J.K. STUYTS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN, AFGEKORT : J.K. STUYTS OF J.K. STUYTS ACCOUNTANTS OF J.K. BELASTINGCONSULENTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J.K. STUYTS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN, AFGEKORT : J.K. STUYTS OF J.K. STUYTS ACCOUNTANTS OF J.K. BELASTINGCONSULENTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 816.769.395

Publication

13/08/2013
ÿþ mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) : J.K. Stuyts Accountants & Belastingconsulenten

(verkort) : J.K. Stuyts of J.K. Stuyts Accountants of J.K. Belastingconsulenten

Rechtsvorm ; burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Koningin Astridlaan 2 A

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op dertig juli tweeduizend en dertien, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel v66r registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J.K. Stuvts Accountants & Belastingconsulenten. afgekort: J.K. Stuyts of J.K. Stuvts Accountants of J.K. Belastingconsulenten", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Koningin Astridlaan 2 A, ondernemingsnummer 0816.769.395, RPR Brugge, de volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT: WIJZIGING BOEKJAAR

Het lopend boekjaar, dat eindigt op eenendertig december tweeduizend en dertien, werd ten uitzonderlijke titel verlengd tot dertig september tweeduizend en veertien.

Vanaf dan zal ieder boekjaar lopen van één oktober van ieder jaar tot dertig september van het daaropvolgende jaar.

De jaarvergadering zal dan doorgaan op iedere negentiende maart, om achttien uur. Indien deze dag een zondag of een feestdag is, zal de algemene vergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag.

De eerstvolgende jaarvergadering zal aldus doorgaan op negentien maart tweeduizend en vijftien.

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERMINDERING

1. Principieel besluit

De vergadering heeft vastgesteld dat het geplaatst kapitaal thans tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) bedraagt, en dat dit kapitaal ten belope van tweeëndertigduizend euro (¬ 32.000,00) volstort is.

De vergadering heeft beslist het geplaatst kapitaal te verminderen met drieënveertigduizend vierhonderd euro (¬ 43.400,00) om het te verlagen van tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00) tot achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), zonder vernietiging van aandelen.

2. Terugbetaling

De vergadering heeft vervolgens beslist om vijfentwintigduizend achthonderd euro (¬ 25.800,00) (volstort) kapitaal terug te storten aan de aandeelhouders, zijnde vierendertig euro veertig cent (¬ 34,40) per aandeel. De vergadering heeft bijgevolg beslist dat de terugstorting betrekking heeft op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

Zodoende zal het geplaatst kapitaal op achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) gebracht worden, en zal het volstort zijn ten belope van zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00).

3. Uitvoering

De vergadering heeft vervolgens gespecificeerd dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun aandelenbezit, dus door terugbetaling van een totaalbedrag van vijfentwintigduizend achthonderd euro (E 25.800,00) als volgt: terugbetaling van twintigduizend zeshonderd veertig euro (E 20.640,00) euro aan de heer Jonathan Stuyts, wonende te 9000 Gent, Achilles Musschestraat 86, en vijfduizend honderd zestig euro (¬ 5.160,00) aan mevrouw Maaike Passchyn, wonende te 9000 Gent, Achilles Musschestraat 86.

De vergadering heeft vastgesteld en heeft notaris Dirk Hendrickx te Brugge, verzocht akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van drieënveertigduizend vierhonderd euro (E 43.400,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voc behot aan Belgi Staats

N

V

A

Ondernemingsnr : 0816.769.395

MONITEU

0 6 -08

Nl_ERCiL_t..b.(:iU ter Unart-FE û. RECHTBANK VAN KOOPHANDEL 1

BRUGGE (Afdeling Brugge) Br3~E

3 1 ja12013

" 2013 eb «Pit e;

Griffie

L.GfSCH S AA f Sn».)

mod 11,1

De aandeelhouders hebben verklaard door notaris Dirk Hendrickx, te Brugge, ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 425 en 426 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

DERDE BESLUIT: TOEKENNING VAN BEVOEGDHEDEN AAN DE ZAAKVOERDER

De algemene vergadering heeft beslist om aan de zaakvoerder alle bevoegdheden te verlenen om de voorgaande beslissing uit te voeren en te formaliseren, waaronder de bevoegdheid voor het verrichten van de voorziene terugbetaling aan de aandeelhouders, rekening houdend met artikel 426 W.Venn., dat stelt dat ten vroegste twee maanden na de bekendmaking van de betrokken beslissing in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad tot uitbetaling kan overgegaan worden.

VIERDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN DE WETTELIJKE RESERVE De vergadering heeft beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen, om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op negentienduizend honderd eenennegentig euro negenennegentig cent (¬ 19,191,99), door incorporatie van de wettelijke reserve bij het kapitaal, ten bedrage van vijfhonderd eenennegentig euro negenennegentig cent (¬ 591,99), zonder creatie van nieuwe aandelen maar door de verhoging van de fractiewaarde van elk aandeel.

VIJFDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING ZOALS GEMELD 1N HET VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging werkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal van de vennootschap verhoogd is tot negentienduizend honderd eenennegentig euro negenennegentig cent (¬ 19,191,99), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen die elk een gelijk deel van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

ZESDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN DE BESCHIBARE RESERVE De vergadering heeft beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen, om het te brengen van negentienduizend honderd eenennegentig euro negenennegentig cent (¬ 19.191,99) op zevenentwintigduizend negenentachtig euro twintig cent (¬ 27.089,20), door incorporatie van de beschikbare reserve bij het kapitaal, ten bedrage van zevenduizend achthonderd zevenennegentig euro eenentwintig cent (¬ 7,897,21), zonder creatie van nieuwe aandelen maar door de verhoging van de fractiewaarde van elk aandeel.

ZEVENDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING ZOALS GEMELD IN HET ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging werkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal van de vennootschap verhoogd is tot zevenentwintigduizend negenentachtig euro twintig cent (¬ 27.089,20), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen die elk een gelijk deel van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen,

ACHTSTE BESLUIT: STATUTENWIJZIGING

De statuten werden vervangen door volgende tekst om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten:

De eerste zin van artikel 5 van de statuten werd gewiizigd als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van zevenentwintigduizend negenentachtig euro twintig cent (¬ 27.089,20), vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) aandelen op naam, zonder aanduiding van de nominale waarde."

De eerste twee zinnen van artikel 13 van de statuten werden gewijzigd als volgt:

"De gewone algemene vergadering zal van rechtswege plaatsvinden op negentien maart van elk jaar, om achttien uur.

Indien deze dag een feestdag is, zal de algemene vergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag." Artikel 17 van de statuten werd gewijzigd als volgt:

"Het boekjaar vangt aan op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar."

NEGENDE BESLUIT: MACHTIGING

De zaakvoerder, met macht tot indeplaatststelling, werd gemachtigd om alle voorgaande besluiten uit te voeren, onder meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administraties. Meer in het bijzonder verleent de vergadering alle volmachten aan de raad van bestuur en de gedelegeerd bestuurder teneinde te kunnen overgaan tot de terugbetaling op het ogenblik van het verstrijken van de wettelijke termijn en de door de algemene vergadering vastgestelde termijnen.

Bijzondere volmacht werd verleend aan "Stuyts Accounting Services", BVBA, te Brugge (Sint-Michiels), Koningin Astridlaan 2A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de kruispuntbank voor ondernemingen en de bijhorende ondernemingsloketten en desgevallend bij de administratie van de BTW te verzekeren.

Tegelijk hiermee neergelegd

" afschrift proces-verbaal van statutenwijziging

" coördinatie van statuten

Dirk Hendrickx, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.4Vor-< behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen-bij-het-Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes-c1

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.07.2013, NGL 07.08.2013 13399-0278-015
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.08.2012, NGL 28.08.2012 12456-0414-015
09/02/2012
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

o..v

NEERGELEGD

2 7 JAN. 2012

_

~ KOOPHAND~~GE R~CHTB AN

NT

I 1111111. ff111 MIIIIIYNI

*12034441*

b N

s

0816.769.395

J.K. Stuyts Accountants & Belastingconsulenten J.K. Stuyts of J.K. Stuyts Accountants of J.K. Stuyts Belastingconsulenten

Burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Achilles Musschestraat 86, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de zaakvoerder van 31 december 2011 blijkt:

De zetel van de vennootschap wordt, door beslissing van de zaakvoerder, met onmiddellijke ingang verplaatst naar:

Koningin Astridlaan 2a, 8200 Brugge (Sint Michiels)

Jonathan Stuyts

Zaakvoerder

Ondernemingsnr : Benaming

(Voluit) : (verkort):

Rechtsvorm :

Bijlagen bij -het-Belgisch Staatsblad - 09/0212012 -Annexes-du- ttcur-belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de persolo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.08.2011, NGL 28.08.2011 11439-0564-013

Coordonnées
J.K. STUYTS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULE…

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 2 A 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande