INSIGNIA

NV


Dénomination : INSIGNIA
Forme juridique : NV
N° entreprise : 847.383.288

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 02.04.2014 14079-0347-033
16/05/2013
ÿþ Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111111*11111)1,[111191111 IVN NBBRGBL.lÁG1J ter eIFFIrw de.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL T

rïRi.1GGE (Afdeling Bruac(

TM: t ae13



1 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0847.383.288

Benaming (voluit) : Insignia

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lieven Bauwensstraat 18, 8200 Sint-Andries, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming dagelijks bestuur

Tekst :

Uit de notulen van de raad van bestuur dd. 03/04/2013 blijkt dat de volgende bestuurders vanaf heden tot gedelegeerd bestuurders worden genoemd:

De heer Viktor Slabbinck, wonende te 8340 Sijsele, Stakendijke 13, bestuurder-A;

- "Lejofin" BVBA, met maatschappelijke zetel te 8210 Zedelgem, Diksmuidse Heirweg 117, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oostende onder het nummer 0815.871.651, vast vertegenwoordigd door Mirabel Slabbinck, wonende te 8210 Zedelgem, Diksmuidse Heirweg 117, bestuurder-B;

- "Riethove" BVBA, met maatschappelijke zetel te 8490 Varsenare (Jabbeke), Zeeweg 42, Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder het nummer 0461.003.188, vast vertegenwoordigd door Matthias Slabbinck, wonende te 8490 Varsenare (Jabbeke), Zeeweg 42, bestuurder-B;

Hun mandaat loopt ten einde op 12/07/2018.

(get.) Viktor Slabbinck, gedelegeerd A-Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : t#ecto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, F etzq van de perso(oin(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 26.03.2013, NGL 22.04.2013 13092-0061-032
17/07/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303859*

Neergelegd

13-07-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0847383288

Benaming (voluit): Insignia (verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 18

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris François Blontrock, te Brugge op 12 juli 2012, te registreren, dat er door:

- M.V.M., naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 18. Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0473.747.505 rechtspersonenregister Brugge;

- de Heer Slabbinck, Viktor Albert Louise Suzanne Maurice, geboren te Brugge op negenentwintig oktober negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 8340 Damme, Stakendijke 13;

- de Heer Slabbinck, Matthias Paula Maurits, geboren te Assebroek op negenentwintig juli negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 8490 Jabbeke, Zeeweg 42;

- Mevrouw Slabbinck, Mirabel Danielle Eric, geboren te Brugge op vijf februari negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 8210 Zedelgem, Diksmuidse Heirweg 117,

een naamloze vennootschap werd opgericht.

De naamloze vennootschap M.V.M., voornoemd, heeft verklaard in de hoedanigheid van oprichter te verschijnen; de Heren Slabbinck Viktor en Matthias en Mevrouw Slabbinck Mirabal, allen voornoemd, hebben verklaard in de hoedanigheid van gewone inschrijver te verschijnen.

NAAM: INSIGNIA.

ZETEL: 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 18.

DUUR: onbeperkte duur.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten met betrekking tot de productie, de ontwikkeling, de handel en de commercialisatie van volgende (al dan niet gepersonaliseerde) artikelen : vlaggen, banieren, spandoeken, displays, wimpels, masten, badges, kentekens, pins, naamplaatjes, buttons, medailles, awards, relatiegeschenken (zoals balpennen, elektronische artikelen, gadgets, incentive-artikelen, et cetera) en promotioneel textiel (zoals caps, polo's, t-shirts, et cetera). Deze opsomming is niet beperkend en wordt enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan natuurlijke of rechtspersonen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

KAPITAAL: Het geheel maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

tweehonderdduizend achthonderd euro (200.800,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door duizend en vier (1.004) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/ duizend vierde (1/1.004de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

INBRENG VAN EEN BEDRIJFSTAK: de naamloze vennootschap M.V.M., voornoemd, heeft overeenkomstig artikel 760 en volgende van het Wetboek van vennootschap in de vennootschap INSIGNIA ingebracht: de bedrijfstak die zich onder meer specialiseert in de productie, ontwikkeling, commercialisatie en de wereldwijde verkoop van volgende (al dan niet gepersonaliseerde) artikelen: vlaggen, banieren, spandoeken, displays, wimpels, masten, badges, kentekens, pins, naamplaatjes, buttons, medailles, awards, relatiegeschenken (zoals balpennen, elektronische artikelen, gadgets, incentive-artikelen, et cetera) en promotioneel textiel (zoals caps, polo s, t-shirts, et cetera), alsook alle activa en passiva dienaangaande, zoals verder omschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Alle activa, passiva, rechten en plichten verbonden aan de bedrijfstak gaan van rechtswege over op de verkrijgende vennootschap.

Alle verrichtingen gesteld door de inbrengende vennootschap met betrekking tot voormelde bedrijfstak worden vanaf 1 oktober 2011 geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de hier opgerichte vennootschap.

Het geheel van de in de voormelde bedrijfstak belegde bestanddelen omvat het cliënteel en alle activa en passiva, leverancierscontracten, cliëntencontracten, vergunningen en alle andere contracten en administratieve regelingen welke in het kader van de uitbating van de bedrijfstak gebruikt worden of vereist zijn.

De inbreng omvat op de meest algemene wijze alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijk een buitengerechtelijke vorderingen, administratieve vorderingen, vergunningen en erkenningen, persoonlijke en zakelijke waarborgen alsook alle overige waarborgen, waarvan de vennootschap titularis of bevoordeelde is om welke reden ook binnen het kader van de bedrijfstak, dit ten opzichte van alle derden, inbegrepen de openbare besturen.

Het personeel exclusief werkzaam voor de bedrijfstak wordt mee overgedragen met de bedrijfstak.

Aangezien het onroerend gelegen te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 18, waarin de activiteiten van andere bedrijfstakken van de vennootschap en de activiteiten van andere vennootschappen die tot de groep van de vennootschap behoren uitgeoefend worden, wordt het onroerend goed niet overgedragen aan de hier opgerichte naamloze vennootschap Insignia.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

 De oprichter, de NV M.V.M., met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 18, ondernemingsnummer 0473.747.505, RPR Brugge, afdeling Brugge, heeft het voornemen de NV INSIGNIA, met zetel te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 18 op te richten door inbreng van de bedrijfstak  INSIGNIA van NV M.V.M. met een netto-waarde van 200.000,- EUR.

Het onderzoek dat wij uitvoerden naar aanleiding van de oprichting door inbreng in natura van de NV INSIGNIA, laat ons toe te besluiten dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura ;

2. de oprichter verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura ;

2. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt ;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering tegen boekwaarde, bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4. de waarde waartoe de waarderingsmethode leidt (200.000,- EUR), in totaliteit overeenkomt met 1.000 aandelen met fractiewaarde 1/200ste, zijnde 200,- EUR, met als totale waarde 200.000,- EUR ;

Deze tegenprestatie is de enige vergoeding die zal worden toegekend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

INBRENG IN GELD: De Heer Slabbinck Viktor, voornoemd, heeft een inbreng gedaan in geld van vierhonderd euro (400,00 EUR), volgestort. De Heer Slabbinck Matthias, voornoemd, heeft een inbreng gedaan in geld van tweehonderd euro (200,00 EUR), volgestort. Mevrouw Slabbinck Mirabel, voornoemd, heeft een inbreng gedaan in geld van tweehonderd euro (200,00 EUR), volgestort.

Het gestorte kapitaal is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE21 7310 2593 0903 bij de naamloze vennootschap KBC Bank geopend ten name van de naamloze vennootschap Insignia in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op tien juli tweeduizend en twaalf, dat aan de ondergetekende notaris overhandigd werd om door hem te worden bewaard.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

OVERDRACHT VAN AANDELEN:

1. Algemeen

Behoudens de dwingende wetsbepalingen voorzien in artikel 510 van het Wetboek van vennootschappen zijn volgende regels van toepassing:

De overdracht van aandelen ingevolge erfopvolging, vereffening van huwelijksgemeenschap tussen echtgenoten of ten welke titel ook naar een echtgenoot of een bloedverwant in neerdalende of opgaande lijn is vrij.

In alle andere gevallen dan deze hiervoor genoemd verlenen de aandeelhouders elkaar een voorkooprecht. Dit recht heeft betrekking op alle aandelen van de vennootschap, alsook op alle eventuele warrants of converteerbare obligaties die door de vennootschap zouden uitgegeven worden. Zij verbinden zich bijgevolg geen enkele overeenkomst af te sluiten, noch onder elkaar, noch met derden, die bovenstaande uitgiften tot voorwerp hebben, tenzij na voorafgaandelijk deze effecten of rechten bij voorrang te hebben aangeboden aan de andere aandeelhouders onder de hierna volgende voorwaarden en procedures.

De verboden overeenkomsten hebben betrekking op aankoop- of verkoopovereenkomsten, schenkingen, inbrengen in vennootschappen, zowel gewone inbrengen als deze die het gevolg zijn van enigerlei fusie of opslorping, vereffening van vennootschappen, het verlenen van opties, inbetalinggevingen of inpandgevingen, en in het algemeen op alle overeenkomsten of beloften tot overeenkomsten die vaststaande of zelfs eventuele, onmiddellijke of toekomstige overdrachten tot voorwerp hebben.

De termijnen worden steeds gerekend vanaf de postafstempeling van de kennisgevingen.

2. Voorkooprecht.

Iedere aandeelhouder die wenst dat al, of een deel van zijn rechten, het voorwerp uitmaken van een rechtshandeling zoals hierboven beschreven is verplicht zijn intentie kenbaar te maken aan de raad van bestuur bij aangetekend schrijven. Deze kennisgeving zal omvatten:

- het aantal rechten waarop de transactie betrekking heeft;

- de prijs en de betalingsvoorwaarden of de waarden die aan deze rechten zullen verleend worden;

- de volledige identiteit van de kandidaat-overnemer.

Het recht van de aandeelhouder om zijn effecten af te staan is geschorst gedurende de procedure die de andere aandeelhouders moeten toelaten hun voorkooprecht uit te oefenen.

De raad van bestuur zal binnen de zeven kalenderdagen vanaf de datum van de postafstempeling die voorkomt op de kennisgeving van de aandeelhouder de overige aandeelhouders in kennis stellen bij aangetekend schrijven van de geplande transacties en hun uitnodigen om hun voorkooprecht uit te oefenen (hierna genoemd het " voorkooprecht").

De aandeelhouders beschikken, op straf van verval, over een periode van dertig kalenderdagen, te rekenen vanaf de datum van de postafstempeling die voorkomt op de betekening uitgaande van de raad van bestuur om hun intentie aan de raad van bestuur en de overdrager kenbaar te maken om de geheelheid van de aangeboden titels of het deel dat ze aanduiden te verwerven aan de prijs voorgesteld door de overdrager of bij gebrek aan akkoord onder de aandeelhouders, aan de prijs vastgesteld door de deskundige zoals hierna bepaald. De aandeelhouders zullen hun antwoord laten kennen bij aangetekend schrijven.

In het geval dat het aantal effecten waarop het voorkooprecht werd uitgeoefend hoger is dan het aantal beschikbare effecten, zal de verdeling gebeuren in verhouding tot het aantal effecten dat ieder van de overige aandeelhouders bezit.

In het geval dat het aantal effecten waarop het voorkooprecht werd uitgeoefend lager is dan het aantal beschikbare effecten, dan zal de raad van bestuur alle aandeelhouders hiervan binnen de zeven kalenderdagen vanaf de datum waarop de termijn, waarbinnen de aandeelhouders hun voorkooprecht kunnen uitoefenen, verlopen is, in kennis stellen bij aangetekend schrijven en hen nogmaals uitnodigen om het voorkooprecht uit te oefenen. De aandeelhouders beschikken dan, op straf van verval, over een periode van veertien kalenderdagen, te rekenen vanaf de postdatum van de voormelde betekening uitgaande van de raad van bestuur, om hun intentie aan de raad van bestuur en de overdrager kenbaar te maken om de geheelheid van de aangeboden effecten waarop het voorkooprecht nog niet werd uitgeoefend of het deel dat ze aanduiden te verwerven aan de prijs voorgesteld door de overdrager of bij gebrek aan akkoord onder de partijen, aan de prijs vastgesteld door de deskundige zoals hierna bepaald. De aandeelhouders zullen hun antwoord laten kennen bij aangetekend schrijven.

In het geval dat het aantal effecten waarop het voorkooprecht na deze twee aanbiedingen wordt uitgeoefend nog lager is dan het aantal beschikbare effecten, dan zal de overdrager het recht hebben, hetzij zijn bod in te trekken, hetzij de aanbiedingen te aanvaarden van de aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend en de resterende aandelen te vervreemden aan de in de oorspronkelijke kennisgeving aangeduide kandidaat-overdrager. Zijn keuze moet binnen de veertien kalenderdagen na het verstrijken van de periode waarin de aandeelhouders kunnen antwoorden, worden betekend aan de raad van bestuur bij aangetekend schrijven.

3. Goedkeuringsclausule.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

In het geval het voorkooprecht niet of slechts gedeeltelijk zou uitgeoefend worden en in de mate dat de overdrager zijn beslissing heeft laten kennen om tot de geplande cessie over te gaan niettegenstaande de gedeeltelijke uitoefening, zal de raad van bestuur zich tegen de vervreemding kunnen verzetten bij een bijzondere beslissing, genomen - op straffe van nietigheid - binnen de veertien kalenderdagen nadat de overdragende aandeelhouder heeft medegedeeld zijn aandelen geheel of gedeeltelijk te zullen overdragen aan de kandidaat-overnemer.

Dit verzet tot vervreemding heeft tot gevolg dat de geplande cessie geschorst wordt voor een periode die eindigt uiterlijk zes maand na de datum waarop de aandeelhouder zijn intentie kenbaar heeft gemaakt om zijn aandelen te vervreemden. De raad van bestuur zal gedurende deze periode het recht hebben kopers voor te stellen en dit onder dezelfde voorwaarden en modaliteiten als deze die voorgesteld werden door de kandidaat-overdrager. Bij gebreke zullen de effecten vrij verhandelbaar zijn na het verstrijken van deze periode, maar dit binnen een periode van één maand te rekenen vanaf de dag waarop ze vrij verhandelbaar geworden zijn. Is dit niet gebeurd dan zal de vervreemding opnieuw moeten onderworpen worden aan de hierboven geschetste procedure van voorkoop.

4. Aanstellen deskundige.

Bij gebrek aan akkoord onder de aandeelhouders over de prijs zal de waarde worden vastgesteld door een bedrijfsrevisor of een accountant aangesteld in onderling overleg, of bij gebreke aan een akkoord ter zake binnen vijf werkdagen nadat de periode waarover de aandeelhouders beschikken om hun voorkeurrecht uit te oefenen, is verstreken, zal de raad van bestuur de commissaris bij aangetekend schrijven opdracht geven de aandelen te waarderen. Indien de vennootschap geen commissaris aangesteld heeft of indien de commissaris niet binnen een termijn van veertien kalenderdagen na ontvangst van voormelde opdracht heeft medegedeeld dat hij zijn opdracht aanvaardt, zal de waarde worden vastgesteld door een bedrijfsrevisor of een accountant aangesteld door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel of de Rechtbank van Eerste Aanleg, zetelend in kort geding, op verzoek van de meest gerede partij.

De deskundige zal over een termijn van één maand beschikken om de waarde vast te stellen en deze bij aangetekend schrijven te laten kennen aan de raad van bestuur. Indien de prijs, door de deskundige vastgesteld, minstens twintig procent lager is dan de voorgestelde prijs van de kandidaat-overdrager zal deze het recht hebben zijn bod in te trekken en zijn effecten te behouden.

Indien de prijs, door de deskundige vastgesteld, minstens twintig procent hoger is dan de voorgestelde prijs van de kandidaat-overdrager zullen de aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend de mogelijkheid hebben te verzaken aan de geplande overname. In dit geval zal de kandidaat-overdrager de aldus vrijgekomen aandelen kunnen vervreemden aan de kandidaat-overnemer aan de prijs die minstens even hoog is als de prijs door de deskundige vastgesteld.

De beslissing tot intrekking van het bod tot verkopen door de kandidaatoverdrager of de beslissing tot verzaking aan het voorkooprecht door de begunstigde van het voorkooprecht, moeten aan de raad van bestuur en de aandeelhouders betekend worden bij aangetekend schrijven binnen de zeven kalenderdagen vanaf de vaststelling van de prijs door de aangestelde deskundige.

5. Betaling en eigendomsoverdracht.

In het geval er een akkoord bestond over de prijs, zal deze betaald moeten worden binnen de twee maanden te rekenen vanaf het einde van de procedure van uitoefening van het voorkooprecht.

In geval er geen akkoord was over de prijs, zal de prijs betaald moeten worden binnen een periode van twee maanden te rekenen vanaf het vaststellen van de prijs door de aangestelde deskundige.

De eigendomsoverdracht vindt plaats op het ogenblik dat de prijs volledig betaald is.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die uit een even aantal leden dient te bestaan. Zij worden benoemd door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen. Bij de benoeming van de bestuurders wordt de helft van de bestuurders benoemd als bestuurder type A, genaamd  bestuurder A , en de andere helft als bestuurder type B, genaamd  bestuurder B . Het uittreksel van het benoemingsbesluit dat wordt bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, dient voor elke bestuurder expliciet na zijn naam zijn hoedanigheid van bestuurder A respectievelijk bestuurder B te vermelden met het oog op de naleving van artikel 24 van de statuten.

De raad van bestuur is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, kan door de raad van bestuur aan één of meer gedelegeerd bestuurders worden toegewezen. Zij kunnen individueel optreden. Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, wegens hun minder belang en wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door één bestuurder A en één bestuurder B die gezamenlijk moeten optreden.

Binnen het dagelijks bestuur wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder die alleen kan optreden.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand maart om negen uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien.

VERTEGENWOORDIGING-TOELATINGSVOORWAARDEN: Elke aandeelhouder kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gemachtigde, al dan niet aandeelhouder indien hijzelf of de gemachtigde de bij deze statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten. De raad van bestuur mag het model van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden gedeponeerd vijf volle dagen vóór de algemene vergadering.

Indien een effect aan verscheidene personen toebehoort, wordt het recht op de uitoefening van de eraan verbonden rechten opgeschort, zolang één enkele persoon ten overstaan van de vennootschap als eigenaar van de effecten wordt afgewezen.

De minderjarigen, de onbekwaamverklaarden en rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire organen.Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt de uitoefening aan het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar.

Om tot de vergadering te worden toegelaten mag de raad van bestuur in de bijeenroepingen eisen dat:

- de houders van aandelen op naam, ten minste vijf werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de houders van gedematerialiseerde aandelen, ten minste vijf werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de algemene vergadering.

BOEKJAAR/EERSTE BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het erop volgende jaar. Het eerste boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank en eindigt op dertig september tweeduizend en twaalf.

WINSTVERDELING: Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantième aan de bestuurders, alles onder voorbehoud van de beperkingen voorzien in artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar. De raad van bestuur is bevoegd om een interimdividend uit te keren met inachtneming van de voorschriften van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

WIJZE VAN VEREFFENING: De vereffenaars worden door de algemene vergadering benoemd. Bij gebrek aan benoeming door de algemene vergadering geschiedt de vereffening door de raad van bestuur die op dat ogenblik in functie is en die handelt in de hoedanigheid van vereffeningscomité.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel worden voorgelegd. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij

Luik B - Vervolg

bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld. BENOEMINGEN: Met eenparigheid van stemmen benoemen de oprichters als eerste bestuurders voor een termijn van zes jaar:

a) Als bestuurders A:

- de Heer Slabbinck Viktor, voornoemd;

- de Heer Slabbinck, Marc Hendrik Stefaan, geboren te Brugge op zeven november

negentienhonderd eenenveertig, wonende te 8490 ]abbeke, Grote Thems 75.

b) Als bestuurders B:

- Riethove, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd, met maatschappelijke zetel te 8490 ]abbeke (Varsenare), Zeeweg 42, ondernemingsnummer 0461.003.188 rechtspersonenregister Brugge. Als vaste vertegenwoordiger werd aangeduid: de Heer Slabbinck Matthias, voornoemd;

- Lejofin, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8210 Zedelgem, Diksmuidse Heirweg 117, ondernemingsnummer 0815.871.651 rechtspersonenregister Brugge. Als vaste vertegenwoordiger werd aangeduid: Mevrouw Slabbinck Mirabel, voornoemd. VOLMACHT: De comparanten en de aldus benoemde bestuurders stellen als bijzondere gevolmachtigde aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Reybrouck  Accountants & Tax Consultants, met zetel te 8020 Oostkamp, Legeweg 157 bus G, ondernemingsnummer 0875.201.997 rechtspersonenregister Brugge, alsook haar aangestelden en bedienden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel. Voor beredeneerd uittreksel uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte.

Worden neergelegd:

- verslag van de raad van bestuur;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- verslag van de oprichter.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
INSIGNIA

Adresse
LIEVEN BAUWENSSTRAAT 18 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande