INOYA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INOYA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.808.803

Publication

07/08/2014
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MONETEJR BELGE

31 -U7- LM

NEERGELEGD

- 2 JULI 201/f

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

BELGISCH

STAHTSBLA

i 11111RigI III

Ondernemingsnr : 5'6 go E 3o3

Benaming

(voluit) : "INOYA"

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter

Zetel : 8580 Avelgem, Kerkstraat 28 bus 001

Onderwerp akte ; OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor Notaris Marleen VANDEWALLE te Wortegem-Petegem op 27 juni 2014 neergelegd ter registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter (S-BVBA) werd opgericht als volgt:

4, OPRICHTER : Mevrouw CLARYSSE Kirsten, ongehuwd, wonende te 9690 Kluisbergen, Molenstraat 114. ;

2. RECHTSVORM EN NAAM : De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met;

beperkte aansprakelijkheid Starter,

De naam luidt : "INOYA".

3. ZETEL ; De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8580 Avelgem, Kerkstraat 28 bus 001.

4. DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden

Kuis- en onderhoudsfirma, voor aile onroerende goederen, onder meer particuliere gebotiwen, commerciële, gebouwen, kantoren, openbare en semi-openbare gebouwen, scholen, ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen, bedrijfsgebouwen, en andere gebouwen, dit alles in de meest ruime zin.

Het kuisen van diverse roerende goederen, zowel voertuigen, rollende roerende goederen of vaststaande: roerende goederen.

Het kuisen van ramen, deuren en andere vensterpartijen van diverse gebouwen;

De opkuis van de inboedel van gebouwen;

De opkuis van diverse van gebouwen en terreinen;

Strijkatelier, strijkwinkel en aanverwante diensten;

Schoonmaak en strijken met dienstencheques;

Onderhoud van opritten, parkings en tuinen;

Transportfirma, divers goederenvervoer over de weg;

Aan- en verkoop van diverse roerende goederen, groot- en kleinhandel;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend vermogen; alle; verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waar depapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; het beleggen; het intekenen op, vast overnemen, plaatsen,: kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse; ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)publiekrechterlijk statuut.

Het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere; administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren , opleiden van personeel.

Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving; prospectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

'~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

s,f Het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken In vennootschappen en ondernemingen, het exploiteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom.

Het nemen van participaties in ander vennootschappen of ondernemingen door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 629 wetboek van vennootschappen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België ais in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan zelfs als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en deze diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de client.

Het waarnemen van bestuur in vennootschappenL. De vennootschap kan het mandaat van bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen.

Hij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen als buitenlandse handel.

Het optreden en handelen ais dienstverlener en/of als tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin; alsook het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm voor zover door de wet toegelaten. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen,

ln het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

5. DUUR : De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur,

6, KAP1TAAL :

Het kapitaal bedraagt 1.000,00 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen zijn op naam. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. De mede-eigenaars alsook de pandschuldeisers en pandschuldenaars van zelfde aandelen zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te doen vertegenwoordigen en de vennootschap ervan te verwittigen. Zolang geen gemeenschappelijke volmachtdrager is aangewezen zullen de rechten aan deze aandelen verbonden, geschorst worden. Deze gemeenschappelijke volmachtdrager oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. In geval van vruchtgebruik en bij gebrek aan uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke volmachtdrager zal de bloot-eigenaar van het aandeel door de vruchtgebruiker jegens de vennootschap vertegenwoordigd worden, behoudens nochtans in volgende gevallen : stemming in verband met stemming in verband met : - een kapitaalverhoging; - de in-vereffening-stelling van de vennootschap; - de inlijving in het kapitaal van maatschappelijke reserves; in welke gevallen het stemrecht aan de bloot-eigenaar toebehoort.

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL- :

Het kapitaal bedraagt DUIZEND EURO (1.000,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De oprichter, CLARYSSE Kirsten, heeft ingeschreven op het kapitaal tot beloop van duizend euro en heeft de aandelen, waarop zij heeft ingeschreven, volgestort tot beloop van duizend euro.

In vergelding van deze inbreng zijn aan de vennoot, CLARYSSE Kirsten, de aandelen toegekend waarop zij heeft ingeschreven, zijnde honderd aandelen, volgestort tot beloop van duizend euro.

Door de verrichtingen die voorafgaan, werd de vennootschap opgericht, werd op het kapitaal volledig ingeschreven en werd dit volgestort ten belope van duizend euro,

S. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enig zaakvoerder hetzij door meerdere zaakvoerders.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening voor aile bewerkingen die onder het doel van de vennootschap ressorteren.

Hij kan ondermeer alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur van de postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Eveneens volstaat de handtekening van ieder zaakvoerder om stukken in ontvangst te nemen of ontlasting te geven aan het bestuur van de spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en dergelijke openbare en private diensten, voor ontvangst van dagvaardingen, voor gerechtelijke dossiers en verklaringen tegenover gerechts- en politiediensten.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoordelijkheid, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gevolmachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder is, beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. leder algemene volmacht van bevoegdheid is verbcden,

Het aantal zaakvoerders wordt door de oprichter op twee bepaald en tot niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd zonder beperking van duur:

1) Mevrouw CLARYSSE Erika Jacqueline, wonende te 8580 Avelgem, Pietersveld 55, die heeft verklaard te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling;

2) CLARYSSE Kirsten voorncemd, die heeft verklaard te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling;

Zij hebben verklaard dat de opdracht van niet-statutaire zaakvoerder van Clarysse Erika en Clarysse Kirsten onbezoldigd is tenzij de algemene vergadering anders besluit.

9. BOEKJAAR :

Het boekjaar begint op één januari en wordt op éénendertig december van het zelfde kalenderjaar afgesloten.

Het eerste boekjaar vangt aan op de datum van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien;

10. JAARVERGADERING

Ieder jaar, de derde zaterdag van de maand mei om elf uur zal een jaarvergadering gehouden worden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2015.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel eenentwintig bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering wordt verstuurd,

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief - of via een ander communicatiemiddel mits individuele, uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van de bestemmelingen - toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen váôr de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief,

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft,

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elk aandeel heeft één stem. Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Betreffende de punten die niet in de agenda zijn opgenomen, kan slechts beraadslaagd warden in de vergadering, wanneer alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

11 WINSTAANWEND1NG

Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden :

1) vijf ten honderd voor de samenstelling van de wettelijke reserve; deze afhouding is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt;

'F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-Ilehouden aan het Belgisch Staatsblad

,)

2) het overige zal aan de aandelen toegekend worden,

Niettegenstaande hetgeen gezegd werd onder punt 2) kan de algemene vergadering bij meerderheid van stemmen elke andere verdeling van de winst aannemen.

De zaakvoerder(s) heeft/hebben het recht een interimdividend uit te keren onder voorbehoud van enige wettelijke beperking terzake.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, ; zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN STARTER

Zolang de vennootschap een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter is, zijn volgende bepalingen van toepassing

- de oprichter blijft hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap;

- de vennoten zijn hoofdelijk gehouden voor het verschil tussen achttienduizend vijfhonderd vijftig euro en

het bedrag van de inschrijving en dit vanaf drie jaar na de oprichting van huidige vennootschap;

- op alle wettelijke documenten, facturen, brieven, website, akten, aankondigingen enzovoort, dient het

woord "starter' toegevoegd te worden aan de rechtsvorm;

- huidige vennootschap mag enkel bestuurd worden door één of meer natuurlijke personen;

kunnen de aandelen niet overgedragen worden aan een rechtspersoon of aan een natuurlijke persoon die

reeds veertoot is in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter of die meer dan vijf ten

honderd of meer stemrechten bezit in een andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

- mag het kapitaal niet verlaagd worden;

- moet het kapitaal binnen de vijf jaar tot minimaal achttienduizend vijfhonderd vijftig euro verhoogd worden;

- moet in tegenstelling tot hetgeen vermeld in artikel vijfentwintig van de statuten vijfentwintig ten honderd

voorafgenomen worden voor de samenstelling van de wettelijke reserve;

zijn de artikelen 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd : expeditie; uittreksel.

(getekend) Marleen VANDEWALLE, Notaris

Op de laatste blz, van Luik I vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/01/2015
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

3 1 OKT, 7014

Rechtbank van KOOPHANDEL Grist, afd. KORTRIJK ..~. '

MONIT

05

BELGISC

EUR BELC7:

-01- 2015

H STAATSBLAD

i AI



Ondernemingsnr : 0556.808.803

Benaming

(voluit) : INOYA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter

Zetel : Kerkstraat 28 bus 001, 8580 Avelgem

Onderwerp akte : ontslag niet-statutair zaakvoerder

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 25 oktober 2014 ten

maatschappelijke zetel.

Met algemeenheid van stemmen wordt het ontslag aanvaard van mevrouw Clarysse Erika als

niet-statutair zaakvoerder en dit vanaf heden.

Met algemeenheid van stemmen wordt haar ontlasting verleend voor haar beheer tijdens de voorbije

periode.

Clarysse Kirsten, niet-statutair zaakvoerder

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
INOYA

Adresse
KERKSTRAAT 28, BUS 001 8580 AVELGEM

Code postal : 8580
Localité : AVELGEM
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande