INDUPLAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INDUPLAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.881.424

Publication

29/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 31.08.2013, NGL 24.10.2013 13637-0160-011
02/08/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,c

ji~ j ~ i

i;

~

bel ar BE Sta

i Id



MONITEUR BEi 017:

26_07f~~.f

ELGISCN

Ondernemingsnr : 0473881424

Benaming

(voluit) : 1NDUPLAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8501 Heule, Warande 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Yannick Sabbe te Izegem op zevenentwintig juni 2013 (geregistreerd, negen bladen, geen renvooien te Izegem op 01 juli 2013 Reg. 5 Boek: 263 Blad: 53 vak: 2. Ontvangen: Vijfentwintig euro (25 euro) De E.A. Inspecteur, B. Planckaert) blijkt dat volgende besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLUIT DOELWIJZIGING

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerder inhoudende een omstandige' verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van actief en passief die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te. herformuleren, en dit zoals bepaald in het derde agendapunt en het derde besluit hierna dat een volledig, nieuwe tekst van statuten aanneemt.

TWEEDE BESLUIT  (HER)FORMULERING MODALITEITEN

De vergadering besluit de modaliteiten van: zetelverplaatsing; uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld; overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden; ondeelbaarheid, volstorting en uitgifte van effecten; beslag; beëindiging mandaat, benoeming, bevoegdheid en bezoldiging van zaakvoerder(s) en commissaris(sen); bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; winstverdeling; ontbinding, vereffening, omzetting en geschillenbeslechting te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het derde besluit hierna.

DERDE BESLUIT AANNEMING NIEUWE STATUTEN

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden' be-palingen.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt:

UITTREKSEL VAN DE STATUTEN

Artikel 1 - Rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming « INDUPLAN ».

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8501 Heule, Warande 34.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inacht-neming van de taalwetgeving.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

A) het verrichten van prestaties en het maken van ontwerpen met betrekking tot uitgeverij, de drukkerij- en grafische sektor, alsook het verrichten van zetwerk in de brede zin van het woord;

- het verzamelen en commercialiseren van bedrijfsgegevens

- het produceren, de aan- en verkoop, de commercialisering, de installatie, de ontlening, het huren en' verhuren, de service na verkoop en het herstellen van software voor computer, multimedia, netwerken, data- en telecommunicatie, electro, bureelmachines,bureelmateriaal, bijhorigheden en aanverwante producten, alsmede

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlxgetibil llét'Be1gisch St âtsbTâd = 327081Z033 - Annexes dülWóniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

alles wat verband houdt met burotica en dit in de ruimste zin van het woord, zowel in binnenland als in het

buitenland.

- begeleiding van informatie & technologische projecten.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger.

B) - het ver lenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, financieel beleid, rapportering, data analyse, dit alles in de meest ruime betekenis.

- alle mogelijke advies- eniof dienstenfuncties op voormelde gebieden

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

C)  opruimcoach

- advies en bijstand op vlak van opruimen en organiseren van ruimtes zowel op professioneel als privé vlak. Verkoop van organisatorische hulpmiddelen

- administratieve ondersteuning

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurders functies waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stelten, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende han-delingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1860) aandelen op naam, met een nominale waarde van tien euro (10,00 EUR) elk).

Artikel 11 Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op eenendertig augustus om achttien uur.

indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vôdr de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Artikel 12 - Oproepingen

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vdár de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 14 - Stemrecht  vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten ver-tegenwoordigen.

r ~ ~ Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

i Artikel 15 - Aanwezigheidslijst

." Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezig-iheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke bena-ming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2013 - Annexes du Moniteur belge Artikel 18 - Beraadslaging - aanwezigheidsquorum

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de verga-dering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel 19 - Meerderheid

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergade-ring aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Artikel 19bis - Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief; fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Artikel 24 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoer-ders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24 - Boekjaar -jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgend jaar.

Artikel 25 - Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vor-'ming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27bis. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht

".

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

tussen de aandelen, hetzij door bijkomende valstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

VIERDE BESLUIT BENOEMING ZAAKVOERDER

De vergadering beslist als nieuw zaakvoerder te benoemen: mevrouw CALLENS Caroline, wonende te 8501 Kortrijk, Warande 34,. Haar mandaat gaat in op heden en heeft een onbepaalde duur,

Het mandaat van de zopas benoemde zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens anders luidende beslissing van de algemene vergadering.

VIJFDE BESLUIT COORDINATIE STATUTEN

De vergadering verleent aan notaris Yannick Sabbe te Izegem alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZESDE BESLUIT BIJZONDERE MACHTIGING ZAAKVOERDER

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

ZEVENDE BESLUIT  VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke bvba DEDHAC te 8501 Heute, Zeger van Heulestraat 5, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen bij liét Belgisch Staatsblad - 02/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijiagen:

-gelijkvormig afschrift notariële akte wijziging statuten, verslag zaakvoerder en staat van activa en passiva

-Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 31.08.2012, NGL 08.10.2012 12605-0158-011
23/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 31.12.2011, NGL 10.01.2012 12009-0375-008
05/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 31.08.2010, NGL 30.09.2010 10564-0306-008
02/03/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.03.2004, APP 31.01.2009, DPT 19.02.2009 09055-0398-007
12/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 31.08.2008, NGL 05.09.2008 08724-0314-006
09/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 31.08.2006, NGL 26.03.2008 08093-0093-006
31/01/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 31.08.2007, NGL 21.01.2008 08022-0357-006
05/12/2005 : KO149849
19/03/2003 : KO149849
22/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 31.08.2015, NGL 20.10.2015 15652-0102-011
02/02/2001 : KOA019853

Coordonnées
INDUPLAN

Adresse
WARANDE 34 8501 HEULE

Code postal : 8501
Localité : Heule
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande