INTER-PANEL AGENCY, AFGEKORT : I.P.A.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTER-PANEL AGENCY, AFGEKORT : I.P.A.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.147.918

Publication

27/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 19.12.2013, NGL 25.02.2014 14048-0449-010
22/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

12, 11. 2013

REGIFiffeNK KOOPHANDEL

kf1RTCrI Ii!

l

1 bel a~

BE

Sta











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondememingsnr : 0448.147.918

Benaming

(voluit) : INTER-PANEL AGENCY

(verkort) : I.P.A.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 13lijhofstraat 20 8780 Oostrozebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : omzetting in bvba - vaststelling statuten - ontslag - benoeming

Er blijkt uit een akte verleden op acht en twintig oktober tweeduizend en dertien door Notaris Hélène DUSSELIER, te Meulebeke; houdende een buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders der

naamloze vennootschap "INTER-PANEL AGENCY", waarvan de zetel gevestigd is te 8780 Oostrozebeke, Blijhofstraat nr 20; ondememingsnr 0448.147.918 RPR Kortrijk; B.T.W. nr BE 0448.147.918; dat de volgende beslissingen werden genomen:

1/ De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het verslag door de raad van bestuur de dato 21 oktober laatst, dat het voorstel tot omzetting der vennootschap toelicht, alsook van de lezing van het verslag der bedrijfsrevisor, de dato 25 oktober laatst, over de staat per dertig september laatst, waarop het actief en passief

der vennootschap werden samengevat. Het verslag van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van

een CVBA heeft aangenomen "VRC Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat nr 39e, vertegenwoordigd door Heer Roobrouck, Bart, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42, besluit als volgt:

"Onze werkzaamheden in het kader van onze verslaggeving van de omzetting van de NV INTER-PANEL AGENCY" in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief of passief, zoals blijkt uit de boekhoudkundige staat per 30 september 2013, heeft plaatsgehad.

Met betrekking tot de klantenvordering en een toegekende lening voor een totaal bedrag van 815.186,54 EUR hebben wij geen zekerheid bekomen over de volledige inbaarheid ervan. Volgens de raad van bestuur zijn de tegoeden op termijn inbaar zodat dienaangaande geen waardeverminderingen werden geboekt.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, rekening houdende met onze bemerking in voorgaande paragraaf.

Het netto-actief volgens deze staat van 30 september 2013 bedraagt 843.040,59 EUR en is groter dan het maatschappelijk kapitaal van 327.270,27 EUR.

Dit verslag werd opgesteld door de bedrijfsrevisor en is bestemd om voorgelegd te worden bij de akte van omzetting van de NV INTER-PANEL AGENCY".

Het wordt gedagtekend en ondertekend op de dag dat de controlewerkzaamheden zijn beëindigd."

De vergadering beslist de vorm der vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm aan te nemen van een besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid; de activiteit en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd. Ook het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, alsook alle activa en passiva, de afschrijvin-'gen, de waardeverminderingen en - vermeerderingen; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit der naamloze vennootschap voortzetten. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnr 0448.147.918 waaronder de naamloze ven-+nootschap ingeschreven is in het Rechtspersonen-register te Kortrijk.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief der vennootschap afgesloten per dertig september laatst. Deze staat van actief en passief werd opgenomen in voormeld verslag der bedrijfsrevisor. Alle ver-richtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden geacht verricht te zijn voor rekening der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt de naam "INTER-PANEL AGENCY".

2/ De vergadering beslist de statuten der besloten ven-'nootschap met beperkte aansprakelijkheid vast te stellen, (uittreksel):

1/ Naam: "INTER-PANEL AGENCY".

2) Zetel: 8780 Oostrozebeke, Blijhofstraat nummer 20.







Op de laatste blz, van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge i 3) Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Het optreden als dienstencentrum inzake administratieve, financiële, commerciële, sociale, personeels- en andere aangelegenheden ten dienst van derden en in het algemeen, tegen vergoeding, het waarnemen van het beheer van andere vennootschappen en dit in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap heeft tevens tot doel het behouden en in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium gevormd door de inbrengen en inkomsten van roerende en onroerende goederen; het nemen van deelnemingen onder om het even welke vorm in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen en alle andere beleggingsvormen, de verwerving door aankoop, onderschrijving of elke andere wijze alsook de vervreemding door verkoop, ruil of elke andere wijze van roerende waarden van alle aard, het beheer, de controle over en de tegeldemaking van deze participaties. Zij mag eveneens alle fabrieksmerken, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en tegeldemaken en deelnemen aan de opbouw,de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen. Zij kan optreden als tussenpersoon inzake

handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissie-handel en agentuur zowel in binnen- als buitenlandse handel. Zij kan het mandaat van bestuurder, volmachtdrager,

mandataris of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen. In het algemeen zal de vennootschap alle

roerende, onroerende of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodige of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming,

inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen,

bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend, of soortgelijk

doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap

mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best

geschikt zal achten. De algemene vergadering van de aandeelhouders kan, in acht genomen de procedure en

de meerderheden zoals voorzien in artikel 559 en 535 van het wetboek vennootschappen, het doel van de

vennootschap wijzigen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van 4 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991, of uit de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, of andere werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen; dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze wetten of bepalingen voldoet. De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voor-waarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel der vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

4) Duur onbe-paalde tijd.

5) Kapitaal: Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIE HONDERD ZEVENENTWINTIG DUIZEND TWEEHONDERD ZEVENTIG EURO ZEVENENTWINTIG CENT (¬ 327.270,27), verdeeld in drie duizend zeshonderd zeventien (3.617) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractie-waarde van éérddrieduizendzeshonderdzeventiende van het kapitaal. Het kapitaal is volledig volgestort.

6) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die tevens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, alsmede de duur van hun mandaat. is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen. Gezamenlijk optredend kunnen de zaakvoerders, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel der vennootschap, behalve die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder alle handelingen stellen voor het dagelijks beheer van de vennootschap. Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken der vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van het college der zaakvoerders niet vereisen of niet wenselijk maken. Samen handelend kunnen de zaakvoerders eveneens bijzondere machten toekennen aan alle mandatarissen van de vennootschap, al dan niet in dienstverband. De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede hande-lingen in rechte, door de zaakvoerder, wanneer er maar één is, of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn. Zij wordt bovendien geldig vertegen-woordigd door haar bijzondere mandatarissen binnen de begrenzing van hun mandaten. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaak-voerders Worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstan-digheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking der statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

7) Er zal een gewone algemene vergadering (ook jaarvergadering genoemd) worden gehou-+den op elke derde donderdag van de maand december om achttien uur, in de zetel der vennootschap of op gelijk welke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Mocht deze dag een wettelijke feestdag zijn, dan wordt de vergadering verschoven naar de volgende werkdag, op hetzelfde uur.

8) Het boekjaar der vennootschap begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van ieder volgend jaar.

9) Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd afgehou-den om een wettelijk reservefonds samen te stellen, hetwelk zal ophouden verplichtend te zijn wanneer het reservefonds het tiende zal bereiken van het maatschappelijk kapitaal, maar zal tot zijn volle samenstelling moeten hernamen worden wanneer, om welke reden ook, het wettelijk reservefonds zal aangetast zijn. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de vennoten naargelang het aantal van hun maatschappe-lijke aandelen, tenware de algemene vergadering een deel of het geheel dezer winsten zou bestemmen voor het vormen of het aanzuiveren van een buitengewoon

Voer-

1bshouilen

aan het

Belgisch

Staatsblad

.J reservefonds of er een andere bestemming zou wensen aan te geven. Het batig saldo der vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het getal der onderscheiden maatschappelijke aandelen, elk aandeel gevend een gelijk recht. De gebeurlijke verliezen zullen in dezelfde verhouding door de vennoten verdeeld worden, zonder dat echter een vennoot verplicht kan worden storting te doen buiten zijn aandeel in de vennootschap.

3/ Het maatschappelijk vermogen bestaat uit alle activa en passiva van het handelsfonds der naamloze vennootschap. De drieduizend zeshonderd en zeventien (3.617) aandelen die het kapitaal der vennootschap vertegenwoordigen worden onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van hun rechten in de naamloze vennootschap als volgt, hetgeen door hen wordt aanvaard:

l/ Heer Vanden Avenne, Stefaan Michel René, rijksregister nr 650516-389.46, geboren te Kortrijk op zestien mei negentienhonderd vijfenzestig, wonende te Oostrozebeke, Blijhofstraat 20 bekomt duizend achthonderd zevenendertig (1837) aandelen in vruchtgebruik;

2/ Mevrouw D'Haveloose, Charlotte Maria Christiane André, geboren te Kortrijk op zevenentwintig april negentienhonderd zesenzestig, met hem wonende bekomt duizend achthonderd zevenendertig (1837) aandelen in blote eigendom;

3/ De echtgenoten Vanden Avenne, Stefaan-D'Haveloose, Charlotte, voornoemd bekomen samende volle eigendom van duizend zevenhonderd tachtig (1780) aandelen.

 samen: drieduizend zeshonderd en zeventien (3.617).

De statuten opgesteld en afgesloten zijnde, hebben de vennoten verklaard zich te verenigen in buitengewone algemene vergadering, onder voor-zitterschap van Heer Vanden Avenne, Stefaan voornoemd, en beraadslaagt zij zich over volgende beslissingen:

I. BENOEMINGEN :

1. Werden benoemd als eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, voor een onbeperkte duur vanaf heden, die aan-waardt: Heer Vanden Avenne, Stefaan en Mevrouw D'Haveloose, Charlotte voornoemd;

2. Bijgevolg besluit de vergadering bij toepassing van het Wetboek van vennootschappen voorlopig géén

commissaris te benoemen.

Il. OVERGANGSBEPALINGEN

Het lopende boekjaar, dat aanving op één juli laatst, zal doorlopen tot dertig juni aanstaande.

4/ De vergadering aanvaardt het ontslag van Heer Vanden Avenne, Stefaan en Mevrouw D'Haveloose,

Charlotte, beide voornoemd, als bestuurders. De kwijting voor hun bestuur tijdens het lo-pende dienstjaar zal

gegeven worden op de eerstvolgende jaarvergadering.

5/ De vergadering verleent alle machtiging aan de zaakvoerders om voorgaande beslissingen uit te voeren.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Hélène DUSSELIER te Meulebeke.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijzigingen en de gecoördineerde tekst der statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 20.12.2012, NGL 01.02.2013 13023-0394-012
27/02/2012 : KO128384
19/01/2012 : KO128384
02/03/2011 : KO128384
05/03/2010 : KO128384
05/03/2009 : KO128384
04/03/2008 : KO128384
28/08/2007 : KO128384
02/01/2007 : KO128384
03/02/2006 : KO128384
25/02/2005 : KO128384
17/01/2005 : KO128384
26/01/2004 : KO128384
27/02/2003 : KO128384
08/02/2000 : KO128384
09/06/1999 : KO128384
20/01/1999 : KO128384
25/01/1997 : KO128384
01/01/1997 : KO128384
01/01/1995 : KO128384
26/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 17.12.2015, NGL 21.01.2016 16024-0219-010
25/09/1992 : KO128384
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 15.12.2016, NGL 31.01.2017 17036-0015-010

Coordonnées
INTER-PANEL AGENCY, AFGEKORT : I.P.A.

Adresse
BLIJHOFSTRAAT 20 8780 OOSTROZEBEKE

Code postal : 8780
Localité : OOSTROZEBEKE
Commune : OOSTROZEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande