ISOVAM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ISOVAM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.243.849

Publication

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 04.07.2013 13269-0053-017
18/04/2012
ÿþ Mod Wotd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc

behc

aar Belt Staal

iw 11111111111111111111111 DI

*12075907*

NEERGELEGD

0 5, 01:.. 2012

PE" l~fK ~ KOOPF{AP1DFl. ~riff le Y~0~71~I,}Y" ,

Ondernem ingsnr : 0823.243.849

Benaming

(voluit) : ISOVAM

Rechtsvorm : besloten venootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 265

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming - Fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Frederic Maelfait te Harelbeke op 30 maart 2012,

blijkt dat volgende besluiten werden aangenomen:

1, De vergadering van de voornoemde vennootschap 'ISOVAM' stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VMR", met als vaste vertegenwoordiger de heer Ronny Van Maris, ontslag heeft genomen uit haar functie van zaakvoerder.

De vergadering acteert deze ontslagneming. Na goedkeuring van de rekeningen met betrekking tot de periode waarover in het verleden nog geen rekenschap werd gegeven door de zaakvoerder bekomt de uittredende zaakvoerder onvoorwaardelijk kwijting voor het door haar gevoerde bestuur.

" Dientengevolge beslist de vergadering artikel 7.4 van de statuten te schrappen en te vervangen door:

"4. Statutaire zaakvoerder

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot de functie moet blijken uit de tekst van de statuten.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van alle vennoten, of door

een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering, dat steunt op gewichtige redenen en

genomen is met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging."

b) De vergadering besluit te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder:

De heer Ronny Van Maris, wonende te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 265, die deze aanstelling aanvaardt.

De opdracht, die ambtshalve niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur zonder evenwel statutair te zijn.

Krachtens artikel 7.2 van de statuten is hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid.toegekend om

namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

2. Tot goedkeuring van het fusievoorstel (opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen op 15 februari 2012, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 1 maarli nadien, onder de nummers 12048700 en 12048701) en dat het gehele vermogen van de naamloze: vennootschap "VMR", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening,' overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ISOVAM" (met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 265 met ondememingsnummer BTW BE 0823.243.849 - RPR Kortrijk) die eigenaar is van alle aandelen van de vennootschap "VMR" en dat de aandelen van de overgenomen vennootschap zullen worden vernietigd.

3. Op de vennootschap 'ISOVAM', overnemende vennootschap, is het gehele vermogen van de vennootschap `VMR', zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgegaan overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap "VMR" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "ISOVAM", wordt bepaald op 1 januari 2012,

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap "VMR" gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap "ISOVAM", en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

Ten gevolge van deze fusie houdt de voornoemde vennootschap "VMR" vanaf 30 maart 2012 op te bestaan.

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed. De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: aile immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

Op de iaatstc l3iz van Luik B vermelden Recto Near en hoeda" g,,mi von de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de =achteersooii ten aanren van derden te :+ertegenwcoráigen

Verso Naam eu ra, .rte+~~ru'q

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

- alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

- alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder.

- aile intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of ben eficiaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeel-houders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwer-pelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap "VMR" geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op de handelszaak blijven onverkort behouden.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel Frederic Maelfait, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte en de gecoördineerde tekst van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste biz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumerte!en ^ ,,tif hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd Ce rechtspersoon ten aanzien v dzzroen te veitegenvioordigen

Verjo Naam en hendtckentng

01/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0823.243.849

Benaming

(voluit) : ISOVAM

(verkort) :



NEERGELEGD

15. OZ, 2G12



Rt;Ct-lio+:iffie<CqfPHANDi=L

Krtrl'etl..k

l II UlU 1UH1H II. uNi W

*12048701*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KORTRIJKSTRAAT 265 - 8560 WEVELGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Neerlegging van het fusievoorstel door overneming van de BVBA VMR (0880.225.906) door de

BVBA ISOVAM (0823.243.849) overeenkomstig de bepalingen van

artikel 719 van het Wetboek van de Vennootschappen.

VMR BVBA

Zaakvoerder

Vert. VAN MARIS RONNY

Tfijfagen bij eîgiscli Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/04/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblai



NEERGELEGD

0 3. EJie. 2011

Rí~Cry ï ófli" aie.NY~t ,I~,ífw ANQE~

l,~n;+t]I f iV



Ondememingsnr : 0823.243.849

Benaming

(voluit) : ISOVAM

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KORTRIJKSTRAAT 265, 8560 WEVELGEM

Ondetwern akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

l hII 111111111 i III lui ll IV Il

+11060588+

De bijzondere algemene vergadering van 10 maart 2011 heeft kennis genomen van het ontslag dd. 8/03/2011 als zaakvoerder van Dhr. Moentack Geoffrey. De vergadering dankt Dhr. Moentack Geoffrey voor zijn inzet.

De bijzondere algemene vergadering neemt heden eveneens kennis van het ontslag als zaakvoerder van Dhr. Ronny Van Maris. De vergadering dankt Dhr. Ronny Van Maris voor zijn inzet en de vergadering voorziet in zijn vervanging vanaf heden door benoeming als zaakvoerder VMR BVBA (BTW BE 0880.225.906), Kortrijkstraat 265 te 8560 Wevelgem, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, Dhr. Ronny Van Maris.

VMR BVBA, zaakvoerder

Vertegenwoordigd door Dhr. Ronny Van Maris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 08.07.2015 15285-0179-015

Coordonnées
ISOVAM

Adresse
KORTRIJKSTRAAT 265 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande