IMMO UNIQUM

BV CVBA


Dénomination : IMMO UNIQUM
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 535.881.547

Publication

02/07/2013
ÿþ mod 11.1





' y\ [ 1 I ] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

..- na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU

11111111 111111

25-0ó

IIlI1!

*13100784* =ELGISCH S

Ondernemingsnr: 053S , ~i. 614

Benaming (voluit) : IMMO UNIQUM

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE RECHTSVORM VAN EEN "

Q BELGE

- 2013

TAATSI?LAa

NEERGELEGD ._

_

18. 08. 2013

RECH7BeiffiiDaPI:IAiVDEL KORTRIJK

COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

.i Zetel : PRESIDENT KENNEDYPARK 4A ii

8500 KORTRIJK

Onderwerp akte :OPRICHTING. :

Tekst : Uittreksel uit een akte (D.2130209) verleden voor Dirk VAN HAESE ,BROUCK, geassocieerde notaris te Kortrijk, op 14 juni 2013.

1. Rechtsvorm en naam : de vennootschap is een burgerlijke vennootschap, heeft de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte;; aansprakelijkheid en draagt de naam "IMMO UNIQUM".

2. Zetel : de zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 4a.

3. Duur : de vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichters -- Bedrag van de'':~ nog niet-volgestorte inbrengen

1. De heer BENOIT Jan Joseph Theo, geboren te Kortrijk op 4 juni 1952,;; echtgenoot van mevrouw Chantai Georgette Julma GOEMINNE, wonende teil 18790 Waregem, Westerlaan 33 bus 7.

i2. Mevrouw VERCRUYSSE Nele Germaine Prudent, geboren te Kortrijk op 28 januari 1959, echtgenote van de heer Gino Octaaf CIERS, wonende teil 8531 Harelbeke, Brugsesteenweg 49.

3. De heer VANDEN BERGHE Frank Henri Jozef Maria, geboren -te'~ Roeselare op 15 mei 1970, echtgenoot van mevrouw Ans DRIESENS,

" wonende te 8700 Tielt, Kasteelstraat 32.

4. De heer DECLERCK Benoit Emmanuel Louis, geboren te Waregem op 6ü imei 1972, echtgenoot van mevrouw Benedikte Yolande Eliane DE MOL, wonende te 9870 Zulte, Kapellestraat 173.

;5° De heer GOETHALS Thomas Paul Gabriël Maria, geboren te Kortrijk op! i17 juni 1974, echtgenoot van mevrouw Caroline Alice Cyrille Marie Joseph

VANBIERVLIET, wonende te 8500 Kortrijk, Guldenbergplantsoen 7 bus 42.

6° Mevrouw DESCHEEMACKER Dominique Julienne Etienne, geboren tel `Deinze op 16 juli 1978, ongehuwd, wonende te 8500 Kortrijk, Ministers;

Vanden Peereboomlaan 63.

;5.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : het kapitaal is onbeperkt.. 5.B. Gestorte bedrag : ¬ 96.000,00,

S.C. Bedrag van het vaste gedeelte van het kapitaal : ¬ 19.200,00.

6. Samenstelling van het kapitaal : volledig in geld.

7. Begin en einde van het boekjaar : het boekjaar begint op één januari en

eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 14 juni 2013 tot en met 31 december 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening









Voorbehouden

aan het Belgisch .Staatsblad

mod 11.1

Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad.

8. A. Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst : het batig saldo van de balans, na aftrek van alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Van deze winst zal jaarlijks vijf ten honderd worden afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken.

De aanwending van het overschot der winsten wordt door de jaarvergadering, op voorstel van het bestuursorgaan bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of; indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet-afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

8.B. Bepalingen betreffende de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo : na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verde(e)1(t)(en) de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

In geval van ontbinding en vereffening in één akte, gebeurt de terugname van het resterend actief door de vennoten zelf.

9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te

besturen en te verbinden :

Bestuurders, voor de duur van de vennootschap :

1, de heer Jan BENOIT, voornoemd, die heeft aanvaard.

2, mevrouw Nele VERCRUYSSE, voornoemd, die heeft aanvaard.

3. de heer Frank VANDEN BERGHE, voornoemd, die heeft aanvaard.

4. de heer Benoit DECLERCK, voornoemd, die heeft aanvaard.

S. de heer Thomas GOETHALS, voornoemd, die heeft aanvaard.

6. mevrouw Dominique DESCHEEMACKER, voornoemd, die heeft aanvaard.

Hun opdracht is onbezoldigd.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen : het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

" Stlatsblad

orgaan dat instaat voor het bestuur, heeft de meest uitgebreide bevoegdheden ry voor het verrichten van alle daden van beheer en beschikking binnen het kader van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die welke de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Het maakt de ontwerpen op der huishoudelijke reglementen.

Dagelijks bestuur  Bijzondere volmachten.

Het bestuursorgaan kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer van zijn leden genaamd, gedelegeerd bestuurder of aan één of meer directeurs.

De vennootschap, vertegenwoordigd zoals hierna gezegd, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever(s) in geval van overdreven volmacht.

Vertegenwoordiging.

De enige bestuurder of de raad van bestuur als college vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de vennootschap door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in haar handelingen en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk handelen, en die van geen beslissing of volmacht van de raad van bestuur moeten doen blijken.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerde voor dit bestuur indien er slechts één benoemd werd en door ieder gedelegeerde indien er meerdere zijn.

De vennootschap wordt bovendien geldig verbonden door bijzondere mandatarissen binnen de grenzen van hun mandaat.

10. Aanwijzing van de commissaris(sen) : geen.

11. Doel : de vennootschap heeft tot doel :

Het patrimonium van de vennootschap, dat hoofdzakelijk bestaat uit één of racer onroerende goederen waarin de beroepssamenwerking tussen de vennoten-advocaten wordt uitgeoefend, te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen, met uitsluiting van de handelingen van vastgoedhandelaar en met uitsluiting van alle handelingen die voor advocaten zelf deontologisch verboden zijn.

Binnen dit kader overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of vereffenaar.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het .buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.



OZ/0712013 Annexes duMVIon Peur belgè

Iliftagea tiir inf "B etec tt - Sf waiïei







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch 4Staatsblad

mod 11.1

12.A. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering

De jaarvergadering moet éénmaal per jaar bijeengeroepen worden op de

laatste vrijdag van de maand mei om 18,00 uur

Zij wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere

plaats die in de oproepingsbrief vermeld wordt.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de

eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur,

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

12.B. Voorwaarden van toelating : geen.

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht : de aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap die het recht heeft om, in geval van onverdeeldheid, de aan de aandelen verbonden rechten te schorsen totdat één van de mede-eigenaars, te haren opzichte, als eigenaar erkend wordt.

Wanneer de aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn, oefent de vruchtgebruiker de hieraan verbonden rechten uit, behoudens verzet van de blote eigenaar, in welk geval de uitoefening van de hieraan verbonden rechten geschorst wordt totdat één enkele persoon, ten aanzien van de vennootschap, als eigenaar aangewezen wordt.

Het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan de opeisbare stortingen niet verricht zijn, wordt geschorst.

13. De essentiële persoonsgegevens, de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde ,gegevens alsmede de relevante bepalingen uit de onderhandse of authentieke volmacht(en): geen volmacht(en).

14. Deponering van het gestorte kapitaal de ondergetekende notaris

bevestigt dat, overeenkomstig artikel 399 van het Wetboek van vennootschappen, een bedrag van zesennegentigduizend euro (¬ 96.000,00), voorafgaandelijk aan de oprichting werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 630-1305155-79, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap "ING België", zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 11 juni 2013 afgeleverd bankattest, dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd.

15. Bijzondere volmacht : bijzondere volmacht werd verleend aan mevrouw

Benedikte De Mol, wonende te 9870 Zulte, Kapellestraat 173 bevoegd om alleen te handelen en met recht van in de plaatsstelling, teneinde alle

administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, bij één of meer erkende ondernemingsloketten, bij de btw-administratie, enzovoort, voor het openen en beheren van bankrekeningen, het doen van betalingen, het afhalen en ontvangen van poststukken en het ondertekenen van alle bijhorende stukken.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : een expeditie van de akte oprichting,

Dirk Van Haesebrouck

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IMMO UNIQUM

Adresse
PRESIDENT KENNEDYPARK 4A 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande