INCUBATE

Association sans but lucratif


Dénomination : INCUBATE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 607.950.369

Publication

03/04/2015
ÿþmen 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD

2 4l MAART 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL GehreteORTRIJK

pndernemingsnr : a b O . 950. 2)69 ~

9

(voluit): VZW Incubate

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Conservatoriumplein 1, 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Oprichting, benoeming bestuurders, benoeming dagelijks bestuurder

De ondergetekenden:

1. Stichting Incubate, Postbus 327, 5000 AH, Tilburg, vertegenwoordigd door Joseph Heijthuijsen, Vincentiuspad 8, 5038 SL Tilburg, geboren te Sittard op 21-08-1977

2. Mike Keirsbilck, Willem de Beersteeg 27, 9000 Gent, geboren te Ninove op 22-07-1982

3. Mich Decruyenaere, Guldensporenlaan 20, 8500 Kortrijk, geboren te Kortrijk op 22-03-1977

verklaren op 11/03/2015 bij deze akte een vereniging zonder winstoogmerk op te richten in overeenstemming met de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd bij de wet van 2 mei 2002, hierna de V&S wet genoemd en aanvaarden daartoe unaniem, de hierna volgende statuten.

STATUTEN

TITEL I  NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1: Naam

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam "vzw Incubate".

Artikel 2: Zetel

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te Conservatoriumplein 1, 8500 Kortrijk en valt onder het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen.

De algemene vergadering heeft de bevoegdheid om de maatschappelijke zetel te verplaatsen en de nodige openbaarmakingsvereisten te vervullen.

Artikel 3: Doel

De vereniging heeft tot doel de organisatie van een festival. Het festival richt zich op het promoten, verspreiden en ondersteunen van kunst uit alle disciplines, muziek, dans, theater, beeldende kunst, film etc.; en voorts alles dat er rechtstreeks of zijdelings verband mee houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Daarnaast kan de vereniging alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. Zij kan in die zin ook, zij het slechts op bijkomende wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

Artikel 4: Duur

De vereniging werd opgericht voor onbepaalde duur, maar kan echter te allen tijde ontbonden worden.

Op de laatste biz van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

11111111111111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

" .. ~,..~

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

TITEL Il  LEDEN

Artikel 5: Leden

De vereniging kan effectieve leden en toegetreden leden tellen.

Artikel 5 sectie 1: Effectieve leden

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet minstens drie bedragen.

De effectieve leden zijn zij die bij de oprichting deze statuten ondertekenen, alsook zij die later als effectief lid aanvaard worden. De effectieve leden worden in overeenstemming met artikel 10 van de V&S wet vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden.

Effectieve leden of werkende leden hebben alle rechten en plichten die in de V&S wet en deze statuten warden beschreven. De volheid van lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden.

Als lid kan tot de vereniging toetreden elke natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de algemene vergadering als dusdanig wordt aanvaard en dit op voorstel van de raad van bestuur.

Wie lid wil worden, dient zijn verzoek om toelating schriftelijk te richten aan de raad van bestuur. Dit schriftelijk verzoek kan gebeuren per brief of per e-mail.

Met de term "lid" in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden. Artikel 5 sectie 2: Toegetreden leden

De raad van bestuur kan ook, onder door haar te bepalen voorwaarden, andere natuurlijke personen of rechtspersonen als ereleden, beschermleden, steunende of adviserende leden tot de vereniging toelaten. Deze worden beschouwd als toegetreden leden.

Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering van de vereniging, en bezitten uitsluitend de rechten en plichten die hen uitdrukkelijk door de statuten of het eventueel op te stellen huishoudelijk reglement worden toegekend.

Artikel 6: lidgeld

De door de leden verschuldigde jaarlijkse bijdrage mag niet hoger zijn dan 2500 EURO.

Artikel 7: lidmaatschap

Het lidmaatschap van de effectieve leden is van onbepaalde duur.

Het lidmaatschap voor natuurlijke personen eindigt door overlijden, vrijwillig ontslag, uitsluiting, het verlies van het voldoen aan de voorwaarden voor het lidmaatschap.

ln het geval het lid een rechtspersoon is, eindigt het lidmaatschap door ontbinding, fusie of splitsing, vrijwillig ontslag, het verlies van het voldoen aan de voorwaarden voor het lidmaatschap.

Elk lid kan te allen tijde, mits hij er één maand vooraf kennis van geeft, uit de vereniging treden. Het ontslag dient aan de raad van bestuur ter kennis te worden gebracht.

Tot uitsluiting van een lid kan alleen door de algemene vergadering worden besloten, met twee derde meerderheid der aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

Ontslagnemende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen.

TITEL 111, ALGEMENE VERGADERING Artikel 8: Algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden, en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij diens afwezigheid door de oudste aanwezige bestuurder.

Elk lid kan zich echter door een ander lid van de algemene vergadering laten vertegenwoordigen. Een lid kan echter slechts één ander lid vertegenwoordigen.

Alle effectieve leden hebben gelijk stemrecht. Elk effectief lid heeft één stem op de algemene vergadering.

Artikel 9; Bevoegdheden algemene vergadering

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

- het wijzigen van de statuten;

- de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

- de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend;

- de kwijting van de bestuurders en de commissarissen;

- de goedkeuring van de begroting en van de rekeningen;

- de vrijwillige ontbinding van de vereniging;

- de aanvaarding en de uitsluiting van een lid van de vereniging;

- de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

- alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

Artikel 10: Vergaderingen

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de raad van bestuur of door de voorzitter telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist,

Zij moet minstens eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de jaarrekening van het afgelopen boekjaar en voor de begroting van het volgende boekjaar, De jaarlijkse bijeenkomst van de algemene vergadering zal worden gehouden in de maand maart op de plaats vermeld in de uitnodiging.

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 114 van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per gewone brief en/of per aangetekend schrijven en/of per e-mail en/of per fax waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de raad van bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de 15 werkdagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

Artikel 11: Oproeping

Alle leden warden uitgenodigd bij gewone brief en/of per aangetekend schrijven en/of per e-mail minstens acht dagen voor de algemene vergadering.

De oproeping vermeldt plaats, dag en uur van de algemene vergadering en bevat tevens de agenda die wordt vastgelegd door de raad van bestuur.

Elk onderwerp dat schriftelijk of per e-mail wordt voorgedragen door 1/20 van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld, Het verzoek moet minstens twee werkdagen voor de vergadering aan de voorzitter van de raad van bestuur overhandigd zijn.

Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen mede in behandeling warden genomen op voorstel van de voorzitter. De algemene vergadering kan echter enkel geldig beslissen over een punt dat niet op de agenda vermeld staat in het geval dat alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn,

Artikel 12: Quorum en stemming

In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of diegene die op het ogenblik de vergadering voorzit.

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging gedetailleerd op de agenda vermeld is en indien 2/3 van de effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Indien op de eerste vergadering minder dan 2/3 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, zoals bepaald door deze statuten. Op deze vergadering kan er

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Moo 2.2

een geldig besluit genomen worden ongeacht het aantal aanwezigen. Deze tweede vergadering mag niet binnen de 15 kalenderdagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden,

Voor elke statutenwijziging is er een beslissingsmeerderheid van 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de twee algemene vergadering.

Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts met een meerderheid van 4/5 van de stemmen worden besloten.

Van iedere statutenwijziging zullen de wijzigingen en de volledige gecoördineerde statuten neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en dient de wijziging bij uittreksel bekendgemaakt te worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad,

Artikel 13: Notulen

Ven elke vergadering worden notulen gemaakt, die door de voorzitter worden ondertekend, Zij worden bewaard in een notulenregister. Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien

De besluiten van de algemene vergadering worden de leden en belanghebbende derden mondeling of per e-mail of bij gewone brief ter kennis gebracht, dit alles onverminderd de door de wet voorgeschreven bekendmakingen.

TITEL IV  RAAD VAN BESTUUR

Artikel 14: Samenstelling raad van bestuur

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van minstens 3 natuurlijke of rechtspersonen die, al dan niet, lid zijn van de vereniging. Indien de algemene vergadering slechts drie leden telt, bestaat de raad van bestuur uit slechts twee personen. In ieder geval mcet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering,

De raad van bestuur kiest onder haar leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester die de taken zullen vervullen die behoren bij deze functie zoals omschreven in de statuten en ter gelegenheid van hun verkiezing. De voorzitter en de secretaris zijn automatisch voorzitter en secretaris van de algemene vergadering,

Artikel 15: Duur van het mandaat

De bestuurders worden benoemd voor een termijn van twee jaar. Tenzij hierover anders wordt beslist door de algemene vergadering wordt dit mandaat telkens automatisch verlengd voor een periode van 2 jaar.

Indien door vrijwillig ontslag het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijke minimum, dan blijven de bestuurders in functie tot in hun vervanging is voorzien.

Artikel 16: Benoeming en bezoldiging van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige en/of vertegenwoordigde leden.

De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit tenzij de algemene vergadering anders zou bepalen. De kosten die zij maken in het kader van de uitoefening van hun bestuurdersmandaat kunnen worden vergoed.

Artikel 17: Ambtsbeëindiging en afzetting van de bestuurders

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door het overlijden of ingeval van wettelijke onbekwaamheid.

Ingeval de bestuurder een rechtspersoon is, eindigt het mandaat door ontbinding, fusie of splitsing, door vrijwillig ontslag ofdoorwettelijke onbekwaamheid,

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet echter nadrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het wettelijke minimum is gedaald. In dit geval moet de raad van bestuur binnen de 2 maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen,

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en moeten bij uittreksel bekendgemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad,

Artikel 18: Vergaderingen

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of een bestuurder.

De raad van bestuur komt minstens éénmaal per Jaar samen én telkens ais dit aangewezen is voor een goede werking van de vereniging.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden voorgezeten door de voorzitter, Indien deze belet of afwezig is, worden de vergaderingen voorgezeten door de oudste aanwezige bestuurder.

De beslissingen worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen; minstens de meerderheid van de bestuurders moet aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt,

Iedere bestuurder kan schriftelijk volmacht geven aan een andere bestuurder, die het daarbij horende stemrecht mag uitoefenen, zonder dat echter een bestuurder houder mag zijn van meer dan 1 volmacht.

De raad van bestuur kan vergaderen per e-mail, telefoon- of videoconferentie. De algemene principes van beraadslaging blijven van kracht,

Artikel 19: Notulen

Van elke vergadering worden notulen gemaakt. Deze worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris en worden ingeschreven in een daartoe bestemd register dat ter inzage zal zijn van de effectieve leden.

De uittreksels die moeten worden voorgelegd en af de andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

Artikel 20: Bevoegdheden van de raad van bestuur

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging als college, en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet of de statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vzw in en buiten rechte eveneens algemeen vertegenwoordigd door 2 bestuurders,

De bestuurders kunnen niet zonder toestemming van de algemene vergadering beslissingen nemen die verband houden met de aan- en verkoop van onroerende goederen van de vzw en/of de vestiging van een hypotheek.

Artikel 21: Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, het dagelijks bestuur van de vzw op intern vlak, alsook de externe vertegenwoordiging wat betreft dat dagelijks bestuur, opdragen aan één of meer personen of rechtspersonen die, al dan niet, lid zijn van de vereniging.

Bij gebrek aan een wettelijke omschrijving van wat het "dagelijks bestuur" omvat, worden hieronder alle handelingen gerekend die moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vzw te verzekeren, en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de nood aan een snelle oplossing, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

M

Mao x.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor alle administratieve verplichtingen wat het intern bestuur en de externe vertegenwoordigingsmacht voor dat dagelijks bestuur betreft kunnen de dagelijkse bestuurders alleen handelen.

Voor alle financiële verplichtingen wat het intern bestuur en de externe vertegenwoordigingsmacht voor dat dagelijks bestuur betreft kunnen de dagelijkse bestuurders alleen handelen tot een bedrag van 10.000 euro.

De opdracht van de dagelijks bestuurders eindigt door overrijden, ontslag of vrijwillig aftreden. Een dagelijks bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur en kan eveneens te allen tijde door de raad van bestuur ontslagen worden.

De benoeming van de personen belast met het dagelijks bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en door bekendmaking in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Artikel 22: Aansprakelijkheid van de bestuurder en de dagelijks bestuurder

Door de bestuurders en de dagelijks bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de tekortkomingen in hun (dagelijks) bestuur.

Artikel 23; Huishoudelijk reglement

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

Artikel 24; Commissarissen

Zolang de vzw voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelwaarden vermeld in artikel 17 §5 van de V&S wet niet overschrijdt, is de vzw niet verplicht een commissaris te benoemen.

Zodra de vzw de drempelbedragen overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven in overeenstemming met het bepaalde in het K.B. van 19 december 2003, aan een commissaris opgedragen, te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren in overeenstemming met de wettelijke bepalingen ter zake.

TITEL, V  REKENINGEN EN BEGROTINGEN

Artikel 25: Het boekjaar

Het boekjaar van de vereniging loopt van 01 januari tot 31 december.

Bij het einde van het boekjaar sluit de raad van bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar en maakt de begroting voor het volgend jaar op; deze worden ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering die gehouden wordt uiterlijk 6 maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar. Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan niet als dividend of op andere manier aan de leden worden uitgekeerd.

TITEL VI  ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 26: Ontbinding en vereffening

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 4/5 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3 van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden,

in geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars, Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsook de vereffeningsvoorwaarden,

"

MaD 2.2

Luik B - Vervolg

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging welk een gelijkaardig doel nastreeft. De algemene vergadering zal aanduiden aan welke vereniging het vereffeningssaldo wordt overgedragen.

Alle beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningsvoorwaarden, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actief worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad in overeenstemming met het bepaalde in artikel 23 en 26novies van de V&S wet en de uitvoeringsbesluiten daaromtrent.

TITEL VII  VARIA

Artikel 27: Varia

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de Wet van 27 juni 1921 gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 van toepassing.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting, zijnde 11 maart 2015 tot 31 december 2015.

De algemene vergadering van 11/03/2015 benoemt als bestuurders zoals vermeld in artikel 9 van deze statuten:

1. Stichting Incubate, Postbus 327, 5000 AH, Tilburg, vertegenwoordigd door Joseph Heijthuijsen,

Vincentiuspad 8, 5038 SL Tilburg

2, Mike Keirsbilck, Willem de Beersteeg 27, 9000 Gent

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging als college, en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet of de statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De bestuurders worden benoemd voor een termijn van twee jaar, Tenzij hierover anders wordt beslist door de algemene vergadering wordt dit mandaat telkens automatisch verlengd voor een periode van 2 jaar.

Na de vergadering komen de bestuurders samen en dragen het dagelijks bestuur van de vereniging zoals vermeld in art. 21 van deze statuten op aan de volgende personen:

Jan Vrijens, Van Meyelstraat 22 bus 8, 1080 Sint-Jans-Molenbeek, geboren te Hasselt op 31-07-1982

Voor alle administratieve verplichtingen wat het intern bestuur en de externe vertegenwoordigingsmacht voor dat dagelijks bestuur betreft kan de dagelijks bestuurder alleen handelen.

Voor alle financiële verplichtingen wat het intern bestuur en de externe vertegenwoordigingsmacht voor dat dagelijks bestuur betreft kan de dagelijks bestuurder alleen handelen tot een bedrag van 10.000 euro.

Als goedgekeurd door de Buitengewone Algemene Vergadering te Kortrijk op 11 maart 2015, in twee exemplaren waarvan één bewaard wordt op de maatschappelijke zetel van de vereniging en waarvan het andere wordt neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk.

Getekend te Kortrijk, 11-03-2015

Stichting Incubate, Postbus 327, 5000 AH, Tilburg, vertegenwoordigd door Heijthuijsen, Joseph, Vincentiuspad 8, 5038 SL Tilburg, voorzitter.

Keirsbilck, Mike, Willem de Beersteeg 27, 9000 Gent, secretaris en penningmeester

Op ds laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n{en) bevoegd de vereniging, stichting or organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
INCUBATE

Adresse
CONSERVATORIUMPLEIN 1 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande