IN 'T GELUK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IN 'T GELUK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.913.496

Publication

07/04/2014
ÿþ Mod Worl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch. Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzq van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11J1figtRu

Ondernemingsnr : O5-1-/ 3 t4 96

Benaming

(voluit) : ln 't Geluk

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8560 Wevelgem, Grote Markt 18

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 19 maart 2014 (neergelegd v6ôr registratie), blijkt de volgende oprichting:

1. De rechtsvorm van de vennootschap en haar naam:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

heeft de naam "In 't Geluk".

2. De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap:

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8560 Wevelgem, Grote Markt 18.

3, De duur van de vennootschap:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

4. De nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichters:

1.

De heer SINNESAEL Koen Joris Rosa, geboren te Roeselare op 30 mei 1963, en zijn echtgenote, mevrouw

ROSSEEL Martine Jeannine, geboren te Wevelgem op 15 december 1962, samenwonende te 8560 Wevelgem

(Moorsele), Ter Gracht 54.

2,

a) De heer LEENAERT Gianni Arthur, geboren te Menen op 6 augustus 1987, niet gehuwd, wonende te 8550 Wevelgem, Leuricock 16.

b) Mevrouw SINNESAEL Sotie André Agnes, geboren te Menen op 21 september 1986, niet gehuwd, wonende te 8560 Wevelgem, Leuricock 16.

3.

a) De heer SINNESAEL Bert Ludo Nelly, geboren te Menen op 19 maart 1988, niet gehuwd, wonende te' 8930 Menen, Schonekeerstraat 151.

b) Mevrouw VANDAMME Sieglinde Flore Daniëi, gebcren te Menen op 17 november 1990, niet gehuwd, wonende te 8930 Menen, Schonekeerstraat 151.

4.

a) De heer SEYNAEVE Mathieu Jacques Krist, geboren te Kortrijk op 20 maart 1992, niet gehuwd, wonende te 8540 Deerlijk, Kleine Brandstraat 101,

b) Mevrouw SINNESAEL Sara Carine Bart, geboren te Menen op 2 november 1991, niet gehuwd, wonende te 8560 Wevelgem (Moorsele), Ter Gracht 54,

5. Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal, de samenstelling van het maatschappelijk kapitaal (in voorkomend geval, de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbrengen in natura), het gestorte bedrag, de vennoten die hun inbreng nog niet volledig hebben volgestort met het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen, het bedrag van het eventueel toegestane kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600 vertegenwoordigd door 186 aandelen, op naam en zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal is volledig onderschreven ais volgt:

- de heer Koen Sinnesael, voornoemd, heeft ingetekend op 63 aandelen voor 6.300,00 ¬ , welk bedrag, volgestort is ten belope van 2.100,00 ¬ .

- mevrouw Martine Rosseel, voornoemd, heeft ingetekend op 63 aandelen voor 6.300,00 ¬ , welk bedrag ,

volgestort is ten belope van 2,100,00 E.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

GELEGD

26. 03. 2014

ReCHTSANK KOOPHANDEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

- mevrouw Sotie Sinnesael, voornoemd, heeft ingetekend op 10 aandelen voor 1.000,00 E, welk bedrag volgestort is ten belope van 333,33 E.

- de heer Gianni Leenaert, voornoemd, heeft ingetekend op 10 aandelen voor 1.000,00 E, welk bedrag volgestort is ten belope van 333,33

- de heer Bert Sinnesael, voornoemd, heeft ingetekend op 10 aandelen voor 1.000,00 E, welk bedrag volgestort is ten belope van 333,33 E.

- mevrouw Sieglinde Vandamme, voornoemd, heeft ingetekend op 10 aandelen voor 1.000,00 E, welk bedrag volgestort is ten belope van 333,33 E.

- mevrouw Sera Sinnesael, voornoemd, heeft ingetekend op 10 aandelen voor 1.000,00 E, welk bedrag volgestort is ten belope van 333,33 E.

- de heer Mathieu Seynaeve, voornoemd, heeft ingetekend op 10 aandelen voor 1.000,00 E, welk bedrag volgestort is ten belope van 333,33 E.

Het gestort kapitaal bedraagt zodoende 6.200,00 E. De instrumenterende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de deponering werd verricht bij NV "Belfius Bank".

6. Het begin en het einde van het boekjaar:

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum vanaf de neerleg ging van de oprichtingsakte bij de

rechtbank van koophandel en wordt afgesloten op 31 december 2015.

7. De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste 5% afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan beslist bij eenvoudige meerderheL

Na aanzuivering van de passiva zullen bij vereffening de netto maatschappelijke activa verdeeld worden op de volgende wijze:

a) bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden.

b) het eventueel saldo wordt gelijk over al de aandelen verdeeld.

8. De aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang van hun bevoegdheid en de wijze waarop zij deze uitoefenen, hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, hetzij als college:

Werd ais statutaire zaakvoerder van de vennootschap aangesteld, waarvan de duurtijd van het mandaat onbeperkt is, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken mogen worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle ven-moten, hetzij om gewichtige redenen te beoordelen door de Rechtbank: de heer SINNESAEL Koen Joris Rosa, geboren te Roeselare op 30 mei 1963, wonende te 8560 Wevelgem (Moorsele), Ter Gracht 54. Dit mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. De benoemde zaakvoerder aanvaardde zijn aanstelling.

Werd ais niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap aangesteld, en dit voor een onbepaalde duur: mevrouw Rossen Martine Jeannine, geboren te Wevelgem op 15 december 1962, wonende te 8560 Wevelgem (Moorsele),,Ter Gracht 54, Dit mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist, De benoemde zaakvoerder aanvaardde zijn aanstelling.

De enige zaakvoerder kan alle bestuurshandelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, dan heeft elke zaakvoerder de volledige bestuurs en

vertegenwoordigingsbevoegdheid. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. De zaakvoerders kunnen voor de gedeeltelijke uitoefening van hun bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid een bijzondere volmacht geven aan een derde. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan moeten aile zaakvoerders deze volmacht gezamenlijk geven.

9. De aanwijzing van een commissaris:

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2 ° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

10. De nauwkeurige omschrijving van het doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

A. De uitbating, het beheer, de verhuur en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van gastronomische weekends, banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen, kortom het verstrekken van aile diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

B. De inrichting, het verhuur en de uitbating van een hotel, restaurant en loungebar, de organisatie van catering/traiteurdienst, de organisatie van banketten, feesten en andere evenementen. De productie, de bereiding, handel, thuisbezorging en eventueel serveren van aile eetwaren en dranken, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de voeding verband houd.

C. De organisatie van allerhande evenementen en amusement/recreatie zoals bv het inrichten van culinaire manifestaties, theater, poppenkast, discobar, karaoké en allerlei klank-, geluid- en lichtspelen, alsmede de verhuur van alle materialen daarmee verband houdend en dit alles in de meest ruime zin.

D. De groot- en kleinhandel, handelsbemiddeling, import en export, studie en ontwikkeling, vervaardiging, commissiehandel, verkoop via automaten en verhuur in: allerhande goederen en diensten, in allerhande voedingswaren en toebehoren.

E. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, en oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile inrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen« Dit alles met uitzondering van de activiteiten die onder de titel 'vastgoedmakelaar' vallen,

F. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van dorden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

G. De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken«

Alle bovenvermelde diensten en activiteiten kunnen worden uitgeoefend zowel voor eigen rekening als in opdracht en/of voor rekening van derden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten er Koninklijke Besluiten ter zake.

De vennootschap dient zich te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

11« De plaats, de dag en het uur van de jaarvergadering van de vennoten, alsook de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht;

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van juni om 11u in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrief. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Elke vennoot mag zich schriftelijk of per telefax op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al of niet vennoot. De zaakvoerder(s) mag/mogen de vorm van de volmachten bepalen. De volmachtdrager moet de volmacht vex5r de algemene vergadering voorleggen, zodat deze aan de notulen van de vergadering gehecht kan worden.

Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, dan worden de rechten verbonden aan de betreffende aandelen, inbegrepen het stemrecht, geschorst.

Wanneer het aandeel toebehoort aan een onverdeeldheid, dan moeten de onverdeelde eigenaars zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen: zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, inbegrepen het stemrecht, geschorst.

Wanneer het aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, dan worden de rechten verbonden aan dat aandeel, inbegrepen het stemrecht en het dividenden recht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij onderling anders overeengekomen.

Wanneer het aandeel in pend is gegeven, dan worden de rechten verbonden aan dat aandeel, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de eigenaar-pandgever, tenzij onderling anders overeengekomen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming van de vennoten en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen,

'fa 1..11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het +Belgisch Staatsblad

12. Verbintenissen namens de vennootschap in oprichting:

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen worden ter gelegenheid van de oprichting, de rechten en de verplichtingen die voortvloeien uit de verbintenissen die namens de vennootschap in oprichting zijn verricht tussen 1 februari 2014 en de ondertekening van de oprichtingsakte, overgenomen door ; de vennootschap, en dit onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsakte bij de rechtbank van koophandel.

13. Volmacht formaliteiten:

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan

- de BVBA "Luminad" te 8560 Wevelgem (Gullegem), Hoge Voetweg 14, vertegenwoordigd door mevrouw Sabine Holvoet, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met recht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank Van de Ondernemingen en voor de aanvraag van een BTW-nummer,

- de heer Wim Depoortere te 8560 Wevelgem, Menenstraat 453, evenals zijn medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met recht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van de Ondernemingen en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

o

Opgemaakt te Menen op 19 maart 2014,

Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen.

Hierbij ook neergelegd;

- afschrift van de akte.

A

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 31.08.2016 16548-0355-013

Coordonnées
IN 'T GELUK

Adresse
GROTE MARKT 18 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande