JAN LEYE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JAN LEYE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.740.409

Publication

07/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II !11, 1 1, 1 1 llil

Ondernemingsnr : 0502.740.409 Benaming

(voluit) : Jan Leye

(verkort) :

NEERGELEGD

2Ur 09 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

~~~~~~

~ _



"

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Knapenstraat 5, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Maatschappelijke zetel verplaatsing

Bij besluit van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel verplaatst van:

- Knapenstraat 5, 8800 Roeselare

naar:

- Molenstraat 99, 8800 Roeselare

en dit vanaf 1/712013

zaakvoerder

Jan Leye

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/01/2013
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13300634*

Neergelegd

24-01-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0502740409

Benaming (voluit): JAN LEYE

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Knapenstraat 5

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - Vaststelling van de statuten - Benoeming van de zaakvoerder

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op vierentwintig januari tweeduizend dertien dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens: Oprichters:

1. De heer LEYE Jan Norbert Kamiel Jozef, geboren te Kortrijk op 18 mei 1961, echtgenoot van mevrouw BOUCHERIE Chantal Marie-Christine, geboren te Roeselare op 2 maart 1962, wonende te 8800 Roeselare, Molenstraat 99.

2. De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TEDS, met zetel te 8800 Roeselare, Molenstraat

99, RPR Kortrijk, BTW BE 0885.236.054.

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Benaming:  JAN LEYE .

Zetel: Knapenstraat 5 te 8800 Roeselare.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- Het ontwerpen en de studie van stabiliteitsberekeningen voor diverse funderingswijzen en voor alle

constructies in hout, staal, beton en andere materialen.

- Het ontwerpen en de studie van technische uitrustingen zoals centrale verwarming, elektrische uitrusting, sanitair, liften, waterzuivering en huisvuilverbranding.

- Het ontwerp en de studie van ontwerpen voor burgerlijke wegeniswerken, rioleringen, collectoren, kunstwerken, waterbouwkundige werken en waterzuiveringsstations en pompstations.

- Het uitvoeren van topografische werken, opmeten van gronden, plaatsbeschrijving, expertises, opmaken van verkavelingsplannen, rooilijnplannen en onteigeningsplannen.

- Het laten ontwerpen door een architect ingeschreven op de tabel van de orde en bestuurder van de vennootschap, van gebouwen, sportinfrastructuur, stedenbouw en ruimtelijke ordening, restauratie en herinrichten van bestaande gebouwen.

- Het algemeen beheer van de middelen, de installaties en het materieel die nodig zijn voor de uitoefening van het beroep van architect en ingenieur.

- Het beheren van de eigen middelen via het beleggen van deze in aandelen en andere beursproducten.

Al deze benamingen dienen genomen te worden in de meest ruime zin.

De vennootschap heeft tevens tot doel:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- Het beheer van een roerend patrimonium.

- Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingen.

- Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

- Het verlenen van diensten en adviezen aan derden op het vlak van management, administratie, ... en alle andere domeinen waarin ze competent is.

- Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle beheersdaden, ondermeer de aankoop, verkoop, verhuur, in huur nemen, ruilen, bouwwerken laten uitvoeren; dit alles in de ruimste zin.

- Het verstrekken van dienstprestaties in de ruimste zin inzake algemeen bedrijfsbeheer, administratief beheer.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag echter niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volledig volgestort in geld. Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij RECORD Bank.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de tweede zaterdag van de maand november om tien uur, op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen. Boekjaar: Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar. Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

Overgangsbepalingen:

Luik B - Vervolg

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 30 juni 2014.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerder: De heer LEYE Jan, voornoemd, is benoemd als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd:

Expeditie akte dd. vierentwintig januari tweeduizend dertien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 14.11.2015, NGL 29.01.2016 16039-0232-012

Coordonnées
JAN LEYE

Adresse
MOLENSTRAAT 99 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande