JACQUES BLOMME

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JACQUES BLOMME
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 419.126.211

Publication

16/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 11.06.2014 14159-0122-011
15/01/2014
ÿþLuik B

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van deGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

ATSBLAD

Griffie

tompu BE

MONiTEUR

0 8 -01-LGISCH STA

RECHT

enril< VAN KOOPHANDEL TE

BELGE BRUGGEAFDELING BRUGGE)

op: 2 4 DFC, 2013

2014 De griffier.

Ondernemingsnr : 0419.126.211

Benaming (voluit) : JACQUES BLOMME

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mannikenwerve 201

8000 Brugge

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging in het kader van artikel 537 WIB92 - integrale statutenwijziging.

Uit een akte verleden voor notaris Wouter Bossuyt, te Brugge op 9 december 2013 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkter, aansprakelijkheid JACQUES BLOMME te 8000 Brugge,Monnikenwerve 201.

Opgericht als personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris;; Paul Vermeersch destijds te Oudenburg op acht januari negentienhonderdnegenenzeventig rr gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertig januari daarna, onder nummer 201 15.

Volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

11.De algemene vergadering beslist om een reële kapitaalvermindering uit te voeren welke; aangerekend wordt op de belaste reserves in het kapitaal en dit voor een bedrag van tweeduizend vierhonderdachtenzeventig euro vierennegentig cent (¬ 2.478,94) om het kapitaal te brengen van : achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zestienduizend honderdeenentwintig euro zes:: ;cent (¬ 16.121,06).

: 2.De algemene vergadering beslist om -- onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 vans het W1B92 een dividend toe te kennen voor een bruto bedrag van :

ri -enerzijds: zevenenveertigduizend vijftien euro zesenveertig cent (¬ 47.015,46) welke in:r boekhoudkundig en vennootschapsrechtelijk opzicht dient aangerekend te worden op de beschikbare reserves.

,;

anderzijds de belaste reserves ten bedrage van tweeduizend vierhonderdachtenzeventig eur

o vierennegentig cent (¬ 2.478,94)die uitgekeerd worden ingevolge de kapitaalvermindering; welke in

rr fiscaal opzicht samen een totale dividenduitkering van bruto negenenveertigduizend;; vierhonderdvierennegentig euro veertig cent (¬ 49.494,40) vormen welke te verminderen is met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10%), zijnde vierduizend

:: negenhonderdnegenenveertig euro vierenveertig cent (¬ 4.949,44) wat in totaal vierenveertigduizend:;

ir vijfhonderdvierenveertig euro zesennegentig cent (¬ 44.544,96) netto-dividend geeft.

r" r 3 De algemene vergadering beslist om een eerste verhoging van het maatschappelijk kapitaal uit ter, voeren om het te verhogen met zevenendertigduizend vijfhonderdnegentig euro zevenenvijftig cent;; (¬ 37.590,57) te onderschrijven aan een globale uitgifteprijs van vierenveertigduizend~i vijfhonderdvierenveertig euro zesennegentig cent (¬ 44.544,96) inbegrepen de uitgiftepremies terC belope van zesduizend negenhonderdvierenvijftig euro negenendertig cent (¬ 6.954,39) om dit te brengen van zestienduizend honderdeenentwintig euro zes cent (¬ 16.121,06) op drieënvijftigduizend zevenhonderdenelf euro drieënzestig cent (¬ 53.711,63) door creatie en uitgifte van tweeduizend zevenhonderdnegenennegentig (2.799) nieuwe aandelen om ze te brengen van duizend tweehonderd (1.200)op drieduizend negenhonderdnegenennegentig (3.999)

-De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om een tweede kapitaalverhoging uit te voeren met zesduizend negenhonderdvierenvijftig euro negenendertig cent (¬ 6.954,39) door incorporatie in het kapitaal van de uitgiftepremie zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen. Hierdoor wordt het kapitaal gebracht van drieënvijftigduizend zevenhonderdenelf euro drieënzestig cent (¬ 53.711,63) op zestigduizend zeshonderdzesenzestig euro twee cent (¬ 60.666,02).

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



-Deze kapitaalverhoging geschiedt door een inbreng in natura van de schuldvordering op de' vennootschap ten gevolge van de uitkering van dividenden- in fiscaal opzicht- in toepassing van artikel 537 W1892.

De heer Jacques Blomme, wonende te 8200 Brugge, Grote Moerstraat 10. verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en verklaart met zijn netto-aandeel ten belope van vierenveertigduizend vijfhonderdvierenveertig euro zesennegentig cent (¬ 44.544,96) in het uitgekeerd dividend in te tekenen op de huidige kapitaalverhoging zoals blijkt uit het navermeld verslag van de bedrijfsrevisor.

-De besluiten van het verslag van drie december tweeduizend dertien van BDO Bedrijfsrevisoren, Burg. Ven. CVBA, luiden letterlijk als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA JACQUES BLOMME, bestaat uit de inbreng van de vordering die de enige vennoot van de BVBA JACQUES BLOMME zal verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van bruto 47.015,46 EUR en een kapitaalvermindering door opname van belaste reserves ten bedrage van 2.478,94 EUR wat resulteert in een vordering van netto 44.544,96 EUR voor een inbrengwaarde van 44.544,96 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.799 aandelen van de BVBA JACQUES BLOMME,zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA JACQUES BLOMME, en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 3 december 2013 (getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door Peter Vandewalle".

-Bovendien overhandigt de zaakvoerder een bijzonder verslag omtrent de inbreng in natura zoals voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag dateert van drie december tweeduizend dertien.

-Als vergoeding voor deze inbreng worden tweeduizend zevenhonderdnegenennegentig (2.799) aandelen zonder nominale waarde, toegekend aan de inbrenger de heer Jacques Blomme voornoemd.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging effectief gerealiseerd is zodat het kapitaal gebracht is op zestigduizend zeshonderdzesenzestig euro twee cent (E 60.666,02) vertegenwoordigd door drieduizend negenhonderdnegenennegentig (3.999)aandelen zonder nominale waarde.

4.De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de desbetreffende artikelen der statuten te wijzigen tengevolge van voorgaande agendapunten, alsmede de integrale vervanging van de huidige statuten door een nieuwe tekst als volgt:

*De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "JACQUES BLOMME".

*De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8000 Brugge, Monnikenwerve 201.

*De vennootschap heeft tot doel: alle verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, met betrekking tot:

Algemene bouwondernemingen: omvat behalve het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten), degene die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of op de coordinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd.

Het doel zal hoofdzakelijk bestaan uit : optrekken van gebouwen, metsel- en betonwerken, plaffoneer-, cementeer- en aile oleisterwerken, tegelzetten, vloerbekleding.

Onderneming : voor restauratiewerken met betrekking tot metsel-, beton-, plaffoneer- en cementeerwerken; voor het bouwen van stellingen alsmede voor het voegen en reinigen van gevels;

'toer-

,behouden

áan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vóor-'behnuden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

voor slopingwerken van gebouwen en kunstwerken; voor het waterdichtmaken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer; voor vochtisolatie en zwambehandeling;

Onderneming in onroerende goederen.

De vennootschap zal, zowel in binnen- als buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten en alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, of dit geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken.

*De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

*Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zestigduizend zeshonderdzesenzestig euro twee cent (¬ 60.666,02) vertegenwoordigd door drieduizend negenhonderdnegenennegentig (3.999)aandelen zonder nominale waarde die ieder één/drieduizend negenhonderd negenen negentigste (1/3.999 ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

*De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van hun mandaat bepaalt.

*Is benoemd tot statutaire zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap: de Heer BLOMME Jacques Ignace Xavier , wonende te 8200 Brugge, Grote Moerstraat 10.

*De zaakvoerder(s) krijgt (krijgen) de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap te handelen en om alle daden van bestuur en beschikking te stellen die met het doel der vennootschap overeenkomen.

Alle handelingen die niet uitdrukkelijk door de wet of door onderhavige statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering vallen onder zijn bevoegdheid.

*Iedere zaakvoerder afzonderlijk -- ook wanneer er meerdere zijn- vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

*Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

*Aan ieder zaakvoerder of werkend vennoot kan als vergoeding voor zijn bedrijvigheid een vaste bezoldiging en/of een aandeel in de winsten toegekend worden.

Het mandaat van zaakvoerder mag bezoldigd worden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald door de algemene vergadering.

*Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, moet de zaakvoerder, wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere rechtspersoon, onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

*De vennootschap is niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen, tenzij in de gevallen door de wet bepaald.

*leder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur in de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

*Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

*De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij de authentieke akte moeten worden verleden.

*Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend, Hij kan deze bevoegdheden niet overdragen.

*Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

*Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, evenals de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

*Het resultaat, na aftrek van alle bedrijfs-, financiële, uitzonderlijke en belastingkosten vormt het zuivere resultaat.

*De vennootschap kan eventueel ontbonden worden overeenkomstig artikel vier van de huidige statuten.ingeval van ontbinding zal de vereffening geschieden in de tijd en op de manier vastgesteld door de Buitengewone Algemene Vergadering die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden, en die hun macht en bezoldiging zal vaststellen.

*De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of gehomologeerd door de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

t, VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

behouden Notaris Wouter BOSSUYT

aart' het Tegelijk hierbij neergelegd:

Belgisch Staatsblad - Afschrift van het proces-verbaal van statutenwijziging.

- verslag van de bedrijfsrevisor.

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 03.06.2013 13141-0508-011
05/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 04.06.2012 12137-0143-012
16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 09.06.2011 11157-0061-012
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 06.06.2010, NGL 18.06.2010 10193-0128-011
12/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 08.06.2009 09201-0261-011
06/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 02.06.2008 08178-0001-011
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 25.06.2007 07279-0150-011
29/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 03.06.2006, NGL 27.06.2006 06334-3106-013
16/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 04.06.2005, NGL 14.06.2005 05256-3157-014
17/06/2004 : BG052383
02/07/2003 : BG052383
12/06/2001 : BG052383
07/07/1999 : BG052383

Coordonnées
JACQUES BLOMME

Adresse
MONNIKENWERVE 201 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande