JEF BLONTROCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JEF BLONTROCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.808.559

Publication

02/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

30-12-2014

Griffie

*15300057*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507808559

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

JEF BLONTROCK

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte-oprichting verleden voor notaris Henry Van Caillie te Brugge op 24 december 2014, nog niet geregistreerd, dat de Heer BLONTROCK Jef Mieke Pierre Filip Carlo, geboren te Brugge op 2 december 1984, ongehuwd, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Esperantostraat 53. Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht waarbij het kapitaal volledig werd geplaatst en dit door INBRENG IN NATURA van de hierna beschreven roerende goederen:

Inbreng in natura- Verslag van de bedrijfsrevisor

Mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MOORE STEPHENS AUDIT , kantoorhoudend te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, Buro & Design Center, aangesteld door de op-richter, heeft op 19 december 2014, het verslag opgesteld zoals voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

 BESLUIT

Ondergetekende, Moore Stephens Audit Burg. CVBA, kantoorhoudend te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 1 december 2014 door de oprichter van de BVBA Jef Blontrock, 8200 Brugge, Zandstraat 120, met als opdracht, overeenkomstig artikel 219 §1 W. Venn., het verslag op te maken over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de oprichting van voornoemde vennootschap. De inbreng in natura bestaat uit een aandelenpakket, in het bijzonder 179 van de BVBA Collumbien, gevestigd te Pathoekeweg 5, 8000 Brugge, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0405.099.813 en gekend op de Rechtbank te Gent  afdeling Brugge, met een waarde ten belope van ¬ 696.000,00.

Op datum van dit verslag zijn de aandelen die zullen worden ingebracht nog eigendom van de heer Jean Blontrock. Voor de akte van oprichting van Jef Blontrock BVBA zal de heer Jean Blontrock 179 aandelen van Collumbien BVBA schenken aan zijn zoon, de heer Jef Blontrock. Het ontwerp van deze schenkingsakte werd ons voorgelegd.

De conclusies in ons verslag zijn aldus slechts geldig onder de opschortende voorwaarde van het plaatsvinden van bovengenoemde schenking voor de akte van oprichting van Jef Blontrock BVBA. Graag willen wij ook nog volgende punten onder de aandacht brengen:

- De inbreng van de aandelen door de heer Jef Blontrock kan enkel gebeuren na goedkeuring door de heer Jean Blontrock, die de aandelen zal schenken. De transactie kan dus enkel doorgaan onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van deze goedkeuring. Tot op heden mochten wij deze nog niet ontvangen.

- In de ontwerpakte van de schenking staat een ontbindende voorwaarde die tot gevolg heeft dat, als Jef Blontrock overlijdt vóór Jean Blontrock, laatstgenoemde het recht van terugkeer kan inroepen. Dit recht van terugkeer kan ingeroepen worden voor de geschonken aandelen of voor het-geen in de

Onderwerp akte :

Zandstraat 120 8200 Brugge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

plaats is gekomen. Als de heer Jean Blontrock het recht van terugkeer inroept, dan zullen de aandelen van de BVBA Jef Blontrock naar de heer Jean Blontrock gaan.

De inbreng wordt vergoed door uitgifte van 696 aandelen van de BVBA Jef Blontrock, aan de heer Jef Blontrock.

De oprichter van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; - de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de onderschrijvingswaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De jaarrekening per 31 december 2013 van Collumbien BVBA bevat een voorraad handelsgoederen voor een totaal bedrag van ¬ 784.970,59. Aangezien wij niet aanwezig waren bij de fysieke voorraadtelling geven wij een voorbehoud voor de waarde van deze voorraad. Aangezien 49,72% van de aandelen wordt ingebracht, geven wij een voorbehoud van ¬ 390.304,82.

De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen vóór de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 219 §1 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

De ingebrachte goederen.

Negenenveertig komma tweeënzeventig procent (49,72%) van de aandelen, of honderd negenenzeventig (179) aandelen van  COLLUMBIEN , besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder Belgisch recht, opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid blijkens akte verleden voor notaris Pierre Proot te Brugge op 15 januari 1953, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 1 februari daarna onder nummer 1942 en waarvan de statuten gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Jacques Van Damme te Brugge (Sint-Andries) op 30 maart 1990, bekendgemaakt alsvoren op 28 april 1990 onder nummer 900428-233;inhoudende ondermeer de omzetting in een naamloze vennootschap en waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Francis Willems te Brugge, vervangende zijn ambtgenoot notaris François Blontrock te Brugge, op 29 maart 2007, bekendgemaakt alsvoren op 23 april daarna, onder nummer 0059784.33.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Pathoekeweg 5, ondernemingsnummer 0405.099.813.

Voormelde goederen werden in de vennootschap ingebracht, onder de voorwaarden vermeld in de akte en voor een waarde van zeshonderdzesennegentigduizend euro (¬ 696.000,00), waarvoor aan de inbrenger zeshonderd zesennegentig (696) volledig afbetaalde aandelen zonder nominale waarde worden toegekend.

Vervolgens werden de statuten van de vennootschap vastgesteld ondermeer als volgt:

Artikel 1 - Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en zal als naam dragen "JEF BLONTROCK".

Artikel 2 - Zetel.

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Andries), Zandstraat 120, met gevolg dat het vennootschapdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van Koophandel te Gent - afdeling Brugge.

Artikel 3 - Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I. Voor eigen rekening:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

2. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met

derden:

1. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden als vereffenaar.

2. Het verlenen van diensten, consulting en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van organisatie, administratie, financiën, verkoop, productie, aanwerving, selectie en algemeen bestuur.

3. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

III. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4 - Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur op 24 december 2014.

Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderd zesenne-gentigduizend euro (¬ 696.000,00). Het is verdeeld in zeshonderd zesenne-gentig (696) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zeshonderd zesennegentigste (1/696ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig geplaatst en afbetaald bij de oprichting.

Artikel 9 - Bestuur van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennoten of niet. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering der vennoten, die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze op-dracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste ver-tegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder: de Heer BLONTROCK Jef, voornoemd, die verklaart te aanvaarden. Deze opdracht wordt verleend voor onbepaalde duur.

Artikel 10 - Machten van de zaakvoerder(s).

De zaakvoerder heeft de uitgebreidste macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, de Alge-mene Vergadering der vennoten bevoegd is.

Artikel 11 - Vertegenwoordiging der vennootschap.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en de vennootschap is geldig ver-bonden door de handtekening van één van hen. Artikel 12 - Delegatie van machten.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid aan een of meerdere directeurs of gevolmachtigden, vennoten of niet, hun machten gedeeltelijk overdragen.

Artikel 15 - Algemene Vergadering.

De Gewone Algemene Vergadering (jaarvergadering) zal gehouden worden de tweede vrijdag van de maand mei om achttien uur (18.00u).

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

Te allen tijde kan een Bijzondere Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om te

beraadslagen en te besluiten over een aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een Buitengewone Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De zaakvoerders en de commissarissen, indien er zijn, zijn bevoegd een Algemene Vergadering bijeen te roepen. Zij moeten die bijeenroepen, binnen een termijn van drie (3) weken, wanneer het gevraagd wordt door vennoten die één/vijfde (1/5de) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder. De oproeping tot de Algemene Vergadering geschiedt bij aangetekende brief ten minste vijftien (15) dagen voor de Algemene Vergadering.

De Gewone Algemene Vergaderingen (jaarvergaderingen) en de Bijzon-dere Algemene Vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de bijeenroepingen.

De Buitengewone Algemene Vergaderingen dienen gehouden worden in hetzelfde taalgebied van de zetel en voor een Belgische notaris.

Alle eigenaars van aandelen, gekend in het aandelenregister, worden toegelaten op de Algemene Vergadering. Elke overdracht van aandelen in het aandelenregister wordt gedurende een periode van zeven (7) dagen vóór de Algemene Vergadering geschorst.

De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de Algemene Vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. Wanneer de vennootschap slechts één (1) vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als Algemene Vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 16 - Stemrecht.

Ieder aandeel geeft recht op één (1) stem.

Artikel 18 - Vertegenwoordiging.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, behoudens indien de vennootschap slechts één (1) vennoot telt, kan elke vennoot zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere lasthebber, die zelf vennoot moet zijn.

Artikel 19 - Maatschappelijk boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

van ieder jaar.

Artikel 21 - Winstverdeling.

Het overschot van de balans, na aftrek van de lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de noodzakelijke afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf (5) procent voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Indien er, om de een of andere reden door de wet toegelaten, voorafnemingen gedaan worden op de wettelijke reserve, die aldus deze reserve op minder zouden brengen dan tien (10) procent van het maatschappelijk kapitaal, dan zouden de jaarlijkse voorafnemingen van vijf (5) procent op de nettowinst opnieuw dienen gedaan totdat de wettelijke reserve terug tien (10) procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De Algemene Vergadering beslist over de aanwending van het saldo.

Het deel van de winst dat volgens beslissing van de Algemene Vergadering zal uitgekeerd worden, zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aandeel van hun maatschappelijke aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht.

Artikel 22 - Ontbinding.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege of door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de Alge-mene Vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting daarvan.

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de Algemene Vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het instituut der accountants, die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Vóór de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt opgesteld, moet de notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap, waarbij hij optreedt overeenkomstig het bovenvermelde, gehouden is.

In de akte worden de conclusies overgenomen van het verslag dat de commissaris, de revisor of de accountant heeft opgemaakt.

Artikel 23 - Benoeming van vereffenaars.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zullen er één of meer vereffenaars benoemd worden, vennoten of niet bij gewone meerderheid van stemmen en kunnen deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen ten allen tijde ontslagen worden.

Mochten er geen vereffenaars zijn benoemd, dan is de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Artikel 24 - Vereffening.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris, dan wel een bestuurder of een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap, op het ogenblik van het indiening van dit eenzijdig verzoekschrift, haar zetel heeft.

Tenzij de Algemene Vergadering volgens de regels die zijn gesteld voor een wijziging aan de statuten de vereffeningswijze op een andere manier geregeld heeft, wordt de opbrengst van de vereffening in de eerste plaats aan-gewend om, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, inbegrepen de vereffeningskosten, het regelmatig betaalde en nog niet uitbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen onder al de aandelen verdeeld.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort werden, wordt voor de verdeling rekening gehouden met deze ongelijkheid en worden alle aandelen op gelijke voet geplaatst, hetzij door bij voorrang de aandelen die voor een groter deel volgestort werden, terug te betalen, hetzij door aanvullende stortingen ten laste van de aandelen die in mindere mate volgestort werden op te vragen.

Indien de vennootschap aandelen zonder stemrecht heeft uitgegeven, dient er evenwel vóór elke andere uitkering aan de vennoten uit hoofde van hun kapitaalinbreng, rekening gehouden te worden met het bepaalde in artikel 480 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 25 - ontbinding-vereffening in één akte.

Ingevolge artikel 184, §5 Wetboek Vennootschappen is de ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte slechts mogelijk indien voldaan wordt aan de volgende cumulatieve voorwaarden:

- er wordt geen vereffenaar benoemd;

- alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe accountant overeenkomstig artikel 181, § 1, derde lid, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies.

- alle vennoten op de Algemene Vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn en besluiten met éénparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf. OVERGANGSBEPALINGEN. Als overgangsmaatregel zal:- het eerste boekjaar aanvangen op het ogenblik van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel en een einde nemen op 31 december 2015;- de jaarvergadering zal voor de eerste maal bijeenkomen in het jaar tweeduizend en zestien.

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 december 2014.

BENOEMING.

Er wordt geen commissaris benoemd.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vóór de formaliteit van registratie van de akte-oprichting overeenkomstig artikel 173-1° van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd.

- De expeditie van de oprichtingsakte de dato 24 december 2014;

- Verslag van de bedrijfsrevisor de dato 19 december 2014;

- Bijzonder verslag van de oprichter de dato 16 december 2014.

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.05.2016, NGL 08.06.2016 16171-0432-014

Coordonnées
JEF BLONTROCK

Adresse
ZANDSTRAAT 120 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande