ISOLANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ISOLANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.032.254

Publication

28/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 28.09.2013, NGL 18.01.2014 14013-0079-014
04/01/2012
ÿþ Mal Waà 71, S

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de rechtbank vars koophandel Brugge - afdel"

o 2 2 DEC. 201

Griffie

u i i i i III u Ai



*12002516*

Ondernemingsnr : o gif . p 3z

Benaming

(voluit) : ISOLANS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Oude Kreekweg 25 8450 Bredene

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte, verleden voor ons, Carl Polfliet, notaris te Oostende op 21 december- tweeduizend en elf, te registreren, blijkt dat:

De heer ANSEEUW Jeroen Frank Rogier Rony, geboren te Ieper op veertien maart negentienhonderd tweeënzeventig, nationaal nummer 72.03.14 221-19, wonende te 8450 Bredene, Oudekreekweg 25, echtgenoot van mevrouw Vanstichel Ina, geboren te Asse op negenentwintig oktober negentienhonderd vierenzeventig.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam ISOLANS.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZENDZESHONDERD` EURO (18.600,00 ¬ ) was bij de oprichting volledig geplaatst en is verdeeld in honderdzesentachtig aandelen met ieder een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste= van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal is volstort ten belope van twaalfduizendvierhonderd euro.

De oprichter verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van: twaalfduizendvierhonderd euro waarvoor hem honderdzesentachtig aandelen toegekend zijn. De oprichter verklaart dat alle aandelen volgestort zijn ten belope van twee/derden.

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8450 Bredene, Oude Kreekweg 25.

Hij mag op elke andere plaats van het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad overgebracht worden door een in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekend te maken beslissing van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s); administratieve of bedrijfszetels, filialen, depots, agentschappen, kantoren en vertegenwoordigen vestigen, zowel in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden. of in deelnemingen met derden, zelf of door bemiddeling van elke natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

- Het plaatsen van isolatie

- installatie van verwarming, sanitaire installaties, klimaatregeling en ventilatie' isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van

koelsystemen

Op de laatste blz.

van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

- gevelreiniging, voegwerken, ...

- chapewerken

- onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken

- aanleg en onderhoud van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden

- Tussenpersoon in de handel

- De groothandel in materiaal voor de installatie van sanitair en centrale

verwarming

- Handelsbemiddeling in sanitaire artikelen

De reparatie en onderhoud van verwarmingsinstallaties

- Het leveren, plaatsen, onderhouden en repareren van zonnepanelen

- Stukadoorswerk

- Plaatsen van tussenwanden en gipsplaten

- De groothandel in materiaal voor de installatie van Isolatie

Dit alles is opsommend doch niet beperkend.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend

vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende

C)

zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen,

e prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen

e te bevorderen, alsmede borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elké andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, onder voorbehoud van C)

de vigerende wetten, vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid.

Het batig saldo van de balans vormt na aftrek van de door de zaakvoerder(s) nodig geachte voorzieningen en afschrijvingen, de nettowinst van de vennootschap.

De nettowinst van het boekjaar wordt als volgt verdeeld:

1. vijf ten honderd wordt bestemd tot het aanleggen van de wettelijke reserve tot

etee

op het ogenblik dat deze tien ten honderd van het kapitaal zal bedragen;

2. het overige wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder is individueel bevoegd om alleen de vennootschap te verbinden in en buiten rechte en ten overstaan van een openbaar ambtenaar en tevens voor het dagelijks bestuur.

Elk jaar, op de laatste zaterdag van de maand september om tien uur, komt de gewone algemene vergadering van rechtswege bijeen, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de' eerstvolgende werkdag plaats.

Het boekjaar begint elk jaar op één april en eindigt op éénendertig maart van elk jaar.

Tot niet statutaire zaakvoerder wordt benoemd:

- de heer Jeroen ANSEEUW wonende te 8450 Bredene, Oude Kreekweg 25, die verklaart te aanvaarden.

Ondergetekende notaris wijst er op dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting en dit vanaf één juli tweeduizend en elf, tenzij de vennootschap deze verbintenissen in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen bekrachtigt.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen als opvolgend zaakvoerder aan te stellen mevrouw Ina Vanstichel in geval van overlijden van de zaakvoerder.

Er wordt geen commissaris aangesteld.

Als overgangsbepalingen worden alle verrichtingen in hoofde van de heer Anseeuw Jeroen, voormeld verricht vanaf één juli tweeduizend en elf, geacht voor rekening van de vennootschap te zijn gesteld.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat het eerste boekjaar een aanvang neemt op heden om te eindigen op éénendertig maart tweeduizend en dertien.

De algemene vergadering beslist- tevens dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UÍTTREKSEL. Notaris Carl Polfliet. Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Betgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 26.09.2015, NGL 20.10.2015 15652-0341-015

Coordonnées
ISOLANS

Adresse
OUDE KREEKWEG 25 8450 BREDENE

Code postal : 8450
Localité : BREDENE
Commune : BREDENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande