ISP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ISP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.262.093

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 07.07.2014 14277-0054-010
04/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 28.08.2013 13497-0420-013
02/12/2011
ÿþMal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

J~~~

,!,1111.111j1 -

NEERGELEGD

~

~ 1^ 11. ^ ~u/. ~O~1

RECHTBANKKOOPHANDEL`

G

'.~

Ondernemingsnr: g///y. 9C.e.09 3

| Benaming

(voluit) ^ ISP `

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm ~ ~ Besloten Vennootschap met

Zetel : 8790nn.Zu 12

; Onderwerp akte : Oprichting Er blijkt uit een akte verleden voor RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerd nntahu, zaakvoerder van de~ burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Desimpel met zetel le 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van achttien november tweeduizend en elf, dat onder de. ! naam "ISP" door: 1/ NV INTER SPARE PARTS, met maatschappelijke zete te 8790 Waregem, Zultseweg 10; 8790 Waregem, Zultseweg 12.

De statuten van de vennootschap werden vastgesteld als volgt en ondermeer: ARTIKEL 1. De vennootschap wordt opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met bepwrkÓai aansprakelijkheid onder de naam 'ISP', ARTIKEL

/ ~

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8790 Waregem, Zultseweg 12 |

Hij mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied 8nu~oe| hnn~~~~ad bÜ enkele b~oUou|ng van de ~o~kvnenÓer(s) die oer alle machban bmnchik~ om deze! .. wijziging van zetel bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch St atsb|ad. De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), bestuurlijke zetels, exploitatiezetels,' mQen1schmppenenbÜhuizenopr|chtenwmnneerenwoorzÜhetnudigaoht.zowa|in8o|gi&o|o|nhetbu|»æn|mnd.' mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

! ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland:

A/Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de handel onder aile;

vormen, in 't groot en in 't klein, de import en de export, van alle huishoudtoestellen en alle wisselstukken betreffende voormelde ortike|en, ontwikkeling en onderhoud van websites en grafische werken, verkoop vanE |T'mmtehee|, internet- en asóeUietappmrm1uur, dienstverlening en consultancy prestaties op het niveau van IT,. internet en golf. B/Hetaanleggen, hetoordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen: ' met betrekking tot roerende goederen en nachhan, van welke aard nnk, zoals het verwerven door inschrijving of: munkoop, het beheren van aandelen, participmóem, aonde|anopUeu, obligaties, kaobono, afgeleide producten of: i andere roerende waarden, van elke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

; C/Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in: i eender welke vorm; het zich borg stellen of aval vodenen, in de meest ruime zin; aile handelsoperaties en: financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan deposihobanken, houders van; deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen. D/Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten vennootschappen, het ahmu|emen, de p/onning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen eni

" ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt; E/Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op finamcie*|, technisch, juridisch, logistiek,; ; commercieel of administratief valk; het ohmu/onen, plannen en coördineren van de ontwikkeling van andoro' ! rechtspersonen of ondernemingen;

F/Het waarnemen van bestuuropdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies. '

; G/Het nndenzoek, de nnÓwikke|ing, de vervaardiging of commercialiseren van nieuwe producten en! technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kupen, verkopen in licentie nemen of geven van;



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notams, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

H/De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden ais tussenpersoon bij voormelde verrichtingen;

I/De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering en onroerende leasing van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, de aankoop van onroerende goederen met het oog op wederverkoop, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met die doel in verband staan en die van aard zijn de uitbating en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zoude hebben van deze onroerende goederen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële roerende of onroerende I handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van; aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of I schulden aangaan bijderden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschapen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle, manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt blijken.

Zij mag namelijk, en zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten, of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen, en ondermeer, alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen; belangen nemen, bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijzen, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare is verwant of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en beslissend ais voor het wijzigen van de statuten, is gemachtigd het doel uit te breiden en te verklaren.

ARTIKEL 4.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan zij slechts ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor de statutenwijziging.

ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op negentienduizend honderd zeventien euro eenentachtig cent (19.117,81), vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig (125) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één! honderd vijfentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

.ARTIKEL '12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die vennoot zijn.

' Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, bestuurders, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder benoemd wordt in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.'

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs, indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.



































Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

ARTIKEL 13.

Het mandaat van zaakvoerder mag bezoldigd zijn.

De algemene vergadering van de vennoten bepaalt het bedrag van de vaste en/of evenredige vergoedingen,

die aan de zaakvoerders worden toegekend, en in rekening te brengen zijn als algemene onkosten.

Tantièmes op de netto-winst der vennootschap mogen ook aan de zaakvoerders worden toegekend.

Het mandaat van zaakvoerder mag in de vennootschap gelijktijdig bekleed worden met een bediening

beheerd door een dienst- of werkkontrakt, en deze twee werkzaamheden mogen tegelijkertijd bezoldigd

worden.

ARTIKEL 18.

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zal de zaakvoering de inventaris en de jaarrekening opmaken.

ARTIKEL 19.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de nodige

pfschrijvingen maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt ieder jaar vijf percent voor de wettelijke reserve voorafgenomen. Deze afhouding houdt

op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot van de winsten zal door de jaarvergadering, bij meerderheid van

drie/vierden van de wettige uitgebrachte stemmen worden geregeld.

Moest geen enkel voorstel tot aanwending van de winsten de hierboven voorziene meerderheid bekomen,

dan zal het batig saldo, na aftrek van de jaarlijkse voorafneming voor de wettelijke reserve, de volgende

bestemming krijgen :

a) een dividend gelijk aan vijf percent van het bedrag ten belope waarvan de aandelen afbetaald waren gedurende het boekjaar zal eerst aan de vennoten worden uitgekeerd.

b) Het overschot zal dienen tot het vormen of het spijzen van een buitengewoon voorzienings- of 4 reservefonds.

ARTIKEL 22.

Alle vennoten en zaakvoerders, die hun woonplaats in België niet hebben, worden aanzien, voor de uitvoering van tegenwoordige statuten, als hebbend woonst gekozen in de zetel van de vennootschap.

De oprichters nemen de verplichting op zich de bepalingen van het wetboek van vennootschappen in acht te' nemen. Bijgevolg worden deze wetsbepalingen, van dewelke niet wordt afgeweken op geoorloofde wijze, aanzien als opgenomen in deze akte.

ARTIKEL 23. - Overdracht van aandelen.

Tot overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

ARTIKEL 24. - Overgang van aandelen wegens overlijden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap.

Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit. Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de, vennootschap van rechtswege ontbonden.

ARTIKEL 25. Kapitaalverhoging - Voorkeurrecht.

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld, is artikel 7 van deze statuten niet van toepassing.

ARTIKEL 26. - Algemene vergadering.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem, worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuldi. worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt I melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

III. VERKLARINGEN - OVERGANGSMAATREGELEN.

1/ Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot j eenendertig december tweeduizend en twaalf.

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in de zetel op de laatste vrijdag van de maand mei van het jaar tweeduizend dertien, om negentien uur.

Uitdrukkelijk wordt vermeld dat dat boekhoudkundig de overname van verbintenissen geschiedt per 1 juli 2011, zoals in voorstel tot partiële splitsing vermeld & tevens verduidelijkt in "overname verbintenissen" hierna. BENOEMING NIET STATUTAIR ZAAKVOERDER.





























Voor-

.behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Tot niet- statutair zaakvoerder worden aangesteld :

de heer Germain VAN KVVIKENBORNE , voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden." Dit mandaten geldt voor onbepaalde duur en is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

VOLMACHT.

Volmacht wordt verfeend aan `DKF FIDUCIAIRE', burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap, vertegenwoordigd door mevrouw Sofie Lannau, met macht van indeplaatsstelling, om in haar naam op te treden voor het vervullen van de formaliteiten in verband de Belasting over de Toegevoegde Waarde, met de aanvraag van het uniek ondernemingsnummer en het verrichten van andere formaliteiten in het kader van onderhavige oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Thérèse Dufaux.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 1811112011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ISP

Adresse
ZULTSEWEG 12 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande