INVESTRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INVESTRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.200.216

Publication

06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 26.04.2013 13106-0332-012
10/01/2013
ÿþ mod 15.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr: 0832.200.216

Benaming (voluit) : Country Holiday (verkort) :

111111,111F51111U1 III

Vo beha aan Belç Staat

CII

tvectergetegd ter griffie van cie rechtbank van koophandel

Brugge - as tenue

Op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moerletestraat 6

8211 Zedelgem (Aartrijke)

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

!' Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten opgemaakt door notaris! Stefaan Buylaert te Torhout op 20 december 2012, waarvan het registratierelaas als volgt luidt: "Geregistreerd.; op het kantoor der registratie Torhout op 24 DEC. 2012 Boek 669, Blad 26, Vak 20, tien bladen, geen renvooien, Ontvangen: Vijfentwintig Euro (25,00 Euro). Bij delegatie de fiscaal deskundige (get.) Anja DE;; JONGHE" heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COUNTRY HOLIDAY", volgende;; besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT  NAAMSWIJZIGING

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "INVESTRO".

TWEEDE BESLUIT  ZETELWIJZIGING

De vergadering besluit dat de zetel voortaan zal gevestigd zijn te Brugge, Scheepsdalelaan 37

DERDE BESLUIT VRIJWILLIG ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

:; De heer Guy ROHART en mevrouw Bernadette HESSEL, beiden voornoemd, dienen hierbij vrijwillig, met;; ingang van heden, hun ontslag in als statutair zaakvoerder van de vennootschap.

De vergadering besluit deze ontslagen te aanvaarden. De goedkeuring van de jaarrekening over het lopende!; boekjaar zal gelden als decharge aan deze ontslagnemende zaakvoerders voor de volledige periode van hun;' bestuur.

VIERDE BESLUIT  BENOEMING (NIET)STATUTAIR ZAAKVOERDER

De vergadering beslist, de heer Steve ROHART, voornoemd, te benoemen tot statutair zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur vanaf heden en dit tot herroeping van zijn mandaat, zoals bepaald in het;; vijfde besluit hierna,

i De heer Steve ROHART, voornoemd, is alhier mede verschenen en verklaart zijn mandaat te aanvaarden en;; verklaart niet getroffen te zijn door een verbodsbepaling voor de uitoefening van zijn mandaat.

De vergadering beslist vervolgens mevrouw Melanie STRUBBE, voornoemd, te benoemen tot niet-statutaili zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur vanaf heden en dit tot herroeping van haar mandaat. Mevrouw Melanie STRUBBE, voornoemd, alhier tussenkomend, verklaart haar mandaat te aanvaarden en°: verklaart niet getroffen te zijn door een verbodsbepaling voor de uitoefening van haar mandaat.

VIJFDE BESLUIT  (HER)FORMULERING MODALITEITEN ;}

De vergadering besluit de modaliteiten van: uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld,;, overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden, ondeelbaarheid, voistorting en uitgifte van effecten,!; beslag, beëindiging mandaat, benoeming, bevoegdheid en bezoldiging van zaakvoerder(s) en;; commissaris(sen), bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering,;; winstverdeling, ontbinding, vereffening, omzetting en geschillenbeslechting te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het zesde besluit hierna.

ZESDE BESLUIT AANNEMING NIEUWE STATUTEN De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt:

1) Naam : INVESTRO

2) Zetel : 8000 Brugge, Scheepsdalelaan 37

;; 3) Doel : De vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.,,r_, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

1. Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goeden, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

2. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

3. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

4. Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

5. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

6. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden,

7. Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden onder

; meer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan;

dit alles in de ruimste zin.

8. Het optreden als tussenpersoon in de handel.

9. Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

10. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechte op knowhow en ontwikkelde procedés.

11. De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

12. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

13. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België ais in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zicht door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in aile bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren. De vennootschap kan, bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins, een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland.

De vennootschap kan alle hoegenaamde burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen.

Zij kan ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Alsmede al hetgeen daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mede houdt.

4) Duur : onbeperkt

5) Kapitaal : honderdachttienduizend zeshonderd euro (¬ 118.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

6) Externe vertegenw000rdiging

ledere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte,

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin ais kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet ; tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

7) Boekjaar : Het boekjaar der vennootschap begint ieder jaar op één oktober en wordt op dertig september van het daarop volgend jaar afgesloten.

8) De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand februari om tien uur.

9) Winstverdeling :

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

k mari 11.1

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

10) Vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

ln de gevallen bepaald door het Wetboek van vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte. Alsdan dient geen vereffenaar benoemd te worden.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf docr de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op aile aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten,

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd. 20/12/2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voort

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

13/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 06.09.2012, NGL 06.11.2012 12634-0021-011
04/07/2011
ÿþ Mod Y.7

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111J111.9011M1.11

Voo behou aan h Belgh Staats)

ven koophendel egje - afcielihig OOSTEN

2 2rJJ{U,NI 2011

r

1ie

00

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) :

Rechtsvoren :

Zetel : 0832.200.216

Country Holiday

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 8211 Zedelgem (Aartrijke), Moerletestraat 6

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten opgemaakt door notaris Stefaan Buylaert te Torhout op 16 juni 2011, neergelegd op de rechtbank van koophandel voor registratie heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Country Holiday" volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis en ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het door de, wet vereiste verstag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cleppe, Keunen 8; Partners bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te: 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 19 bus 1, hiertoe aangesteld door de voornoemde verschijners,. betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

Het besluit van de revisor, luidt letterlijk als volgt:

"8. Conclusie

Het onderzoek dat wij in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek Vennootschappen uitvoerden ter: gelegenheid van een geplande kapitaalverhoging die een niet geldelijke inbreng omvat, bij de besloten vennoot: schap met beperkte aansprakelijkheid Country Holiday, Moerletestraat 6, 8211 Zedelgem (Aartrijke) laat de volgende conclusies toe:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der! Bedrijfsrevisoren.

2. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de: bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

3. De beschrijving van de activa die ingebracht zullen worden, voldoet aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

4. Er worden geen nieuwe aandelen gecreëerd naar aanleiding van de inbreng in natura, maar de overlaters ontvangen wel een vordering in rekening-courant van ¬ 1.100.000,00.

5. De voorgestelde waarderingsmethoden zijn bedrijfseconomisch verantwoord in het licht van het! maatschappelijk doel.

" 6. Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen;

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Brugge 18 mei 2011

(getekend)

BVBA CLEPPE, KEUNEN EN PARTNERS, bedrijfsrevisoren

PETER VANDEWALLE, zaakvoerder"

Verslag zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders.

Neerlegging verslagen

Alle aanwezige of vertegenwoordigde vennoten erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben`

ontvangen en er ten gepaste tijde kennis van genomen te hebben. Beide verslagen zullen tegelijk met de

uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens met algemeenheid van stemmen een kapitaalverhoging door te voeren:

ten bedrage van honderdduizend euro (E 100.000,00) om het te kapitaal te brengen van achttienduizend:

zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd achttienduizend zeshonderd euro (¬ 118.600,00) door de hierna':

beschreven inbreng in natura door de eohtgenoten Guy Rohart-Hessel Bernadette, beiden voornoemd, en zon

der creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Voorwerp van de inbreng

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

;r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De heer Guy Rokart en mevrouw Hessel Bernadette, beiden voorno

emd, hierna gezamenlijk genoemd "de

inbrengers" verklaren over te gaan tot de inbreng van nagemeld onroerend goed en nagemelde roerende goederen:

BESCHRIJVING VAN HET GOED

GEMEENTE JABBEKE - zesde afdeling (voorheen Snellegem)

Een hoeve op en met grond en aanhorigheden en medegaand perceel bosgrond, gelegen Kasteeldreef nummer 1, ter plaatse genaamd '3de beloop', gekadastreerd in de sectie A, volgens titel nummers 218/H, 259/K en 218/K en volgens kadaster nummers 21811- en 2591K, voor een oppervlakte volgens titel en kadaster van eenenzeventig are tweeëntwintig centiare (71a 22ca).

Welgekend door alle partijen die er geen nadere omschrijving van verlangen.

Zijn tevens inbegrepen in huidige inbreng, de navolgende roerende goederen: de volledige inboedel, waaronder ondermeer bidstoel, bank, twee kerkstoelen, buffetkast, twee grote tafels drie meter in eik met arduinen blad en vierentwintig bijhorende stoelen, salon voor twintig personen, flatscreen, video, dvd, mini stereo installatie, buffetkast, Engelse kast, TV kast, diverse schilderijen, beelden, opzet, veranda tafel, glazen blad met marmeren voet, tien stoelen, veranda zetels tien personen, keukenstoelen, twee frigokasten, microgolf, koffieset, bravilor koffiezetmachine, vatwasmachine, klein materiaal keuken, diepvriezer, alle kookgerief, potten, pannen, biljart, fitnesstoestel, elf tweepersoonsbedden, zeven éénpersoonsbedden, donsdeken, lakens, hoofdkussens (voor dertig personen), elf kleerkasten, vierentwintig stoelen, één chinese paravan driedelig, één houten olifant, jacuzzi acht personen, zes terrastafels vier personen, vierentwintig terrasstoelen, vier ligbedden, barbecueset.

HYPOTHECAIRE TOESTAND

Het goed wordt ingebracht voor vrij, zuiver en onbelast van enige hypotheek of andere belemmering.

ONTSLAG AMBTSHALVE INSCHRIJVING:

De Hypotheekbewaarder wordt uitdrukkelijk ontslagen ambtshalve inschrijving te nemen bij het

overschrijven van een afschrift dezer.

VERKLARING PRO FISCO

Il. REGISTRATIERECHTEN

B. Enkel voor wat de inning van de registratierechten betreft verklaren de verschijnende partijen dat

- de verkoopswaarde van de voormelde ingebrachte roerende goederen pro fisco geschat wordt op

honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

- de verkoopswaarde van de voormelde ingebrachte onroerende goederen pro fisco geschat wordt op een

miljoen honderdduizend euro (¬ 1.100.000,00).

Vergoeding van de inbreng  gemengde inbreng

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed

wordt als volgt : "

A. deels, hetzij ten bedrage van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) door inbreng in natura ten belope van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) met name om het kapitaal te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd achttienduizend zeshonderd euro (¬ 118.600,00) zonder creatie en uitgifte van

nieuwe aandelen. "

B. deels, hetzij ten bedrage van een miljoen honderdduizend euro (¬ 1.100.000,00) door boeking op de rekening-courant welke zal geopend worden in de boeken van de vennootschap op naam van de heer Rohart i Guy en mevrouw Hesse! Bernadette, beiden voornoemd.

Het al dan niet rentedragend karakter van de schuldvordering in rekening-courant en in voorkomend geval de erop van toepassing zijnde rentevoet zal jaarlijks door de algemene vergadering worden bepaald naar aanleiding van de jaarvergadering.

Deze schuldvordering is terugstortbaar ingevolge een voorafgaandelijk verzoek van ten minste zes maanden of behoudens akkoord van de ven-ootschap. Deze laatste kan daarenboven de schuld geheel of gedeeltelijk vervroegd aflossen.

TWEEDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal i van de vennootschap thans honderd achttienduizend zeshonderd euro (¬ 118.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen.

De eerste zin van artikel vijf van de statuten wordt dienovereenkomstig aangepast als volgt :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd achttienduizend zeshonderd euro (¬ 118.600,00) en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd. 16/06/2011

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag van de zaakvoerder

- coördinatie van de statuten

Stefaan Buylaert

Notaris te Torhout

Op...... --

de laatste bl z. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/01/2011
ÿþ Mod 2.1

l i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

" Staatsblad

Ondernemingsnr : © 83,2 Benaming

(voluit) : COUNTRY HOLIDAY

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8211 Zedelgem (Aartrijke), Moerletestraat 6

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Notaris Stefaan Buylaert te Torhout op dertien december tweeduizend

en tien, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vbár registratie.

Dat:

1) Er door:

De heer ROHART, Guy Joseph Marguerite Marie, geboren te Gent op 20 juni 1954, EN zijn echtgenote,

mevrouw HESSEL, Bernadette Florine Olga, geboren te Nieuwpoort op 23 januari 1957, samenwonende te

8211 Zedelgem (Aartrijke), Moerletestraat 6.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) Naam: COUNTRY HOLIDAY

3) Zetel: 8211 Zedelgem (Aartrijke), Moerletestraat 6

4) Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

1. Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, aile activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

2. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

3. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

4. Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en. uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

5. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

6. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten,

" de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke; waarborgen in het voordeel van derden.

7. Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden: ondermeer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

8. Het optreden als tussenpersoon in de handel.

9. Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop,: verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

10. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés.

11. De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als medeëigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

12. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

13. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en

voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op

_.alle.wijzen.en.volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

" iiooia3s"

ll

veaergelega ter griffie van ce rechtbank van koopha rj

Brugge - af eli.. te. Oostende op 24B 110

Griffie!» rarrfr" ra~

Í d

4.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap kan, bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins, een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland.

De vennootschap kan alle hoegenaamde burgerlijke-, commerciële-, industriële-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezen-lijking daarvan te bevorderen.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen. Alsmede al hetgeen daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mede houdt.

5) Duur: onbeperkt

6) Kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen

zonder aanduiding van nominale waarde.

Op het kapitaal werd volledig ingeschreven in geld en dit als volgt:

1/ De heer Rohart Guy, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen, dewelke hij gedeeltelijk volstort door

inbreng van een bedrag van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00);

2/ Mevrouw Hessel Bernadette, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen, dewelke zij gedeeltelijk

volstort door inbreng van een bedrag van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

7) Externe vertegenwoordiging

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

Wordt aangesteld tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap de heer Rohart Guy en mevrouw Bernadette Hessel, beiden voornoemd, die beiden aanvaarden.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk wor-den herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

8) Boekjaar:

Het boekjaar der vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september. Het eerste boekjaar vangt aan zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft gekregen om te eindigen op dertig september tweeduizend en elf.

9) De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van februari om tien uur en voor het eerst in tweeduizend en twaalf.

10) Winstverdeling:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

11) Vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

12) Aanstelling zaakvoerder:

Wordt aangesteld tot statutaire zaakvoerder.

De heer Rohart Guy en mevrouw Hessel Bernadette, beiden voornoemd, die aanvaarden.

13) Deponering van het gestorte kapitaal: ondergetekende notaris bevestigt dat de som van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas-Fortis bank.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte de dato 13 december 2010

Stefaan Buylaert

Notaris te Torhout

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 02.02.2015, NGL 09.03.2015 15059-0414-013
08/11/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
INVESTRO

Adresse
GISTELSE STEENWEG 27 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande