INTRODUCING NEW DEVELOPMENT IN RETAIL ORGANISATIONS, AFGEKORT : INDRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTRODUCING NEW DEVELOPMENT IN RETAIL ORGANISATIONS, AFGEKORT : INDRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.974.524

Publication

17/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13307786*

Neergelegd

13-12-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0542974524

Benaming (voluit): INTRODUCING NEW DEVELOPMENT IN RETAIL ORGANISATIONS

(verkort): INDRO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8550 Zwevegem, Schellebroekstraat(Z) 50

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Benoit CLOET, notaris te Herseaux-Moeskroen, op 11 december 2013 die eerstdaags geboekt zal worden op het tweede registratiekantoor te Moeskroen, dat

a) De heer DESMEYTERE Dominique, geboren te Avelgem op eenentwintig september duizend negenhonderdeenenzestig, rijksregisternummer 610921-269-57, uit de echt gescheiden, gedomicilieerd te 8550 Zwevegem, Schellebroekstraat(Z) 50.

b) Mevrouw DESMEYTERE Femke Nele Maria, geboren te Kortrijk op zesentwintig april duizend negenhonderdzevenentachtig, rijksregisternummer 870426-248-51, ongehuwd, gedomicilieerd te 8540 Deerlijk, Spinetstraat, 19.

onder hen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan de zetel gevestigd is te 8550 Zwevegem, Schellebroekstraat(Z), 50, en waarvan de statuten onder andere volgende beschikkingen bevatten:

Vorm - Naam.

De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam:  INTRODUCING NEW DEVELOPMENT IN RETAIL ORGANISATIONS in het kort « INDRO ». Beide benamingen mogen zowel samen als afzonderlijk worden gebruikt.

Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit

van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten

zijn gesteld.

Zetel.

De zetel van vennootschap is gevestigd te 8550 Zwevegem, Schellebroekstraat(Z), 50.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlands taalgebied of het

tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoering.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

- Het beheer van de verschillende activiteiten van financieel beheer van commerciële centra of

shopping-centers;

- Het verlenen van consultancy en commerciële opvolging;

- Het ontwikkelen en uitvoeren van communicatie-campagnes en publicitaire acties ten behoeve

van steden en commerciële centrum of shopping-centra;

- Het verlenen van vertaal- en tolkdiensten in verschillende talen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

- De organisatie van verschillende commerciële evenementen en van commerciële animatieprogramma s

- Het ontwikkelen en het beheer van communicatietechnieken eigen aan de commerciële activiteiten van commerciële centra of shopping-centers;

- Het ontwikkelen en het beheer van sociale media eigen aan de commerciële activiteiten van commerciële centra of shopping-centers;

- Het ontwikkelen en het beheer van tellingstechnieken (voertuigen, passagiers, . . .) eigen aan het beheer van stadscentra.

- het opvolgen van de city-marketing campagnes voor de steden.

- commerciële, financiële en publicitaire consultancy.

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

- de opbouw, het beheer en het valoriseren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen van welke aard ook met betrekking tot roerende goederen en waarden, de verwerving door middel van onderschrijving of aankoop van aandelen, obligaties, kasbonnen, of andere roerende waarden, van welke aard ook, van Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, alsmede het beheer van deze waarden.

- de opbouw, het beheer, het valoriseren van een onroerend patrimonium, onder andere door het aankopen, verkopen, verhuren, huren, in leasing nemen of geven, ruilen, oprichten, verkavelen van onroerende goederen, de onroerende promotie, dit alles in de breedste zin van het woord, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben tot dit doel of die van die aard zijn dat zij de opbrengst uit onroerende goederen bevorderen, zoals het onderhoud, het ontwikkelen, het verfraaien en het huren van onroerende goederen.

- kredieten of leningen toestaan op occasionele wijze aan vennootschappen of fysische personen, onder welke vorm ook, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in het kader van deze activiteit, zal zij alle commerciële en financiële verrichtingen kunnen verrichten, met uitzondering van deze die wettelijk voorbehouden aan zijn aan erkende instellingen.

- het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen ten voordele van derden;

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks gepaard gaan met het beheer en het bestuur van vennootschappen, meer bepaald het verlenen van advies en bijstand aan privéondernemingen en aan openbare diensten inzake planning, organisatie, streven naar rendement, (niet boekhoudkundige) controle, managementinformatie, logistiek, aankopen.

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder nominale waarde die elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Zaakvoering.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, benoemd door de algemene vergadering die de duur der mandaten bepaalt.

Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Een zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De enige zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur. Al de akten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser of als verweerder.

Meerdere zaakvoerders

Zijn er twee of meer zaakvoerders dan vormen zij samen een college dat beraadslaagt, beslist en handelt zoals de raad van bestuur in naamloze vennootschappen.

De beraadslagingen van het college van zaakvoerders worden vastgelegd in een bijzonder register. De notulen worden ondertekend door de zaakvoerders die deelnamen aan de beraadslaging. De kopijen en uittreksels van de notulen, in gelijk welke omstandigheid af te leveren, worden gelijkvormig verklaard en ondertekend door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

Is er een college van zaakvoerders dan wordt de vennootschap jegens derden en in rechte vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, gezamenlijk handelend, onverminderd de eventuele delegatie van machten en onverminderd de daden van dagelijks bestuur waarvoor elke zaakvoerder afzonderlijk kan handelen.

De zaakvoerders kunnen binnen het college van zaakvoerders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Delegatie van machten

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, machten te verlenen voor bepaalde doeleinden. Zij bepalen de vergoedingen verbonden aan deze delegatie van machten.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoering in geval van overdreven volmacht.

Gewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op eerste vrijdage van de maand juni om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar - jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig

december van hetzelfde jaar.

Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

Vereffening - benoeming en bevoegdheid vereffenaars.

a) Het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht in een verslag opgesteld door de zaakvoering en vermeld in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Bij dat verslag wordt er een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is opgesteld, waarover de commissaris, een bedrijfsrevisor of een accountant verslag uitbrengt.

De algemene vergadering spreekt zich dan uit over de voorgestelde ontbinding.

b) In geval van ontbinding van de vennootschap, wordt de vereffening gedaan op de wijze aangeduid door de algemene vergadering, die één of meer vereffenaars benoemt en hun machten en hun vergoedingen vaststelt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De benoeming van de vereffenaar(s) dient bevestigd te worden door de Rechtbank van Koophandel.

De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit, rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht. Elk jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor.

Compensatie

Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of de zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van vijftien december tweeduizend en vier betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking.

INSCHRIJVING - VOLSTORTING.

- De heer DESMEYTERE Dominique, voornoemd, verklaart in te schrijven op honderd achtenzestig (168) aandelen aan de prijs van honderd euro (100,00 EUR) per aandeel,

- Mevrouw DESMEYTERE Femke, voornoemd, verklaart in te schrijven op achttien (18) aandelen aan de prijs van honderd (100,00 EUR) per aandeel.

De verschijners verklaren en erkennen dat alle en ieder van de aldus ingeschreven aandelen gedeeltelijk afbetaald werden door storting in speciën van drieëndertig euro drieëndertig cent (33,33 EUR) per aandeel op een bijzondere rekening geopend bij de bank BNP PARIBAS FORTIS zodat een totaal bedrag van zes duizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) ter vrije beschikking staat van de vennootschap zoals wordt bevestigd door ondergetekende notaris aan de hand van het attest opgemaakt door voormelde bank op zes december tweeduizend en dertien.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste gewone algemene vergadering - Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend vijftien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend veertien.

Benoeming zaakvoerders.

Wordt benoemd als niet statutaire-zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur, de heer DESMEYTERE Dominique, geboren te Avelgem op eenentwintig september duizend negenhonderdeenenzestig, rijksregisternummer 610921-269-57, wonende te 8550 Zwevegem, Schellebroekstraat(Z) 50.

Zijn mandaat wordt effectief bij het verwerven door de vennootschap van de rechtspersoonlijkheid.

Zijn mandaat zal bezoldigd zijn

De zaakvoerder verklaart dat hem geen verbod werd opgelegd tot het uitoefenen van een mandaat van bestuurder of zaakvoerder in een handelsvennootschap.

Overname van verbintenissen

Ondergetekende notaris geeft lezing en uitleg aan comparanten van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen betreffende verbintenissen aangegaan in naam van een vennootschap in oprichting. De verschijners verklaren dat alle verrichtingen gedaan sedert een december tweeduizend en dertien voor rekening van de vennootschap in wording thans door de vennootschap overgenomen en bekrachtigd worden. Deze overname en bekrachtiging dienen bevestigd te worden door de zaakvoering na het verwerven van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

VOOR EENVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Benoit CLOET, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Luik B - Vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 22.07.2015 15336-0257-010
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 26.08.2016 16487-0330-010

Coordonnées
INTRODUCING NEW DEVELOPMENT IN RETAIL ORGANI…

Adresse
SCHELLEBROEKSTRAAT 50 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande