INNODUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INNODUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.601.543

Publication

30/05/2013
ÿþ Mad Ward 11.1

11J 14 In de bijlagen bij het Belgisch.Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

. .. ~

NEERGELEGD

17. 05, 2013

RECi fT KOA4~~ANDEL

in

Voor behouç aan h, Belgis Staatst

Ondernemingsnr : 3 `t 6°1 S43

Benaming

(voluit) : Innodux

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8930 Menen, Bruggestraat 249

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel Willems, notaris, optredend voor de burgerlijke

vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOTARIS

MICHEL WILLEMS », met zetel te Gent, Brabantdam 143 (RPR Gent 0832.521.405), op 14 mei 2013, die

eerstdaags zal worden geregisteerd, dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Innodux"

werd opgericht met de volgende kenmerken

OPRICHTERS

1/ De heer DE BUCK Matthias Guido Bernadette, geboren te Gent op 15 maart 1982, ongehuwd en naar

verklaring niet wettelijk samenwonend, wonende te 9000 Gent, Normaalschoolstraat 42 bus 201,

rijksregister nummer 820315-369.51

2/ De heer STICHELBAUT Pieter Paul Leon, geboren te Menen op 28 mei 1985, ongehuwd en naar

verklaring niet wettelijk samenwonend, wonende te 8930 Menen, Bruggestraat 249,

rijksregister nummer 850528-109.95;

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt

de naam "Innodux

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8930 Menen, Bruggestraat 249.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor

eigen rekening of voor rekening van derden, op de Belgische markt of in het buitenland, alleen of in

samenwerking met derden, om het even welke handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks

betrekkingen hebben op

.het vervaardigen van verlichtingselementen, verlichtingstoestellen, elektrisch materiaal, elektrische

apparaten, schakel- en verdeelinrichtingen, hanglampen, lusters, staande lampen, tafel- bed en bureaulampen,

elektronische onderdelen, audio- en videoapparatuur en schakelapparatuur;

" het verstrekken van alle adviezen inzake verlichting, design voor verlichtingstoestellen en hun elementen, levering en plaatsing van verlichting, verlichtingselementen, verlichtingstoestellen en hun toebehoren, groot- en kleinhandel in verlichting, verlichtingselementen, verlichtingstoestellen en hun toebehoren;

"de handel in, onderhoud en reparatie van audio- en videoapparatuur voor huishoudelijk en industrieel gebruik, computers en standaardprogrammatuur en alle hoogtechnologische apparatuur;

"de installatie van elektrische bedrading en toebehoren de bedrading voor telefooninstallaties, computersystemen, de bewakingssystemen en alarminstallaties tegen brand en diefstal;

.fabricage en verkoop van schakelaars en allerhande sturingsmateriaal;

" het verlenen van computeradvies; het realiseren van aan- en verkopen van computerprogramma's en gebruiksklare systemen; het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiders;

"het verlenen van managementactiviteiten, het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven en andere managementactiviteiten;

"de uitwerking en realisatie aan- en verkopen van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica;

" binnenhuis decoratie en inrichting;

" activiteiten die verband houden met binnenhuisarchitectuur evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren- en uitvoeren van alle goederen en diensten, welke met haar maatschappelijke doel verband houden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes düMóriiteur bide

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, ncch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken en fusioneren.

KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal bedraagt van achttien duizend zes honderd euro (¬ 18,600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

De Heer DE BUCK Matthias, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van negenduizend drie honderd euro (E 9.300), volstort ten belope van drieduizend honderd euro (E 3.100) waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde.

De Heer STICHELBAUT Pieter, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van negenduizend drie honderd euro (¬ 9.300), volstort ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100) waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde.

De genoemde bedragen, hetzij een totaal bedrag van zes duizend twee honderd euro (E 6.200,00) zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 001-6973745-06 bij BNP Paribas Fortis, kantoor Kortrijk-Centrum, te 8500 Kortrijk, Waterpoort 1, en geopend ten name van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Innodux" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 13 mei 2013, dat ons, notaris is overhandigd om in ons dossier te bewaren.

Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

BESTUUR

ZAAKVOERDER(S)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering. Indien meer zaakvoerders werden ingesteld, handelen ze als college dat bij meerderheid beslist.

Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, bestuurders, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die wordt belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Hun aantal en de duur van de opdracht van zaakvoerder wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerder(s) waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerder, of indien zulks werd ingesteld, het college van zaakvoerders, is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De zaakvoerder, of indien zulks werd ingesteld, het college van zaakvoerders, is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder, of indien zulks werd ingesteld, het college van zaakvoerders, kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen.

VERGOEDINGEN

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder of, in geval meer dan één zaakvoerder werd vernoemd, door elke afzonderlijk optredende zaakvoerder, die geen bewijs van een voorafgaand besluit van het college van zaakvoerders tegenover derden moet leveren, behoudens in geval van het aangaan van een verbintenis die voor de vennootschap een uitgave of opbrengst inhoudt van ¬ 10.000 (tienduizend euro) of meer.

TOEZICHT

Indien de wet deze verplichting oplegt, wordt de controle op de financiële tcestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan één of meer commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding en mits eerbiediging van de procedure beschreven in artikel 135 van het Wetboek van vennootschappen, kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Bij ontstentenis van commissarissen wanneer de wet het vereist, of wanneer alle commissarissen zich in de onmogelijkheid bevinden hun taak uit te voeren, roept de zaakvoerder, of indien zulks werd ingesteld, het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

college van zaakvoerders, onmiddellijk de algemene vergadering bijeen om in hun benoeming of vervanging te voorzien.

Zolang de vennootschap, die slechts één vennoot telt en waarvan de zaakvoerder geen vennoot is, geen commissaris heeft benoemd, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 19 van de statuten,

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van het jaar nadien.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand september om zestien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden.

Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens de vennoten die samen een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen er om vragen,

Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

De zaakvoerder, indien zulks werd ingesteld, het college van zaakvoerders, of de commissaris roept de algemene vergadering bijeen.

Deze oproepingen vermelden de plaats, datum, uur en agenda van de algemene vergadering en geschieden in de vorm en binnen de termijnen vereist door artikelen 268, §1 en 269 van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda van de jaarvergadering vermeldt onder meer: (i) de bespreking van het jaarverslag en in voorkomend geval het verslag van de commissaris, (ii) de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening en de bestemming van de netto-winst, (iii) de kwijting aan de zaakvoerder en in voorkomend geval de commissaris, en in voorkomend geval, (iv) de benoeming van de zaakvoerder(s) en/of de commissaris(sen).

De regelmatigheid van de bijeenroeping kan niet worden betwist indien alle vennoten aanwezig of regelmatig vertegenwoordigd zijn.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, en een zaakvoerder werd benoemd die geen vennoot is, dan dient de vennoot deze zaakvoerder bij aangetekend schrijven waarin de agenda wordt opgenomen tenminste acht volle dagen voor de algemene vergadering op te roepen. Deze formaliteit is niet vereist voor de zaakvoerder die de algemene vergadering bijeenroept of wanneer hij bereid is aanwezig te zijn.

De obligatiehouders mogen de algemene vergadering bijwonen; zij hebben alleen een raadgevende stem; zij moeten de zaakvoerder, of indien zulks werd ingesteld, het college van zaakvoerders, tenminste vier volle dagen vóór de vergadering van hun aanwezigheid verwittigen.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder, of indien zulks werd ingesteld, het college van zaakvoerders, beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst, mits eerbiediging van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op het tijdstip en op de plaats door de zaakvoerder, of indien zulks werd ingesteld, het college van zaakvoerders, vastgesteld tenzij de algemene vergadering dit tijdstip van betaling heeft vastgelegd.

Niet geïnde dividenden verjaren ten gunste van de vennootschap door verloop van vijf jaar vanaf de datum van inbetalingstelling.

ONTBINDING - VEREFFENING

Wanneer tengevolge van geleden verses het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het geplaatst kapitaal, moet de zaakvoerder, of indien zulks werd ingesteld, het college van zaakvoerders, de vraag van de ontbinding van de vennootschap en eventueel andere maatregelen voorleggen aan de algemene vergadering, die zal beraadslagen overeenkomstig artikel 332 van het Wetboek van vennootschappen.

Wanneer het netto-actief ten gevolge van het geleden verlies is gedaald tot minder dan een vierde van het geplaatst kapitaal, kan tot de ontbinding worden besloten door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap in rechte vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de

vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren. '

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, en bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door het college van zaakvoerders handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, behoudens de beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-aktief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met cie aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1) Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand september 2015 om

zestien uur;

2) Eerste boekjaar.

Bij uitzondering zal het eerste boekjaar een aanvang nemen op heden en eindigen op 31 maart 2015;

3) Benoeming niet-statutair zaakvoerders.

Worden benoemd tot zaakvoerders voor de duur van de vennootschap :

1/ De heer DE BUCK Matthias, voornoemd;

2/ De heer STICHELBAUT Pieter, voornoemd;

Hun mandaat is onbezoldigd.

4) Verplaatsing zetel vanaf 1 oktober 2013.

De zetel van de vennootschap wordt met ingang van 1 oktober 2013 verplaatst naar 8980 Geluveld, Menenstraat 84.

OVERNAME VERBINTENISSEN VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT

De oprichters verklaren bij deze volmacht te verlenen met mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan Het Latems Boekhoudkantoor, te Sint Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 214 bus 2, alsook al haar aangestelden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen", alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd :

afschrift oprichtingsakte dd. 14 mei 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

' behouden

gaan het

Belgisch

Staats blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
INNODUX

Adresse
BRUGGESTRAAT 249 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande