IMMO THILO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO THILO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.043.133

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 29.07.2014 14358-0386-013
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 26.07.2013 13358-0252-013
06/02/2012
ÿþ Mol 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONIT

26

BELGISCH

-UR BELGE NEERGELEGD

01- 2012 i 7. 01, 2012

STAATSBLAD ~~~sArvK 1~óOpHAN~

~ KfleRl;l~c

I 1111 llI IIll III III II I III IIIIU

" izoaaoao~

v, fl

beha

aar

Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : IMMO THILO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aanspralijkheid

Zetel : Albert Decockstraat 8 te 8580 Avelgem

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Bernard Denys, notaris ter verblijfplaats Avelgem, notaris zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte" aansprakelijkheid 'Notaris Bernard Denys" met zetel te Avelgem, Oudenaardsesteenweg 141 (RPR 0874.747.285) de zeven en twintig december twee duizend en elf, blijkt dat:

Mevrouw VANDE MEULEBROUCKE Lilianne Nora, wonende te Avelgem, Doorniksesteenweg 16 A, handelend in de hoedanigheid van vertegenwoordiger van: de gesplitste vennootschap Regency te Avelgem, Doorniksesteenweg 18 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0412.100.045.

Vennootschap ontbonden zonder vereffening met het oog op splitsing door overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan twee op te richten vennootschap, bvba Immo Thilo en de bvba Finou.

De gesplitste vennootschap maakt gebruik van de mogelijkheid van artikelen 675 en 758 van het Wetboek van Vennootschappen om te splitsen door overdacht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan een of meer door haar op te richten vennootschappen. De vennootschap heeft tot splitsing besloten ingevolge de beslissing van de buitengewone algemene vergadering, vastgesteld in de notulen, opgesteld door notaris Bernard Denys te Avelgem op zeven en twintig december twee duizend en elf.

Bijgevolg wordt het gehele vermogen (zowel de rechten en de verplichtingen) van deze vennootschap overeenkomstig voornoemd splitsingsvoorstel overgedragen na ontbinding zonder vereffening, dit als volgt:

-de helft aan de op te richten vennootschap de BVBA "Immo Thilo"

-de helft aan de op te richten vennootschap de BVBA "Finou"

Na deze vaststelling heeft hij verklaard de statuten van de vennootschap als volgt vast te leggen:

Heer VERSCHORE Philippe Albert, geboren te Kortrijk de vier juli negentien honderd twee en zeventig (Nationaal Nummer: 72.07.04 085-95), echtgenoot van Mevrouw Delaey Stefanie Paula Gerarda, geboren te Kortrijk de veertien juni negentien honderd vijf en zeventig, wonende te Avelgem, Albert Decockstraat 8: Duizend zes honderd (1.600) aandelen.

RECHTSVORM EN BENAMING:

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "Immo Thilo".

ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Avelgem, Albert Decockstraat 8.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, hetzij voor zichzelf of voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

(.Voor eigen rekening:

A/het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en. verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die, het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerende patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

3 ®O -133

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

IL.Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals

Alhet verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zijn zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

C/het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/het verlenen van administratieve prestaties.

G/de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

H/het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

IlI.Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van in-breng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van het maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijze en manieren, die ze het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL:

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op twee en twintig duizend drie honderd acht en negentig euro vijf cent (22.398,05-E).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door duizend zes honderd (1.600) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/duizend zes honderdste (1/1.6OOste) van het maatschappelijk kapitaal.

BESTUUR:

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

De duur van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van aile vennoten, hetzij om gewichtige redenen wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

BEVOEGDHEDEN

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, besturen zij de vennootschap als college voor:

-de aan- en verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of de vestiging van een hypotheek; -het afsluiten van contracten;

',. " ~~,~, -enige rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan twaalf duizend vijf honderd euro nul cent (12.500,00-¬ ).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

CONTROLE VAN DE VENNOOTSCHAP

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING:

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni om tien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een zondag of een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder. WINSTVERDELING:

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT: Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Indien er tegenstrijdigheid van belangen ontstaat bij de uitvoering van een verrichting of een beslissing, moet men zich schikken naar artikel 260 en 261 van het wetboek van vennootschappen. OVERGANGSBEPALINGEN:

1)Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op één en dertig december twee duizend en twaalf.

2)De eerste algemene vergadering heeft plaats op de derde zaterdag van de maand juni twee duizend dertien om tien uur.

BENOEMING ZAAKVOERDER

De oprichters hebben met éénparigheid van stemmen beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

-de Heer Philippe Verschore, voornoemd,

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS:

Er werd beslist geen commissaris te benoemen.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van één juli twee duizend en elf tot op heden.

VOLMACHTEN

Er wordt een bijzondere volmacht verfeend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountancy Parmentier" te Kortrijk, Gentsesteenweg 178, evenals aan haar be-dienden, aangestelden en

jasthebbers, alsook aan ondergetekende notaris om, de formaliteiten inzake KBO en BTW middels het

ondernemingsloket te verzekeren.

VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE GESPLITSTE VENNOOTSCHAP

Er werd vastsgesteld dat de voornoemd gesplitste vennootschap met ingang van één juli twee duizend en

elf opgehoudt te bestaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte afgeleverd voor registratie teneinde de neerlegging te bekomen;

-verslag van de oprichters opgesteld overeenkomstig de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van

Vennootschappen;

-verslag van een bedrijfsrevisor over de oprichting door inbreng in natura.

Bernard DENYS, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

rUt..)or-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
IMMO THILO

Adresse
ALBERT DECOCKSTRAAT 8 8580 AVELGEM

Code postal : 8580
Localité : AVELGEM
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande