IMPLEX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMPLEX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.716.638

Publication

13/07/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

eigen rekening:

Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verengingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijke statuut, dit alles uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening.

De fabricatie, de groot-en kleinhandel, de in- en uitvoer van :

a) textielwaren in de ruimste betekenis van het woord ;

b) lederwaren en maroquinerie ; c)bijouterie, fantasie- en andere geschenkartikelen ; d)lingerie en literie ; e)mercerie-artikelen ; f)parfurmerie ; g)elektrische en electro toestellen ; h)sportartikelen i)meubelen en decoratie-artikelen ; j)verlichtingsartikelen ; k) eet-en voedingswaren ; l)bouwmaterialen ; m)kinderartikelen ; n)personenwagens en moto's, en accessoires ervoor ; o)souvenirs, strandartikelen, frisdranken, comsumptieijs, wenskaarten, en andere drugstore artikelen ; p)tabakswaren ; q)computerbenodigdheden ; r)papierwaren ; s)speelgoed en aanverwante artikelen ; t)koffieshop en confiserie-artikelen ; u)precisie-artikelen, kunstvoorwerpen, glaswaren, kristal, brons, kaders, schilderijen, gravuren, etsen, en beeldhouwwerken.

De uitbating van horecazaken, restaurant, tea-room, sandwich-bar, brasserie, café-hotel, en alles wat betrekking heeft op de kookkunst, de verkoop van eetwaren, bereid of niet, het uitbaten van instellingen die gerechten verschaffen, zoals mess, kantine, snack, frituur, koffie- of theehuis, selfservice, verbruik-salon, het bestellen van maaltijden aan huis en traiteurdienst, het verzorgen van banketten, het verhuren van feestzalen.

Het verlenen van beheersbijstand aan ondernemingen, natuurlijke- en rechtspersonen, aankoop en verkoop van daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdende goederen en zaken, exploitatie van winkels, agentschappen en bijhuizen voor groot-en kleinhandel in deze goederen en toebehoren, tussenpersoon in de handel.

Het uitbaten van hotels of andere logieverstrekkende eenheden alsmede alle activiteiten uit de diensten- en recreatieve sector of welke rechtstreeks te maken hebben met activiteiten op gebied van kunst en cultuur of sport en ontspanning, zoals het organiseren en verzorgen van bijeenkomsten, feesten en feestmaken, seminaries, congressen, allerlei evenenmenten en feestelijkheden in de artistieke, culturele en sportwereld, het inrichten en organiseren van alle voordrachtavonden, filmvoorstellingen, concerten, kleinkunstavonden, en vermakelijkheden van alle soort, het uitbaten van een fitnesscenter, masage, sauna, zwembad, jacuzzie, het verstrekken van kuren, kinesitherapie, lichaamsverzorging, en van baden met balneo-en aromatherapie. Het uitbaten of laten uitbaten van sportterreinen, minigolf, lunapark, manège voor paarden, verhuur van fietsen en allerhande sportmateriaal.

Het inrichten en uitbaten van gezelschaps-, automatische en electronische behendigheidsspelen en ontspanningstoestellen.

Het uitbaten van een kunstgalerij.

Aan-en verkoop, stockage, import, export en restauratie van antiek en oude meubelen in de meest ruime zin van het woord. Het inrichten van veilingen in de meest ruime zin van het woord ondermeer het inrichten van exposities, het houden van roepzaal, dit in binnen- en buitenland, het opmaken en uitvoeren van schattingen en expertises.

Het uitbaten van een pompstation, het herstellen van motorvoertuigen en koetswerk, kleinhandel in motorvoertuigen, tweedehandsvoertuigen en onderdelen ; kleinhandel in onderdelen en toebehoren voor motorvoertuigen, import, export en groothandel in tweedehandswagens en collectiewagens (classic cars) ; verkoop van en handel in brandstoffen, smeermiddelen en alle andere aanverwante artikelen, depanagedienst ; spuiten en schilderen van auto's, de verlichtingen van auto s en gebouwen (led-verlichting), belettering op auto s en gebouwen, blinderen van ramen (zowel op voertuigen als gebouwen), interieurs van auto s; sneller maken van motoren zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn.

De exploitatie van een immobiliënkantoor en woningbureau met inbegrip van tussenkomsten bij contracten van om het even welke overnamen, lening, financiering, verzekeringsbemiddelingen van alle risico's en alle administratie- en beheerzaken dienaangaande.

Alle verrichtingen en handelingen hoegenaamd, welke rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot het beroep van makelaar in onroerende goederen ; en ondermeer de aankoop, verkoop, de ruiling, het in waarde brengen, het verbouwen, de uitbating en het geschikt maken, huren en verhuren van alle onroerende goederen, zo bebouwde als onbebouwde, gemeubelde als niet gemeubelde, het afsluiten van overeenkomsten en verrichten van alle daden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst, alle verkavelingen van gronden en verder ondermeer als bouwheer het uitgeven en laten uitvoeren door derden van alle opdrachten en werken, studies, plannen en projecten eigen aan een bouwmaatschappij met inbegrip van het laten aanleggen van wegen en infrastructuurwerken; het verkopen op plan, dit alles in de breedste zin van het woord en zonder enige beperking, zo roerende als onroerende, zo voor eigen rekening of voor rekening van derden, dit zowel in het binnen - als in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

het buitenland.

Alle verrichtingen van mandaat, agentuur of van commissie in verband met de hierboven omschreven handelingen. Het optreden als syndicus (beheer van mede-eigendom). Alle studies en verrichtingen met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en de onderhuur, daarinbegrepen leasing, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruil, de verkoop, de renting, de verkaveling, het toestaan van opstal of erfpacht, en, in het algemeen, alle handelingen en verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, voor zichzelf of voor anderen, van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen, met andere woorden optreden als beroepsoprichter. De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie, onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn met het oog op het verkopen en commercialiseren van produkten en diensten in binnen- en buitenland, zonder enige beperking. Een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Aldus mag de vennooschap verwerven, door inschrijving of aankoop ; aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen, dit alles voor eigen rekening. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen, al of niet bezoldigd. De vennootschap zal zich eveneens kunnen borgstellen voor derden, mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepalingen opgenomen in het wetboek van vennootschappen.

Bovenvermelde opsommingen zijn niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten, of groeperingen, bestaande of op te richten ; zo in België als in het buitenland die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen. De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 30.000,00 euro.

Het wordt vertegenwoordigd door 300 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

één/driehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11.- JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op 20 juni van elk jaar, ongeacht of deze een feestdag

of een zondag is.

Artikel 12.- OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden

uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden

overeenkomstig de wet uitgenodigd.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden

uitgegeven, de obligatiehouders. de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering

deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De

voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering

welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid

van de oproepingsbrief.

Artikel 13.- TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de

commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het

Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere

opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel 14.- STEMRECHT VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk, per telefax of per e-mail volmacht geven, aan een al dan niet

vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht

elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd

door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste

daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 21. BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 22: BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen

alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt

en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van

bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 23. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de

vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 25.- BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 26. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen

voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de

wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van

het saldo van de nettowinst.

Artikel 28.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene

vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de voorzitter van de

Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig

artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere

machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde

deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

TITEL III. SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIETSTATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, nietstatutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer Karavaev Ivan, voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

- Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2016.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

VOLMACHT

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Vanmarcke Zakenkantoor bvba te Bavikhove, Mandenmakersweg 21, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en met de macht om afzonderlijk te handelen, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN AANGEGAAN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap bekrachtigt en neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, zoals voorgeschreven door de artikelen 67 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap zijn aangegaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get. Notaris Vincent Guillemyn)

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift akte

Coordonnées
IMPLEX

Adresse
MELLESTRAAT 2, BUS 21 8501 HEULE

Code postal : 8501
Localité : Heule
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande