INVEST DESIGNERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INVEST DESIGNERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.680.048

Publication

07/05/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12302536*

Neergelegd

03-05-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0845680048

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): INVEST DESIGNERS (verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 8310 Brugge, Weidestraat 166

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

OPRICHTING - STATUTEN.

Uit een akte verleden voor Notaris Paul Lommée te Zedelgem op drie mei tweeduizend en

twaalf, eerstdaags te Registreren op het tweede registratiekantoor te Brugge, blijkt de

oprichting der BVBA "INVEST DESIGNERS"

1.VENNOTEN : 1. De Heer VAN HULLE Geoffrey Luc Marie, geboren te Brugge

op dertien april negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 8310 Brugge, Weidestraat

166.

Hij heeft rijksregisternummer 740413-055-70.

En zijn echtgenote

2. Mevrouw MICHIELSSENS Liesbeth Maria Ignace, geboren te Brugge op achttien

augustus negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 8310 Brugge, Weidestraat 166.

Zij heeft rijksregisternummer 790818-044-64.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel der gemeenschap krachtens huwelijkscontract verleden

voor ondergetekende notaris Paul Lommée te Zedelgem op twee april tweeduizend en acht,

niet gewijzigd op heden, zo verklaard.

2.NAAM en VORM: "INVEST DESIGNERS", BVBA;

3.ZETEL: Brugge, Weidestraat 166

4.DOEL: De vennootschap heeft als doel:

" Managementsvennootschap voor het uitvoeren van alle door derden opgedragen taken op het vlak van algemeen management en/of in niet-beperkende zin opgenoemd in verband met de

administratie, financiën, marketing, verkoop, human resources, productie, enzovoort.

" Patrimonium- en beheersvennootschap voor het beheren, de aankoop, verkoop, huur, verhuur, het ter beschikking stellen, het verlenen van concessies, het financieel of operationeel leasen van roerende en onroerende goederen in om het even welke vorm zoals daar zijn en niet-beperkend opgenoemd: als volle eigenaar, medeeigenaar, in naakte eigendom of als vruchtgebruiker.

" Algemene dienstverlening aan bedrijven, instellingen en particulieren zoals ondermeer en niet-beperkend opgenoemd het ter beschikking stellen van infrastructuur, handelsruimtes, secretariaatsdienst, telesecretariaat en onthaal.

" Holdingmaatschappij voor het beheer van minderheids- of meerderheidsparticipaties in bestaande of op te richten ondernemingen, vennootschappen, verenigingen, stichtingen of instellingen van welke aard dan ook en via alle mogelijke vormen van participatie en deelneming.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, juridische, economische en sociale aangelegenheden; inzake informatie & communicatietechnologie; inzake algemeen, interim- en crisismanagement; alsmede alle analyses, audits en expertises in voornoemde aangelegenheden, inbegrepen de uitvoering van alle mogelijke gerechtelijke en overheidsopdrachten.

" Administratief en organiserend secretariaat voor het beheer van personeels-en bedrijfsleiders-dossiers en de berekening van lonen, fiscale en andere heffingen, sociale en aanverwante bijdrages, de inning en doorstorting ervan aan de bevoegde instelling of betrokken partijen, alsmede het opstellen en indienen van alle noodzakelijke documenten dewelke hieraan inherent zijn.

" Organisatie, productie en realisatie, in eigen beheer, voor rekening van derden, via uitbesteding of door middel van onderaanneming van publicitaire of informatieve evenementen, van workshops, cursussen en opleidingen.

" Managementbureau en bookingsagentschap voor artiesten.

" Projectontwikkelaar en/of bouwpromotor inzake vastgoed.

" Syndicus en/of beheerder van onroerende goederen.

" Administratief en organiserend secretariaat teneinde arbitrale Uitspraken,

dadingen en minnelijke schikkingen tot stand te brengen van geschillen die voor arbitrage vatbaar zijn.

" Scheidsrechter, adviseur of expert in de beslechting van geschillen door middel van arbitrage inbegrepen de uitvoering van alle mogelijke gerechtelijke en overheidsopdrachten.

" Optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake arbitrage, mediatie, bemiddeling en minnelijke schikkingen.

" De vennootschap zal voor eigen rekening, voor rekening van derden of als tussenpersoon alle handelsfondsen, octrooien, patenten, licenties of portefeuilles kunnen verwerven, kopen of verkopen, huren en verhuren met inbegrip van het nemen of verstrekken van franchises of concessies.

" Het uitoefenen van de functie van zaakvoerder, bestuurder of van vereffenaar in ondernemingen, vennootschappen, verenigingen, vzw's, stichtingen of instellingen van welke aard dan ook.

" Het ter beschikking stellen van personeel en medewerkers, rechtstreeks of

onrechtstreeks, hetzij in onderaanneming of in samenwerkingsverband onder vaste

voogdij van de vennootschap.

" De vennootschap kan ten voordele van haar vennoten, haar zaakvoerders, bedrijfsleiders, medewerkers en derden, binnen de wettelijke beperkingen, leningen en kredieten toestaan en alle persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht en die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

De vennootschap zal zelf of door tussenkomst van derden alle mogelijke handelingen van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard kunnen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken ervan te vergemakkelijken.

- het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, deze oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, en binnen dit kader:

a) het aankopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen van onroerende goederen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

b) zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

c) alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van de eigen roerende en onroerende goederen.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en handelingen van roerende, onroerende en financiële aard verrichten, zowel in België als in het buitenland, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen vergemakkelijken of bevorderen.

De vennootschap mag belangen nemen door middel van deelneming, inbreng, fusie, onderschrijving, financiële tussenkomst, of gelijk welke andere wijze in andere Belgische of buitenlandse maatschappijen of ondernemingen bestaande of nog op te richten en die een gelijkwaardig of aanverwant doel hebben, die rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk het doel van de vennootschap kan bevorderen.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden indien de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zijn voldaan.

Zij mag tevens bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen zowel in België als in het buitenland oprichten.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handelsregister.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder één/driehonderdste (1/300ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 euro).

7.SAMENSTELLING : 1) De Heer VAN HULLE Geoffrey, voornoemd, honderd vijftig (150) aandelen zonder nominale waarde of NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO:9.300,00 ¬ 2) Mevrouw MICHIELSSENS Liesbeth, voornoemd, honderd vijftig (150) aandelen

zonder nominale waarde of NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO: 9.300,00 ¬

SAMEN : driehonderd (300) aandelen zonder nominale

waarde of achttienduizend zeshonderd euro: 18.600

De inschrijvers verklaren:

1) dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) volledig geplaatst is; het is verdeeld in driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/driehonderdste (1/300ste) van het maatschappelijk kapitaal.

2) dat op ieder aandeel dat overeenstemt met inbreng in geld tenminste één/vijfde (1/5de) gestort is.

3) dat het maatschappelijk kapitaal op heden is gestort tot beloop van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) hetzij door :

A. De Heer VAN HULLE Geoffrey, voornoemd, ten bedrage van DRIEDUIZEND HONDERD EURO (¬ 3.100,00 euro),

B. Mevrouw MICHIELSSENS Liesbeth, voornoemd, ten bedrage van DRIEDUIZEND HONDERD EURO (¬ 3.100,00 euro);

8.BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten, die de duur van hun opdracht bepaalt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij een college vormen. De oudste zaakvoerder treedt in dat geval steeds als Voorzitter op van het college. Indien de oudste zaakvoerder afstand doet van zijn aanduiding wordt onder de leden een andere Voorzitter gekozen. De Voorzitter zal alle vergaderingen leiden en staat in voor de organisatie der bijeenkomsten van het college.

Het college van zaakvoerders vergadert op de zetel van de vennootschap tenzij de Voorzitter anders heeft beslist.

Elke zaakvoerder heeft in het college één stem. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is het voorstel of agendapunt verworpen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De opdracht van elke zaakvoerder is kosteloos tenzij de algemene vergadering er anders over beschikt.

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de uitgebreidste macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, de algemene vergadering der vennoten bevoegd is.

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders, zo er meerdere zijn, kan onder zijn verantwoordelijkheid aan een of meerdere directeurs, gevolmachtigden of procuratiehouders, vennoten of niet, zijn machten gedeeltelijk overdragen of bepaalde bevoegdheden toewijzen.

De handtekening van de statutaire of gewone zaakvoerder moet in alle akten, waarbij de verantwoordelijkheid van de vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk voorafgaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid van statutaire of gewone zaakvoerder.

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening, de regelmatigheid vanuit het oogpunt van de wet en van de statuten en van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening zal worden uitgeoefend door ieder vennoot, die individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid bezit van een commissaris-revisor.

Indien de vennootschap niet meer voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het wetboek van vennootschappen, zal de controle worden toevertrouwd aan een commissarisrevisor te benoemen door de algemene vergadering overeenkomstig artikel 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

9.JAARVERGADERING : Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de laatste woensdag van de maand juni om veertien uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste woensdag van de maand juni van het jaar tweeduizend veertien om 14 uur.

10.JAARREKENING : Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de akte op de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel tot eenendertig december tweeduizend dertien.

11.BENOEMING : Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1) De Heer VAN HULLE Geoffrey, wonende te 8310 Brugge, Weidestraat 166;

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem.

op onzegel, bestemd voor inlassing in het BELGISCH STAATSBLAD.

Luik B - Vervolg

2) Mevrouw MICHIELSSENS Liesbeth, wonende te 8310 Brugge, Weidestraat 166;

voornoemd, die verklaren dit mandaat te aanvaarden en verklaren dat zij niet getroffen zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BIJZONDERE VOLMACHT - ONDERNEMINGSLOKET EN BELASTING OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE

Door de oprichters wordt met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht verleend met recht van indeplaatsstelling aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  OMEGA CONSULTING , met vestiging te 8200 Brugge (Sint-Andries), Messem 7, vertegenwoordigd door de heer Jim Goedbloed of één van haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde alle nodige formaliteiten te vervullen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen al te doen wat nodig of nuttig is voor : het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, via een ondernemingsloket en het verkrijgen van een ondernemingsnummer als resultaat daarvan alsook voor het bekomen van een nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der stichtingsakte dd. 3 mei 2012, eensluidend uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 30.08.2016 16576-0309-014

Coordonnées
INVEST DESIGNERS

Adresse
WEIDESTRAAT 166 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande