J. WULLAERT ENERGY & CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : J. WULLAERT ENERGY & CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 834.822.184

Publication

28/10/2013
ÿþ Mop Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-

{7~i~ ~~ ~

~~çt~C4ter 1 4:

,v~~f~ , ~rA.~1t.00f~'r1AHí~~-

~TQAtS,G .

~~~ ..:- ®KT.

`F5 ti

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

lulli~u16 5i~ui68*uuiAiui

1

iu

Ondernemingsar: 0834.822.184

Benaming

(voluit) : J. Wullaert Energy & Consult (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 8301 Knokke-Heist (Duinbergen), Elizabetlaan 258 bus 0021 (volledig adres)

Onderwee akte : wijziging maatschappelijke zetel en doelwijziging

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 8 juli 2013 blijkt dat met ingang van 8 jull 2013

dat :

- de zaakvoerder de maatschappelijke zetel van de vennootschap heeft gewijzigd naar 8301 Knokke-Heist

(Duinbergen), Elizabetiaan 268 bus 01.01

- het doel van de vennootschap wordt met eenparigheid van stemmen uitgebreid met volgende activiteiten

- Bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed voor een vast bedrag of op

contractbasis

- Schatten en evalueren van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis

- Verfenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van aile diensten die noodzakelijk zijn voor

het behoorlijk functioneren van de gebouwen (residentieel gebouw)

- Innen van de huur (niet residentiele gebouwen)

- Handel in eigen onroerend goed

- Verhuur en exploitatie van eigen of geleased residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen

- Verhuur en exploitatie van sociale woningen

» - Verhuur en exploitatie van eigen of geleased niet-residentieel onroerend goed, exclusief terreinen

- Verhuur en exploitatie van terreinen

- Innen van de huur (residentiele gebouwen)

- Diverse ondersteunende activiteiten ten aanzien van voorzieningen

Ingevolge voornoemde beslissing wordt artikel 2 van de vennootschap als volgt gewijzigd:

Artikel 2 Doel

Voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft, het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee In verband staande activiteiten in overeenstemming met de wettelijke bepalingen ter zake heeft de vennootschap als doel, in België en elders in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam, als voor rekening van derden:

-Het uitoefenen van het beroep van energieprestatiedeskundige en het afleveren van energleprestatiecertificaten.

-Het verlenen van adviezen en service inzake energie (EAP) in de meest ruime zin van het woord, het opstellen van de nodige attesten.

-Het uitoefenen van overige technische testen, opmetingen en toetsen.

-Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices in de meest ruime zin van het woord,

-Het aanbieden van diensten aan ondernemingen en particulieren in de meest ruime zin van het woord. Het helpen bij uitvaartdiensten. Het helpen bij het opmaken van energieaudits, energieprestatiecertificaten en aanverwante werkzaamheden.

- Bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis

- Schatten en evalueren van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis

- Verlenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van aile diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen (residentieel gebouw)

-Innen, van cie huur_(niet residentiele _gebouwen)_ _ ___________ _ _ --- _-_ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenina.

F i

" 4r.-," 4/Voor, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Handel in eigen onroerend goed

- Verhuur en exploitatie van eigen of geleased residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen

- Verhuur en exploitatie van sociale woningen

- Verhuur en exploitatie van eigen of geleased niet-residentieel onroerend goed, exclusief terreinen

- Verhuur en exploitatie van terreinen

Innen van de huur (residentiele gebouwen)

Diverse ondersteunende activiteiten ten aanzien van voorzieningen

-Het aanbieden van personenvervoer. Het verhuren van een auto met chauffeur.

-Het ontwikkelen, coachen, organiseren en uitvoeren van opleidingen, semina ries, business meetings, handelsmissies, professioneel contacten, zowel in binnen- als buitenland en alles wat daarmede verband houdt, met uitzondering van activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn voor reisagenten en reisbureau's.

-Onderneming in het uitoefenen van een managementvennootschap, en daartoe aile mogelijke vergoedingen en commissies ontvangen.

-Het geven van diverse voordrachten aan bedrijven, overheden, privé-organisaties.

-Het verlenen van advies en diensten met betrekking tot communicatie in de ruimste zin en van alle aard en zowel voor particulieren, bedrijven ais openbare besturen.

-Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder, vereffenaar of aanverwante functies.

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, aankoop, productie en algemeen bestuur, het verlenen van aile dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak.

-Het maken van kosten of investeringen in roerende of onroerende goederen om legale voordelen te kunnen verstrekken aan personeel, zaakvoerders, enzovoort, deel uitmakend van hun verloningspakket, zowel in geld ais in natura.

-Commissies ontvangen in verband met commerciële, publicitaire dienstvertrekking, marketing, tussenkomsten en vertegenwoordiging in alle mogelijke handelsaangelegenheden alsook de ter beschikking stelling van personeel.

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen en/of het participeren in bestaande of nog op te richten rechtspersonen of vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt,

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

-De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

-De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

-Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag filialen openen.

-De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

























De heer Joseph Wuiiaert zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/04/2011
ÿþMae 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na n erg~ffie_van de akte

MONITEUR BELGE

 DIRECT

III llhI III llIl ll 1ItI IlI Uli 11I Iii

" uosna~ 30-03-

Griffie

Ondernemingsnr : 0834

Benaming

(voluit) : J. Wullaert Energy & Consult

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 8301 Knokke-Heist (Duinbergen), Elizabetlaan 258 bus 0021

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tussen de ondergetekenden:

r

n"-----N-7-sr

E

G1SCH STAATSBLAD BESTU JR

2011

N

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

°P' 2 2 N'Ui ion

De griffier,

~;~ 22184

beh

aa

Be

Stat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

1.De heer WULLAERT Joseph Gustaaf, geboren te Deinze op 1 november 1952, van Belgische nationaliteit, wonende te 8301 Knokke-Heist (Duinbergen), Elizabetlaan 258 bus 0021, met nationaal nummer 52.11.01.109.60, hoofdelijk en voor het geheel aansprakelijke vennoot.

2.Mevrouw VANBELLE Marie-José Hélène, geboren te Blankenberge op 22 december 1957, van Belgische nationaliteit, wonende te 8301 Knokke-Heist (Duinbergen), Elizabetlaan 258 bus 0021, met nationaal nummer 57.12.22-280.50, stille vennoot.

wordt op heden een gewone commanditaire vennootschap opgericht waarvan de statuten luiden als volgt

Artikel 1 Naam  Maatschappelijke zetel

De naam van de vennootschap luidt: "J. Wullaert Energy 8 Consult".

In alle akten, facturen, aankondigingen, brieven, orders, en andere documenten van de vennootschap dient deze benaming worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding 'Gewone commanditaire vennootschap' of door initialen 'Comm. V'. In die stukken moet verder de zetel van de vennootschap nauwkeurig worden aangewezen en het woord 'rechtspersonenregister of de initialen 'RPR' vemeld worden, samen met de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, gevolgd door het ondememingsnummer.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8301 Knokke-Heist (Duinbergen), Elizabetlaan 258 bus 0021. De zetel kan verplaatst worden naar om het even welke plaats in België mits naleving van de taalwetgeving, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

Artikel 2 Doel

Voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft, het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in verband staande activiteiten in overeenstemming met de wettelijke bepalingen ter zake heeft de vennootschap als doel, in België en elders in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam, als voor rekening van derden:

-Het uitoefenen van het beroep van energieprestatiedeskundige en het afleveren van energieprestatiecertificaten.

-Het verlenen van adviezen en service inzake energie (EAP) in de meest ruime zin van het woord, het

opstellen van de nodige attesten.

-Het uitoefenen van overige technische testen, opmetingen en toetsen.

-Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices in de meest ruime zin van het woord.

-Het aanbieden van diensten aan ondernemingen en particulieren in de meest ruime zin van het woord. Het helpen bij uitvaartdiensten. Het helpen bij het opmaken van energieaudits, energieprestatiecertificaten en aanverwante werkzaamheden.

-Het aanbieden van personenvervoer. Het verhuren van een auto met chauffeur.

-Het ontwikkelen, coachen, organiseren en uitvoeren van opleidingen, seminaries, business meetings, handelsmissies, professioneel contacten, zowel in binnen- als buitenland en alles wat daarmede verband houdt, met uitzondering van activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn voor reisagenten en reisbureau's.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenino.

-Onderneming in het uitoefenen van een managementvennootschap, en daartoe alle mogelijke vergoedingen en commissies ontvangen.

-Het geven van diverse voordrachten aan bedrijven, overheden, privé-organisaties.

-Het verlenen van advies en diensten met betrekking tot communicatie in de ruimste zin en van alle aard en

zowel voor particulieren, bedrijven als openbare besturen.

-Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder, vereffenaar of aanverwante functies.

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, aankoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak.

-Het maken van kosten of investeringen in roerende of onroerende goederen om legale voordelen te kunnen verstrekken aan personeel, zaakvoerders, enzovoort, deel uitmakend van hun verloningspakket, zowel in geld als in natura.

-Commissies ontvangen in verband met commerciële, publicitaire dienstvertrekking, marketing, tussenkomsten en vertegenwoordiging in alle mogelijke handelsaangelegenheden alsook de ter beschikking stelling van personeel.

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen en/of het participeren in bestaande of nog op te richten rechtspersonen of vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden,

e verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle, verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook,

N van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

-De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of

o financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking

ervan kunnen bevorderen.

0

" -De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

-Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

" =1 -De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag filialen openen.

-De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

P:

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

" =1 Artikel 3 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur ingaande op 1 april 2011.

" Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de gewone algemene vergadering.

Artikel 4 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DUIZEND EURO (¬ 1.000,-), vertegenwoordigd door TIEN

P: AANDELEN. Dit kapitaal wordt gevormd door volgende inbrengen:

 de heer Joseph Wullaert voornoemd brengt in een som van NEGENHONDERD EURO (¬ 900,-)

 mevrouw Marie-José Vanbelle voornoemd brengt in een som van HONDERD EURO (¬ 100,-).

In vergelding van gemelde inbrengen, worden aan de inbrengers volgende aandelen toegekend:

 aan de heer Joseph Wullaert voornoemd negen (9) aandelen,

 aan mevrouw Marie-José Vanbelle voornoemd één (1) aandeel.

De partijen verklaren dat alle voormelde aandelen zullen worden volstort en dat het kapitaal thans volledig

ter beschikking is van de opgerichte vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 5 Hoofdelijk aansprakelijke vennoten of beherende vennoten en stille vennoten

De heer Joseph Wullaert voornoemd is een hoofdelijk aansprakelijke vennoot of beherende vennoot

genoemd.

Mevrouw Marie-José Vanbelle voornoemd treedt op als stille vennoot.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van aile registers en geschriften van de venootschap en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 6 Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders die beherende vennoten moeten zijn. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur. De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Alle handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet of de statuten, vallen onder zijn bevoegdheid. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

De zaakvoerder kan vomacht verlenen aan andere personen om tijdelijke taken van de zaakvoerder over te nemen of om formaliteiten te vervullen.

Wanneer er meerderde zaakvoerders zijn kunnen zij hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij jegens derden en in rechte eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten, welke delegatie slechts kan gebeuren op voorwaarde dat het mandaat speciaal en tijdelijk van aard is.

Artikel 7 Overlijden  Onbekwaamheid

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van de vennoten. Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen en legatarissen, indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren. Indien zijn niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht het deel op te eisen dat, volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan hun rechtsvoorganger.

Ingeval van overlijden, wetttelijke onbekwaamheid of verhindering van de zaakvoerder, zal de algemene vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een beherende vennoot of enige andere persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan. In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering van de zaakvoerder heeft de algemene vergadering verder het recht om bij eenvoudige meerderheid in de definitieve vervanging van de zaakvoerder te vooerzien.

Artikel 8 Overdrachten van aandelen onder levenden

Overdrachten van aandelen onder levenden zijn enkel toegelaten mits de eenparige goedkeuring van al de vennoten. Inzake uitsluiting, uittreding of toetreding van een vennoot worden de gewone regels van de vennootschapswetgeving gevolgd.

Artikel 9 Boekjaar

Het boekjaar gaat in op één januari en wordt afgesloten op eenendertig december van hetzelfde jaar. Bij het einde van ieder boekjaar maakt de zaakvoerder een jaarrekening op samen met de door de wet bepaalde verslagen.

Artikel 10 Jaarvergadering

Een algemene vergadering van de vennoten, gewone algemene vergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om 16 uur, in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping. Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaatst op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

De oproepingen geschieden per aangetekende brief of per e-mail, toegezonden aan de vennoten minstens acht dagen voor de vergadering, met vermelding van de agenda van de vergadering. Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaandelijke oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met eenparigheid worden vastgelegd.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de algemene vergadering wordt verslag uitgebracht over het afgelopen boekjaar en kunnen de vennoten controle uitoefenen op de uitvoering door de zaakvoerder van zijn beheersopdracht. Hierover wordt achteraf een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door alle vennoten.

Artikel 11 Winstverdeling

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig

akkoord van alle vennoten wordt vereist.

Artikel 12 Ontbinding  Vereffening

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vengadering daar bij gewone meerderheid anders over besluit.

Het saldo, na sluiting van de vereffening, wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Verkrijging van rechtpersoonlijkheid  verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van

onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Overgangsbepalingen

De heer Joseph Wullaert voornoemd wordt tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur en wordt gelast

met het bestuur van de vennootschap. Zijn mandaat is onbezoldigd. De algemene vergadering kan hiervan

afwijken.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 april 2011 tot 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal gehouden de derde vrijdag van de maand juni 2013 om 16 uur.

Aldus opgemaakt te Knokke-Heist op 10 maart 2011, in drie exemplaren waarvan elke partij erkent een exemplaar te hebben ontvangen. Een origneel zal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge.

Hierbij gelijktijdig neergelegd de oprichtingsakte

De heer Joseph Wullaert

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
J. WULLAERT ENERGY & CONSULT

Adresse
ELIZABETLAAN 258, BUS 21 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Heist-Aan-Zee
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande