IVC FINANCE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IVC FINANCE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 833.191.396

Publication

07/08/2013
ÿþ1k/fl\ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



3ELGE

2013

A~~~~~

NEERGELEGD

1 5. 07. 2013

RECH7BQ'Jd}f#WOFHANDEL KORTRIJK

bE IIWNMII~MIVII~~IWIIn ~ONITEUR

s *13123926 31 -07- _GISCH ST

St







SE

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte : GRENSOVERSCHRIJDENDE MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKSTELDE VERRICHTING - ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Bob BULTEREYS, Notaris te Avelgem, op 10/07/2013, neergelegd ter registratie te Kortrijk I,

Houdende de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "IVC FINANCE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8580 -- Avelgem, Nijverheidslaan 29; ingeschreven in het rechtspersonenregister Kortrijk onder ondernemings-'nummer 0833.191.396; onderworpen aan de Belasting op de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 0833.191.396

Ondermeer wat volgt:

1, FUSIE

a/ grensoverschrijdende met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, waarbij het gehele vermogen van de naamloze vennootschap "IVC Finance, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht "International Flooring Systems S.A.", met zetel te 1445 Strassen (Groot-Hertogdom Luxemburg), rue Thomas Edison 3, inschrijvingsnummer B 157729, aangezien deze laatste vennootschap alleen eigenares geworden is van alle aandelen van de overgenomen naamloze vennootschap "IVC Finance".

b/ Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschap, en worden de aandelen van de Overgenomen Vennootschap die allen door de Overnemende Vennootschap, worden gehouden, vernietigd.

De grensoverschrijdende met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij de Overnemende Vennootsohap de Overgenomen Vennootschap overneemt, waardoor als gevolg van een ontbinding zonder vereffening van de Overgenomen Vennootschap het gehele vermogen van laatstgenoemde ten algemene titel overgaat op de Overnemende Vennootschap, geschiedt onder de opschortende voorwaarde dat het Fusievoorstel overeenkomstig de bepalingen terzake van de Luxemburgse wetgeving wordt goedgekeurd door de hiertoe bevoegde organen van de Ovememende Vennootschap. Alle activa en passiva van de Overgenomen Vennootschap zullen worden aangehouden in de Belgische inrichting van de Ovememende Vennootschap.

cJ Krachtens artikel 12 van de Richtlijn 2005/56/EG van het Europees Parlement betreffende grensoverschrijdende fusies van kapitaalvennootschappen, is het de wetgeving van de lidstaat waaronder de uit de grensoverschrijdende fusie ontstane vennootschap (dit is de Overnemende Vennootschap) valt, welke bepaalt op welke datum de grensoverschrijdende fusie van kracht wordt.

Krachtens de bepalingen van het Luxemburgse Vennootschapsrecht wordt de grensoverschrijdende fusie van kracht op de dag van de publicatie van de notariële akte in het Luxemburgse Staatsblad ("Recueil des Sociétés et des Associations").

De grensoverschrijdende met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, waarbij het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap als gevolg van een ontbinding zonder vereffening overgaat op het vermogen van de Overnemende Vennootschap, zal dan ook slechts van kracht worden op de dag van de publicatie, van de authentieke akte verleden voor Luxemburgse notaris waarbij de bevoegde organen van de Overnemende Vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de Luxemburgse wetgeving het Fusievoorstel goedkeuren, in het Luxemburgse Staatsblad ("Recueil des Sociétés et des Associations").

d/ Boekhoudkundig en wat betreft Belgische directe belastingen zullen de handelingen gesteld door de Overgenomen Vennootschap tschap geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap_ Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam on handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

0833.191.396

IVC Finance

Naamloze Vennootschap

Nijverheidslaan 29, 8580 Avelgem

~ F a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

vanaf 1 januari 2013. Wat betreft Luxemburgse directe belastingen, zal deze verrichting geen retroactief effect hebben. De fusie zal juridisch effect hebben op 1 augustus 2013 om 00uur00.

e/ Er zijn in de Overgenomen Vennootschap geen niet stemgerechtigde effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

f/ Aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap en van de Overgenomen Vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

2. VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Ingevolge voormeld fusiebesluit zal, met ingang van de datum zoals bepaald onder punt 1 c/ hiervoor, het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschap als gevolg van een ontbinding zonder vereffening overgaan in het vermogen van de Overnemende Vennootschap.

De overgang van geheel het vermogen van de Overgenomen Vennootschap op de Overnemende Vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam van de Overgenomen Vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de Overgenomen Vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de Overnemende Vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

Het archief van de Overgenomen Vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf de datum van de juridische inwerkingtreding van de onderhavige grensoverschrijdende fusie door de Overnemende Vennootschap in haar zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de Overgenomen Vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De Overnemende Vennootschap treedt in de rechten en plichten van de Overgenomen Vennootschap verbonden aan haar handelszaak.

Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zal na de juridische inwerkingtreding worden aangehouden in de Belgische inrichting van de Overnemende Vennootschap, i.e. IFS Belgian Branch.

3. GEVOLGEN VAN DE FUSIE VOOR DE WERKGELEGENHEID

De vergadering neemt kennis van, en gaat akkoord met de bepalingen van het Fusievoorstel welk terzake stelt dat de grensoverschrijdende met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting geen substantiële consequenties zal hebben voor de werkgelegenheid of de arbeidsvoorwaarden van de werknemers van de Overgenomen Vennootschap of de Overnemende Vennootschap.

4. VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De diverse vermogensbestanddelen, activa en passiva, van de Overgenomen Vennootschap zullen in de boekhouding van de Overnemende Vennootschap worden opgenomen aan hun boekwaarde zoals vermeld in de jaarrekening per 31 december 2012, en in vervanging van de aandelen van de Overgenomen Vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden. Alle overgedragen activa en passiva zuilen in de Belgische inrichting van de Overnemende Vennootschap worden aangehouden.

VASTSTELLING VERVROEGDE ONTBINDING ZONDER VEREFFENING

Rekening houdend met het voorgaande, zal de Overgenomen Vennootschap de dag van de publicatie in het Luxemburgse Staatsblad ("Recueil des Sociétés et des Associations") van de authentieke akte waarbij de bevoegde organen van de Overnemende Vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de Luxemburgse wetgeving het Fusievoorstel goedkeuren, ophouden te bestaan ais gevolg van een ontbinding zonder vereffening.

ONTSLAG EN KWIJTING

Aanvaarding voor zover als nodig het ontslag als bestuurders in de overgenomen naamloze vennootschap

"IVC Finance" van:

- de heer Didier YSENBAERT, wonende te 8200  Brugge, Diksmuidse Heerweg 301;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Coral & Wallace" met zetel thans te 9800 

Deinze (Astene), Kleine Pontstraat 3, met als vast vertegenwoordiger de heer Jan VERGOTE, wonende te 9800

 Deinze, Kleine Pontstraat 3,

De vergadering aanvaardt voor zover als nodig het ontslag als commissaris in de overgenomen naamloze

vennootschap "IVC Finance" van:

de codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Grant Thornton, Lippens & Rabaey", (thans

"Ernst & Young Lippens Rabaey Audit BV CBVA"), met zetel te 9000 Gent, Moutstraat 54, met zetel te 9000

Gent, Lievekaai 21, vertegenwoordigd door de Stefaan Rabaey.

De vergadering verleent hen kwijting en decharge voor de uitoefening van hun mandaat.

UITVOERING - COORDINATIE -VOLMACHT

De vergadering machtigt het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap om :

Voor-

,dehoteden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- de formaliteiten van openbaarmaking van de fusie te verrichten met betrekking tot-de Overgenomen Vennootschap;

- het aandelenregister van de Overgenomen Vennootschap te vernietigen.

De vergadering stelt aan ais bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen : Securex Ondememingsloket VZW, die ten dien einde woonstkeuze doet te Frankrijklei 53-55, 2000 Antwerpen, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, aan wie de macht verleend ' wordt om aile verrichtingen te doen ten einde inschrijving van de Overgenomen Vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige te wijzigen en/of te verbeteren en/of te schrappen.



VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL. Notaris Bob Bultereys



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge Samen neergelegde stukken: Uitgifte proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering dd. 10/07/2013.













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 25.06.2013 13227-0535-029
12/06/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behoud

aan he

Belgisc Staatsb!

IltomIgn "Ga,T~°zo,3E ~ iscn swarsau!

2. 8. 05. 2013

Cl-TB Á~k~-KÓOQHAfVDEL

KQITtrzinK

NEERGELEGD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0833.191.396

Benaming

(voluit) : 1VC Finance

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Nijverheidslaan 29, 8580 Avelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot grensoverschrijdende fusie

1. Rechtsvorm, naam en de statutaire zetel van de fuserende vennootschappen

- INTERNATIONAL FLOORING SYSTEMS, de Overnemende Vennootschap, is een Luxemburgse naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te L-1445 Strassen, 3, rue Thomas Edison (Luxemburg).

- IVC Finance, de Overgenomen Vennootschap, is een Belgische naamloze vennootschap, me maatschappelijke zetel te 8580 Avelgem, Nijverheidslaan 29 (België).

2. Het rechtspersonenregister en het ondememingsnummer

- INTERNATIONAL FLOORING SYSTEMS is ingeschreven in het Handels- en Vennootschapsregister van Luxemburg onder het nummer B 157729,

- IVC Finance is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder het nummer 0833.191.396.

3. Vermelding voor de fuserende vennootschappen van de regelingen volgens dewelke de rechten van de schuldeisers en de minderheidsaandeelhouders van de fuserende vennootschappen worden uitgeoefend, en het adres waar kosteloos volledige inlichtingen betreffende die regelingen kunnen warden verkregen.

- INTERNATIONAL FLOORING SYSTEMS:

De grensoverschrijdende fusie zal geen impact hebben op de schuldeisers van INTERNATIONAL FLOOR1NG SYSTEMS, Tengevolge van het principe van algemene overdracht van het geheel van activa en passiva van de Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap, zullen de schuldeisers van de Overgenomen Vennootschap schuldeiser worden van de Overnemende Vennootschap en dit in overeenstemming met artikel 274 van de Luxemburgse Wet.

Aangezien de Luxemburgse wetgeving niet voorziet in een specifieke procedure voor de rechten van de minderheidsaandeelhouder, zijn er geen specifieke regelingen getroffen.

De volledige inlichtingen kunnen kosteloos worden verkregen op de maatschappelijke zetel van INTERNATIONAL FLOORING SYSTEMS (L-1445 Strassen, 3, rue Thomas Edison (Luxemburg)).

- IVC Finance

Binnen de twee maanden na de bekendmaking van de vereenvoudigde grensoverschrijdende fusie in de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad, kunnen de schuldeisers van de Overgenomen Vennootschap, overeenkomstig artikel 684 W. Venn., wier vordering is ontstaan voor die bekendmaking en nog niet is vervallen, een zekerheid eisen.

IVC Finance heeft geen minderheidsaandeelhouder, aldus zijn er geen specifieke rechten van toepassing

De volledige inlichtingen kunnen kosteloos worden verkregen op de maatschappelijke zetel van IVC Finance (8580 Avelgem, Nijverheidslaan 29 (België)).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

4. Uittreksel uit het fusievoorstel

Met het oog op het verrichten van een grensoverschrijdende fusie, hebben de raad van bestuur van INTERNATIONAL FLOORING SYSTEMS S.A., een Luxemburgse naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te rue L-1445 Strassen, 3, rue Thomas Edison (Luxemburg), ingeschreven in het Handels- en Vennootschapsregister van Luxemburg onder het nummer B 157729 ("IFS" of de "Ovememende Vennootschap"), en de raad van bestuur van IVC Finance NV, een Belgische naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 8580 Avelgem, Nijverheidslaan 29 (België), ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder het nummer 0833.191.396 ("IVC Finance" of de "Overgenomen Vennootschap") gezamenlijk een fusievoorstel opgesteld in overeenstemming met artikel 772/6 van het Belgische Wetboek van Vennootschappen ("W. Venn.") en de artikelen 261 en volgende van de aangepaste Wet van 10 augustus 1915 over de commerciële vennootschappen ('Luxemburgse Wer).

Een grensoverschrijdende fusie door overneming is de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten ais de verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschap overgaan op de Ovememende Vennootschap, volgens het principe van een algemene overdracht, ais gevolg van een ontbinding zonder vereffening van de Overgenomen Vennootschap.

De Overnemende Vennootschap houdt alle aandelen door Overgenomen Vennootschap uitgegeven aandelen die in de handel zijn, i.e. 204.425 aandelen, zonder nominale waarde. De Overgenomen Vennootschap is aldus een 100% dochtervennootschap van de Overnemende Vennootschap. Daardoor zullen alle activa en passiva van de Overgenomen Vennootschap worden overgedragen aan een vennootschap die reeds alle kapitaalvertegenwoordigende aandelen in de Overgenomen Vennootschap in handen heeft. Daardoor zullen er geen nieuwe aandelen in de Overgenomen Vennootschap worden uitgegeven. Met andere woorden dient er geen ruilverhouding berekend te worden noch moet het kapitaal van de Overnemende Vennootschap verhoogd worden. Deze fusie wordt dan ook aanzien als een "vereenvoudigde grensoverschrijdende fusie" en dit conform met de artikel 676 juncto artikel 772/1 W. Venn. en artikel 278 van de Luxemburgse Wet.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om deze fusie tot stand te brengen, en dit tegen de voorwaarden zoals voorzien in dit fusievoorstel.

De raden van bestuur van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting voor elke aan de fusie deelnemende vennootschap om enerzijds het fusievoorstel neer te leggen bij het Handels- en Vennootschappenregister in Luxemburg met het oog op de publicatie ervan in het Luxemburgse Staatsblad ("Recueil des Sociétés et des Associations -- Mémorial C"), en dit minstens één maand voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap die een beslissing zal nemen over deze fusie. Anderzijds moet dit fusievoorstel in België worden neergelegd, en dit minstens 6 weken voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap die een beslissing zal nemen over deze fusie.

1.Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de vereenvoudigde fusie deelnemende vennootschappen zijn de volgende:

(i)IFS (de Overnemende Vennootschap)

IFS, de Overnemende Vennootschap, is een Luxemburgse naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te L-1445 Strassen, 3, rue Thomas Edison (Luxemburg), ingeschreven in het Handels- en Vennootschapsregister van Luxemburg onder het nummer B 157729,

Het maatschappelijk doel van IFS is ais volgt (artikel 3 van de statuten):

[vrije Nederlandse vertaling]

"De vennootschap heeft als doel het aangaan van deelnemingen, onder welke vorm dan ook, in andere Luxemburgse of buitenlandse vennootschappen en aile andere vormen van plaatsing, aanwerving door aankoop, inschrijving en elke andere manier zoals vervreemding door verkoop, ruil of elke andere manier en dit van alle roerende waarden en aile soorten, het bestuur, toezicht en de ontwikkeling van deze participaties.

De vennootschap mag deelnemen aan de oprichting en ontwikkeling van aile industriële of ondernemingen en mag bijstand verlenen aan gelijksoortige ondernemingen door middel van leningen, garanties en andere. Ze mag lenen en ontlenen en dit met of zonder interest, obligaties uitgeven en andere schuldbewijzen.

Ze mag haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks, in eigen naam of voor rekening van een derde, alleen of in samenwerking realiseren en elke uitvoering verwezenlijken die tot de uitvoering van dit doel leidt of het doel van de vennootschappen waarin zij rechtstreeks of onrechstreeks deelnemingen houdt.

in het algemeen, mag de vennootschap aile controle- of toezichtmaatregelen nemen en elke handeling stellen die haar nuttig lijkt om haar doel te verwezenlijken."

(ii)IVC Finance (de Overgenomen Vennootschap)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

IVC Finance, de Overgenomen Vennootschap, is een Belgische naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 8580 Avelgem, Nijverheidslaan 29 (België), ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder het nummer 0833,191.396.

Het maatschappelijk doel van IVC Finance is als volgt omschreven (artikel 3 van de statuten):

4( De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

1. Een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de meest ruime zin van het oord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

2. Het verstrekken en opnemen van leningen en voorschotten, evenals het verstrekken van zekerheden en waarborgen voor verbintenissen van de vennootschap zelf of van derden;

3. Alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de terbeschikkingstelling, verhuring, leasing of financieringshuur van alle rollend materieel, voertuigen, bedrijfsmiddelen, meubilair, computers, software, gebouwen, machines, installaties, apparaten, werktuigen, benodigdheden, uitrusting, infrastructuur en dergelijke;

4, Alle handelingen stellen die verband houden met de aankoop, verkoop, huur, financieringshuur, leasing, het in gebruik geven en nemen op basis van zakelijke rechten, het beheren in de meest ruime zin van onroerende goederen in de meest ruime zin;

5. Het beleggen, intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen;

6. Het verwerven van participaties in vennootschappen en het beheren, valoriseren en te gelde maken van deze participaties.

De vennootschap kan aile industriële, commerciële, financiële en roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan eveneens de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, evenals het verlenen van advies, management en andere diensten aan vennootschappen, Deze diensten kunnen geleverd worden krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de vennootschap."

2.Waarschijnlijke gevolgen van de fusie voor de werkgelegenheid

De Overnemende Vennootschap heeft geen werknemers. De Overgenomen Vennootschap tewerkstelligt 8 werknemers.

Re voorziene vereenvoudiging zal geen enkel effect hebben op het algemene niveau van de werkgelegenheid binnen de betrokken vennootschappen. De grensoverschrijdende vereenvoudigde fusie zal niet tussen komen in de huidige rechten en verplichtingen van de werknemers, De huidige werkomstandigheden (onder andere inbegrepen de ancienniteit, het salaris, de verzekeringen, de extra-legale voordelen, de regeling omtrent de werktijden en vakantie) blijven ongewijzigd, De verrichting zak geen effect hebben op de werknemers.

3.Datum vanaf welke de handelingen van de Overgenomen Vennootschap boekhoudkundig en wat betreft de directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Boekhoudkundig en wat betreft Belgische directe belastingen zullen de handelingen gesteld door de Overgenomen Vennootschap geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 januari 2013. Wat betreft Luxemburgse directe belastingen, zal deze verrichting geen retr-actief effect hebben. De fusie zal juridisch effect hebben op 1 augustus 2013 om O0u00.

4.Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders met bijzondere rechten, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Overgenomen Vennootschap en Ovememende Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, Aldus wordt er geen bijzonder recht toegekend en worden er geen bijzondere maatregelen getroffen.

5.Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de deskundigen die het fusievoorstel ondertekenen alsmede de leden van de organen die belast zijn met het bestuur, de leiding van, het toezicht of de controle op de fuserende vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 772/9 §4 W. Venn. en artikel 278 van de Luxemburgse Wet, moet er geen verslag door een deskundige worden opgemaakt in geval van een vereenvoudigde grensoverschrijdende fusie. Daardoor zal er geen bijzonder voordeel worden toegekend aan een deskundige.

Daarnaast zal er geen bijzonder voordeel worden toegekend aan de leden van het orgaan dat belast is met

het bestuur, de leiding, het toezicht of de controle van de fuserende vennootschappen.

g

6.Statuten van de Overnemende Vennootschap

De huidige statuten en de ontwerpstatuten van de Ovememende Vennootschap zoals deze van toepassing zullen zijn na de realisatie van de vereenvoudigde grensoverschrijdende fusie zijn aan dit fusievoorstel aangehecht als Bijlagen I en Il.

De raden van bestuur van de betrokken vennootschappen zijn van mening dat, in het kader van de vereenvoudigde grensoverschrijdende fusie, een uitbreiding van het maatschappelijk doel van de Overnemende

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vennootschap nodig is zodat zij de activiteiten van de Overgenomende Vennootschap kan verder zetten, Daardoor zal het artikel 3 van de statuten van de Overnemende Vennootschap, i.e. het maatschappelijk doel, worden aangepast.

De juridische vorm, naam, maatschappelijke zetel en het maatschappelijk kapitaal van de Overnemende Vennootschap blijven ongewijzigd na de vereenvoudigde grensoverschrijdende fusie.

Daardoor zal alleen het artikel 3 van de statuten van de Overnemende Vennootschap omtrent het maatschappelijk doel worden aangepast, zoals voorgesteld in de aangehechte Bijlage Il, door de toevoeging van de huidige activiteiten van IVC Finance en de beperking ervan tot intra-groep activiteiten.

7.Informatie over de procedures inzake werknemersparticipatie in de Ovememende Vennootschap

ln het kader van deze vereenvoudigde grensoverschrijdende fusie zal de Overnemende Vennootschap niet gehouden zijn om de werknemersparticipatieprocedure te volgen zoals deze beschreven is in Boek IV, Titel Il, Hoofdstuk VI, Onderafdeling IV van het Luxemburgse Wetboek inzake Arbeid, aangezien de fuserende vennootschappen niet voldoen aan de toepassingsdrempels.

8.Informatie over de evaluatie van de activa en passiva die overgaan naar de Overnemende Vennootschap

Alle activa en passiva van de Overgenomen Vennootschap zullen, in volledige boekhoudkundige continuïteit, worden overgedragen aan de Overnemende Vennootschap en dit aan de waarde zoals vermeld in de jaarrekeningen per 31 december 2012.

Alle activa en passiva van de Overgenomen Vennootschap zullen bijgevolg worden aangehouden in de Belgische inrichting van de Overnemende Vennootschap.

De raad van bestuur van de Overgenomen Vennootschap die bij de voorgestelde vereenvoudigde grensoverschrijdende fusie is betrokken, bevestigt dat de fusie beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 211 en artikel 183bis van het Belgische Wetboek Inkomstenbelasting 1992, artikel 117§1 van het Wetboek Registratierechten en de artikelen 11 en 18 § 3 van het Belgische B.T.W.-Wetboek, Daardoor Kan de vereenvoudigde grensoverschrijdende fusie vanuit een Belgisch oogpunt en wat betreft vennootschapsbelasting, BTW en registratierechten, op een fiscaal neutrale manier plaatsvinden.

Dit wil zeggen dat de vereenvoudigde grensoverschrijdende fusie geen belastingimpact zal hebben.

9.Data van de rekeningen van de fuserende vennootschappen die worden gebruikt om de voorwaarden voor de vereenvoudigde grensoverschrijdende fusie vast te stellen.

De jaarrekeningen per 31 december 2012 van de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap zijn gebruikt voor het bepalen van de voorwaarden van de gewenste vereenvoudigde grensoverschrijdende fusie.

10. Bodemattest

De Overgenomen Vennootschap is houdster van zakelijke rechten op onroerende goederen, meer bepaald een opstalrecht op een machine die gedeeltelijke is gekwalificeerd als onroerend goed, en een naakte eigendom op een terrein, gelegen in Vlaanderen. Daardoor is het Vlaamse Bodemdecreet van toepassing.

In toepassing van artikel 101 van het bovengenoemde decreet dient de Overgenomen Vennootschap een bodemattest aan te vragen en de inhoud ervan mee te delen aan Overnemende Vennootschap véér de opstelling van dit fusievoorstel.

De Overgenomen Vennootschap verklaart dat ten laatste op het ogenblik van de realisatie van de fusie het nodige bodemattest ter beschikking zal zijn.

De inhoud van het attest zal integraal in de notariële akte naar aanleiding van de buitengewone algemene vergadering tot goedkeuring van onderhavig fusievoorstel worden opgenomen. Voor wat betreft de beschikbaarheid van het bovenvermelde bodemattest ten tijde van het opstellen van onderhavig fusievoorstel, verklaart de Overnemende Vennootschap te verzaken aan de toepassing van artikel 116 van het Bodemdecreet.

Om te verzekeren dat de vereenvoudigde grensoverschrijdende fusie in overeenstemming met de wettelijke en statutaire bepalingen van de bij de fusie betrokken vennootschappen gerealiseerd zal worden, zullen de raden van bestuur van de bij de fusie betrokken vennootschappen elkaar en hun aandeelhouders op de hoogte stellen van alle belangrijke informatie, en dit op de wijze zoals voorzien in het W. Venn. en in het artikel 267 van de Luxemburgse Wet.

in overeenstemming met het artikel 772/7 W. Venn., zal het fusievoorstel ter griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk worden neergelegd, en zal bij uitreksel bekendgemaakt worden overeenkomstig artikel 74 W. Venn. (of In de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75 W. Venn., die een hyperlink bevat naar een eigen website, waar de tekst van het fusievoorstel beschikbaar is).

Overeenkomstig de artikelen 9 en 262 van de Luxemburgse Wet, zal het gemeenschappelijk fusievoorstel worden neergelegd bij het Handels- en Vennootschapsregister en minstens één maand voor de buitengewone algemene vergadering van de Overnemende Vennootschap worden gepubliceerd in the Luxemburgs Staatsblad ("Recueil des Sociétés et des Associations") . De publicatie moet de specifieke vermeldingen bevatten die voorzien zijn in hetzelfde artikel van de Luxemburgse Wet.

ti

: ti

Het onderhavige publicatieformulier wordt neergelegd samen met het fusievoorstel,

Didier Ysenbaert,

Bestuurder en bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

I_ Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2013
ÿþ Mod Ward 11.1

Dm In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



3ELRE NEERGELEGD

f013 2 9. 05. 2013

ATSBLADRECHtBANK

KOOPHANDEL

KORËFffIé



ioNITEUR

0 5 -06-

11llI11 31UM111111



BEL

G1SCH STA

Ondernemingsnr : 0 833 191 396

Benaming

(voluit) : IVC Finance

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Nijverheidslaan 29 - 8580 Avelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uit de notulen van de Algemene Vergadering van 15 juni 2012 blijkt de dat de algemene vergadering de aanstelling door de Raad van Bestuur op datum van 2 mei 2012 van Grant Thomton, Lippens & Rabaey BV CVBA, vertegenwoordigd door de heer Stefaan Rabaey, als commissaris van de vennootschap bevestigt. Het mandaat betreft de boekjaren 2011-2012-2013 en loopt af op de statutaire algemene Vergadering van 2014.

Dhr Ysenbaert Didier Coral & Wallace BVBA

Bestuurder Vertegenwoordigd door Dhr. Jan Vergote

Bestuurder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/11/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

illit11111MR1111!)111

NEERCELFGEY

12, 1i, 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL

O OK HANDEL

Grime

0 833 797 396

IVC Finance

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Moa Word 11.1

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Naamloze Vennootschap

Nijverheidslaan 29 - 8580 Avelgem

Ontslag bestuurder

Uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 26 oktober 2012 op de zetel van de vennootschap blijkt het ontslag van bestuurder "BVBA 53TW ELVE", voorheen 'BVBA Ame Hautekeete" aangeboden op 14 september 2012 met ondernemingsnummer 0.826.952.912, vertegenwoordigd door De Heer Ame Hautekeete. Hieruit blijkt ook het ontslag van de vaste vertegenwoordiger De Heer Ame Hautekeete van de BVBA 53TW ELVE.

Dhr Ysenbaert Didier

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

11/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 05.09.2012 12558-0158-027
12/01/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- I

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

loua au~~mu~i~iu~ui~~uu~

" 12~1~4,0"

NEERG.=LEGL)

27. 12. 2011

F',[:CH7t~A~df: Y:OUI" f1AhiDEL

- . Gitif~`t~IJK_y=-~

Ondernemingsnr : 0833.191.396

Benaming

(voluit) : IVC Finance

(verkort) :

Rechtsvoren : Naamloze Vennootschap

Zetel : Nijverheidslaan 29, 8580 Avelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - VESTIGING RECHT VAN OPSTAL

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Bob BULTEREYS, Notaris te Avelgem, op 15/12/2011, neergelegd ter registratie le Kortrijk I,

Houdende de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap " IVC FINANCE ", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8580  Avelgem, Nijverheidslaan 29; ingeschreven in het rechtspersonenregister Kortrijk onder ondernemingsnummer 0833.191.396; onderworpen aan de Belasting op de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 0833.191.396

Ondermeer wat volgt:

-KAPITAAL:

Na kennisname van:

1. Het bijzonder door de raad van bestuur, waarin werd uiteengezet waarom zowel de inbreng in natura als' de voorgestelde kapitaalverhoging van belang is voor de vennootschap;

2. Het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Grant Thornton, Lippens & Rabaey", vertegenwoordigd door Stefaan Rabaey, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de raad van bestuur met betrekking tot de inbreng in. natura, de beschrijving ervan, de toegepaste methoden van waardering, en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, waarvan de besluiten letterlijk luiden als volgt:

" BESLUITEN

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap IVC Finance NV, bestaat uit de inbreng van' een vinyllijn met toebehoren ter waarde van 20.046.000,00 Euro.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der. Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor: de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

a) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering` leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen; de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 200.460 aandelen van de vennootschap IVC Finance NV, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Gent op 2 november 2011"

Werd het kapitaal verhoogd met met twintig miljoen zesenveertigduizend euro (¬ 20.046.000,00) om het te' brengen van driehonderd zesennegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 396.500,00) op twintig miljoen vierhonderd tweeënveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 20.442.500,00), door creatie van 200.460 nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als' de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden man het Belgisch Staatsblad



Deze totale inbreng werd volledig onderschreven door inbreng in natura van de zogenaamde "vinyllijn". Gezien deze machine deels onroerend van aard is, wordt eveneens een recht van opstal toegekend aan de inbrenger, zoals nader omschreven in de hierna vermelde bijzondere verslagen van de bedrijfsrevisor en van de raad van bestuur, alwaar naar verwezen wordt.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op twintig miljoen vierhonderd tweeënveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 20.442.500,00) en is voortaan vertegenwoordigd door 204.425 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.



VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Notaris Bob Bultereys

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge Samen neergelegde stukken: Uitgifte proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering dd. 15/12/2011; bijzondere verslagen van de raad van bestuur en bedrijfsrevisor; Gecoördineerde statuten per 15/12/2011.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/05/2011
ÿþ MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

" II~VII11~, II~YY1IV,51=~IQI~Y

bel a BE Sta

-2. 05. 2û~1

RECHTf591%OPHANDEL

"

Ondernemingsnr : 0833.191.396

Benaming

(voluit) : IVC Finance

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Nijverheidslaan 29 - 8580 Avelgem

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Bob BULTEREYS, Notaris te Avelgem, op 27

APRIL 2011, neergelegd ter registratie te Kortrijk I,

Houdende de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap " IVC FINANCE ",

waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8580  Avelgem, Nijverheidslaan 29; ingeschreven in het

rechtspersonenregister Kortrijk onder ondernemingsnummer 0833.191.396; onderworpen aan de Belasting op

de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 0833.191.396.

Ondermeer wat volgt:

-KAPITAAL:

Na kennisname van:

1. Het bijzonder door de raad van bestuur, waarin werd uiteengezet waarom zowel de inbreng in natura als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang is voor de vennootschap;

2. Het verslag opgemaakt door bedrijfsrevisor "Grant Thornton, Lippens & Rabaey", vertegenwoordigd door Stefaan Rabaey, hiertoe aangesteld door de raad van bestuur met betrekking tot de inbreng in natura, de beschrijving ervan, de toegepaste methoden van waardering, en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, waarvan de besluiten letterlijk luiden als volgt:

BESLUITEN

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap IVC Finance NV, bestaat uit de inbreng van het tréfonds op een onroerend goed ter waarde van ¬ 296.500.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

a) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uitte geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 2.965 aandelen van de vennootschap IVC Finance NV, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Gent op 7 maart 2011

Werd het kapitaal verhoogd met tweehonderd zesennegentigduizend vijfhonderd euro (296.500,- ¬ ) om het te brengen van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) op driehonderd zesennegentigduizend vijfhonderd euro (396.500,- ¬ ) en is voortaan vertegenwoordigd door 3.965 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Notaris Bob Bultereys

Samen neergelegde stukken: Uitgifte proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering dd. 27 april 2011; bijzondere verslagen van de raad van bestuur en bedrijfsrevisor; Gecoördineerde statuten per 27 april

_201.1

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

15/03/2011
ÿþ mod 2.1



Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

lilltIg11111,11111!!11,11101

Voc behoi aan Belgi Staat,

,~-

Ondememingsnr : 0833.191.396 f;

NEERGELEGD

0 3. 03. 2011

RECHTê^r" OOPF-iANDEL

R1,3K

Benaming : iVC Finance (voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Nijverheidslaan, 29

8580 Avelgem

Onderwerp akte : Benoeming voorzitter

Uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 7 februari 2011 blijkt dat werd aangesteld als voorzitter van de raad van bestuur, de heer Didier Ysenbaert, wonende te 8200 Brugge, Diksmuidse Heerweg, 301.

Arne Hautekeete

Vaste vertegenwoordiger HAUTEKEETE ARNE bvba

Bestuurder

28/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300728*

Neergelegd

26-01-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): IVC Finance

0833191396

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: 8580 Avelgem, Nijverheidslaan 29

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op vierentwintig januari tweeduizend elf, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk.

Dat er door:

1. De naamloze vennootschap "IVC", met zetel te 8580 Avelgem, Nijverheidslaan, 29. Belasting op de toegevoegde waarde, nummer BE 0866.682.231 rechtspersonenregister Kortrijk.

2. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Flooring XL", met zetel te 1075HL Amsterdam (Nederland), De Lairessestraat, 154. Ingeschreven bij de kamer van koophandel voor Amsterdam (Nederlands) onder het nummer 34273963.

Een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap werd opgericht, genaamd  IVC Finance en met zetel te 8580 Avelgem, Nijverheidslaan 29.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

1. Een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de meest ruime zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

2. Het verstrekken en opnemen van leningen en voorschotten, evenals het verstrekken van zekerheden en waarborgen voor verbintenissen van de vennootschap zelf of van derden;

3. Alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de terbeschikkingstelling, verhuring, leasing of financieringshuur van alle rollend materieel, voertuigen, bedrijfsmiddelen, meubilair, computers, software, gebouwen, machines, installaties, apparaten, werktuigen, benodigdheden, uitrusting, infrastructuur, en dergelijke;

4. Alle handelingen stellen die verband houden met de aankoop, verkoop, huur, financieringshuur, leasing, het in gebruik geven en nemen op basis van zakelijke rechten, het beheren in de meest ruime zin van onroerende goederen in de meest ruime zin;

5. Het beleggen, intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen;

6. Het verwerven van participaties in vennootschappen en het beheren, valoriseren en te gelde maken van deze participaties.

De vennootschap kan alle industriële, commerciële, financiële en roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan eveneens de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, evenals het verlenen van advies, management en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

andere diensten aan andere vennootschappen. Deze diensten kunnen geleverd worden krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de vennootschap.

De vennootschap is opgericht op vierentwintig januari tweeduizend elf voor een onbeperkte duur.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderdduizend euro (100.000 EUR), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van waarde, die elk één/duizendste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen, in geld onderschreven en volgestort ten belope van honderdduizend euro (100.000,00 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt aldus dat een bedrag van honderdduizend euro (100.000 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 449 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op de bijzondere rekening nummer 3850577361-80 bij de ING Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 21 januari 2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens drie bestuurders. Evenwel, indien bij de oprichting of op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de samenstelling van de raad van bestuur worden beperkt tot twee leden, tot op de algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Met het oog op de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur is de raad samengesteld uit twee categorieën van bestuurders, genaamd A-bestuurders en B-bestuurders. Naar aanleiding van de benoeming van een bestuurder, duidt de algemene vergadering aan tot welke categorie de betrokken bestuurder behoort.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor hoogstens zes jaar en kunnen ten allen tijde door haar worden ontslagen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De raad van bestuur kiest een voorzitter onder de A-bestuurders.

De raad kan ook een ondervoorzitter benoemen.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en geldig besluiten indien tenminste de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Wanneer dit aanwezigheidsquorum op de eerste raad van bestuur niet wordt bereikt, dan is de voorzitter van de raad van bestuur gerechtigd een tweede raad van bestuur bijeen te roepen, die geldig kan beraadslagen en beslissen over dezelfde agendapunten, ongeacht hoeveel en welke bestuurders aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn.

Elke bestuurder kan aan één van zijn collega's bij gewone brief, telegram, telex, telefax of elk ander communicatiemiddel dat drager is van een gedrukt document, volmacht verlenen om hem te vertegenwoordigen op een welbepaalde raad van bestuur en om er in zijn plaats te stemmen. De lastgever wordt dan geacht aanwezig te zijn.

Een bestuurder mag niet meer dan één van zijn collega's tegelijkertijd vertegenwoordigen.

In de gevallen bepaald door de wet kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Onverminderd hetgeen hierna voorzien worde de besluiten van de raad van bestuur genomen bij meerderheid van stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor wat betreft de hierna opgesomde verrichtingen dienen de besluiten van de raad van bestuur genomen te worden bij meerderheid van stemmen met dien verstande dat steeds de instemming van de voorzitter van de raad van bestuur vereist is :

- alle verrichtingen nopens financiële vaste activa;

- investeringen nopens materiële vaste activa die per verrichting meer dan vijf miljoen euro overschrijden;

- alle verrichtingen nopens de verwerving of vervreemding van een bedrijfsafdeling en/of een tak van werkzaamheid.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Indien de vennootschap evenwel maar twee bestuurders heeft, verliest de stem van degene die de raad voorzit haar doorslaggevend karakter tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

De besluiten van de raad van bestuur worden weergegeven in de notulen, die worden ondertekend door de voorzitter van de vergadering en minstens de meerderheid van de aanwezige leden.

Alle afschriften en uittreksels van de notulen worden ondertekend door een bestuurder. De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor hun aanstelling, hun ontslag, hun eventuele bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuurder, of aan één of meer directeurs, al dan niet lid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur bepaalt of zij alleen, dan wel gezamenlijk optreden.

De gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere volmachten verlenen aan iedere lasthebber.

De raad van bestuur stelt de eventuele toekenningen en verloning vast voor de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur. Hij kan hen op elk ogenblik ontslaan.

1. Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, waaronder steeds een A-bestuurder.

2. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde(n) voor dit bestuur.

3. De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om elf uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping en gelegen in de gemeente waar de zetel gevestigd is. Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag die geen zaterdag is, op hetzelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend twaalf.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen, de eigenaars van aandelen op naam, ten minste drie werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

Elke aandeelhouder kan zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een gevolmachtigde, overeenkomstig de bepalingen van de wet, op voorwaarde dat :

- alle in het vorige artikel bepaalde voorwaarden voor toelating tot de vergadering zijn vervuld.

- deze gevolmachtigde zelf een aandeelhouder is Rechtspersonen kunnen evenwel, binnen dezelfde voorwaarden, vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die geen aandeelhouder is. Zo ook kunnen de aandeelhouders natuurlijke personen, binnen dezelfde voorwaarden, vertegenwoordigd worden door hun echtgenoot of, in geval van onbekwaamheid, door hun wettelijke vertegenwoordiger.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging van de stukken op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap en eindigt op eenendertig december tweeduizend elf.

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De aanwending van het saldo van de winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Bestuurders.

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op drie.

Worden benoemd voor een termijn van zes jaar :

I. Als A-bestuurder :

- De heer YSENBAERT, Didier, wonende te 8200 Brugge, Diksmuidse Heerweg, 301.

II. Als B-bestuurders :

- De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, CORAL & WALLACE, met zetel te 9000 Gent, Korianderstraat, 2A, belasting op de toegevoegde waarde 0897.591.280, met als vaste vertegenwoordiger, de heer VERGOTE, Jan, wonende te 9800 Deinze, Kleine Pontstraat, 3;

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

- De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, HAUTEKEETE ARNE, met zetel te 9031 Gent, Raapstraat, 23, belasting op de toegevoegde waarde 0826.952.912, met als vaste vertegenwoordiger, de heer HAUTEKEETE, Arne, wonende te 8200 Gent, Raapstraat, 23.

Hun mandaat zal onmiddellijk na de jaarvergadering in tweeduizend en zestien een einde nemen.

Dit mandaat is onbezoldigd.

Volmacht

De oprichter, te weten, de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Flooring XL", met zetel te 1075HL Amsterdam (Nederland), De Lairessestraat, 154, ingeschreven bij de kamer van koophandel voor Amsterdam (Nederlands) onder het nummer 34273963, werd vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hautekeete Arne", met zetel te 9031 Gent-Drongen, Raapstraat, 23, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Hautekeete Arne, wonende te 9031 Gent-Drongen, Raapstraat, 23, krachtens onderhandse volmacht.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 24 januari 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IVC FINANCE

Adresse
NIJVERHEIDSLAAN 29 8580 AVELGEM

Code postal : 8580
Localité : AVELGEM
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande