ISAKRI

Divers


Dénomination : ISAKRI
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 553.890.685

Publication

26/06/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR Ban'

19 -06- 2014 BELGISCH STA'%TSD

~

NEERGELEGD

2 8 MEI 2014

n Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

c.1rtt-ne

Ondernemingsnr : O r53. gqo 6$S

Benaming

(voluit) : ISAKRI

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Pereboomhof 34 , 8560 Gullegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge I.COMPARTITIE

Op heden

Is door ondergetekenden-oprichters, met name

1, Leroy Kris, Pereboomhof 34, te 8560 Gullegem geboren te Kortrijk op 18/04/1969

2. Nolf Isabel , Pereboomhof 34, 8560 Gullegem geboren te Kortrijk op 20/11/1968

OPRICHTERSVERKIARING

Besloten een vennootschap onder firma op te richten, in dezer voege:

I (.VENNOOTSCHAPSCONTRACT

De vennootschap is een vennootschap in de vorm van een vennootschap onder firma.

De firmanaam luidt : ISAKRI

De zetel wordt gevestigd in de Pereboomhof 34, te 8560 Gullegem. De vennootschap kan ook , bij gewoon besluit van de zaakvoerder de administratieve of exploitatiezetel overbrengen waar hij dit nodig acht.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De statuten zijn bepaald zoals hierna wordt opgegeven. Het kapitaal van de vennootschap dat geheel wordt geplaatst is 60.000 ¬ en is verdeeld in 100 aandelen met een fractiewaarde van 1/100 van het kapitaal.

Samen : 600 aandelen wat de totaliteit omvat van aile uitgegeven en ingeschreven aandelen ,60.000 ¬ wat de totaliteit van het geplaatst kapitaal omvat.

III, STATUTEN

Art 1. Rechtsvorm en benaming

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een vennootschap onder firma (art 2 Wb Venn.)

Haar naam luidt : ISAKRI

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Art 2 Zetel

De zetel bevindt zich in de Pereboomhof 34 te B-8560 Gulfegem

Art 3 puur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Art 4 Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van haar onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen , onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan, die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende zaken;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van haar roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- het verlenen van diensten en praktische hulp inzake consultancy, adviesverlening, HR, administratieve prestaties, computerservices, public relations, communicatie en andere zakelijke dienstverlening en dit in de meest ruime betekenis;

- overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer;

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van, en de investering in, rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- het opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar, managementactiviteiten van holdings, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijke kapitaal en andere;

ln het algemeen zal de vennootschap zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, zowel in België als in het buitenland, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat,

De vennootschap zal, in het algemeen, alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel of die van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken en voor zover deze verrichtingen de burgerlijke aard van de vennootschap niet in het gedrang brengen.

Art 5 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op 60 000 euro en volledig volstort.

Art 6 Aandelen

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 600 aandelen met een fractiewaarde van 1/600ste van het kapitaal

De aandelen zijn op naam en worden aangetekend in een register dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap dat daar ter inzage is van de vennoten,

De aandelen zijn niet vrij overdraagbaar.

Ze kunnen slechts worden overgedragen onder de levenden aan een vennoot of aan een persoon die de hoedanigheid heeft door de statuten vereist om vennoot te kunnen worden mits éénparige goedkeuring van de overdracht door de medevenn(o)ten.

Indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbon-'den rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap ais eigenaar op te treden.

i+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen, Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker.

Indien één of meer aandelen in pand gegeven zijn, dan blijft de pandgevende schuldenaar de eraan verbonden rechten uitoefenen."

Art 7.1 Vennoten

Vennoot is de natuurlijke persoon die als dusdanig opgetreden is bij de oprichting of unaniem is aanvaard door de vennoten en als vennoot is ingeschreven in het aandelen register nadat hij zich plechtig heeft verbonden door de gedateerde, handgeschreven vermelding "goed voor hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid" gevolgd door zijn handtekening.

Over de aanvaarding, uittreding of uitsluiting van een vennoot beslist de algemene vergadering van vennoten bij éénparigheid ongeacht het aantal aanwezigen.

Faillissement, kennelijk onvermogen, aanvraag van concordaat van een vennoot heeft van rechtswege uittreding tot gevolg en vernietiging van het aandeel van de betrokken vennoot dat niet kan worden overgedragen.

De uittredende vennoot of uitgesloten vennoot heeft geen recht op een scheidingsaandeel,

Artikel 7,2 Overlijden

Het overlijden van een vennoot heeft de ontbinding van de vennootschap niet ten gevolge. Bij overlijden van één van de vennoten kunnen de overblijvende vennoten de aandelen van de erfgenamen overnemen tegen de waarde per aandeel vastgesteld in de notulen van de laatste vergadering der vennoten, voorafgaand aan het overlijden.

Zo er na het overlijden van een vennoot nog slechts één vennoot overblijft, staat het deze vrij de vennootschap te ontbinden dan wel een derde partij de aandelen van de erfgenamen te laten overnemen tegen de waarde per aandeel vastgesteld zoals supra vermeld.

Art 8 Bestuur

De leiding van de vennootschap berust bij de zaakvoerders bij unanieme beslissing verkozen door de vennoten.

Art 8.1

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de

vennootschap te realiseren. Zij treffen de besluiten naar eigen inzicht.

Art 8.2

De zaakvcerders vertegenwoordigen de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

De vennootschap wordt ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de zaakvoerders aan wie

volledige individuele vertegenwoordigingsmacht is toegekend.

Art 9 Controle

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controle bevoegdheid van een commissaris en heeft recht op de informatie bepaald in art 137 van het wetboek vennootschappen, teneinde zich te kunnen vergewissen van de financiële toestand van de vennootschap, van de waarheidsgetrouwheid van de jaarrekening en van de regelmatigheid van de in deze jaarrekening weer te geven verrichtingen.

Art 166 van het Vennootschappenwetboek is eveneens van toepassing.

Art 10 Vergadering van vennoten

Ieder besluit van de vennotenvergadering moet met éénparigheid van alle vennoten gebeuren.

Behoren tot de uitsluitende bevoegdheid van deze vergadering

.statutenwijziging ;

" toetreding, uitsluiting, aanvaarding vennoot

"wijziging essentiële bestanddelen van de vennootschapsovereenkomst ;

.goedkeuring van de resultaten en resultaatbestemming

" ontbinding

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering van vennoten gaat minstens éénmaal per jaar door, dit de eerste zaterdag van de maand juni op de zetel van de vennootschap. Op deze jaarvergadering worden de rekeningen en resultaat goedgekeurd als ook andere in de uitnodiging vermelde agendapunten besproken.

De bijeenroeping van deze vergadering gebeurt door de zaakvoerders die de vennoten minstens 14 dagen voor de vergadering per aangetekend schrijven uitnodigt.

De vennoten worden tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van hun identiteitskaart en van het ontvangstbewijs van de aangetekend verzonden aanmelding.

ledere vennoot mag zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde , al dan niet vennoot. Zijn volmacht moet samen met zijn identiteitsbewijs worden voorgelegd aan de voorzitter van de vergadering.

Art 11 Boekjaar  jaarrekening -- winst

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december

Op het eind van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van

de vennootschap opgesteld en wordt het resultaat opgemaakt over het voorbije boekjaar.

Op voorstel van de zaakvoerder zal de vergadering van vennoten beslissen over de resultaatsbestemming,

Art 12 Ontbinding

De vennootschap blijft na haar ontbinding ongeacht of deze van rechtswege, door uitspraak van de rechter of bij besluit van de vergadering van de vennoten, plaats vond met het oog op haar vereffening en tot aan de sluiting ervan ais rechtspersoon voortbestaan,

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de vergadering van vennoten de zaakvoerder tot vereffenaar,

De zaakvoerder handelt als dan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer hij optrad in zijn hoedanigheid van zaakvoerder en heeft de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in artikelen 186,187 & 188 van het Wb Venn, zonder dat hij daarvoor een voorafgaandelijke machtiging van de vergadering van vennoten behoeft;

Zijn aanstelling geldt- behoudens ontslag door de vergadering van vennoten- voor onbepaalde duur en tot beëindiging van zijn opdracht.

Het netto-provenu van de vereffening , na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaar onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zijn bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door de vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Dat de onbekwaamverklaring of het kennelijk onvermogen van de vennoot, alsook het overlijden van een vennoot of een statutaire zaakvoerder niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg heeft;

Dat de ontbinding en sluiting van de vereffening in 1 akte ook mogelijk is, mits voldaan is aan de voorwaarden gesteld door het Wetboek van vennootschappen.

Art 13 Keuze van de woonplaats

De vennoten worden geacht woonplaats te hebben gekozen op het adres dat in de aandelenregister wordt ingeschreven bij hun toetreding. Met latere adreswijzigingen wordt slechts rekening gehouden in zoverre de vennoten op eigen initiatief deze wijziging schriftelijk hebben medegedeeld aan de zaakvoerder

1V.SLOTBEPALINGBN

Met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap nemen de oprichters volgende besluiten

- met unanimiteit wordt Isabel Nalf en Leroy Kris benoemd tot statutair zaakvoerder. Hun mandaat is van onbepaalde duur, Aan hem wordt de volledige vertegenwoordigersmacht verleend om alleen handelend

namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. De toegekende functie wordt door de

aanwezige zaakvoerders aanvaard.

Het eerste boekjaar zal beginnen op 26/05/2014 en eindigen op 31112/2015,

Opgemaakt in tweevoud te Gullegem, 26 mei 2014

Een origineel wordt bewaard op de zetel van de vennootschap.

Het tweede exemplaar wordt neergelegd in het vennootschapsdossier.

Goed voor hoofdelijke en onbeperkte verbintenis.

Kris Leroy Isabel Nolf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ISAKRI

Adresse
Zetel : Pereboomhof 34 , 8560 Gullegem

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande