JENDES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JENDES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.368.401

Publication

06/01/2015
ÿþxº% 4(

Mod Ward i1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:UR BELGE

122914 STM,-S$LA.

NEERGELEGD

2 2 (1K?, 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL fiCClfitied. KORTRIJK

11111110nN NI MONIT Z9





;LGISCH

Voor-behoude

aan het Belgisci Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0442368401

Benaming

(voluit); JENDES

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8510 Kortrijk (Marke), Wouterstraat 7

(volledig adres)

O~rin erwern akte : Ontbinding -sluiting vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bernard De Lafonteyne geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 75/001  RPR Dendermonde 0812.317.491 op 26.09.2014, geregistreerd ter Registratiekantoor Kortrijk 1 de 17.10..2014, boek 979, blad 29, vak 6, 6 bladen, geen verzending, ontvangen 39.000 euro, De Ontvanger-adviseur a.i. (getek.) C. De Graeve, dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "JENDES1t, waarvan de zetel gevestigd is te 8510 Kortrijk (Marke), Wouterstraat 7. Opgericht blijkens akte verleden voor het ambt van notaris Alfons Loontjens, destijds te Izegem op 06 november 1990, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 november daarna onder nummer 901120-484. De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor het ambt van notaris Alfons Loontjens, voornoemd, op 29 mei 2001, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 juni daarna onder nummer 20010623-695. Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0442.368.401, waarbij met algemeenheid van stemmen navolgende beslissingen werden getroffen:

Eerste beslissing:

De vergadering besliste de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze op 26.09.2014 te houden.

De raad van bestuur deelt mee dat hij geen schriftelijk jaarverslag heeft opgesteld omdat dit geen wettelijk verplichting is overeenkomstig artikel 94 van het Wetboek van Vennootschappen, Niettemin lichten de bestuurders het gevoerde beleid in de vennootschap toe aan de algemene vergadering.

Tweede beslissing.

De algemene vergadering nam kennis van het ontwerp van jaarrekening. Zij besprak de jaarrekening in extenso. Na bespreking en uitoefening van het vraagrecht keurde de algemene vergadering de jaarrekening goed.

Derde beslissing.

De algemene vergadering verleende kwijting aan de bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat in het afgelopen boekjaar.

Vierde beslissing.

uitvoering van artikel 181. § 1 van het wetboek van-vennootschappen erkende de vergadering tijdig kennis te hebben genomen van de volgende documenten:

1, het verslag van de raad van bestuur van met toelichting over het voorstel tot ontbinding met een staat van activa en passiva per 22 september 2014;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vobr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. verslag uitgebracht door de heer Bert De Clercq, Bedrijfrevisor van de BVBA " J. Vande Moortel & C°" met kantoor te Oudenaarde, Stationsstraat 27.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de Raad van Bestuur van de vennootschap JENDES NV een boekhoudkundige staat afgesloten op 22 september 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 631.890,00 euro en een netto-actief van 169.381, 58 euro.

Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, heb ik de staat van activa en passiva afgesloten op 22 september 2014 van de vennootschap JENDES NV, met maatschappelijk zetel te 8510 Kortrijk Wouterstraat 7, nagezien met het oog op de vrijwillige ontbinding.

De waarderingsregels werden gewijzigd, rekening houdende met de vermoedelijke realisatiewaarde. Eveneens werd een voorziening aangelegd voor de kosten verbonden aan het vereffenen van de vennootschap.

De ontbinding en vereffening zal geschieden in één akte conform artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen. Op grand van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IER, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 13.839,49 euro, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de Algemene Vergadering niet geconsigneerd werd.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat, behoudens onze opmerkingen hieronder, op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de Raad van Bestuur gerealiseerd zullen worden. De 'bedrijfseconomische waarde van de onroerende goederen is niet bevestigd door een onafhankelijk landmeterdeskundige of beëdigd schatter. Conform onze beroepsnormen van het IBR dienen wij dan ook een voorbehoud te maken voor deze bedrijfseconomische waarde van het gebouw en terrein en de belastingsberekening van het huidige boekjaar.

Verder wensen we voorbehoud te formuleren voor eventuele fiscale en/of sociale schulden en andere toekomstige schulden die naar aanleiding van deze vereffening zouden ontstaan of die naar aanleiding van een fiscale en/of sociale controle aan het licht zouden komen. Deze of andere schulden komen ten laste van de aandeelhouders.

Oudenaarde, 25 september 2014

BVBA J. Vande Moortel & Co,

Bedri fsrevisoren, vertegenwoordigd door

Bert De Clercq,

Bedr srevisor. "

Het verslag van de raad van bestuur met de bijhorende staat vati activa en passiva alsmede het controleverslag van de bedrijfsrevisor worden door de algemene vergadering goedgekeurd. Deze verslagen zullen neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Vijfde beslissing.

De naamloze vennootschap "TENDES", met maatschappelijke zetel te 8510 Kortrijk (Marke), Wouterstraat 7, met ondernemingsnummer 0442.368.401, werd ontbonden en dit vanaf 26.09.2014.

Zesde beslissing:

Gemelde vennootschap werd v66r haar ontbinding reeds feitelijk vereffend door de bestuurders, de heer Engels Jaak wonende te Kortrijk (Marke), Wouterstraat 7, mevrouw Desimpelaere Annie, wonende te Kortrijk (Marke), Wouterstraat 7 en mevrouw Engels Stefanie, wonende te Harelbeke, Kortrijksesteenweg 130.

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

S y I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

De aandeelhouders bevestigden voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

De vereffening werd als beëindigd beschouwd en werd hierbij afgesloten. De vennootschap houdt op te bestaan met ingang van 26.09.2014.

Zevende beslissing.

De boeken en bescheiden van gemelde naamloze vennootschap zullen gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard worden te 8510 Kortrijk (Marke), Wouterstraat 7, door de heer Engels Jaak, wonende op hetzelfde adres.

Achtste beslissing:

Onroerend goed.

De vergadering verklaarde ten slotte dat de vennootschap eigenares is van het hierna vermeld onroerend goed:

Stad KORTRIJK -- zesde afdeling (voorheen Marke

Een woonhuis met aanhorigheden op en met grond gelegen te Kortrijk (Marke), Wouterstraat 7, zoveel volgens titel als thans gekend op het kadaster onder sectie A nummer 5981D12 met een oppervlakte van duizend en twaalf vierkante meter (1.012 m2) en een laatst gekend kadastraal inkomen van duizend vierhonderd negen en vijftig euro (¬ 1.459,-).

Afgifte

De vergadering verklaarde dat ingevolge de sluiting van de vereffening van de naamloze vennootschap JENDES en het voorgelegde verdelingsplan afgifte werd gedaan van het voormeld onroerend goed gelegen te Kortrijk (Marke), Wouterstraat 7 aan de heer Engels Jaak, voornoemd en mevrouw De Simpelaere Annie, voornoemd, beiden vennoot, overeenkomstig artikel 130 van het Wetboek van Registratierechten (onroerend goed geschat op driehonderd negentigduizend euro).

De afgifte van voormeld onroerend goed werd gedaan en aanvaard onder de lasten en voorwaarden zoals beschreven in gemelde akte verleden voor Notaris De Lafonteyne Bernard te Wichelen op 26.09.2014.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte akte ontbinding-sluiting vereffening dd. 26.09.2014

- verslag van de Raad van bestuur cfr Art 181§1 Wetb. Venn. met aangehechte staat van actief

en passief opgesteld per 22.09.2014

- bedrijfsrevisoraal Verslag Burg bvba J. Vande Moortel en C° te Oudenaarde dd. 25.09.2014

Notaris BERNARD DE LAPONTEYNE, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 751001 RPR Dendermonde 0812.317.491.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.04.2013, NGL 27.06.2013 13230-0191-012
04/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEI. 2 7 _0ç

ELGISCH

R CI_,..^=

NEERGELEGD

- 20:2 -7. 09, 2412

TAAT', J r '

,r

!:t ECHTBAe~[Q7PHANDEL

1!nr7?ï'D! II!

14fi!116M

u E

A

bo

a

B

st,

Ondernemingsnr : 0442.368.401

Benaming

(voluit) : JENDES

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetei : WOUTERSTRAAT 7, 8510 MARKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming Bestuurders en omzetting aandelen aan toonder op naam Verslag van de algemene vergadering van 17 april 2012 gehouden op de maatschappelijke zetel.

Alle aandeelhouders zijn aanwezig zodat de algemene vergadering geldig kan beslissen.

*Met algemeenheid van stemmen worden de volgende bestuurders herbenoemd voor een periode van 6 jaar(tot de jaarvergadering van 2012)

Engels Jaak

Desimpelaere Annie

Engels Stefanie

Hun mandaten zijn al dan niet bezoldigd, volgens het besluit van de algmene vergadering.

Met algemeenheid van stemmen wordt Engels Jaak benoemd tot Gedelegeerd Bestuurder en Voorzitter van de Raad van Bestuur.

* De aandelen die nu nog aan toonder zijn, worden omgezet naar aandelen op naam en dit vanaf heden 17 april 2012

De aandelen zullen worden ingeschreven in een aandelenregister.

De aandeelhouders

Engels Jaak

Desimpelaere Annie

Engels Stefanie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 17.04.2012, NGL 01.06.2012 12141-0440-012
01/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.04.2011, NGL 23.05.2011 11121-0156-011
13/05/2011 : KO125605
08/06/2010 : KO125605
04/06/2009 : KO125605
02/07/2008 : KO125605
03/07/2007 : KO125605
17/07/2006 : KO125605
02/05/2006 : KO125605
10/05/2005 : KO125605
10/05/2004 : KO125605
05/05/2003 : KO125605
09/01/2001 : KO125605
01/06/1999 : KO125605
01/01/1993 : KO125605

Coordonnées
JENDES

Adresse
WOUTERSTRAAT 7 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande