IVAN EN ANNY MAES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IVAN EN ANNY MAES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 820.204.779

Publication

09/04/2014
ÿþJ

~~~~~3 # 'f~~ Mod Wort, 11.1

!iii ; r: j ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsar : 0820.204.779

Benaming

(voluit) : IVAN EN ANNY MAES

{verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Zonstraat 5 - 8670 Koksijde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Peter De Baets te Koksijde op 18 maart 2014, geregistreerd te Nieuwpoort, vier bladen, geen renvooien op 24.03,2014, boek 5/118, blad 10, vak 03. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR), De Ontvanger ai (getekend) LUC DE BERGH, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IVAN EN ANNY MAES", met zetel te 8670 Koksijde, Zonstraat 5, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Peter De Baets te Koksijde op 22 oktober 2009, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 12 november daarna onder nummer 09159047, met eenparigheid van stemmen heeft besloten :

EERSTE BESLUIT-- KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

a) dat bij algemene vergadering van zesentwintig februari tweeduizend en veertien, door de vennoten bij unanimiteit werd beslist om dividenden uit te keren in toepassing van artikel 537, eerste lid van het Wetboek Inkomsten Belasting 92.

Dat bij zelfde algemene vergadering van zesentwintig februari tweeduizend en veertien werd beslist om de uitgekeerde dividenden na betaling van de roerende voorheffing terug in te brengen in het kapitaal door middel= van een kapitaalsverhoging, dit om aan de voorwaarden van artikel 537, eerste lid van het WIB 92,

Een kopie van de notulen van voormelde algemene vergadering zullen aan onderhavige akte gehecht, blijven.

b) De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderd en negenduizend; achthonderd euro (109.800,00 EUR), om het kapitaal van één miljoen tweehonderd negenenzeventigduizend;

en tachtig euro (1.279.080,00 EUR) te verhogen tot één miljoen driehonderd achtentachtigduizend achthonderd ' tachtig euro (1.388.880,00 EUR) door inbreng van een geldsom door de vennoten in hun respectievelijke! aandelenverhouding ten belope van honderd en negenduizend achthonderd euro (109.800,00 EUR) en zonder creatie van nieuwe aandelen.

c) Beide vennoten schrijven in op de kapitaalsverhoging in dezelfde verhouding als hun huidige' aandelenverhouding. De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort door volgende inbreng in, geld, door vennoten, voornoemd, in hun respectievelijk aandelenverhouding.

De inbreng betreft de inbreng van een bedrag van honderd en negenduizend achthonderd euro (109.800,00, EUR), volstort door

-De heer Maes Ivan ten bedrage van vierenzeventigduizend honderd eenennegentig euro negenenveertig; cent (74.191,49 EUR),

-Mevrouw Meesschaert Anny ten bedrage van vijfendertigduizend zeshonderd en acht euro éénenvijftig cent' (35.608,51 EUR),

Dit voormeld bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE24 7380 2921 8038 ten; name van de vennootschap in oprichting, geopend bij de KBC Bank, kantoor De Panne,

Het bewijs van deponering onder de vorm van een attest op vier maart tweeduizend en veertien afgeleverd' door genoemde financiële instelling, is aan mij notaris overhandigd ter bewaring.

Ondergetekende notaris bevestigt bij toepassing van artikel 226,1° van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

d) De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten, de kapitaalverhoging definitief is en waarbij het kapitaal daadwerkelijk op één miljoen driehonderd achtentachtigduizend achthonderd tachtig euro (1.388.880,00 EUR) is gebracht en is vertegenwoordigd door

drieduizend achthonderd zesenzeventig (3.876) identieke en volledige volgestorte aandelen, zonder nominale; waarde,

TWEEDE BESLUIT - AANPASSING ARTIKEL ViJF BETREFFENDE HET KAPITAAL,

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

u





1 111111,1,11°11111110107

~ - De vergadering besluit het desbetreffende artikel van de statuten met betrekking tot het kapitaal aan te passen, als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge "Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen driehonderd achtentachtigduizend achthonderd tachtig euro (1.388.880,00 EUR).

Het is verdeeld in drieduizend achthonderd zesenzeventig (3.876) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/ drieduizend achthonderd zesenzeventigste (1/3.876ste) van het kapitaal.

Alle drieduizend achthonderd zesenzeventig (3.876) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen?'

DERDE BESLUIT REGELING AANDELEN BEZWAARD MET VRUCHTGEBRUIK

De algemene vergadering besluit om de regeling inzake aandelen bezwaard met vruchtgebruik te verduidelijken, zodat artikel twaalf van de statuten wordt vervangen door volgende tekst

"Wanneer de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toebehoort aan twee onderscheiden personen, worden de rechten verbonden aan dit aandeel  behoudens andersluidende overeenkomst tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker  als volgt verdeeld tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker.

Het voorkeurrecht bedoeld in artikel 309 en 310 Wetboek van vennootschappen komt toe aan de blote eigenaar, De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen, die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

Het recht de uitsluiting te vorderen bij toepassing van artikel 334 tot 339 van het Wetboek van vennootschappen komt toe aan de blote eigenaar.

Het stemrecht op de gewone algemene vergadering, bedoelt in artikel 282 tot 285 van het Wetboek van Vennootschappen evenals op de bijzondere algemene vergadering, komt toe aan de vruchtgebruiker. De blote eigenaar heeft evenwel het recht de algemene vergadering bij te wonen en heeft louter een adviserende stem.

Het recht op dividenden komt toe aan de vruchtgebruiker, behoudens ingeval van tussentijdse dividenden, deze laatsten komen toe aan de naakte eigenaar, met dien verstande dat de vruchtgebruiker er zijn recht van vruchtgebruik op kan doen gelden.

De andere rechten verbonden aan de aandelen (met inbegrip van het stemrecht op de in artikel 286 en 287 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde buitengewone algemene vergadering), komen eveneens toe aan de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar, in welk geval deze rechten zullen zijn geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of gerechtelijke uitspraak,

Dit verzet door de naakte eigenaar dient te gebeuren uiterlijk 5 dagen voor de algemene vergadering, door middel van aangetekend schrijven.

Voormeld verzet zal evenwel enkel rechtsgeldig kunnen worden gedaan wanneer het desbetreffende recht tot gevolg kan hebben dat de substantie van de aandelen erdoor wordt aangetast. De blote eigenaar heeft steeds het recht de algemene vergadering bij te wonen. Behoudens andersluidend akkoord of gerechtelijk uitspraak zal hij louter een adviserende stem hebben.

VIERDE BESLUIT  REGELING ONTBINDING

De algemene vergadering besluit om in de statuten de mogelijkheid te voorzien om de ontbinding en vereffening van de vennootschap in één enkele akte te realiseren.

Hiertoe wordt de eerste alinea van artikel achtendertig van de statuten vervangen door volgende tekst:

"Bij de ontbinding van de vennootschap, om gelijk welke reden, zal de algemene vergadering de vereffenaars) benoemen en zijn/hun bevoegdheden bepalen. Behalve in geval van ontbinding en sluiting van de vereffening ln één en dezelfde akte, overeenkomstig de bepalingen van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft dienvolgens volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten,

TOELICHTINGNERKLARINGEN IN KADER VAN ARTIKEL 537 WETBOEK INKOMSTENBELASTING

Voornoemde comparanten verklaren uitdrukkelijk door ondergetekende notaris te zijn ingelicht over de te vervullen formaliteiten en na te leven voorwaarden met het oog op de incorporatie van belaste reserves voorgeschreven door artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting en verder toegelicht In de daartoe uitgebrachte circulaires door de fiscale administratie.

Daartoe wordt ondergetekende notaris verzocht te akteren dat de comparanten aan ondergetekende notaris verklaren dat zij de roerende voorheffing verschuldigd op de dividenduitkering besloten bij algemene vergadering van zesentwintig februari tweeduizend en veertien hebben doorgestort aan de fiscus op acht maart tweeduizend en veertien.

Verder wordt ondergetekende notaris verzocht te akteren dat de comparanten aan ondergetekende notaris verklaren zichzelf te engageren tot het naleven van alle voorwaarden en vervullen van alle formaliteiten in het kader van voormelde regeling en/of voor zoveel ais nodig tot het doorstorten van de eventueel verschuldigde rechten.

Verder verklaren de comparanten ondergetekende notaris uitdrukkelijk te ontslaan van enige

aansprakelijkheid aangaande het niet-vervullen van enige verplichte formaliteit in het kader van voormeld artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL



(getekend) Notaris Peter DE BAETS

Samen hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte statutenwijziging dd 18/03/2014

-expeditie van de akte gecoördineerde statuten dd 18/03/2014

-1` Voorbehouden

aart-iket

Belgisch Staatsblad

Bijlagen hij het Belgtsc1 Stuatsbltt = 09/0472014 = Aii exes ttrMóniteuxibelgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 29.09.2014, NGL 15.10.2014 14647-0061-010
08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 07.10.2013 13619-0212-009
29/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 24.09.2012, NGL 28.11.2012 12646-0488-013
06/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 30.09.2011, NGL 05.12.2011 11626-0169-010
28/11/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

1111 " iiiveaas* i

w

beh.

aai

Bel Staa

Ondernemingsnr : 0820.204.779

Benaming : IVAN EN ANNY MAES

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zonstraat 5

8670 Koksijde

Onderwerp akte : Statutenwijziging Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "IVAN EN ANNIE MAES"

Uit het proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Peter De Baets te Koksijde op 28; oktober 2011, geregistreerd te Nieuwpoort, negen bladen, geen renvooien op 03.11.2011, boek;: 5/111, blad 75, vak 16. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR), Voor De Ontvanger (getekend),. Kurt VAN LOO, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de;' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IVAN EN ANNIE MAES", met zetel te 8670 Koksijde, Zonstraat 5, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Peter De BAets te Koksijde op tweeëntwintig oktober tweeduizend en negen, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad;? op twaalf november onder nummer 09159047, met eenparigheid van stemmen heeft besloten :

EERSTE BESLUIT

(a) KENNISNEMING VERSLAGGEVING

De voorzitter wordt ontslagen van de integrale voorlezing van :

- het voorstel tot partiële splitsing van de vennootschap de dato vijftien juli laatstleden, dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Veurne op drie augustus daarna, en; werd gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zestien augustus daarna onder nummer 11125886; een exemplaar van dit partieel splitsingsvoorstel en bewijs van neerlegging ervan wordt voorgelegd.

De vennoten, allen aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verzaken aan de formaliteiten van verkrijging en inzage van voormelde verslagen, als voorgeschreven door artikel 748, § 1, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen.

(b) AFSTAND VERSLAGGEVING

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen uitdrukkelijk om

overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen afstand te doen van:

- het bijzonder verslag van het bestuursorgaan van de partieel gesplitste vennootschap in uitvoering van,

artikel 745 van het Wetboek van vennootschappen.

- het controleverslag dat wordt opgemaakt door een bedrijfsrevisor, in uitvoering van artikel 746 vanli

het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen stipuleert letterlijk wat volgt:

De vennoten, allen aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verzaken aan de formaliteiten van voormelde verslagen, als voorgeschreven door artikel 748, § 1, tweede lid van het Wetboek van' vennootschappen.

Ondergetekende notaris bevestigt, in uitvoering van artikel 752 van het Wetboek van vennootschappen, het bestaan van zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiteni ;'. waartoe de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen, zijn gehouden.

(c) BELANGRIJKE WIJZIGINGEN

De vergadering bevestigt dat zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en; passiva van het vermogen van de vennootschap sinds de datum van opstelling van het voorstel tot;: partiële splitsing.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

600r-behouden aan het - Belgisch Staatsblad

rnod 2.1

(d) BESLUIT TOT PARTIELE SPLITSING

De vergadering besluit vervolgens overeenkomstig voormeld voorstel tot partiële splitsing, en bij toepassing van artikel 677 en 742 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tot partiële splitsing door overdracht van het hierna omschreven gedeelte van haar vermogen aan de nieuwe op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARNASSIA", met zetel te 8670 Koksijde (Sint-idesbald), Strandlaan 188 bus 4, op basis van haar vermogenstoestand afgesloten op eenendertig maart tweeduizend en elf.

Alle handelingen verricht door de partieel gesplitste vennootschap met betrekking tot het afgesplitste vermogen zullen worden geacht, vanuit boekhoudkundig standpunt, te zijn verricht voor rekening van ; de verkrijgende vennootschap vanaf één april tweeduizend en elf.

Het gedeelte van het vermogen dat wordt afgesplitst bedraagt op zevenhonderd dertigduizend euro (730.000,00 EUR) samengesteld uit een gedeelte van het kapitaal tot beloop van zeshonderd zesenzestigduizend vijfenzeventig euro éénenzeventig cent (666.075,71 EUR), vermeerderd met wettelijke reserves tot beloop van drieduizend honderd zesennegentig euro éénentwintig cent (3.196,21 EUR) en overgedragen winst tot beloop van zestigduizend zevenhonderd achtentwintig euro acht cent (60.728,08 EUR).

Voor een overzicht van enerzijds de activa en passiva vermogensbestanddelen die door de af te splitsen vennootschap worden behouden en anderzijds de activa en passiva vermogensbestanddelen die ingevolge de partiële splitsing ontstane en verkrijgende nieuw op te richten vennootschap, alsmede de waarde van de vermogensbestanddelen wordt verwezen naar het splitsingsvoorstel en de aan het splitsingsvoorstel gehechte bijlage.

De inbreng in de verkrijgende vennootschap zal worden vergoed door toekenning van drieduizend achthonderd zesenzeventig (3.876) aandelen, volledig volgestort, in de verkrijgende vennootschap, aan de beide vennoten van de partieel gesplitste vennootschap, in verhouding tot hun aandeel in het kapitaal van de partieel gesplitste vennootschap, in die zin dat iedere vennoot één (1) aandeel verkrijgt van de nieuwe vennootschap, voor één (1) aandeel dat hij/zij aanhoudt in de partieel gesplitste vennootschap. Er wordt geen opleg in geld voorzien.

Deze aandelen zullen delen in de winst vanaf de datum van oprichting van de overnemende vennootschap.

Het bestuursorgaan van de partieel gesplitste vennootschap zal zorg dragen voor de uitreiking aan deze vennoten van de door de verkrijgende vennootschap uitgegeven aandelen, na bekendmaking van de praktische modaliteiten daartoe.

De identiteit van de vennoten zal worden ingeschreven in het register van aandelen van de verkrijgende vennootschap door toedoen van het bestuursorgaan, met het aantal aandelen dat hen toekomt en de datum van het besluit tot partiële splitsing.

Aan de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap zijn geen bijzondere rechten toegekend, en er zijn geen houders van effecten andere dan gemelde kapitaalaandelen.

Aan de zaakvoerder van de verkrijgende op te richten vennootschap en aan de zaakvoerder van de partieel gesplitste vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van deze partiële splitsing.

(e) OMSCHRIJVING VAN HET AFGESPLITSTE VERMOGEN

Het afgesplitste vermogen bestaat uit de afsplitsing van de Bedrijfstak Patrimonium, zoals uitvoerig beschreven in het afsplitsingsvoorstel en de bijlage aan het afsplitsingsvoorstel en het door de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen opgemaakte verslag, die ondermeer de hierna omschreven onroerende goederen, onderhevig aan bijzondere overdrachtsvoorwaarden en bijzondere publiciteitsvoorschriften, en gaat over met de daaraan verbonden rechten en verplichtingen, op basis van de vermogenstoestand op eenendertig maart tweeduizend en elf.

Aldus bedraagt het overgegane NETTO ACTIEF zevenhonderd dertigduizend euro (730.000,00 EUR), zoals uitvoering uiteengezet in het afsplitsingsvoorstel en de bijlage aan het afsplitsingsvoorstel en het door de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 219 vna het Wetboek van Vennootschappen opgemaakte verslag.

De voorzitter bevestigt uitdrukkelijk namens de zaakvoerder van de partieel gesplitste vennootschap dat zich in het afgesplitste vermogen geen andere onroerend goederen dan de hierna vermelde, ' noch zakelijke noch intellectuele rechten, bevinden, en dat met betrekking tot de gemelde af te splitsen goederen, door deze vennootschap geen verbintenissen werden gesloten die de vrije overdracht ervan zouden kunnen belemmeren of bezwaren, behoudens deze uitdrukkelijk in de akte vermeld.

De nieuwe verkrijgende vennootschap heeft de volle eigendom van de ingebrachte activa vanaf haar

oprichting op heden. Zij wordt geacht het genot ervan te hebben vanaf heden. Alle activa en

passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam on handtekening

mod 2.1

--' --- -- --------- ------ ---- -'----" '---'-'- '

n|nuvvopÓa richten vennootschap of binnen de af te splitsen vennootschap zijn gebleven, worden toegewezen aan de af te splitsen vennootschap tenzij deze specifiek betrekking hebben op de door i 'do of te splitsen vennootschap aan de nieuw op te richten vennootschap nveqJedragen! bestanddelen.

OMSCHRIJVING VAN DE AFGESPLITSTE ONROERENDE GOEDEREN

1)GEyNEENTG DE PANNE - tweede afdeling - 38382- Artikelnummer 05114- Volgnummer 0008 Een perceel bouwgrond gelegen volgens kadastrale legger Egelantierlaan (doch in werkelijkheid Parnassialaan zoals ook blijkt uit het kadastraal plan), gekend bij het kadaster volgens titel en recent kadastraal uittreksel onder sectie D nummer 565/D. met een oppervlakte van negen aren

zevenennegendQuanóoran(SoS7ua). 'niet'Qaïndmxoordkadaatraa|inkonnon~ (4,00~viereunoEUR)

..

~ .

; 2)GEMEENTE DE PANNE - tweede afdeling - 38352 - Artikeinummer 05114 - Volgnummer~ 0009 -_-_

!Een perceel bouwgrond gelegen Groene EHezenlamn, gekend bij het kadaster volgens titel en recent !kadastraal uittreksel onder sectie D nummer 584/O, met een oppervlakte van vijftien aren achtien ;certionan U5a18oeó| niet-geïndexeerd kadastraal inkomen: zes euro (6,00 EUR). i.

(e) KAPITAALVERMINDERING

" De vergaderingstelt vast dat het kapitaal met zeshonderd zesenzestigduizend vijfenzeventig euro ' ! éénenzeventig cent (666.075,71 EUR) vermindert ingevolge het besluit tot partiële splitsing, zodat het kapitaal gebracht wordt van één miljoen negenhonderd achtendertigduizend euro (1.938.000.00 : EUR) op één miljoen tweehonderd éénenzeventigduizend negenhonderd vierentwintig euro negenentwintig cent (1.271.924.29 EUR), zonder vernietiging van aandelen doch mits evenredige ' 1 vædag|ng van de fractiewaarde van de bestaande aande|en, onder de opschortende voorwaarde van ; ' dedaadvverke|Uke oprichting van de verkrijgende vennootschap.

'

TWEEDE BESLUIT De vergadering stelt vast dat het kapitaal van de nieuw op te richten vennootschap ingevolge : /voornno|do partiële splitsing zeshonderd zesenzestigduizend vijfenzeventig euro éénenzeventig cent (880.075.71 EUR)zal bednagen, neemt kennis van het voorgelegde ontwerp van oprichtingsakte van de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ''PA~NA88|A.. en keurt ! deze oprichtingsakte en statuten goed.

DERDE BESLUIT , a) De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zevenduizend honderd i 'fenvÜftiQ euro éénenzeventig cent (7.155,71 EUR), om het kapitaal van één miljoen tweehonderd éénenzeventigduizend negenhonderd vierentwintig euro negenentwintig cent (1.271.927.29 EUR) te: verhogen tot één mUjoen tweehonderd negenenzeventigduizend tachtig euro (1.279.080.00 EUR) ! door incorporatie van beschikbare reserves, zonder creatie van nieuwe aandelen

~

b) De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde ~ boo|u|1en, de kapitaalsverhoging definitief is en waarbij het kapitaal daadwerkelijk op één miljoen ; tweehonderd negenenzeventigduizend tachtig euro (1.279.080.00 EUR)is gebracht en is vertegenwoordigd door drieduizend achthonderd zesenzeventig (3.878) identieke en volledige volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

c) Artikel vijf der statuten zal dientengevolge luiden als volgt: "Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op één miljoen tweehonderd negenenzeventigduizend tachtig euro (1.279.080 mmmm), vertegenwoordigd door drieduizend achthonderd zesenzeventig (3.876) aandelen zonder aanduiding van nominale vvaande, elk aandeel één/drieduizend achthonderd zesenzeventigste (1/3~O78m^) van het maatschappelijk kapitaal bedragend."

\HERDE BESLUIT

De ondergetekende notaris wordt gemachtigd om de gecoördineerde tekst van de statuten op te mokon, en zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking.

Tevens wordt tot bijzondere volrnachtdrager aangesteld: Kantoor Lut & Partners (Lut Knockaert) te ; 8490 Jabbeke, Gistelsesteenweg 92, en elle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling. Om de vennootschap te vertegenwoordigen bij het Ondernemingsloket, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de griffie en de B.T.W.-administratie.

VOOR ONTLEDEND UI1TREKSEL

Samen hiermee neergelegd: -expeditie van de wijzigingsaktedeÓato28/1U/2D11

van de gecoordineerde statuten dd 28/10/2011 !

; _-- -- -- --'_--' _---'--' .

Ioor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatstemz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

16/08/2011
ÿþ Mod 2R

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R~ II lU Il I I t I 1 tII

*11125886*

Vo beho aan Belg Staat

Ondernemingsnr : 0820.204.779

Benaming

(voluit) : IVAN EN ANNY MAES

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8670 Koksijde - Zonstraat 5

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING - NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging van het splitsingsvoorstel in toepassing van het artikel 743 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van een verrichting gelijkgesteld met een splitsing door oprichting van nieuwe vennootschappen (partiële splitsing), waarbij de Bvba Ivan en Anny Maes een deel van haar vermogen afsplitst; naar een nieuw op te richten vennootschap, zonder dat eerstgenoemde vennootschap ontbonden wordt (artikel= 677 juncto 674 W. Venn.).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

De heer Ivan Maes

statutair zaakvoerder

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 28.09.2015, NGL 29.09.2015 15601-0229-010

Coordonnées
IVAN EN ANNY MAES

Adresse
ZONSTRAAT 5 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande