INFRA BUILDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INFRA BUILDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.566.035

Publication

18/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 29.03.2014, NGL 10.04.2014 14091-0310-010
02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 25.04.2013 13100-0525-010
18/02/2011
ÿþ"

mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Í ee ! ( 9 ój

111111111111,11lu

MONITEUR BELGE

DIRECTION

1.0 -02- 2011

BELGISCH STAATSBLAD BESTUUR

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 0 1 FEB. 2011

De griffier,

Griffie

0833 566035

Ondernemingsnr

Benaming : INFRA BUILDING

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Evendijk West 65

8370 Blankenberge

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

OPRICHTING - STATUTEN

Uit een akte verleden voor Notaris Paul Lommée te Zedelgem op 27 januari 2011, neer te leggen voor,;

registratie, blijkt de oprichting der BVBA "INFRA BUILDING"

;i 1.VENNOTEN : 1/ De heer VERBRUGGE Kenneth Freddy Roger, ongehuwd, geboren te Brugge:;

op 31 januari 1989, rijksregisternummer 89.01.31-133.37, wonende te 8370 Blankenberge, Landdijk;

5

2/ De heer VERBRUGGE Sébastien Marcel Jacques, ongehuwd, geboren te Moeskroen op

04/11/1975, wonende te 8370 Blankenberge, Evendijk-West 65 .

2.NAAM en VORM :"INFRA BUILDING", BVBA;

3.ZETEL: 8730 Blankenberge, Evendijk West 65

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

- alle aannemingen van bouw, beton en grondwerken, zowel nieuwbouw als vernieuwbouw, zowel;;

openbaar als privaat;

- alle renovatie- en restauratiewerken

- aan- en verkoop, verwerking en in- en uitvoer van alle bouwmaterialen en ermee verband:;

houdende produkten

- het leggen van vloeren - faiëncen;

- het aanleggen van terrassen;

- het aannemen van niet-metalen dakbedekking van gebouwen zoals onder meer het bedekken van

daken met dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien;

- het waterdicht maken van gebouwen;

- het bouwen van stellingen alsmede voor het invoegen en reinigen van gevels;

- het vervaardigen en plaatsen van alle soorten vensterluiken;

- het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk : dit omvat eveneens het;, plaatsen van roosters, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken (met inbegrip van het werk; in de werkplaats gevolgd door plaatsing);

- het reinigen en ontmossen van heflende daken

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer van alle materialen en producten met voorgaand doel verband;'. houdend;

- Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen, met name aankoop,!: verkoop, ruil, huur, verhuur, expertise, beheer, onroerende promotie, verkaveling, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard;

- Het verhuren en herstellen van aannemersmaterieel.

- Vervoer in binnen- en buitenland zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel te water, te land als in de lucht, per spoor of over de weg, van alle goederen zonder beperking.

- een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen verwerven, behouden, in de ruimste , zin , van'. het woord, beheren en oordeelkundig uitbreiden. Binnen het kader van haar;l maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan, in Belgie of in het buitenland, voor eigen;. rekening of dezé'van derden tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren,:: bouwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

mOd2.1

- het verlenen van diensten, zowel in het binnen- als in het buitenland, aan Beigische en buitenlandse bedrijven, op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, marketing, export en import, het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementsbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikkingstellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen.

Zij kan, ondermeer bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, deelneming, inschrijving, financieel akkoord of op andere wijze belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel nastreven of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handelsregister.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : ¬ 18.600,00, volstort bij de oprichting ten belope van ¬ 6.200,00 en ; verdeeld in 100 gelijke aandelen met stemrecht zonder nominale waarde

7.SAMENSTELLING : Inbreng door 1° de heer Verbrugge Sebastien voornemd, van ¬ 18.141,00 volstort ten belope van ¬ 6.138,00, vergoed door 99 aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 1 tot 99. 2° Verbrugge Kennethe voornoemd, van ¬ 186,00 volstort ten belope van ¬ 62,00 vergoed door 1 aandeel zonder nominale waarde, genummerd 100 tot 100.

8.BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Rechtspersonen kunnen nooit benoemd worden als zaakvoerder.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt en indien geen zaakvoerder benoemd wordt/is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Het mandaat van de zaakvoerder is kosteloos, tenzij door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn (hun) kosten, een vaste wedde wordt toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dit ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het-doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer ; dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar'. of een ministrieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s), die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel twaalf en veertien hiervoor. Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels. 9.JAARVERGADER1NG : ieder jaar op de laatste zaterdag van de maand maart om 14.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste iaarveroaderinq zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand maart om 14.00 uur in de maatschappelijke zetel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

r-- ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2. 1

10.JAARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1/10 en eindigt op 30/09 van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de stukken op de' Kruispuntbank der Ondernemingen tot en met 30/09/2012.

11.BENOEMING : Onder schorsende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap werden tot gewone zaakvoerders voor de duur van de vennootschap benoemd :de heer Verbrugge Sebastien voornoemd, die verklaaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Iedere vennoot bezit individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem.

bestemd voor inlassing in het BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der stichtingsakte dd. 27/01/2011 met bankattest

.11

,r-r--

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffiede akte

NEERCCLEGD

MONITEUR BELG f18 Rechtbank Koophandel

11 -06- 20 5 5 JUN 2015

LGISCH STAA S,nf_,ent AfcleiingiBiugge

griffier

Ondernemingsnr : 0833566035

Benaming

(voluit) : Infra Building

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Evendijk-west 65 8370 Blankenberge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

In de buitengewone algemene vergadering van 27/10/2014 werd besloten om de maatschappelijke zetel Evendijk-west 65 8370 Blankenberge te verplaatsen naar Rademakersstraat8D002 8380 Lissewege. Deze adreswijziging gaat met onmiddellijke ingang in.

Ondergetekende

Verbrugge Sébastien

zaakvoerder

111

BE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
INFRA BUILDING

Adresse
EVENDIJK WEST 65 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande