IMMOBILIEN BUREAU INTERINVEST

NV


Dénomination : IMMOBILIEN BUREAU INTERINVEST
Forme juridique : NV
N° entreprise : 416.355.573

Publication

04/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.04.2014, NGL 28.08.2014 14496-0451-019
03/01/2014
ÿþ !Md Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

1 9 DEC. 2[91

3griffier,

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

111111111111.11,1,11,111111.101101

Ondernemingsnr : 0416.355.573

Benaming

(voluit): IMMOBILIËN BUREAU INTERIN VEST

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 8300 Knokke-Heist, Prins KareIaan 28

(volledig adres)

Onderwerp akte FUSIE door overneming

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 2 december 2013 Geregistreerd acht bladen, geen renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor der registratie, op 05 december 2013, boek 297, blad 28, vak 13. Ontvangen: 50,00 EUR. De eerstaanwezend inspecteur ai. (get) W. Wuytack.

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders volgende besluiten heeft genomen:

Eerste beslissing Kennisname van documenten en verslagen

De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de aandeelhouders, voormeld, verklaren dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de winstbewijshouders, hier vertegenwoordigd ais gezegd, verklaren dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 2 september 2013 door 1) de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "BRUSLU", met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Prins Karellaan 28; en 2) de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "IMMOBILIËN BUREAU INTERINVESr waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8300 Knokke-Heist, Prins Karellaan 28, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge op 30 september 2013, en waarvan de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 30 september 2013, onder nummers 13153193 en 13153194.

Tweede beslissing Fusiebesluit Overgang onder algemene titel van het vermogen

1.Fusie door overneming door de naamloze vennootschap "IMMOBILIËN BUREAU INTERINVESr en vermogensovergang

De vergadering keurt voormelde fusievoorstel goed.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "IMMOBILIËN BUREAU INTERINVEST' waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8300 Knokke-Heist, Prins Karellaan 28, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de naamloze vennootschap  BRUSLU", met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Prins Karellaan 28, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaan de gehele vermogens van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de ovememende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

2.Boekhoudkundige datum

Aile verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3.Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

4.Bezoldiging bedrijfsrevisoren

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

5.Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzonder voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen.

6.Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed. 7.Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekde notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen venootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

DERDE beslissing  Wijziging doel

De vergadering beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen zodat het voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België en in het buitenland:

Aile verrichtingen en bewerkingen uitvoeren in verband met beheer en de vertegenwoordiging van agentschappen, van verzekeringsmaatschappijen en van lening- en financiële maatschappijen;

Dezelfde rol vervullen ten aanzien van het bijhouden van boekhoudingen en handelsgeschriften en elle hiermee gepaard gaande of aanverwante fiscale en boekhoudkundige operaties en werkzaamheden.

Alle handelingen uitvoeren in verband met leningen , geld plaatsingen, financieringen, onroerende verrichtingen en aanverwante operaties, in de breedste zin

Alle industriële commerciële, financiële en aanverwante verrichtingen, zo roerende als onroerende , uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemde activiteiten verband houden of van aard zijn de uitbreiding ervan te bevorderen;

Zich inmengen in bestaande of op te richten private ondernemingen of handelsvennootschappen die met haar doelstelling rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben.

Zij zal ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen kunnen uitoefenen.

De makelarij in verzekeringen. De vennootschap is houdster van het activiteitsattest van het beroep van verzekeringsmakelaar, afgeleverd door de Stad Brugge op twee februari negentienhonderd tweeënzestig, rangnummer 31005/005/0032, ln toepassing van artikel 18, paragraaf 1, van de wet van vierentwintig december negentienhonderd achtenvijftig.

Aile immobiliën verrichtingen; kopen en verkopen, huren en verhuren, schatten.

Een studie-, organisatie- en adviesbureau inzake financiële waarden, fiscale en/of sociale aangelegenheden;

Agentuur van spaarkassen en financiële instellingen;

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan onder alle vormen deelnemen aan andere bedrijven, welke een gelijkaardig doel nastreven of kunnen bijdragen tot de verwezenlijking of uitbreiding van haar maatschappelijk doel.

Ze kan alle industriële commerciële financiële, onroerende en roerende verrichtingen doen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met voornoemd doel.

De vennootschap mag zich interesseren door aile middelen in aile zaken, ondernemingen of maatschappijen, die reeds bestaan of die zullen ontstaan en die hetzelfde of een gelijkaardig of een samenhangend doel hebben of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, haar koopwaren of grondstoffen te verschaffen of op een andere wijze het bereiken van het maatschappelijk doel begunstigen,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken evenwel in België ais in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten"

De vergadering neemt kennis van de staat van activa en passive de dato 1 december 2013 van het verslag van de raad van bestuur de dato 1 december 2013 welk de wijziging van het maatschappelijk doel verantwoordt.

VIERDE beslissing

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen.

VIJFDE beslissing  Machten tot uitvoering

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent alle machten aan : CENTUM, met zetel te Zeerobbenlaan 16  8300 Knokke-Heist, evenals aan haar bediende, aangestleden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling , de vervulling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

\5"--

-

Ve"

Voor ontledend uittreksel

(get.) Dick Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 2/12/2013,

Inhoudende.tobrelinatie.van statuten.,

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111g 11i11111u i iii

V(

beh~

aai Beb Staa

IR

NEERGELEGD ter GRIFFIE di RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Bru ae) '0:

3 0 SEP..Zijia:

Griffi geai'



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernerningsnr : 0446355573

Benaming

(voluit) : Immobiliën ureau lnterinvest

(verkort) : "

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Prins Karellaan 28 _ 8300 Knokke-Heist (volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie voorstel

Uittreksel uit het voorstel inzake fusie door opslorping dd 02/09/2013

In het kader van de vereenvoudiging van de administratieve organisatie van de beide vennootschappen: IMMOBILIENBUREAU INTERINVEST NV, en BRUSLU NV en het verenigen van aile activiteiten in één enkele vennootschap, doet de mevrouw COK Cornelia, als gedelegeerde bestuurder van IMMOBILIENBUREAU. INTERINVEST NV volgend voorstel tot fusie gelijkgesteld als door overneming (art 676 W.Venn) waarbij het: gehele vermogen van de BRUSLU NV zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding; zonder vereffening overgaat op IMMOBILIENBUREAU INTERINVEST N.V, bij wege van een geruisloze fusie.





Vanaf 01 januari 2013 worden de handelingen van de gefuseerde vennootschappen boekhoudkundig; geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.



Er bestaan geen vennoten met bijzondere rechten of houders van andere effecten in de over te nemen vennootschap ener zijn ook geen bijzondere rechten, die worden toegekend aan de vennoten van de over te nemen vennootschap of aan houders van andere effecten dan aandelen.





Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Ingevolge het ontbreken van het bedrijfsrevisoraal verslag, wordt in bijlage bij het huidige ontwerp een: samenvatting gegeven van de toestand van activa en passiva van de overnemende vennootschap en de: overgenomen vennootschap, op 3110712013.

Slotverklaring:

Re akte fusie waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap zowel de rechten als: verplichtingen, als gevolg van ontbinding, zonder vereffening overgaat op de overnemende vennootschap zal: verleden worden voor notaris Van Lasre te Antwerpen.

Cok Cornelia

gedelegeerd bestuurder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2013
ÿþ Er Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Prins Karellaan 28 - 8300 Knokke-Heit

Onderwerp akte : herbenoeming raad van bestuur

Uit het verslag van de algemene vergadering dd 27/04/2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge Als bestuurders worden herbenoemd

- Mevr. Cornelia Cok

- Dhr. Hubrecht Cok

voor de duur van zes jaar

De raad van bestuur herbenoemd Mevr, Cornelia Cok tevens gedelegeerd bestuurder voor de duur van zes jaar

Deze mandaten zijn onbezoldigd,

Mevr. Cok Cornelia

gedelegeerd bestuurder

Op de (,::atSte Llz. van verm;.ldei3 Recto Naam en i-inedarotdhe¬ d van de instrunlenteiendry notar~s hetzij van d~ ;,orso(o)n(cn)

bevoegd dF lechtspersoon ten aanz¬ en van derden ¬ e vertegemw,.~ordpen Verse Naam e¬ , t¬ ardt.-kurEng

MON ITEUR B 13EER(3EtE8Q ter GRIFFIE det

(I1(II *I1

311

1

72

IIII ELG1f S1C H STAR TSB `OP:

1113 BRUGGE (Afdtng Brugge

)RECHTBANK VAN KOOPHANDEL 1

il 3 jULI

GriffÎ~~13 ~e

Ondernemingsnr : 0416355573

Benaming

mut) " Immobiliën Bureau Interinvest

31/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.04.2013, NGL 28.05.2013 13135-0405-016
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.04.2012, NGL 18.07.2012 12307-0447-016
16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.04.2011, NGL 10.06.2011 11159-0075-017
11/05/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0416.355.573

Benaming

(voluit) : Immobilien bureau Interinvest

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Prins Karellaan 28 - 8300 Knokke Heist

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van een bestuurder

uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur dd 15/06/2010

de Raad van Bestuur neemt kennis van het ontslag van dhr. Cok Erwin als bestuurder met ingang van 30/06/2010. Er wordt kwijting verleent voor zijn mandaat.

Als nieuwe bestuurder wordt benoemd dhr. Cok Hubrecht, Bob Marleylaan 8 te 4462 LS Goes in Nederland.

Met mandaat neemt zijn aanvang op 30/06/2010 en eindigt met de algemene vergadering van 2013.

Het mandaat is onbezoldigd.

Mevr. Cok Cornelia

gedelegeerd bestuurder

Opde laatsteblz.wan . _ ............................................................._._. _-..__........_.._.......

Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

BELG N RGELEGD ter GRIFFIE der HTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BPUGGE (Afdeling Brugge)

019' 21 APR. 2011

Griffie De griffier,

11111  1ONITEUF

'11071191* DIREC,

t---

- -p5-1



ION EÇ

LGIS$CSTI UARTSBLAD

~

27/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.04.2010, NGL 20.07.2010 10329-0467-024
29/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.04.2009, NGL 20.05.2009 09157-0013-022
29/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.04.2008, NGL 23.05.2008 08156-0107-014
18/09/2007 : BG061977
20/06/2007 : BG061977
18/06/2007 : BG061977
27/07/2006 : BG061977
10/05/2005 : BG061977
10/05/2004 : BG061977
09/05/2003 : BG061977
26/07/2001 : BG061977
30/05/2000 : BG061977
01/01/1997 : BG61977
01/01/1995 : BG61977
07/09/1994 : BG61977
10/07/1993 : BG61977
01/01/1989 : BG61977
01/01/1988 : BG61977
04/10/1986 : BG61977
24/07/1986 : BG61977
01/01/1986 : BG61977

Coordonnées
IMMOBILIEN BUREAU INTERINVEST

Adresse
PRINS KARELLAAN 28 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande