ION HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ION HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.549.639

Publication

21/01/2014
ÿþ MW Wied 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0840.649.639

Benaming

(voluit) HECTA REAL ESTATE 1NVESTMENT MANAGEMENT

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 8790 Waregem, Franklin Rooseventlaan 174

Onderwerp akte: Kapitaalverhoging

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Frederic Maelfait te Harelbeke op 6 december 2013, BLIJKT DAT

- De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met 180.000,00 E om het te brengen van 20.000,00 E op 200.000,00 E, door creatie van duizend achthonderd (1.800) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelen, en in de winsten delend vanaf heden. Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven a pari van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel. Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk in geld ingeschreven. Deze nieuwe aandelen worden volledig volstort op het ogenblik van de inschrijving.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van 180.000,00 E voorafgaandelijk, overeenkomstig 311 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd.

- De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de nieuwe/gewijzigde bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

Fred eric Maelfait, notaris

Op de laatst blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

MONIITUR BELGE

14 11- 2014

NEERGELEGD

-7, 01, 2014

BELGISCH

STAATSELL

fl

RECHTBANK KOOPHANDEL

eeoFfrele

Ulli

E St

*14021243*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 19.11.2013, NGL 23.12.2013 13698-0169-013
04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 18.11.2014, NGL 25.11.2014 14677-0501-015
16/02/2015
ÿþ Mad Won! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:UR BELGE.' ,"

02- 2015

STAATSBL-1secht~$r~~~~l7o7r~I~ANDEL

`=

NEERGELEGD

1 5 JAN, 2015 ,,-,,w

Gerrt, a ORTRIJK

MONT

11.6

BELGISC

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr _ 0840.549.639

benaming

(voluit) : HECTA REAL ESTATE INVESTMENT MANAGEMENT (verkort) : HECTA REIM

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Franklin Rooseveltlaan 174

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Frederic Maelfait te Harelbeke op 14 januari 2015,

BLIJKT DAT

-De naam werd gewijzigd in `ION HOLDING'.

-De statuten werden aangepast aan de genomen besluiten.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

Frederic Maelfait, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: een uitgifte van de akte en de coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/10/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*11306345*

Neergelegd

24-10-2011

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : HECTA REAL ESTATE INVESTMENT MANAGEMENT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8790 Waregem, Franklin Rooseveltlaan 174

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Frederic MAELFAIT, notaris met standplaats te Harelbeke, op 21 oktober

2011,

BLIJKT DAT:

1. De heer RUYSSCHAERT Jan Maria Joris Herman, geboren te Gent op 21 september 1958 echtgenoot van mevrouw Vanhouteghem, Lieve Maria Agnes, beiden gedomicilieerd en verblijvende te 9830 Sint-Martens-Latem, Bogaertstraat 24.

2. De heer VANFLETEREN Kristof Alfons Luc, geboren te Kortrijk op 26 januari 1980, echtgenoot van Rodts Sofie Bernadette Willem, gedomicilieerd en verblijvende te 8500 Kortrijk, Beheerstraat 74.

3. De heer DEMUYNCK Davy Roger Godard, geboren te Kortrijk op 10 februari 1980, echtgenoot van Veys, Isolde Drea Tony, gedomicilieerd en verblijvende te 8810 Lichtervelde, Kauwentijnestraat 11.

4. De heer THIERS Paul Albert Gabriël, geboren te Kortrijk op 4 augustus 1957, echtgenoot van mevrouw Gysel, Fabienne Simonne Anna, gedomicilieerd en verblijvende te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk-Het Zoute 830 bus 15.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam: "HECTA REAL ESTATE INVESTMENT MANAGEMENT", in het kort "HECTA REIM".

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

 De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

- Het kopen en verkopen van aandelen in diverse vennootschappen;

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering; Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, opties, warrants, futures, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlands bestaande of nog op te richten vennootschappen.

- Het verstrekken of toestaan van leningen en kredietopeningen, onder om het even welke vorm, al dan niet met hypotheek gewaarborgd; het financieren van vastgoedprojecten; het verstrekken van middelen en diensten aan ondernemingen, particulieren, organisaties en alle mogelijke instanties; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels- en, financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen en hypotheekmaatschappijen;

- De aankoop, ontwikkeling, verkoop en beheer van onroerende goederen;

- De studie, het ontwerpen, ontwikkelen, promoten en begeleiden van vastgoedprojecten allerhande;

- Het, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, stellen van allerhande verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, verkavelen, beheren, valoriseren en advies verlenen omtrent allerhande onroerende goederen;

- Het nemen of toestaan van optierechten tot koop of verkoop van vastgoed;

- Het aangaan van een onroerende leasing;

- Het uitbaten van een algemene bouwonderneming beperkt tot de coördinatie van voormelde projecten; - Alle mogelijke operaties van onroerende aard, met inbegrip van huur, huurfinanciering, leasing, erfpacht, opstal, vruchtgebruik, verkoop, inbreng, projectontwikkeling, mijnbouw, bosbouw-verrichtingen, grote infrastructuurwerken, olie en natuurlijke rijkdommen, schepen enzovoort, alsmede alle handel in verband met deze activiteiten;

- Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

0840549639

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Het coördineren van werkzaamheden in de breedste zin van het woord;

- Voor eigen rekening of voor rekening van derden tussenpersoon / makelaar zijn in alle onroerende verrichtingen in de breedste zin van het woord. Bijgevolg kan zij alle al dan niet gebouwde goederen of terreinen kopen, verkopen, huren, verhuren en schatten, alle zakelijke of persoonlijke rechten in verband met deze goederen verlenen of aanvaarden, deze goederen verdelen in loten, promotieverrichtingen uitvoeren, ieder advies verstrekken en iedere technische bijstand verlenen inzake onroerende goederen.

- Onderneming in onroerende goederen, meer bepaald, projectontwikkeling, het verwerven, vervreemden, ruilen, bouwen, verbouwen, herbouwen, afbreken, veranderen, uitbaten, beleggen in, beheren, huren, verhuren, renoveren, herbestemmen, verkavelen, productief maken, van alle types onroerende goederen, hierna opgesomd maar niet beperkt tot, gronden, woningen, villa's, hoeves, appartementen, lofts, studentenkamers, logistieke panden, industriële panden, semi-industriële panden, stadswinkels, baanwinkels, alle soorten retail panden, horeca en vrijetijds panden, cafés, restaurants, luxevastgoed, kantoren, chalets, winkelcentra, parkings, garages, infrastructuur, enzovoort en aanverwante goederen voor eigen rekening, voor rekening van derden of in onderlinge samenwerking met derden.

- Het optreden als aannemer in vastgoedprojecten allerhande;

Alle bovenstaande activiteiten kan de vennootschap uitvoeren voor eigen rekening, voor rekening van derden of in onderlinge samenwerking met derden.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of die er de verwezenlijking van vergemakkelijken.

Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

In het geval het verrichten van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De zetel is gevestigd te 8790 Waregem, Franklin Rooseveltlaan 174 (gerechtelijk arrondissement Kortrijk). Het maatschappelijk kapitaal bedraagt: twintigduizend euro (20.000 EUR), volledig volstort.

De oprichter sub 1 heeft ingetekend op 50 aandelen voor 5.000,00 ¬ , volledig volstort. De oprichter sub 2 heeft ingetekend op 50 aandelen voor 5.000,00 ¬ , volledig volstort.

De oprichter sub 3 heeft ingetekend op 50 aandelen voor 5.000,00 ¬ , volledig volstort.

De oprichter sub 4 heeft ingetekend op 50 aandelen voor 5.000,00 ¬ , volledig volstort.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op een

bijzondere rekening nummer IBAN BE57.7310.2091.9235, geopend overeenkomstig artikel 224 van het

Wetboek van vennootschappen op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC BANK.

Het bewijs van depot, verstrekt door de voormelde bank op datum van 18 oktober 2011, wordt aan de

ondergetekende notaris voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven.

Als statutaire zaakvoerder werden benoemd voor onbepaalde duur:

- de heer Ruysschaert Jan, geboren te Gent op 21 september 1958;

- de heer Vanfleteren Kristof, geboren te Kortrijk op 26 januari 1980;

- de heer Demuynck Davy, geboren te Kortrijk op 10 februari 1980

- de heer Thiers Paul, geboren te Kortrijk op 4 augustus 1957.

De Vennootschap zal naar derden toe slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door minimum twee van

haar zaakvoerders, samen handelend.

Het boekjaar begint op 1 juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het volgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot dertig juni 2013.

De jaarvergadering zal gehouden worden de derde dinsdag van de maand november om 11.00 uur op de zetel

van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke

feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vergadering wordt voorgezeten door de oudste (in leeftijd) of enige zaakvoerder, die de secretaris en de

stemopnemers aanduidt (indien het aantal aanwezige personen het toelaat).

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal ter stemming

vertegenwoordigde aandelen. Dit alles behoudens de bij de wet bepaalde bijzondere meerderheden. Een

onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en

aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto

winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de

wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt.

Het overschot van de winst zal jaarlijks effectief uitgekeerd worden ten belope van vijfentwintig procent (25%)

en de resterende winst zal toegevoegd worden aan de reserves.

De algemene vergadering kan evenwel indien alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, met

unanimiteit afwijken van voorgaande regel. Deze afwijking zal dan slechts uitwerking hebben voor dat ene

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

specifieke boekjaar. Een afwijking bij unaniem akkoord kan dus nooit betrekking hebben op meerdere boekjaren.

De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Ingeval van ontbinding benoemt de algemene vergadering, onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging of homologatie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. Na afbetaling van alle schulden zal het batig saldo verdeeld worden tussen al de vennoten in evenredigheid van hun aandelen.

De vennootschap is niet ontbonden door de faling, het onvermogen, de ontzetting of het overlijden van één der vennoten.

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte, kopie volmacht.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel Frederic Maelfait, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 19.10.2015, NGL 30.10.2015 15661-0452-028

Coordonnées
ION HOLDING

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 174 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande