JATEBA

Divers


Dénomination : JATEBA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 448.799.895

Publication

25/04/2014
ÿþOndernemingsnr :0448,799.895

Benaming (voluit) :JATEBA

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :Heulsestraat 104, 8860 Lendelede

(volledig adres)

1 1 Overeenkomstig artikel 783 van het wetboek van vennootschappen, wordt! hieronder het corpus van de akte verleden voor notaris Steven Fieuws tel Brugge op 29 maart 2014, te registreren, houdende de omzetting van de NV1 JATEBA, met zetel te 8860 Lendelede, Heulestraat 104, 0448.799.895 URI (ortrijk, in een BVBA, integraal en woordelijk bekendgemaakt. De statuten1 worden gedeeltelijk, ten titel van uittreksel bekendgemaakt.

Het jaar tweeduizend en veertien.

Op negenentwintig maart.

Voor mij, Steven FIEUWS, notaris te Brugge.

Wordt gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamlozel vennootschap JATEBA, met zetel te 8860 Lendelede, Heulsestraat 104, BTW BEI 0448.799.895 RPR Kortrijk, opgericht bij akte verleden voor notaris Stefaani Laga te Izegem op 26 november 1992, bekendgemaakt in de bijlagen van heti Belgisch Staatsblad van 22 december nadien, onder nummer 921222 - 385,1 waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voort ondergetekende notaris op 15 december 2011, bekendgemaakt alsvoren op 131

januari nadien, onder nummer 12011421. 1

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING 1

Zijn alhier aanwezig:

1

AGENDA

i

De comparanten verklaren dat deze buitengewone algemene vergadering is

1

bijeengekomen om over de volgende agendapunten te besluiten:

1) gennisneming en bespreking van het verslag van het bestuursorgaan1 opgemaakt op 12 maart 2014, overeenkomstig artikel 778 van het wetboek van1 vennootschappen, houdende het voorstel tot omzetting van de vennootschap in1 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met bijgevoegde staat van activa en passiva opgemaakt per 31 december 2013.

Kennisneming en bespreking van het verslag van de externe accountant Paul Deroose, met kantoor te 9920 Lovendegem, Bredestraat Kouter 40 Al, opgemaakt ten behoeve van de omzetting op 24 maart 2014 over de hiervoor vermelde staat van actief en passief ten behoeve van de omzetting.

2) Ontslag van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap, met kwijting nopens de door hen uitgeoefende opdracht, onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening.

3) Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aanserakelijkheid.

Op de laatste biz. van ik B_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

ClAjf4

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MOK

b(

1

II

11

II

St

*14088762*

3ELG1S

ITEUR BEL Ci::

Zel

H STAKNBL

NE EH(.3

09. 04. 2014

MBANKKOOPHANDEtp-K°kTRIJKCriffic

it

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp(en) akte: OMZETTING

Luik B - vervolg

4) Het aannemen van nieuwe statuten van de besloten vennootschap met aansprakelijkheid.

5) Aanstelling van de heer Johan Naesens als zaakvoerder van de vennootschap.

6) Volmachten.

WETTIGHEIDSCONTROLE

De comparanten verklaren dat elle aandeelhouders van de vennootschap aanwezig

zijn.

Daarenboven zijn elle bestuurders van de vennootschap aanwezig of

vertegenwoordigd, met name :

- de heer Johan Naesens, voornoemd.

- de heer Janwillem Neesens, voornoemd

- de heer Theo Naesens, voornoemd.

- mevrouw Barbara Naesens, voornoemd.

De comparanten verklaren dat er geen commissarissen benoemd werden, en dat er door de vennootschap geen winstbewijzen, andersoortige aandelen of effecten dan de voormelde kapitaalaandelen werden uitgegeven.

De comparanten verklaren dat derhalve de onderhavige vergadering op geldige wijze bijeengekomen is, spijts de wettelijke formaliteiten van bijeenroeping niet nageleefd werden.

De comparanten verklaren sedert minder dan vijftien dagen voor heden over een afschrift van de voormelde verslagen te beschikken, maar bevestigen dat zij voldoende tijd hadden om deze verslagen in te zien, zodat zij met kennis van zaken aan de onderhavige vergadering deelnemen.

De comparanten stellen vast dat geen bepaling in de statuten van de vennootschap de omzetting verbiedt.

BESLUITVORMING

Vervolgens heeft de vergadering met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen :

Eerste besluit : verslag van het bestuursorgaan en van de externe accountant

De vergadering neemt kennis van en bespreekt het voormeld verslag van het bestuursorgaan, de bijgevoegde staat van actief en passief, en het voormeld verslag van de externe accountant, en keurt deze verslagen goed.

Het besluit van het verslag van de externe accountant luidt als volgt : "De staat van activa en passiva van de NV JATEBA, met zetel te 8680 Lendelede, Heulsestraat 104, per 31 december 2013, op basis waarvan de omzetting wordt doorgevoerd, geeft naar mijn oordeel volledig, getrouw en juist de financiële positie van de vennootschap weer op die datum.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 30 december 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd in overeenstemming met de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet igebleken dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van activa en passiva ten bedrage van 100.669,49 EUR is groter dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Er zijn geen andere inlichtingen die'ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Opgemaakt te Lovendegem op 24 maart 2014."

Tweede besluit : ontslag bestuurders

De vergadering ontslaat elle in functie zijnde bestuurders, en verleent hen kwijting nopens hun opdracht uitgeoefend tot op heden, onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening.

Derde besluit : omzetting

beperktel

Voorbehouden 4 aan het Belgisch Staatsblad

\7.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden Luik B - vervolg

aan het

-1griga- De vergadering beslist de vennootschap om te zetten in een besloten

Staatsblad lvennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

---jj---i :Vierde besluit : statuten

:

1De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen

1

Ibesluiten. De statuten luiden voortaan als volgt :

1STATUTEN.

1HOOFDSTUK I. - RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

LAMIE:EL 1. - RECHTSVOP14 - NAAM.

:

!De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met be-

lperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam ITJATEBA".

ARTIKEL 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8860 Lendelede, Heulsestraat

:

1104.

IARTIKEL 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel :

I. Voor eigen rekening :

- het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van! Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen1 en het beheer van een roerend vermogen.

II. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met; derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen eni

inzonderheid: 1

a. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

b. het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren enj uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks1 of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de: opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgi stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen;

aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen; !

c. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of

1 particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, elle handels- en Ifinanciële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan idepositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen,

hypotheekmaatschappij enen kapitalisatieondernemingen.

Id. het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of ladministratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie en algemeen bestuur;

e. het waarnemen van elle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen en vennootschappen;

f. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van] 1

octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa; 1

g. het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voorl rekening van derden, het bijhouden en opvolgen van boekhoudingen alsmedel

het verlenen van adviezen hieromtrent; 1

1

h. de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commisssiehandel enI ivertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon!

it-1 de handel; 1 li. het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialiseringl Ivan nieuwe produkten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of- verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving! of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen ofi _______ j vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doell

Luik B vervolg

hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doei verwezenlijken zowel in Belgie als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij best geschikt zou achten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig. ARTIKEL 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK II. - KAPITAAL - AANDELEN.

ARTIKEL 5. KAPITAAL. 1

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00). 1 Het wordt vertegenwoordigd door 126 aandelen op naam, die elk 1/126e' van heti maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 11. JAARVERGADERING - BIJZONDERE OF BUITENGEWONE ALGE4ENE1 VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden in de zetel van de vennootschap of op! gelijk welke andere plaats te vermelden in de oproepingsbrieven, op de tweedel zaterdag van de maand mei, om 11.00 uur am.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgendel

zaterdag op hetzelfde uur gehouden.

1

ARTIKEL 15. AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hunl .volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam,1 de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

ARTIKEL 20. BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet1 vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor een tijdsduur door haar! vast te stellen.

Zijn/haar mandaat

is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de, algemene vergadering.

De bezoldiging van de zaakvoerders wordt bepaald of achteraf bevestigd door; de algemene vergadering. De goedkeuring van de jaarrekening waarin melding! wordt gemaakt van de toegekende bezoldigingen geldt als bevestiging terzake. I

ARTIKEL 21. BESTUUR8RWOEGDHEID - INTERN.

I

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn!

tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid tenl titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de! vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmachtl gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders kunnen zich in het college laten vertegenwoordigen door eenl andere zaakvoerder of een bijzondere gevolmachtigde, mits voorlegging van eerij schriftelijke volmacht, per post, per telefax of per email met elektronische! handtekening.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ARTIKEL 22. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID - EXTERN. 1

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechtel ais eiser of als verweerder.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, kunnen zij de vennootschap slechtst rechtsgeldig verbinden door hun gezamenlijk optreden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur b

Voor-

behouden

q aan het

Belgiga

Staatsblad

DIJ

,

4-1 e

4 4

Luik B - vervolg

_

pet boekjaar stemt overeen met het kalenderjaar.

RWIKEL 25. WINSTVERDELING. 1

!Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf tell; lhonderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming! is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

'ARTIKEL 27. ONTBINDING EN VEREFFENING.

!Het eventuele batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de

!

Ivennoten, overeenkomstig hun aandelenbezit

!Vijfde besluit : benoeming zaakvoerder

!De vergadering beslist tot zaakvoerder van de vennootschap te benoemen, voor lonbepaalde duur, de heer NAESENS ohan jozef Denis, geboren te Kortrijk op 121 april 1953, thans wonende te 8340 Damme (Sijsele), Stakendijke 25.

1Zesde besluit : machten

iDe vergadering machtigt de zaakvoerder om de hiervoor genomen besluiten uit !te voeren.

IDe vergadering verleent hierbij volmacht aan de BV ovv BVBA Bo'Fis, !Accountants en Belastingconsulenten, met zetel te 9920 Lovendegem, Waalken 17, om in naam van de vennootschap, alle formaliteiten bij fiscale, Isociaalrechtelijke en overige administratieve overheden af te handelen.

1RECHT OP GESCHRIFTEN

/VOOR DEELS LETTERLIJK, DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL, AFGELEVERD VOOR 1REGISTRATIE, EN ENKEL BESTEMD VOOR PUBLICATIE IN HET BELGISCH STAATSBLAD. Steven Fieuws, notaris.

Alsmede hierbij neergelegd:

* een uitgifte van de akte statutenwijziging verleden voor ondergetekendel notaris op 29 maart 2014.

* origineel verslag van de externe accountant.

* een kopie van de gecoördineerde statuten na 29 maart 2014.

Voorbehouden lè aan het --Igélese-Staatsblad

24/07/2012 : KO128161
13/01/2012 : KO128161
05/09/2011 : KO128161
18/10/2010 : KO128161
09/09/2009 : KO128161
08/09/2008 : KO128161
16/01/2008 : KO128161
05/09/2007 : KO128161
27/07/2006 : KO128161
23/08/2005 : KO128161
16/06/2004 : KO128161
11/07/2003 : KO128161
04/09/2002 : KO128161
02/09/2002 : KO128161
29/08/2001 : KO128161
26/06/2001 : KO128161
17/07/1999 : KO128161
23/07/1998 : KO128161
22/12/1992 : KO128161

Coordonnées
JATEBA

Adresse
Zetel :Heulsestraat 104, 8860 Lendelede

Code postal : 8860
Localité : LENDELEDE
Commune : LENDELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande