JETRIMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JETRIMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 426.613.819

Publication

23/04/2014
ÿþ Mod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0426.613.819

Benaming

(voluit) : Jetrimo

(verkort)

III1 I1 1I 1II 1II I 11111 11i II1 III

*19086755*

MONITEUR BELGE-

1 5 -04- 2 J L BELGISCH STAR.;;;',},

VAN 0.11`

GENT AF!1ELItiw eRiíJ , NEERGLLIU

Griffie

'Ali 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Bremdreef 74, 8750 Wingene

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag en benoeming zaakvoerder

Bij buitengewone algemene vergadering der vennoten gehouden ten maatschappelijke zetel op 05 maart 2014 werden de volgende punten beslist:

1. Het ontslag te aanvaarden van de extrastatutair zaakvoerder Guido Vandeweghe vanaf heden. De kwijting van voornoemde extrastatutair zaakvoerder wordt uitgesteld tot na de goedkeuring van de jaarrekening ' van het lopende jaar.

2, De benoeming te aanvaarden van de extrastatutair zaakvoerder Jeroen Vandeweghe vanaf heden. Hij aanvaardt dit mandaat en bevestigt dat hij niet getroffen werd door een wettelijke of reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet.

Ontslagnemend zaakvoerder

Guido Vandeweghe

Zaakvoerder

Jeroen Vandeweghe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.05.2014, NGL 18.08.2014 14434-0086-011
17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 11.08.2012 12406-0176-011
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 03.06.2011 11145-0047-011
04/03/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mai 2.1

b 111

~iiossasa=

EC T

ONITEÛ é L.GE NEERGELEGD ter GRIFFIE der

L]IR ION

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

2 `02 , 2 ~~ BRUGGE (Afdeling Brugge)

°p: 18 FEB. 2011

De griffier,

Griffie

LGiSCH STAATSBLAD BESTi, un.

Ondememingsnr : 0426613819

Benaming

(voluit) : JETRIMO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8750 Wingene, Bremdreef 74

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Jean Pierre Lesage te Hooglede op 12/2/2011, voor registratie heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JETRIMO" in buitengewone algemene vergadering unaniem volgende beslissingen genomen:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het ontslag van de statutaire zaakvoerder te aanvaarden, te rekenen vanaf heden. De kwijting van de voomoemde statutaire zaakvoerder wordt uitgesteld tot na de goedkeuring van de jaarrekening van het lopend boekjaar.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering benoemt tot extrastatutair zaakvoerder de Heer Vandeweghe Guido, voornoemd. De Heer Vandeweghe Guido, voornoemd, beslist het mandaat van extrastatutair zaakvoerder te aanvaarden en bevestigen dat hij niet getroffen werd door een wettelijke of reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet.

DERDE BESLU1T

De algemene vergadering gaat akkoord met de verhoging van het maatschappelijk kapitaal met zeven euro negenennegentig cent (7,99 EUR) om het te brengen naar achttienduizend zeshonderd euro nul cent (18.600,00 EUR) door incorporatie van beschikbare reserves. De algemene vergadering verklaart over dergelijke reserves te beschikken.

VIERDE BESLUIT

De vergadering gaat akkoord tot aanpassing van het desbetreffende artikel van de gecoordineerde statuten met betrekking tot het maatschappelijk kapitaal, zoals hierna bepaald.

VIJFDE BESLU1T

De vergadering keurt de nieuwe tekst van de statuten, na integrale herwerking en hemummering, goed, om ze in overeenstemming te brengen met het Wetboek van vennootschappen, de "corporate govemance" Wet en de hiervoor vermelde agendapunten. Deze tekst zal eveneens gelden als gecoördineerde tekst van de statuten.

De vergadering aanvaardt deze nieuwe statuten. Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, legt de vergadering de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast; waarvan een uittreksel luidt als volgt:

NAAM.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar: naam luidt: "JETRIMO".

ZETEL.

8750 Wingene, Bremdreef 74.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel: Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid: - aan- en verkoop, in- en uitvoer van goederen in het algemeen in binnen- en buitenland; - uitoefenen van bestuurs- en beheersopdrachten en -mandaten; - het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of: administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak. van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, - het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen en obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen; - het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investeringen; - het oprichten als tussenpersoon bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg,, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake: portefeuille- of kapitaalsbestuur; - het waarnemen van aile bestuursopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen; - het beheer, het verwerven, de instandhouding:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

en valorisatie van een onroerend vermogen, de huurfinanciering en het ter beschikking stellen van onroerende goederen aan derden alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan

en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen; - het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, het bijhouden en opvolgen van boekhoudingen alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent; - de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel; - alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro nul cent (18.600,00 EUR). Het is volledig geplaatst en verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigend van één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste).

TWAALF: BESTUUR - ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur. De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke personen ais rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Hij kan in de statuten benoemd worden ofwel bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering. Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. In geval er slechts één vennoot is kan de derde statutaire zaakvoerder steeds ontslagen worden. ledere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om aile daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

MACHTEN.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte en treedt namens haar op. Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn beschikken zij ieder afzonderlijk over alle machten en bevoegdheden voorzien door de wettelijke bepalingen terzake.

VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

BIJZONDERE VOLMACHTEN.

De zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

ALGEMENE VERGADERINGEN.

Jaarlijks op de laatste dinsdag van de maand mei om 19.00 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping de eerst volgende werkdag. De bijeenroepingen geschieden overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verza ken zich te beroepen op het ontbreken of op de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken. Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen te ondertekenen. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kunnen vennoten die verhinderd zijn zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij schriftelijke of per telefax volmacht verlenen, en die slechts houder mag zijn van één enkele volmacht.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Schriftelijk stemmen is toegelaten. ln dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening;

er kan ook op dezelfde wijze bij fax of bij E mail worden gestemd. hij wordt aangetekend aan de vennootschap

verstuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen. De algemene vergadering kan alleen beraadslagen over de onderwerpen op de agenda vermeld, tenzij alle vennoten op de vergadering

aanwezig zijn en ermede instemmen over andere punten te beraadslagen. De vereiste instemming staat vast

indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering. De zaakvoerder(s) en elke vennoot hebben recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda. De

zaakvoerder heeft het recht tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de

jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering

heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap. De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

NOTULEN.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de aanwezige vennoten. Behalve wanneer de beslissingen van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, zullen de afschriften of uittreksels in recht of aan derden af te leveren, worden ondertekend door de personen die de vennootschap kunnen verbinden, ongeacht of zij aan de vergadering hebben deelgenomen.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

WINSTVERDELING.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat. De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens, de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING - VEREFFENING.

De vennootschap is niet ontbonden door de onbekwaamverklaring, de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot. Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het wetboek van vennootschappen. Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding van de vennootschap plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering machtigt met eenparigheid van stemmen de zaakvoerder om alle handelingen te stellen die vereist zijn voor de uitvoering van de beslissingen van onderhavige buitengewone algemene vergadering. De algemene vergadering delegeert alle machten aan de vereniging zonder winstoogmerk "ACERTA" te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Groenenborgerlaan 16, met de mogelijkheid van in de plaats stelling, teneinde de gegevens van de vennootschap te wijzigen bij het Ondememingsloket, bij de Kruispuntbank van de Ondernemingen en bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, voor zover als nodig, en te dien einde alle administratieve formaliteiten te verrichten en de vereiste documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"

"

" I,

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Jean Pierre LESAGE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte, gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2011 : BG060618
01/06/2010 : BG060618
28/08/2009 : BG060618
07/07/2008 : BG060618
07/09/2007 : BG060618
08/09/2006 : BG060618
23/08/2005 : BG060618
08/10/2004 : BG060618
21/10/2003 : BG060618
15/10/2002 : BG060618
22/01/2002 : BG060618
06/01/1999 : BG060618
01/01/1993 : BG60618
01/01/1986 : BG60618

Coordonnées
JETRIMO

Adresse
BREMDREEF 74 8750 WINGENE

Code postal : 8750
Localité : WINGENE
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande