JADA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JADA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.888.262

Publication

13/01/2014
ÿþ Mad Waal ru

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



( oEru~nAmev^w~~r`~~^".nc. *:

I 8 BE 0n =" 2014

RECHTBANK ` ' ^°"''.~°"c~ .~

-- - -- --- ~~

' EC 201r~~~~A STAATSBLAD

~~-~ ~~

-`- gr i-

r.

Griffie





Ondernemingsnr : 0472J888.262

Benaming

(vokut): JADA

(verkort) :

Ræuhbavorm: Naamloze vennootschap

Zetel : 8300 299 bus 51

(volledig adres)

Onderwerp akte Omvorming bvba - verhoging kapitaal door inbreng in natura -wijziging statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Pascale VAN DEN BOSSCHE, notaris te Aalst, op 11 december 2013, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor Aalst I dat er door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap JADA, met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Uppenslaan 299 bus 51 volgende besluiten met eenparigheid van stemmen werden Qwnomen:

EERSTE BESLUIT: VERSLAGEN AANGAANDE DE OMVORMING

De vergadering heeft kennis genomen van het bijzo d |ag van de raad van bestuur, opgesteld op

vijfentwintig november tweeduizend dertien met betrekking tot de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en van de samenvattende staat van activa en passiva

van de ootsch dertig tweeduizend dertien en van het verslag van Conscius

Bodrierow\aorenÓ+cvóa nagenoemde bedrijfsrevisor, opgesteld op zes december tweeduizend dertien ove de boekhoudkundige toestand van de Vennootschap.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt. luidt als volgt:

" Ondergetekende, werd op3i oktober 2U18 aangesteld doordwnaodvmnbestuurvmnJADANV.metzmóm| te 8300 Knokke, Lippenslaan 299 bus 51, om krachtens artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen verslag uit te brengen over de omzetting van de rechtsvorm van NV naar BVBA.

Onze rkz h d zijn inzonderheid dchÍ na te gaan of er enige overwaarderinghet

actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 30 september 2013 die het bestuursorgaan van de

vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. De staat van actief en passief af met een balanstotaal

van E 336.044,00 en een netto-actief van 133.213,25.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 133.213,25 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 82.500.00.

Onderhavig verslag werd opgesteld in het kader van de ett( van de vennootschapsvorm hierboven

beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden."

TWEEED I3E80|T:OMZBTN8

De vergadering besluit de naamloze vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder verandering van de samenstelling van het maatschappelijk vermogen, van het bedrag van de inbreng en van het maatschappelijk kapitaal (rekening houdend met voormelde kapitaalverhoging), noch van het aantal aandeelhouders, noch van de duur van de vennootschap, noch van het maatschappelijk doel.

Deze omzetting geschiedt op grond van dw artikelen 774e~~Wi Ven. Enupbamisvaneenstan1vmnoctkm en passiva de dato dertig september tweeduizend dertien.

DERDE BESLUIT: ONTSLAG.

De vergadering besluit het ontslag te aanvaarden van:

De heer JACOB Guy, voornoemd, gedelegeerd bestuurder,

de heer JACOB Jan, voornoemd, bestuurder,

aangezien hun functie door de omzetting van de vennootschap van rechtswege wordt beëindigd.

Tijdens de eerstvolgende jaa odedngzoidachorgooandwbestuunÍorykunnenvedeendwwndenvoor hun bestuur, sedert de afsluiting van het vorig boekjaar tot aan de omzetting.

---- ------'-'--~

opdo laatste blz. van Luik a vermelden :Recto : Naam nn hoedanigheld van de instrumenterende nota risk hetzij van deperso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Lel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

VIERDE BESLUIT KENNISNAME VERSLAG RAAD VAN BESTUUR.-

De buitengewone algemene vergadering heeft kennis genomen van het bijzonder verslag van de raad van

bestuur de dato negen december tweeduizend dertien met betrekking tot de kapitaaisverhoging

VIJFDE BESLUIT.-

De buitengewone algemene vergadering heeft kennis genomen van het revisoraal verslag van zes decembertweeduizend dertien, met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor, Conscius Bedrijfsrevisoren bv-cvba, vertegenwoordigd door Koslowski Bedrijfsrevisor & Co Burg. BVBA, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Georges Koslowski, zaakvoerder-bedrijfsrevisor, van zes december tweeduizend dertien, luidt als volgt:

" Ondergetekende, werd aangesteld door de raad van bestuur van de NV JADA op 31 oktober 2013 om krachtens artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen verslag uit te brengen over de kapitaalverhoging door inbreng in natura van de lopende rekening (schuld) aan de heer Guy Jacob (13.500,00 E), aan mevrouw Anne-Marie Van De Velde (13.500,00 E) en aan de heer Jan Jacob (3.750,00 E), beiden voormeld, voor een waarde van 30.750,00 ¬ , bij de NV JADA, met zetel te 8300 Knokke, Lippenslaan 299 bus 51.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de creatie van 123 nieuwe aandelen van de NV JADA zonder vermelding van nominale waarde, dewelke aan de heer Guy Jacob (54 aandelen), mevrouw Anne-Marie Van De Velde (54 aandelen) en de heer Jan Jacob (15 aandelen) zullen worden toegekend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtingen.

Onderhavig verslag werd opgesteld in het kader van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden. "

Voormeld verslag wordt alhier voorgebracht, doch worden niet aan onderhavig proces-verbaal gehecht. Een exemplaar van elk verslag zal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een eensluidend verklaard afschrift van onderhavige akte.

ZESDE BESLUIT:

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering het kapitaal van de vennootschap met DERTIGDUIZEND ZEVENHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 30.750,00) te verhogen als volgt:

* een verhoging van het kapitaal voor een bedrag van DERTIENDU1ZI;ND VIJFHONDERD EURO (¬ 13.500,00) mits de uitgifte van vierenvijftig (54) aandelen, zonder nominale waarde, van hetzelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten.

* een verhoging van het kapitaal voor een bedrag van DERTIENDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 13.500,00) mits de uitgifte van vierenvijftig (54) aandelen, zonder nominale waarde, van hetzelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten.

* een verhoging van het kapitaal voor een bedrag van DRIEDUIZEND ZEVENHONDERDVIJFTIG EURO (E 3.750,00) mits de uitgifte van vijfeen (15) aandelen, zonder nominale waarde, van hetzelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten.

Om het kapitaal in totaal te brengen van TWEEENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (62.500,00-EUR) op DRIEENNEGENTIGDUIZEND TWEEHONDERD VIJFTIG EURO (93.250,00-EUR), vertegenwoordigd door driehonderd drieënzeventig aandelen, zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/driehonderd drieënzeventigste van het kapitaal.

Op de kapitaalverhoging van DERTIENDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 13.500,00), wordt ingeschreven door de heer JACOB Guy voornoemd, door incorporatie van een netto-dividendbedrag van DERTIENDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 13.500,00) waarvoor hem in totaal vierenvijftig (54) aandelen worden toegekend, die hij verklaart te aanvaarden.

Op de kapitaalverhoging van DERTIENDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 13.500,00), wordt ingeschreven door mevrouw VAN DE VELDE Anne-Marie, voornoemd, door incorporatie van een netto-dividendbedrag van DER'T'IENDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 13.500,00) waarvoor haar in totaal vierenvijftig (54) aandelen worden toegekend.

Op de kapitaalverhoging van DRIEDUIZEND ZEVENHONDERDVIJFTIG EURO (E 3.750,00), wordt ingeschreven door de heer JACOB Jan, voomoemd, door incorporatie van een netto-dividendbedrag van DRIEDUIZEND ZEVENHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 3.750,00), waarvoor hem in totaal vijftien (15) aandelen worden toegekend.

r ~1

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ZEVENDE BESLUIT: STATUTEN

Na deze besluit de vergadering de statuten van de in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid omgezette vennootschap, als volgt vast te stellen:

NAAM.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "JADA ".

Alle akten, facturen, aankondigen, publicaties, brieven, mededelingen en andere stukken uitgaande van de vennootschap, vermelden de maatschappelijke benaming, de rechtsvorm, het inschrijvingsnummer in het Rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, afgekort RPR en de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8300 Knokke, Lippenslaan 299 bus 51.

De maatschappelijke zetel mag overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats in België op eenvoudig besluit van de zaakvoerders, bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, administratieve zetels, bijkantoren, uitbatingszetels, vertegenwoordigingskantoren of agentschappen oprichten in België of in het buitenland. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als buitenland:

7011101 Projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken

7011102 Projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen

7012201 De handel in eigen onroerend goed: flatgebouwen en woningen niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond

7414201 Het verlenen van advizen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort.

7414202 Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enzovoort.

7020101 De verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen.

7415101 Managementactiviteiten van holdings, het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiten.

7415102 Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren.

Deze opsomming is aanduidend en niet beperkend. De vennootschap zal deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen doen maar ook voor rekening van derden, inzonderheid in hoedanigheid van commissionair. De vennootschap mag bovendien alle verrichtingen doen, zowel o handels- als op nijverheidsgebied, zowel roerend als onroerend of van financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel, en die de uitbreiding en het bestaan van de vennootschap kunnen bevorderen. De vennootschap kan ook belangen nemen, hetzij door inbreng, samensmelting, inschrijving of op andere wijze in alle ondernemingen. Zij kan ook de functies van bestuur ïn andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR.

De duur van de vennootschap is onbepaald.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op DRIEENNEGENTIGDUIZEND TWEEHONDERD VIJFTIG EURO (93.250,00-EUR), vertegenwoordigd door driehonderd drieënzeventig gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele titel gecreëerd worden, onder welke benaming ook.

Bij verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die natuurlijke personen of rechtspersonen mogen zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger , natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Voor benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels openbaarmaking als hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders mogen belangen hebben, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, in bedrijven die een gelijkaardig maatschappelijk doel nastreven.

Ingeval van overlijden van de enige zaakvoerder of indien hij aan zijn ambt wenst te verzaken zullen de vennoten binnen de maand in algemene vergadering dienen bijeen te komen teneinde in zijn vervanging te voorzien, dit op bijeenroeping door de vennoot, die de meeste aandelen bezit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS.

leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of hypotheekbewaarder noodzakelijk is of zal worden of waarvoor volgens de wet de algemene vergadering der aandeelhouders bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, voor zover er slechts twee zaakvoerders zijn. Ingeval er meer dan twee worden benoemd of aangesteld, handelen zij collegiaal en in college.

De zaakvoerders mogen zich in hun betrekkingen met derden laten vertegenwoordigen onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid door lasthebbers van hun keuze, op voorwaarde nochtans dat deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn.

BEVOEGDHEID VAN DE ALGEMENE VERGADERING,

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de rechten uit die aan de algemene vergadering toebehoren, onder de voorwaarden voorzien in de artikelen 267 en 279 van het Wetboek van Vennootschappen. Buiten deze veronderstelling, komen de vennoten samen in algemene vergadering om te beslissen over alle onderwerpen die de vennootschap aanbelangen en die niet onder de beheersbevoegdheid van de zaakvoerder vallen.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op vijftien september van elk jaar te zeventien uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België vermeld in de bijeenroepingen. Indien deze dag een zondag of een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van ieder jaar.

WINSTVERDELING.

De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, met inachtname van de wettelijke bepalingen.

Een minimum van vijf procent wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal bereikt heeft. Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd.

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder voorbehoud van de beschikkingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

COMMISSARIS.

De verschijners verklaren dat de vennootschap volgens het financieel plan voor zijn eerste boekjaar

beantwoordt aan de wettelijke criteria die voorzien in de vrijstelling van benoeming van één of meerdere

commissarissen.

Met éénparigheid wordt besloten thans geen commissaris te benoemen.

IV, BENOEMING,

Nadat de vennootschap aldus werd opgericht hebben de verschijners met eenparigheid besloten tot enig niet-statutair zaakvoerder, voor onbepaalde duur, aan te stellen, de heer JACOB Guy, voornoemd, die verklaard heeft deze functie te aanvaarden.

Vaste vertegenwoordiger

Ingeval de vennootschap wordt aangesteld of benoemd als bestuurder, zaakvoerder, lid van het

directiecomité of vereffenaar, wordt JACOB Guy, voornoemd,

aangesteld ais vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon, gedurende de tijd van de benoeming of aanstelling, voor zover de vennootschap deze aanstelling niet herroept of wijzigt.

VOLMACHT.-

De zaakvoerder machtigt de burgerlijke vennootschap die de handelsvorm van een besloten venncotschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen BR Consulting & Coaching afgekort BR C&C, kantoor houdend te 9320 Aalst, Industrielaan 27, bus 8, optredende via de heer Roger Beerens, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, kraaiendonk S, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling alle verklaringen af te leggen en stukken te ondertekenen voor de tussenkomst bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), de ondememingsioketten, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de overige vergunningen en attesten, de sociale instellingen, enz..

Voor beredeneerd uittreksel :

Notaris P. VAN DEN BOSSCHE

Tegelijk hiermee neergelegd :

Voor-

behouden aan het BetgiSch

Staatsblad



-een uitgifte van het proces-verbaal.

-verslagen bedrijfsrevisor

-verslagen raad van bestuur





















Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

..

E '

04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.03.2014, GGK 16.09.2014, NGL 28.11.2014 14679-0481-010
25/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 16.09.2013, NGL 18.09.2013 13585-0352-009
25/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 15.09.2012, NGL 17.09.2012 12569-0267-009
21/09/2012
ÿþ7:4 Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NÉERGËI-EGO ter GRIFFIE de,

RECHTBANK vAN KOOPHANDEL TE

BRUGr. (i=trde,tinD 3rur7ge)

Gi1>f4 SEP. zata

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*iaiseass

Ondernemingsnr : 0472880262

Benaming

(voluit) : JADA

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lippenslaan 299 bus 51 te 8300 Knokke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en aanstelling bestuurders

Uit het verslag van de beslissing van de jaarvergadering en daar op volgend bijeenkomst Raad van Bestuur gehouden op 15 september 2012 op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, blijkt als volgt :

- Ontslag van volgende bestuurders ingevolge einde mandaat :

De heer Guy Jacob, wonende te 8300 Knokke, Lippenslaan 299/51

De Heer Jan Jacob, wonende te 9280 Lebbeke, Brusselsesteenweg 38

Aanstelling van de heer Guy Jacob, wonende te 8300 Knokke, Lippenslaan 299/51, als gedelegeerd

bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur

Aanstelling van de heer Jan Jacob, wonende te 9280 Lebbeke, Brusselsesteenweg 38, als bestuurder

Het mandaat de bestuurders is bezoldigd dan mits andersluidend besluit of bevestiging door de jaarlijkse algemene vergadering

Voor analytisch uittreksel

Gedaan te Knokke

15 september 2012

Gedelegeerd bestuurder

Guy Jacob

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/05/2012 : DE057822
05/10/2011 : DE057822
12/11/2010 : DE057822
13/10/2009 : DE057822
30/01/2009 : DE057822
22/09/2008 : DE057822
31/10/2007 : DE057822
22/09/2006 : DE057822
08/09/2006 : DE057822
05/10/2005 : DE057822
05/10/2004 : DE057822
24/10/2003 : DE057822
08/11/2002 : DE057822
14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 15.09.2015, NGL 09.10.2015 15645-0102-010

Coordonnées
JADA

Adresse
LIPPENSLAAN 299, BUS 51 8300 KNOKKE

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande