IN DEN PATEROSTER

Divers


Dénomination : IN DEN PATEROSTER
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 862.064.140

Publication

19/12/2011
ÿþr

Ondernemingsnr : 0862.064140

Benaming

(voluit) : IN DEN PATERNOSTER

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : 8800 Roeselare, Ooststraat 25-27

(volledig adres)

Onderwerp akte : fusie door overname door de naamloze vennootschap IMMO F.D.V.

Uit het proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering van de commanditaire vennootschap op aandelen "IN DEN PATERNOSTER", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Ooststraat 25-27, opgemaakt door meester Melle THIERY, geassocieerd notaris te Roeselare op 18 november 2011, geregistreerd negen bladen geen verzendingen op 22 november 2011 te Roeselare, Boek 532 Blad 26 Vak 15. Ontvangen: vijfentwintig EURO (25,00 EUR) De E.A. Inspecteur (getekend) L. BATAILLIE, blijkt dat onder meer volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen werden:

1.Ontslag van de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel, van het verslag opgesteld door de bestuursorganen van de bij deze fusie betrokken vennootschappen overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen, en van het controleverslag van de bedrijfsrevisor bedoeld in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan sprake in de agenda, aangezien de vennoten erkennen hiervan, alsook van de andere door de wet bedoelde documenten, volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergadering.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Van Cauter-Saeys & Co", te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, besluit in volgende termen:

"VII. CONCLUSIES

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging naar aanleiding van de fusie door overneming overeenkomstig artikelen 671 en 693 van het Wetboek van Vennootschappen van de NV IMMO F.D.V. bestaat uit de inbreng van het gehele vermogen van de vennootschap COMM. VA IN DEN PATERNOSTER door fusie, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening waarbij deze overgaan op een andere vennootschap tegen de uitreiking van aandelen in de verkrijgende of overnemende vennootschap aan de vennoten van de ontbonden vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c.dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bij kapitaalverhoging bestaat uit 10.050 nieuwe aandelen van NV IMMO F.D.V., zonder vermelding van nominale waarde, met een totale waarde van ¬ 670.000,00 aan de aandeelhouders van de COMM. VA IN DEN PATERNOSTER.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Staden-Oostnieuwkerke,

Op 9 november 2011

(getekend)

Burg. BVBA Van Cauter-Saeys & Co - Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J.DEGRYSE - Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door de heer J. Degryse - zaakvoerder"

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lmb

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

*11190109*

MDt~ TI E û Fl

DIRECT

O 9-12

----~

-

BELG1SéEs~T.~r-~zS8Labr

`' ï - .Griffï'e- ~ .

f;3

Q ---~- -. ~

....._t ~~

2011 ~ ~ r?, ~y ~~ lr

2.Beslissing om de fusie niet de naamloze vennootschap "IMMO F.D.V." door middel van de overdracht van' het gehele vermogen (rechten en plichten) van onderhavige vennootschap naar de overnemende vennootschap goed te keuren en dit overeenkomstig de in voormeld fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a)de overdracht gebeurt op basis van de staat van activa en passiva van de overgenomen vennootschap per eenendertig december tweeduizend en tien; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

b)vanuit boekhoudkundig oogpunt worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf één januari tweeduizend en elf beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn gebeurd;

c)de overdracht gebeurt door middel van uitgifte van tienduizend vijftig (10.050) nieuwe volledig vàlgestorte aandelen van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "IMMO F.Q.V.", die zullen worden toegekend in ruil voor zeshonderd zeventig (670) oude aandelen van de over te nemen vennootschap, de commanditaire vennootschap op aandelen "IN DEN PATERNOSTER", zonder opleg.

De uit te geven aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf één januari tweeduizend en elf.

3. Vaststelling:

a) overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen, de gelijkenis van het maatschappelijk doel van de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap.

b) overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de leden van de bestuursorganen van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

4.Kennisname van de vaststelling dat aan de vennoten van de tegenwoordige vennootschap tienduizend vijftig (10.050) nieuwe volledig volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "IMMO F.D.V.', zullen worden uitgereikt tegen inlevering van zeshonderd zeventig (670) oude aandelen van de tegenwoordige vennootschap.

5.Kennisname van de vaststelling dat zich tussen de datum van het fusievoorstel en het fusiebesluit geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de vermogens van beide bij deze fusie betrokken vennootschappen.

6.Vaststelling dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging, overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich meebrengt:

1) de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan.

2) de vennoten van de overgenomen vennootschap worden aandeelhouders van de overnemende vennootschap.

3) de overdracht aan de verkrijgende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen, van de overgenomen vennootschap.

7.Verlening van ontslag aan de zaakvoerder van onderhavige vennootschap, zijnde de heer Andreas Van Eeckhoutte, voornoemd;

8.Voor zoveel als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan elk lid van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen, en meer specifiek met de bevoegdheid:

a) om alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij aile bevoegde autoriteiten;

b) als vergoeding voor de overdracht tienduizend vijftig (10.050) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap te aanvaarden, zonder opleg, namens de vennoten van de overgenomen vennootschap;

c) deze nieuwe aandelen te verdelen onder de vennoten van de overgenomen vennootschap, en, in voorkomend gevat, de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren, waarbij de kosten van deze verrichtingen worden gedragen door de overnemende vennootschap;

d) in het kader van deze overdracht bij wijze van fusie de hypotheekbewaarder ervan te ontlasten ambtshalve inschrijving te nemen, afstand te doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, vorderingen tot vernietiging, met of zonder betaling, handlichting te verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletsels.

e) alle formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie te verrichten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Axelle Thiery

Hierbij neergelegd:

-expeditie proces-verbaal dd. 18.11.2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bijhët Belgisch St aTsbl d -19/1-2/201I Annexes du Moniteur belge

Voor-bohouden aan het Belgisch Staatsblad

18/07/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neérleggingier griffie van de_ akte

D.

4



1111

*11109776 --'



NEERGELEGD

30. 06. r1/4,11

RECHT%1ivsC KJiiraHANDEL .Kb'i~fiRI,:K





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

" 0862.064.140

IN DEN PATERNOSTER

<~. Commanditaire vennootschap op aandelen

~., z, " Ooststraat 25-27, 8800 ROESELARE

Fusievoorstel

Het fusievoorstel dd. 28 juni 2011 met betrekking tot de fusie van de vennootschap

NV IMMO F.D.V. door overname van de vennootschap CommVA IN DEN PATERNOSTER-

Naamloze Vennootschap

IMMO F.D.V. Spanjestraat 162, 8800 ROESELARE

Ondernemingsnummer : 0443.736.990

Overnemende vennootschap

en anderzijds

- Naamloze Vennootschap

IN DEN PATERNOSTER, Ooststraat 25-27, 8800 ROESELARE

Ondernemingsnummer : 0862.064.140

Overgenomen vennootschap

werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel

- Tegelijk hierbij neergelegd fusievoorstel

Getekend Van Eeckhoutte Andreas

Zaakvoerder

!F4a181~ b.~ 9aI"1 R9.n.?t] " Nar l'oTiLf;il:icH1 var

Ceaûat'd íe.,;isr.lP[sOo!` ve-téili21'...,`:eOiUe'

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 29.06.2011 11216-0564-010
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 16.07.2010 10305-0474-009
24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 23.07.2009 09447-0306-009
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 03.07.2008 08339-0161-009
17/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 12.07.2007 07385-0284-009
11/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 10.08.2006 06618-1510-011
08/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 24.06.2005, NGL 04.08.2005 05626-0309-011

Coordonnées
IN DEN PATEROSTER

Adresse
OOSTRAAT 25-27 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande