JALOCI

Société en commandite simple


Dénomination : JALOCI
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 834.041.236

Publication

10/02/2014
ÿþY

Mod POF 11,1

B E LGMEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

2014 BRUGGE(AFDELUWG8ROGG8)

AATSBL 4r 1 6 JAN, Z De rider,

g

Ondernemingsnr : 0834.041.236

Benaming (voluit) : Jaloci

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

" Zetel : Willemijnenweg 35, 8490 Zerkegem, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Kapitaalverhoging

Tekst :

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 28 december 2013 blijkt dat beslist werd tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met 19.500 euro om het te brengen van 500 euro tot 20.000 euro, door inbreng in geld en met uitgifte van 3.900 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde en met dezelfde rechten als de thans bestaande aandelen. Alle inbrengen zijn volledig volstort.

Ingevolge deze beslissing wordt de eerste alinea van artikel 6 van de statuten als volgt gewijzigd:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00). Het is verdeeld in vierduizend (4.000) gelijke aandelen, die elk 1/4.000e van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen".

(get.) Stefaan Vinck, zaakvoerder

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

- een dubbel van de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd. 28 december

2013

gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONtTEU1

BE

0 3 -02-_GISCH ST

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermélderí Recto Naamen heedânighéid van de instrïimentérënde-nbtaris,lïetzij van de perso(b)n(ën) ..

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

07/03/2011
ÿþMod2.1

IMP` Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r

iI1I~~niu~~u~Wu1n1

*11035993

Ondememingsnr : Benaming Jaloci

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

°P: 2 1 FEB, 2011

Griffie De griffier,

0412.3 6

Gewone commanditaire vennootschap Willemijnenweg 35, 8490 Jabbeke, Beiglé

Uittreksel uit oprichtingsakte

Uit een onderhandse akte, gedateerd 15 februari 2011, blijkt de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap met de benaming "Jaloci".

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 8490 Zerkegem, Willemijnenweg 35. De vennootschap is voor onbepaalde tijd aangegaan.

De beherende vennoot van de gewone commanditaire vennootschap is de heer Stefaan Vinck, wonende te 8490 Zerkegem, Willemijnenweg 35.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd euro (¬ 500,00) en is verdeeld in honderd gelijke aandelen die elk een fractiewaarde van één honderdste vertegenwoordigen. Het is volledig onderschreven door inbrengen in geld, waarvan vijftig euro (¬ 50,00) bij wijze van geldschieting. Het kapitaal is volledig volstort.

Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal lopen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid tot éénendertig december 2011.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van de nettowinst na belastingen van de vennootschap. De bezoldigingen van de zaakvoerders worden in mindering gebracht van de netto-winst. Die winst kan ofwel in de vennootschap gereserveerd worden met het oog op de verdere verwezenlijking van het maatschappelijk doel, ofwel als dividend uitgekeerd warden aan de vennoten. De uitgekeerde winst wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot het aandelenbezit.

Dividenden en rente kunnen evenwel enkel genomen worden uit de werkelijke winst van de vennootschap. De stille vennoten kunnen door derden worden verplicht de hen uitgekeerde rente en dividenden terug te betalen, indien ze niet genomen zijn uit de werkelijke winst van de vennootschap. Is er evenwel in dit geval bedrog, kwade trouw of grove nalatigheid van de beherende vennoten, dan kunnen de stille vennoten hen vervolgen tot betaling van wat ze hebben moeten teruggeven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bip,agen-bij Belgisch-Staatsblad---07-10-3/201-1- --Annexes-du-Monitetrr-belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en het hierna bepaalde. ln alle gevallen van ontbinding wordt het netto actief van de vennootschap, bestaande uit de bezittingen van de vennootschap na aftrek van alle schulden aan derden, verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, die gekozen worden onder de beherende vennoten. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering. De zaakvoerder(s) wordt(en) benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Indien er minstens drie zaakvoerders worden aangesteld, moet de meerderheid van hen de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Indien vennootschappen van accountants en/of belastingconsulenten tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer het college van zaakvoerders slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van accountant of accountant en belastingconsulent; de andere mag: een belastingconsulent zijn; een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent; een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren; een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een lnstituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor; een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, moet minstens één lid van

het college van zaakvoerders de hoedanigheid van accountant hebben en moet minstens één lid van het college van zaakvoerders de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent hebben.

De zaakvoerders kunnen slechts ongevraagd worden ontslagen door een besluit van de algemene vergadering dat met eenparigheid van stemmen moet worden aangenomen, met uitsluiting van de zaakvoerder zelf, indien deze tevens vennoot is. Elke zaakvoerder kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien. Uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

Zonder afbreuk aan het hiernavolgende, ligt alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de beslissing van de algemene vergadering wordt voorbehouden, in de bevoegdheid van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

"

Bipageirbij-het-Belgisch -Staats blad = a7/fl31201-1 _ Aairexes-clu-Moniteur-belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van accountant enlof belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant en/of de belastingconsulent, zoals vermeld in artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Deze beperking is niet van toepassing op de zaakvoerder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) zoals hoger vermeld, die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam uit te oefenen.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Wanneer er minstens twee zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd doortwee zaakvoerders die gezamenlijk handelen.

De vennootschap heeft thans één zaakvoerder, namelijk de heer Stefaan Vinck, voornoemd.

Voor eensluidend uittreksel bestemd voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel en de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

(get.) Stefaan Vinck, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JALOCI

Adresse
WILLEMIJNENWEG 35 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande