Immo Rys".

Artikel 2 : Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen van heden.

De artikelen 1865,5 en 1869 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing, Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 3 : Zetel

De vennootschap is gevestigd te Nieuwpoortsteenweg 149, 8670 Oostduinkerke-Koksijde.

De zetel van de vennootschap kan met éénparig goedvinden van de vennoten verplaatst worden naar gelijk welke plaats in België.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-Het optreden als syndicus en als beheerder van mede-eigendommen;

-Het uitoefenen van activiteiten in de domeinen van de vastgoedmakelarij;

-Het verrichten van prestaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op aile hoegenaamde bedrijvigheden en makelarij betreffende bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, alsmede het uitvoeren van alle handelingen Inzake onroerende rechten, dit alles zowel voor eigen noodwendigheden of rekening als met het oog op vervreemding, en meer in het bijzonder:

-De aan-en verkoop, ruil, huur, verhuur, het in erfpacht of in opstal geven of nemen van al dan niet gemeubelde woningen, appartementen en onroerende goederen in het algemeen;

-De expertise, het waarderen en het laten bouwen, verbouwen of afbreken van onroerende goederen van alle aard. Ook de coördinatie en de leiding van dergelijke werken, aile studies, ontwerpen en plannen maken en uitwerken mag de vennootschap uitoefenen;

-Het optreden als verhurings  en/of verkoopsagent;

-De uitbating van een immobiliënkantoor en woningbureau met inbegrip van tussenkomsten bij contracten van leningen, financieringen, verzekeringsbemiddelingen van alle risico's en alle administratie -en beheerszaken die hiermee gepaard gaan.

-De activiteiten als vastgoedpromotor en vastgoedontwikkelaar. Het optreden als tussenpersoon en het uitvoeren van alle soorten opdrachten die verband houden met immobiliën en de betreffende onroerende goederen;

-Overige zakelijke dienstverlening: het uitvoeren van administratieve prestaties en het aanbieden van ICT-diensten;

-Het verlenen van financieel, technisch, commercieel en administratief advies, dit in de meest ruimste zin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar activiteiten uitoefenen voor eigen rekening, voor rekening van derden als in deelneming met derden.

De vennootschap kan ook een roerend en onroerend patrimonium aanleggen, uitbouwen en beheren. Alle verrichtingen m.b.t. roerende en onroerende goederen zijn toegelaten.

Het opnemen van bestuurdersmandaten in andere vennootschappen, nieuwe vennootschappen oprichten en participaties in andere vennootschappen aanhouden behoort eveneens tot de activiteiten,

Ze mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichting die rechtstreeks of onrechtstreeks samenhangen met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen bedoeld in de Wetten van Koninklijke Besluiten terzake.

AFDELING Il ; VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP.

Artikel 5 : Vermogen.

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 1.000,00 euro, vertegenwoordigd door 100 deelbewijzen.

De inbreng in geld, voor een bedrag van 1.000,00 euro wordt gedaan door t

- De heer Carl Rys (Nieuwpoortsteenweg 149, 8670 Oostduinkerke-Koksijde) voor een bedrag van negenhonderdnegentig (990,00) euro, waarvan hij een participatie in het vermogen ontvangt in verhouding tot zijn inbreng, hetzij 99/100 van het vermogen van de vennootschap of anders gezegd 99 deelbewijzen.

Mevrouw Gwendolina Rys (Rue d'Arlon 23, 6700 Sesselich), voor een bedrag van tien (10,00) euro, waarvoor zij een participatie in het vermogen ontvangt in verhouding tot haar inbreng, hetzij 1/100 van het vermogen van de vennootschap of ançiers gezegd 1 deelbewijs.

Artikel 6 : Overdracht van een participatie

Een participatie in de vennootschap mag op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met éénparig goedvinden en schriftelijke toestemming van alle vennoten. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen de partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige.

De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen, maar dienen de deelvennoten de waarde van de rechten van de aandelen van de overleden persoon uit te betalen tegen de waarde op het ogenblik van overlijden en dit ten laatste zes maanden na de datum van overlijden. De vennootschap wordt verder gezet onder de overlevende vennoten.

Wordt er één of meerdere werkende vennoten werkonbekwaam met een invaliditeit van meer dan 66%, dan kan er ook bij bijzondere meerderheid van twee derden van de deelbewijzen beslist worden om tot de ontbinding van de vennootschap over te gaan.

De vennootschap houdt op te bestaan bij het overlijden, wettelijke onbekwaamheid of de verhindering van de zaakvoerder.

AFDELING III : BEHEER.

Artikel 7 : Benoeming  ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, al dan niet vennoot. Tot zaakvoerder-vennoot wordt voor de duur van de vennootschap de heer Carl Rys benoemd. Dit mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

"

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige

r » maatregel die zich hiertegen verzet.

Artikel B : Salaris en bestemming resultaat

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend. Deze beslissing is de bevoegdheid van de algemene vergadering. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. De vennoten mogen echter bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten, De algemene vergadering is belast met de beslissing van de winstverdeling.

Artikel 9 ; Bestuur en vertegenwoordiging.

De zaakvoerder Is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig is of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennootschap bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerder.

Artikel 10 : Volmacht

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen de bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 11 : Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid

De beherende vennoot is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap..

De stille vennoot staat slechts-in voor de schulden van de vennootschap ten belope van het bedrag dat zij heeft ingebracht.

Artikel 12 : Terugtrekking van een vennoot

De vennootschap wordt niet ontbonden door de terugtrekking, overlijden, ontslag of onbekwaamverklaring van een vennoot.

Wenst een vennoot uit de vennootschap te treden, dan moet hij dit schriftelijk meedelen aan de overige vennoten, volgens afspraken in artikel 6.

AFDELING IV : TOEZICHT.

Artikel 13 : Benoeming en bevoegdheid

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de

vennootschap.

Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle

geschriften van de vennootschap,

De stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten.

AFDELING V : VERGADERING VAN DE VENNOTEN.

Artikel 14 : Boekjaar

Ben normaal boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december.

De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni.

le deze een wettelijke feestdag, dan wordt de jaarvergadering de eerst volgende werkdag gehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblgcc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

AFDELING VI : DIVERE BEPALINGEN.

Tussen de vennoten kan er een interne regeling getroffen worden waarin ze afspraken maken over werkverdeling, verlof, aanvaardbare kosten ten laste van de vennootschap ed.

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt er verwezen naar de wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen,

AFDELING VII : OVERGANGSBEPALINGEN

Afsluiting van het eerste boekjaar : het eerste boekjaar wordt geacht begonnen te zijn heden en zal afgesloten worden op 31 december 2015.

Begin van de vennootschap:

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 13-bis van de vennootschapswetten dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 oktober 2014.

Volmacht KBO en fiscale administraties.

Ter voldoening van alle verplichtingen tegenover de Kruispuntbank der ondernemingen en ter voldoening van alle verplichtingen tegenover de BTW- en belastingsadministraties naar aanleiding van deze oprichting, wordt volmacht gegeven met macht van indeplaatsstelling aan C.B.B. aan KMO, regio Veurne vzw, te Veurne, Duinkerkestraat 17 (BTW BE 0412.936.621).

Aldus opgemaakt te, Koksijde op 9 oktober 2014 in 3 exemplaren.

Voor beide ondertekenaars 1 exemplaar. Het derde is voor de registratie. Alle partijen verklaren een

exemplaar ontvangen te hebben.

Carl Rys Gwendolina Rys

Beherend vennoot Stille vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IMMO RYS

Adresse
NIEUWPOORTSTEENWEG 149 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande